Találatok a következő kifejezésre: Jó matekosnak lennem ahhoz, h személyügyi (1 db)

Jó matekosnak kell lennem ahhoz, h személyügyi ügyintéző tanfolyamon sikeresen végezzek?

Szeretnék szakmát tanulni,és ezt a személyügyi ügyintéz? tanfolyamot néztem ki,de nem tudom h sok matek van-e a tananyagban.Illetve jó lenne még azt is tudni,h egyáltalán keresett-e ez a szakma.A váloszakot elöre is köszi!

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen,fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)

Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen, fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)
A kérdező hozzászólása: Azért erre gondoltam, mert ahogy olvasgattam a tájékoztatókat az a kép alakult ki bennem h valamilyen szinten tudok segíteni az embereken.Pl.:milyen juttatásokban részesülhet.Meg tanultam már olyan tantárgyat ami éritett néhány munkaügyi szabályt és megtetszett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Gyógyszertári asszisztens képzéssel is felvesznek gyógyszertárba, vagy ehhez szükséges még a gyógyszertári szakasszisztens is?

1

Melyiket nehéz gépkezelői kategória a leghasznosabb, legkeresettebb? lent

Targoncavezető OKJ tanfolyam
Emelőgépkezelő OKJ tanfolyam
Emelőgépkezelő jogosítvány (kivéve targonca)
Földmunkagép, rakodógép és szállítógép kezelő
Útépítőgép és karbantartógép kezelő jogosítvány

0

Középiskola befejező évfolyamának elvégzése? Mit jelent?

OKJ-s képzés követelményeknél látom ezt.

1

Milyen okj-s tanfolyamban csalódtál már nagyot? Amiről úgy érzed, hogy csak pénzkidobás volt?

Én most a mérlegképes könyvelői tanfolyammal vagyok így. Gazdálkodási és menedzsment szakon végeztem a BGF-en, de még a számvitelt is normálisabban oktatták azon a szakon, pedig csak három félévig tanultuk. A tanfolyam az egy rossz vicc. A számvitel tanárnőnk még életében nem dolgozott könyvelőként, szerintem a csoport jó részének nagyobb szakmai tapasztalata van mint neki. Maga az anyag is teljsen életszerűtlen (két éve dolgozom könyvelőként, azért már van némi rálátásom).
Legszívesebben otthagynám az egészet, de az eddig beleölt pénzt sajnálom nagyon. (A záróvizsgáig legalább sikerült eljutnom pár óra tanulással, szóval annyi időmet nem vette el, ez pozitívum.)

5

Jelentkezik valaki a BKV-nál 2014 februárjában meghirdetett, villamos vezető tanfolyamra, hogy szoktak válogatni a jelentkezők között?

3

Mi a véleményetek érdemes elvégezni egy könyvelőségi tanfolyamot?

Lehet kapni munkahelyet vele?Vagy csak ha egyetemet végzel kaphatsz munkát?Esetleg ha valaki elvégezte,nagyon nehéz?

0

Gyarmati nyomkereső OKJ-s képzést keresnék. Van rá valami remény hogy indítanak valahol, esetleg volt már ilyenen valaki?

0

Nehéz bekerülni az izraeli testőr iskolába?

Azt olvastam hogy durván kb 500 ezret kell érte fizetni, de mi van akkor ha orvosin nem felelek vissza adják a pénzt vagy utána kell fizetni. Vagy orvosi egyáltalán van?

0

Indul-e Szegeden Alap szintű MS Office vagy LotusNotes, Outlook tanfolyam?

Hány órás tanfolyamok ezek és mennyibe kerülnek?
Milyen alapismeret szükséges hozzá?

0

Az OKJ-s képzések idén szeptembertől valóban már csak minimum 2 éves periódusban indulnak?

Régebben volt olyan - illetve tavaly is -, hogy csak 1 éves. Ez most megszűnt?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!