Találatok a következő kifejezésre: Jó matekosnak lennem ahhoz, h (1 db)

Jó matekosnak kell lennem ahhoz, h személyügyi ügyintéző tanfolyamon sikeresen végezzek?

Szeretnék szakmát tanulni,és ezt a személyügyi ügyintéz? tanfolyamot néztem ki,de nem tudom h sok matek van-e a tananyagban.Illetve jó lenne még azt is tudni,h egyáltalán keresett-e ez a szakma.A váloszakot elöre is köszi!

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen,fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)

Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen, fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)
A kérdező hozzászólása: Azért erre gondoltam, mert ahogy olvasgattam a tájékoztatókat az a kép alakult ki bennem h valamilyen szinten tudok segíteni az embereken.Pl.:milyen juttatásokban részesülhet.Meg tanultam már olyan tantárgyat ami éritett néhány munkaügyi szabályt és megtetszett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan aki a Petrikben végzett környezetvédelmi OKJ-és képzést és talált munkát?

1

Ha elvégzem az egyetemen a szülésznő szakot akkor utána elvégezhetem a szonográfust is, vagy feltétlenül kell más is?

0

Elektromos gitáron szeretnék megtanulni játszani! Van valami külön tanár vagy ilyen oktatás? (elektromos gitárom van)

1

Kell tenni tachográf vizsgát?

Tüzép üzemeltetésnél, teherautó vezetéshez, amely rendelkezik tachográf készülékkel le kell tenni a tachográf tanfolyamot/vizsgát? Vagy csak igényelni kell az új plasztik kártyát? (az új útdíjrendszerhez ami lassan működésbe lép)

1

Most voltam elsősegély tanfolyamon és azt mondták, hogy a vizsgán nem a régi 75 tételsor lesz hanem csak 45 közül kell választani, meg lehet ezt találni valahol a neten?

nemtudom hogy a 75 tétel első 45 kérdése lesz-e, vagy netán abból válogatnak de az is lehet hogy teljesen mások lesznek mint a régiek (pls segítsen valaki! :)

8

Vissza kell fizetni?

Egy államilag finanszírozott okj tanfolyamra járok.a kislányomra ez alatt het 2* anyukám vigyázott.kiderült anyukám rákos lett a koponyáját meg is műtötték.és pont az í-re hogy a párom arcának egyik fele is lebénult.egyszerűen túl sok ez nekem,nem tudok így bejárni oktatásra sem..vissza kell fizetni a tanfolyam díját ?vilt már valak aki otthagyta valamilyen okból?

2

Építésügyi vizsga kidolgozott kérdései 2013-ban mit tartalmaznak?

Megvan valakinek, esetleg át tudná küldeni privátban...

1

Milyenek a munkaügyi által indított nyelvtanfolyamok?

Mennyire intenzív (pl heti hány tanóra)? Amíg ide járok, le kell mondanom a polgármesteriben az aktív korúak támogatását (24e Ft)? Hány hónaposak kb? Kapunk érte pénzt (mert ilyet is hallottam)? Minden tapasztalat (anyagi is) érdekel!

0

Mit tegyek 7. -és vagyok jövőre felvételizek egészségügyre, van alkalmam hogy letegyem az ELCD vizsgát de a tanárom olyan hogy hülyének nézi az egész osztályt és nem hajlandó komolyan tanítani minket félek letenni a vizsgát, mit tegyek?

3

Hivatásként a tűzoltóságot választanám, de sajnos van egy probléma: Minimálisan, de nagyothalló vagyok. Ez esetleg jelentheti, hogy alapból ki vagyok zárva?

Úgy tudom, a tiszti beosztáshoz felsőfokú képzés szükséges.
Érdekelne még, hogy milyen irodai munkák vannak a tűzoltóságnál.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!