Találatok a következő kifejezésre: Jó néven a lányok, ha utcán (2 db)

Jó néven veszik a lányok, ha utcán próbálnak ismerkedni velük?

Olyasmire gondolok, ha várakoznak valahol, pl.:busznál, vonatra,akárhol és ott szólítják meg ?ket.

Legjobb válasz: Ez lányfüggõ. Nekem talán még tetszene is, ha valaki tényleg normálisan próbálna közeledni. Minden csak attól függ, hogy mennyire vagy tolakodó, és mondjuk, hogy a lánynak van-e kedve hozzá, avagy nincs. De elég sok dologtól függ ez, nem lehet rá egyértelmûen válaszolni.

Ez lányfüggõ. Nekem talán még tetszene is, ha valaki tényleg normálisan próbálna közeledni. Minden csak attól függ, hogy mennyire vagy tolakodó, és mondjuk, hogy a lánynak van-e kedve hozzá, avagy nincs. De elég sok dologtól függ ez, nem lehet rá egyértelmûen válaszolni.
nekem szoktak pasik beszólongatni buszon, vagy a megállóban, de ilyen bénán...h ó, azok a lábak, istenem..és sosem szólok vissza..de ha nem lenne barátom és vki odajönne dumcsizni és be is jönne, akkor azt lehet h értékelném...
Ez, sztem is attol függ, h hogyan probál meg ismerkedni a fiu.. mer pl. a beszologatások szerintem nagyon idegesitõek és arra én se válaszolok vissza sose.. de ha normálisan probál beszélgetni az ugy sztem oké..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Természetesen normális ismerkedésre gondoltam, nem beszólogatásra. Bár gondolom nem ez a legjobb módja az ismerkedésnek...

Ha eddig az összes lány megmondta a nevét akit az utcán leszólítottam az jó jel?

Mondjuk nem voltak sokan, olyan 5 körül :) De ez az utóbbi 1-2 hónapban

Legjobb válasz: Ennyitõl ne szállj el magadtól.

Ennyitõl ne szállj el magadtól.
Legalább a valódi nevüket adták meg? Az sem mindegy...
Nem feltétlenül... Már bocsi, de nekem is volt olyan hogy egy huszonéves srác leszólított, de én annyira meglepõdtem/beijedtem hogy valszeg azóta is azt hiszi egy Anett nevû csajjal találkozott ://
Miért szólítottad le öket? :D
legalább a kérdezõ lemerte szólítani õket
A kérdező hozzászólása: hmm elmúlt, már nem akarom tudni
Ne akard tudni! :)
A kérdező hozzászólása: aww köszi :D az mi egyébként? :O
Igazi PUA mester vagy!!!!!!44 X'D
A kérdező hozzászólása: Igen a valódi nevüket adták meg láttam õket fészen, de lényegtelen, csak azt kérdem számít-e óder nicht. Ezek szerint nem, hálás köszönet pajtik.
Face-s beszélgetésekre jók lesznek, többet ne várj, ennyire még én is képes vagyok.
Ügyi vagy kérdezõ, tapsi tapsi tapsi:) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!