Találatok a következő kifejezésre: Jó matekosnak lennem ahhoz, (1 db)

Jó matekosnak kell lennem ahhoz, h személyügyi ügyintéző tanfolyamon sikeresen végezzek?

Szeretnék szakmát tanulni,és ezt a személyügyi ügyintéz? tanfolyamot néztem ki,de nem tudom h sok matek van-e a tananyagban.Illetve jó lenne még azt is tudni,h egyáltalán keresett-e ez a szakma.A váloszakot elöre is köszi!

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen,fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)

Én úgy gondolom, hogy nemigen kell hozzá matek. Sajnos, az az érzésem van, hogy eléggé telített ez a szakma, számos egyetemen, fõiskolán tanítanak hr-t és többféle okj tanfolyam is van. Viszont, ha Téged ez érdekel, akkor lehet, hogy jó választás lenne. Sok sikert Neked. ( Miért pont ezt választottad, választanád?)
A kérdező hozzászólása: Azért erre gondoltam, mert ahogy olvasgattam a tájékoztatókat az a kép alakult ki bennem h valamilyen szinten tudok segíteni az embereken.Pl.:milyen juttatásokban részesülhet.Meg tanultam már olyan tantárgyat ami éritett néhány munkaügyi szabályt és megtetszett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

OKJ-s tanfolyamra hogy lehet jelentkezni? Már megtaláltam azt amit el szeretnék kezdeni, de akár hol nézem, minden oldal csak információt ad. Jelentkezni hogy/hol lehet?

elöre is köszönöm... :)

2

Megbízható női szabó / varrónő tanfolyamot keresek, van javaslat?

Elsősorban a hagyományőrző, korhű és régies ruhák készítési technikája érdekelne, de az általános technológiákat szintén tanító képzéssel egyben. Sajnos több helyről hallottam már rosszakat, így hiába nagy a választék, kellene nekem ajánlott tanfolyam / iskola (kizárólag felnőttképzés). Köszönöm

2

Milyen a tananyag záróvizsga az EFEB nél?

Minden modulom sikeres a logisztikai ügyintézőből és a legutolsó vizsga tapasztalatok érdekelnének

0

Tavaj ElektroNIKAI Technikusi oklevelet kaptam, most Erősáramú ElektroTECHNIKAI Technikus Szakra jelentkeztem, csak hogy már nem modulláris rendszer van, és nem fogadják el felmentésként az oklevelemet xy tantárgy alól. Mivan ilyenkor? Tovább lentebb

Ott tananyag egy részéről akkor mért kell megint ugyanazt tanulnom?
Ezen felül, első év mind a két szakmának ugyanaz a tananyag, akkor az én szakmám nem ér egy kalap [email protected] sem? De értitek, ha oklevelem van az ad
Mi a megoldás, hova forduljak?

1

KRESZ tanfolyam elvégzése után maximum, mennyi idővel lehet elkezdeni a vezetést?

Olyat pl. lehet csinálni, hogy most szeptemberben megcsinálom a tanfolyamot, de vezetni csak nyáron kezdek el? Köszönöm előre is a segítséget!

1

Milyen kondíciókra van szükség fogtechnikusi ismeretek elsajátításához és hol van képzés?

1

A tűzoltóságon milyen beosztások vannak?

Úgy értem hogy van gépkocsivezető meg még mi? Mint a mentőknél van sofőr ápoló orvos és tiszt. Náluk van valamilyen megnevezés a többi emberre?

0

Szerintetek lenne időm a jogsi megszerzésére érettségi mellett?

Ebben az évben ballagok és erősen gondolkodom rajta, hogy most szerdán elkezdjek egy egyhetes KRESZ tanfolyamot, utána meg a vezetést. Csak ugye most ballagok, szóval nem tudom, hogy lenne időm erre a sok tanulás meg érettségi előkészítő mellett, meg a szüleim is inkább lebeszélnének róla, hogy most még minek, úgysem tudnék mit vezetni.. Szerintetek bevállaljam ebben az évben vagy halasszam el jövő nyárra? Köszönöm előre is a segítséget!:)

1

Mennyire nehéz az irodai asszisztens szakma?

11.es vagyok,s most jön a szakmai rész..s félek,hogy nagyon nehezek a tantárgyai.. ilyesmi.
Vélemények?

0

Okj évnyitóra mibe kell menni? Ugyanúgy fekete fehér összeállítás?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!