Találatok a következő kifejezésre: Jó időben délután ha (2 db)

Jó időben (késő délután) ha nem adok sapkát 7 hetes babámnak, lehet valami baj belőle?

Legjobb válasz: Ebben a melegben szerintem inkább csak a nap ellen kell védeni a kis buksijukat, mert megfázni garantáltan nem fognak. Ha késõ délután nem adsz rá sapit, valószínûleg már nem fenyegeti napszúrás. Ha láthatóan jól érzi magát a baba, valószínûleg minden rendben, nem hiányzik neki a sapi.

Ebben a melegben szerintem inkább csak a nap ellen kell védeni a kis buksijukat, mert megfázni garantáltan nem fognak. Ha késõ délután nem adsz rá sapit, valószínûleg már nem fenyegeti napszúrás. Ha láthatóan jól érzi magát a baba, valószínûleg minden rendben, nem hiányzik neki a sapi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyors válaszod. Én is így gondoltam, de egy ismerõs néni tegnap nagyon el volt csodálkozva, hogy a baba sapka nélkül van, pedig mi úgy gondoltuk, hogy még nem volt rossz idõ és a kiskocsiban amúgy is melegebb van és a szél sem éri, habár tegnap még az sem fújt, szóval nincs rá szükség.
Én a hideg a nap valamint a szél ellen szoktam védeni a kis fejét. Ha ezek nincsenek nem hiszem, hogy kell rá sapi.

MEnnyi ideig jó a megfőtt tészta, ha hűtőben van? Lehet másnap reggel még enni belőle, ha múltnap délután lett csinálva?

Legjobb válasz: másnap délutánig estig nyugodtan fogyasztható,de én ilyenkor nyáron tovább nem szoktam tárolni hiába van hûtõben.

másnap délutánig estig nyugodtan fogyasztható, de én ilyenkor nyáron tovább nem szoktam tárolni hiába van hûtõben.
Hogyne! Napokig eláll. A tojás nélküli (durum) még tovább is.
Persze. Max. össze van ragadva.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!