Találatok a következő kifejezésre: Jó matekosnak lennem ahhoz, h (1 db)

Jó matekosnak kell lennem ahhoz, h személyügyi ügyintéző tanfolyamon sikeresen végezzek?

Szeretnék szakmát tanulni,és ezt a személyügyi ügyintéz? tanfolyamot néztem ki,de nem tudom h sok matek van-e a tananyagban.Illetve jó lenne még azt is tudni,h egyáltalán keresett-e ez a szakma.A váloszakot elöre is köszi!

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen,fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)

Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen, fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)
A kérdező hozzászólása: Azért erre gondoltam, mert ahogy olvasgattam a tájékoztatókat az a kép alakult ki bennem h valamilyen szinten tudok segíteni az embereken.Pl.:milyen juttatásokban részesülhet.Meg tanultam már olyan tantárgyat ami éritett néhány munkaügyi szabályt és megtetszett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

TUD-e valaki magasemelésü Targoncával történö tanfolyamot v. bármi olyat ahol lehetne gyakorolni ilyenen?

leépitettek, és nem találok munkát a szakmámba (51 év), de gondoltam se baj leszek targoncás (vagy vadakat terel? juhász) ey gyors tanfolyam elvégezve minden jó? Lenne is helyem, ismer?s vinne, nem kéne tapasztalat csak az a kérés magasemelésü (tolooszlopos) targoncából ne legyek tök sötét, mert a jelentkezésnél fel kell ülni megnézik, tudok -menni vele? Vizsga sima homlokvillással történt, a másikat csak képen láttam! Ggyorsan szét telefonáltam magam, hocy akár pénzért is de nem tudnék tanulni vhol evvel a magasemelésüvel picit? Bármi érdekelne dolgoznék vele ingyért, gondoltam bérelnék, de semmi minden befagyott! A kérdés nem akadt-e vkinek ilyen problémája, (és tált rá megoldást) v. nem tud-e vki segiteni BÁRMIT helyt?l várostol független!BÁRHOGYAN javaslat valami?

0

BGF szakképzési központban mért ennyivel drágább a mérlegképes könyvelő képzés?

Csak a nevet kell megfizetni, vagy jobb az oktatás színvonala? Valakinek tapasztalata? A másik amin gondolkodom, az a SZÁMALK.

4

Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni? Van már 2 szakmám, de egyikkel sem sikerül elhelyezkedni.30 éves nő vagyok, van 1 gyerekem

3

Jó menni manapság mérnöknek?

Jól keresnek? Meg nagyon nehéz elvégezni? Hol lehet a BME-n kívül? Van könnyebb ága? A kertész, park mérnök nehéz? Könny? vele elhelyezkedni?

1

Én a munkaügyi központ által indított tanfolyamon az ápolási aszisztens tanfolyamra szeretnék jelentkezni hétfőn. Milyen teszt kérdések vannak? Nehéz?

0

Mit gondoltok a Perspektíva filmiskoláról? Érdemes oda járni?

Itt a linkje: www.perspektivafilm.hu
Nem találtam róla a neten véleményeket, ti?

0

Debrecenben melyik szakács tanfolyamhoz éri meg csatlakozni?

Amelyik: be van rendesen jelentve, el van ismerve, ad bizonyítványt OKJ-s szakmát, és természetesen akkreditált.

0

SOS Lovasoktató képzés?

Tud valaki valahol mostanában induló lovasoktató képzéseket? Csak távoktatással érdekel a dolog, olyan, ahová havi 1x kell menni konzultációra.

3

Hogyan lehet valakiből operatőr?

Milyen iskolát/iskolákat kell elvégezni?

2

Karakter megjelenítési hiba elhárítása flash weblapon, de hogyan?

Vásároltam egy flash weblapot és az "Õ,?,Á,á,Ó,ó," bet?k nem jelennek meg. Walaki el tudná magyarázni, hogy miként tudnám rávenni az oldalt a helyes karakter megjelenítésre?
Saját karakter készlettel dolgozik a weblap, de amint látom benne vannak ezek a karakterek is, csak nem jeleníti meg ?ket. Kódolás: utf-8

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!