Találatok a következő kifejezésre: Jó jel szempontjából (5 db)

Tegnap volt peteérésem, és ma nagyon fáj a hasam alja. Ez mitől lehet? Rossz vagy jó jel baba szempontjából?

Nagyon rossz érzés ez a szúrás mit?l van ez? Van aki megélt ilyet peteérés után? ez normális jelenség?

Legjobb válasz: normális jelenség, de baba szempontjából nem jelent semmit ilyen korán. Azt inkább a nemvárt körül érzed, mert egyelõre ha meg is termékenyült a petesejt még min. 1 hét, mire meágyazódik. 2 gyerekes anyuka

normális jelenség, de baba szempontjából nem jelent semmit ilyen korán. Azt inkább a nemvárt körül érzed, mert egyelõre ha meg is termékenyült a petesejt még min. 1 hét, mire meágyazódik. 2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Gratulálok a 2 gyermekhez!
Szia.. a szúrás a tüszõ kiszabadulásától van és a megrepedésétõl..ez egy két napig de néha tovább is eltart, dokim azt mondta ilyenkor kell akciózni..nekem nagyon szokott fájni..kedvem sincs a szexhez olyankor de hát babát szeretnénk , kistesót:) így bekapok egy algoflexet és apára fel:) én még a helyedben ma sem hagynám ki az aktust.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! Akkor ma még nem alszunk:) :) :) !

Jó jel babavárás szempontjából ha mensi előtt 4 nappal még nincsen semmi folyás?

Ilyenkor már elég b?, kicsit tojásfehérjés, vizes folyásom szokott lenni, holnap estét?l meg már vércsík is megjelenik a nyákban!

Legjobb válasz: Ha eltérést tapasztalsz a megszokottól, akkor jó jel, lehet baba is.

Ha eltérést tapasztalsz a megszokottól, akkor jó jel, lehet baba is.
Egyet értek az elõttem szólóval. Ha eltérnek a tüneteid az eddig megszokottól - plusz még jön hozzá egy pár új - akkor lehet baba. Ugyanakkor nekem nem voltak ilyen tüneteim. Bõvebb hüvelyváladékot is csak a terhességem vége felé tapasztaltam.

Lehet jó jel az előzőektől eltérő méhszáj terhesség szempontjából?

Azoktól kérdezem, akik vizsgálják magukat az ovuláció után. Tudnátok konkrét dolgot mondani ezzel kapcsolatban? Köszi! Másolok néhány előző ciklust, hogy lássátok :) Remélem, végre sikerült a baba :)

Legjobb válasz: Nekem a babás hónapban az ovu után végig magasan volt a méhszáj zárt és kemény volt. Sikertelen hónapokban mensi elõtt középtájt, picit felpuhult és enyhén nyitott volt. Drukkolok, hogy sikerüljön! Írd majd meg az eredményt!

Nekem a babás hónapban az ovu után végig magasan volt a méhszáj zárt és kemény volt. Sikertelen hónapokban mensi elõtt középtájt, picit felpuhult és enyhén nyitott volt. Drukkolok, hogy sikerüljön! Írd majd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi az infót! :) Nálam minden hónapban magasan van és kemény, zárt a mensiig. Épp ez tûnt fel, hogy most kétszer is alacsonyan volt, és napokig puha volt, hátha nálam ez a jel :) Reggel teszteltem egy negatívat, igaz, 20-as érzékenységûvel, de a hõm még fent van!
Mi lett veled ? Babás lettél ? Nálam hasonló a helyzet, mensi elõtt egy nappal száll le és puhul fel, viszont most a 19. ciklusnapon puha és középtájt van...25-26 napos ciklusaim vannak....mensis tünet semmi, a mellem kissé érzékenyebb, de ennyi....
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem történt semmi, azóta már kétszer megjött... Veled mi újság?


hehe :) )
De mire jó jel? Arra, hogy egyre inkább szeretnél? Arra igen.
Attól függ, mitõl vagy/voltál bizonytalan. Ha a babáktól idegenkedtél eddig, akkor igen, jó jel. Ha attól féltél, hogy lesztek meg anyagilag, akkor közömbös. Hány éves vagy? Tervezitek a babát?

Mensi előtt vagyok 1 héttel, máskor már ilyenkor fáj a cicim most miért nem? Ez jó jel baba szempontjából?

Legjobb válasz: Még semmit nem tudni ilyenkor. Ha félidõben volt peteérésed, akkor kb. most van a fejlõdés félútján, talán épp a beágyazódás zajlik. A mellfájdalom szerintem hormonhatásra történik, most még nincs hormontermelés, én úgy tudom. Korai ez még!

Még semmit nem tudni ilyenkor. Ha félidõben volt peteérésed, akkor kb. most van a fejlõdés félútján, talán épp a beágyazódás zajlik. A mellfájdalom szerintem hormonhatásra történik, most még nincs hormontermelés, én úgy tudom. Korai ez még!
A kérdező hozzászólása: 10.napon volt peteérésem, és elõtte való napon voltunk együtt!De majd ha nem jön meg az a biztos!
Vannak nõk akiknek nincs mellfájdalmuk, de szerintem az nagyon kevés!Én is abban reménykedtem mindig hogy lehet baba, pedig nem fájt a mellem! Hát nem így lett!Most már peteéréstõl úgy fáj a cicim és úgy megduzzadt hogy csak néztem, majd a bimbóm lett iszonyat érzékeny!Ma teszteltem pozitívat!:) Szóval szerintem ha nem fáj a cicid nincs baba, de kívánom hogy kivétel legyél és cicifájás mentesen legyél babás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!