Találatok a következő kifejezésre: Jó matekosnak lennem ahhoz, h (1 db)

Jó matekosnak kell lennem ahhoz, h személyügyi ügyintéző tanfolyamon sikeresen végezzek?

Szeretnék szakmát tanulni,és ezt a személyügyi ügyintéz? tanfolyamot néztem ki,de nem tudom h sok matek van-e a tananyagban.Illetve jó lenne még azt is tudni,h egyáltalán keresett-e ez a szakma.A váloszakot elöre is köszi!

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen,fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)

Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen, fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)
A kérdező hozzászólása: Azért erre gondoltam, mert ahogy olvasgattam a tájékoztatókat az a kép alakult ki bennem h valamilyen szinten tudok segíteni az embereken.Pl.:milyen juttatásokban részesülhet.Meg tanultam már olyan tantárgyat ami éritett néhány munkaügyi szabályt és megtetszett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a különböző online képzésekről?

Nézegetem mostanában pl a Coursera anyagait, vagy a Khan-academyből tanultam néhány tárgyamra.
Azon kívül hogy roppant érdekesek mennyi gyakorlati hasznuk van ezeknek a képzéseknek? Úgy értem, mondjuk az önéletrajzba bele lehet írni hogy ilyen-olyan kurzust végigcsináltam? Vagy még annyira kevés emberhez jutott el ezeknek a híre, hogy úgyse mondana semmit nekik a dolog?
Szerintem egyébként ez lesz a felsőoktatás jövője. Úgyse tud mindig a toppon lenni a tanár, itt meg nyugodtan meg tud csinálni egy tökéletes előadást, és az órákon már csak csiszolni kell a dolgokon, vagy segíteni a diáknak, és nem kell újra és újra és újra és újra elmondania ugyanazt a tananyagot évekig, évtizedekig

7

Ha a Semmelweis Egyetem hallgatója vagyok, és tanultam elsősegélyt, a jogosítványhoz attól még le kell vizsgáznom belőle?

Nem találtam sajnos erről pontos tájékoztatást.
Nem váltható ki a tanfolyami elsősegély az egyetemivel?
Esetleg valami kedvezmény van rá, ha így is meg kell csinálni?
Vagy csak a vizsgára kell elmenni, de az órára nem?
Megköszönném a segítséget!

2

A jelentkezési lapot a autosiskola mikor adja le a Nemzetközlekedés Hatoságnak hogy le elenörizék hogy el vagyok e tiltva vezetéstöl a kresz (vizsga) elöt vagy a kresz oktatás közben?

1

Angliában az ilyen egyszerűbb OKJ-s képzéseket nézik valamibe vagy lehet őket angolosítani? Ilyenekre gondolok mint ruházati eladó, kozmetikus, stb.

Kérem csak az válaszoljon aki biztosat tud. Köszönöm!

1

Munkaügyi tanfolyamok sikerült valakinek bejutnia? Felvételi vizsgák vannak mint egy főiskolára, el vagyok képedve!

3

Jelentkeztem egy Uniós támogatott képzésre. Mit várnak majd el a teszten?

Kitöltöttem egy jelentkezési lapot a munkaügyi hivatalban,és jelentkeztem egy villanyszerelői képzésre.Azt mondták hogy március végén írnom kell majd egy tesztet is, de azt nem tudtam meg hogy mire vonatkozik ez. Ha esetleg valaki már túl van ezen (nem feltétlenül villanyszerelői) írja már meg legyen szives hogy miből áll egy ilyen teszt.
Előre is köszönöm!

2

Segítsen valaki! Keresek a neten 2013-as Pénzügyi ismeretek modulzáró vizsgafeladatokat mérlegképes könyvelő tanfolyamhoz, de csak tavalyiakat találok. Valaki küld nekem egy linekt ahol megtalálom az ideieket?

0

Valaki járt/jár az Országos Írásszakértő Intézet grafológia OKJ-s képzésére? Vélemények, tapasztalatok?

Esetleg olyan aki most kezd?
Én jövő hónapban kezdem!

2

OKTÁv-nál érdemes elvégezni cukrász képzést?

1

Mi a véleményetek az OKJ-s szoftverfejlesztő, cad-cam informatikus, műszaki informatikus képzésekről?

Azért kérdezem, mert érettségi után szeretnék ezek közül egyet letenni és utána egyetemen szeretnék tanulni programtervező informatikusnak. Azért mennék egy ilyen képzésre, hogy utána úgy mennyek egyetemre, hogy legyen valami fogalma m arról, amiről tanulnék.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!