Találatok a következő kifejezésre: Jó időben délután (6 db)

Tényleg gáz, hogy délelőtt nem megyünk ki ebben a jó időben, csak délután?

1 éves a fiam, 2.5 lányom, ? bölcsis.

Legjobb válasz: Szia! 7 hónapos és 2,5 éves gyerekeim vannak, mindkettõ itthon van velem. 7 napból 4-5* csak délután megyünk le, kb. fél 4-tõl 3/4 6-ig. Délelõtt a kicsi szintén 9-tõl alszik egy órát, bár õ még babakocsiban. De fõzni, mosni, takarítani délelõtt szoktam, amíg alszik. Amikor meg már ébren van délig, akkor azért nem viszem le, mert most tanul mászni. Ne üljön szegény egész nap a babakocsiban. A naggyal itthon fõzés után, közben játszok, a kicsi is itt van olyankor körülöttünk. Ha mégis úgy alakul, hogy nem kell fõzni, mert maradt akkor lemegyünk amíg a kicsi alszik, 9-10-ig. Szerintem teljesen jó ahogy Ti szoktátok!

Szia! 7 hónapos és 2, 5 éves gyerekeim vannak, mindkettõ itthon van velem. 7 napból 4-5* csak délután megyünk le, kb. fél 4-tõl 3/4 6-ig. Délelõtt a kicsi szintén 9-tõl alszik egy órát, bár õ még babakocsiban. De fõzni, mosni, takarítani délelõtt szoktam, amíg alszik. Amikor meg már ébren van délig, akkor azért nem viszem le, mert most tanul mászni. Ne üljön szegény egész nap a babakocsiban. A naggyal itthon fõzés után, közben játszok, a kicsi is itt van olyankor körülöttünk. Ha mégis úgy alakul, hogy nem kell fõzni, mert maradt akkor lemegyünk amíg a kicsi alszik, 9-10-ig. Szerintem teljesen jó ahogy Ti szoktátok!
Nekem is van egy 14 honaposom, es egy 6 eves ovisom. Delben mennem kell erte, es elotte a picit meg kell ebedeltetnem. Az ut kb 25 perc, igy a delelotti kimenetel ebbol all, mert 11.15kor mar ebedeltetem, kb. 9 ora, mire vegzunk a reggelivel, feloltozesel, igy marad 2 orank a delelottbol. Ha foznom, vagy mosnom kell, esetleg takaritani, akkor benti jatekra van csak idonk. a delutani alvasa utan viszont kint vagyunk majdnem vacsiig.
Szerintem egyáltalán nem, nállunk most fúj a szél és ilyenkor nem is nagyon ajánlják hogy ki vidd, az enyém 16 hós fiú igen hiperaktív, a védõnõ azt mondta hogy mivel tavaj folyton kint voltunk a gyerek megszokta a pörgést, mert én is ki vittem ha az idõ engedte és most ha csavargás van semmi baj vele de itthon a lakásban már nem nagyon tud mit kezdeni magával!
Miért lenne kevés. Mi sem megyünk 2x pl játszótérre, vagy délelõtt, vagy délután, attól függ, hogy adódik, a nagyot hova kell vinni De van amikor csak kint vagyunk a kertben.
Igyekszem 2 x kimenni a fiammal , de ha fõznöm kell akkor a délelõttnek lõttek ! Foglalkozásra heti 3 x elviszem amíg én edzem õ játszik a pajtásokkal :)
Mi sem vagyunk kint délelõtt. Reggel elvisszük a nagyfiamat kocsival az oviba, kb. 9 órára érünk csak haza, akkor reggelizünk, majd kész vagyok a fõzéssel és a takarítással, már 11 óra is van, fél12-12 körül meg már ebédel a kicsi. Muszáj délben lefektetnem, mert néha 3, 5 órát alszik, max. fél4-kor meg már megyünk a nagyért az oviba.
mi csak akkor vagyunk kint de., ha boltba megyünk, de az nem játék és nem igazán séta, hanem kötelesség:) délben alszik két órát és utána megyünk ki játszóterezni, tombolni. de ma pl, sehova nem megyünk ebben a bolond szélben.

Jó időben (késő délután) ha nem adok sapkát 7 hetes babámnak, lehet valami baj belőle?

Legjobb válasz: Ebben a melegben szerintem inkább csak a nap ellen kell védeni a kis buksijukat, mert megfázni garantáltan nem fognak. Ha késõ délután nem adsz rá sapit, valószínûleg már nem fenyegeti napszúrás. Ha láthatóan jól érzi magát a baba, valószínûleg minden rendben, nem hiányzik neki a sapi.

Ebben a melegben szerintem inkább csak a nap ellen kell védeni a kis buksijukat, mert megfázni garantáltan nem fognak. Ha késõ délután nem adsz rá sapit, valószínûleg már nem fenyegeti napszúrás. Ha láthatóan jól érzi magát a baba, valószínûleg minden rendben, nem hiányzik neki a sapi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyors válaszod. Én is így gondoltam, de egy ismerõs néni tegnap nagyon el volt csodálkozva, hogy a baba sapka nélkül van, pedig mi úgy gondoltuk, hogy még nem volt rossz idõ és a kiskocsiban amúgy is melegebb van és a szél sem éri, habár tegnap még az sem fújt, szóval nincs rá szükség.
Én a hideg a nap valamint a szél ellen szoktam védeni a kis fejét. Ha ezek nincsenek nem hiszem, hogy kell rá sapi.
kevesen vannak
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!
Mi múlt héten voltunk az újbuda centerbe (meleg volt akkor is hétvégén), rengetegen voltak!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elmegyünk majd mi is és meglátjuk!


Hogy lehet, hogy ebben a jó időben is ilyen nagy itt a forgalom délután is?

Fel néztem,mert vártam egy üzenetet,és láttam,hogy ugyanannyian vannak,mint télen.De miért?nem jobb lenne egyéb,nem számítógépes dolgot csinálni?

Legjobb válasz: mert csütörtök van, holnap iskola

mert csütörtök van, holnap iskola
"Allea iacta est" vagyis a kocka el van vetve... és annyira gyökeret vert, hogy nem tud kimozdulni se... tehát a sok kockát fogva tartja a sok gyökér...
Naponta 220 000 látogató van az oldalon. Valószínû nem lesz kint mind egyszerre a szabadban egész délután. Sokan vannak, mint én is, akik szinte minden nap felnéznek netre, ide is, aztán mennek intézni dolgukat, sportolni, vagy bármi mást csinálni. Vagy sokan éppen nem akarnak mást csinálni csak gépezni, ez az õ dolguk. Vagy van aki beteg, azért van otthon..
Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések
Mert érdeklik õket a kérdések és a válaszok.Pl nyáron miért megy vki könyvtárba mikor meleg van? Olvasni.Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Akár egyedül is lehet kosarazni .Nme egész játékot, de palánkolni.Vagy futni, vagy el menni a rokonokhoz, ha közel laknak. VAgy barkácsolni... Vannak pénz nélküli dolgok is, amit lehet akár egyedül is csinálni.Nem is lettem volna én se egy kicsit se gép elött, ha nem akartam volna azt az üzenetet annyira(üzlet).
Nem rólam van most szó, mert nekem van sport elfoglaltságom, de egy olyan embernek, akinek nincs baráti köre, nincs nõje, nem tud ismerkedni, mert kapcsolat indításra képtelen, zárkózott személyiség, az mégis hova a fenébe menjen? Nézze a madarakat egyedül mászkálva a parkban? Vagy számolja ugyanott a hangyákat a padon üllve? Vagy hova a búbánatis ist.fas.ába kéne az ilyeneknek mennie? Sokaknak meg pénzük sincs, gondolható a magyarországi helyzet, sokan még egy nõt se tudnak elhívni egy tetves randevora, ott kell hogy rohadjanak a panelban, mert máshol nincs élettere. Kb. ez lehet a magyarázat.
A kérdező hozzászólása: Hát de akkor is lehet már sportolni, mozogni, sétálni, csajozni/pasizni stb.Már nem lehet arra fogni a semmit tevést, hogy hideg van...
Mert vannak akiknek semmi dolguk.
Hibátlan gondolatmenen ketteske :)
2. ez nagyon szép volt!
Én nem szeretek kimozdulni.

Tudnátok mondani jó és egyszerű otthon elkészíthető lovas ajándékot? Nagyon sűrgős délután 2-ig van időm!

Nagyon kéne mert nem volt időm vásárolni eddig volt egy lovas füzet(csoki természetesen) de a többit szeretném saját kezüleg megcsinálni....Ha látjátok és tudtok mondani kérlek írjatok!!

MEnnyi ideig jó a megfőtt tészta, ha hűtőben van? Lehet másnap reggel még enni belőle, ha múltnap délután lett csinálva?

Legjobb válasz: másnap délutánig estig nyugodtan fogyasztható,de én ilyenkor nyáron tovább nem szoktam tárolni hiába van hûtõben.

másnap délutánig estig nyugodtan fogyasztható, de én ilyenkor nyáron tovább nem szoktam tárolni hiába van hûtõben.
Hogyne! Napokig eláll. A tojás nélküli (durum) még tovább is.
Persze. Max. össze van ragadva.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!