Találatok a következő kifejezésre: Jó helyen a baba (21 db)

Lehetek úgy terhes és lehet jó helyen a baba, ha a teszt pozitív, de semmiféle terhestünetem nincs?

Legjobb válasz: un-n 9mm a nyálkahártya (mást még nem láttak, mert még korán voltam)

A kérdező hozzászólása: un-n 9mm a nyálkahártya (mást még nem láttak, mert még korán voltam)
nem kell feltétlenül tüneteket érezni. Minden terhesség más és más.
Persze, hogy lehetsz! Nekem sem voltak tüneteim, abból gondoltam, hogy terhes lehetek, hogy nem jött meg. Icipici mellfeszülés jelentkezett úgy a 8-10. hét tájékán, de aztán az is elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A 9mm nem kevés?

Pozitív lett a tesztem 5 napja késik a mensim. Ha most elmegyek orvoshoz (nincs dokim) már azonnal küld vérvételre meg ideoda, vagy csak egy UH lesz, hogy jó helyen van e a baba? Vagy az se csak kitapintja?

nagyon köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Csinál egy ultrahangot és ha valóban terhes vagy, átirányít a helyi védõnõhöz. A védõnõ fog küldözgetni háziorvoshoz, vérvételre õ tájékoztat arrolhogy mikor vannak az esedékes uh-k. Szurkolok Ja és ne aggodalmaskodj, az nem tesz jót. Jó egészséget

Csinál egy ultrahangot és ha valóban terhes vagy, átirányít a helyi védõnõhöz. A védõnõ fog küldözgetni háziorvoshoz, vérvételre õ tájékoztat arrolhogy mikor vannak az esedékes uh-k. Szurkolok Ja és ne aggodalmaskodj, az nem tesz jót. Jó egészséget
Ez is helyenként változó. Nekem pl. az sztk-s orvos adja a beutalókat mindenre, nem kell emiatt külön a védõnõhöz, háziorvoshoz mennem.
Nálunk is a doki küld mindenhová, nem a védõnõ. A védõnõhöz már vinnem kellett az összes vérvétel, belgyógyászat, stb. eredményét. De nyugi, a doki majd mindent elmond! Gratulálok, és sok boldogságot!
Ja, és uh-val is meg fogja nézni a babádat, de még nem fog sokat látni, picike a babád:)

Ha 38+3 naposan jó helyen van a baba feje, akkor ugye nem fog már megfordulni?

Legjobb válasz: Ha elsõ baba, akkor így marad már szülésig. A sokadig terhességnél viszont csak az utolsó idõben áll be a baba.

Ha elsõ baba, akkor így marad már szülésig. A sokadig terhességnél viszont csak az utolsó idõben áll be a baba.
nem fog, legalábbis nagyon kicsi az esély, szinte semmi helye sincs már ekkora mozgásra!


Jó helyre húzta az ovut? Ha igen lehet baba? Baj az esés a luteálisban? Mikor tesztelhetnék?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864..

Legjobb válasz: nekem is leesett nemrég: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e6666b7b62d15cb1783765.. mégis baba ugy néz ki.

nekem is leesett nemrég: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e6666b7b62d15cb1783765.. mégis baba ugy néz ki.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon gratula!!!!Jó egészséget kívánok!!! Most egy kis reményt adtál. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ (Kismama)!! Azóta remélem újabb +kat teszteltél.:) ) Megkérdezhetem, hogy a nemvárt mensi környékén milyen folyásod volt vagy nem volt? Nekem tegnap este volt egy kicsi vizes folyásom, de a hõm még jól áll: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864.. Szerinted?
nekem is vizes volt de már nem emlékszem mikor, majd átváltott krémesbe kb 4 napja már, azóta kicsit több fehér talán kicsit sárga krémes van.a hõd jó szerintem.mikro tesztelsz?sok sikert neked
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.Most még bizakodom, de egy - teszt nagyon letörne. De a hétvégén szerintem tesztelek. Elvileg a ciklus, hu szerint holnapra nem várom. De a fertility szerint hétfõ kedd környékén. De általában 27naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: MA már nekem is krémesebb folyásom van a hõm még fent van.Viszont reggel teszteltem, -. :( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864..

Cukorterheléses vizsgálatra küldött az orvosom.! (Sajna nem jön össze a baba. ) Tudtok Budapesten valami jó helyet?

Beutalóval vagy anélkül..?És ha nem vagyok túl indiszkrét mennyibe kerül ez a vizsgálat??

Legjobb válasz: Én ezért nem fizetnék. A helyi laborba mennék, a háziorvostól kérnék beutalót, és utána irány a labor.

Én ezért nem fizetnék. A helyi laborba mennék, a háziorvostól kérnék beutalót, és utána irány a labor.
Szia! Csak cukor, vagy inzulint is néznek? Én a Mens mentisbe járok, (XI ker) nem tudom, úgy is csinálják-e, ha nincs ott dokid, de egy telefont megér. Pár ezer forint a vérvétel, kis különbségek vannak attól függõen, hogy hány pontos a vizsgálat(2; 3; 5) még aznap elküldik emilben az eredményt, és mindent adnak hozzá, bekeverik a löttyöt is, csak meg kell inni.
A Bálint Analitikába is csinálnak ilyet 8-10 ezer között van.De a pesti vagy akkor nem minden kerületben, de szoktak az sztk-ba is csinálni ilyen vizsgálatot a helyi lakosoknak.
Szia! Ez csak egy elnevezés, a 2 pontos, az éhgyomri, és 120 perces vérvétel, a három, az éhgyomri + 60 perc +120 perc. Az 5 pontosnál pedig azt hiszem, fél óránként vesznek vért, így összesen 5-ször. De leginkább csak a kétpontost használják, mert a lényeget megmondja. :-) Én magamtól kértem a három pontost, mert a cukros lötty megivása után egy órával van a csúcs, akkor a legmagasabb a cukor és az inzulin érték, és én kíváncsi voltam, mennyire szalad el a cukrom akkor. De ha csak arra kíváncsi a dokid, van-e bármiféle cukor anyagcsere probléma, bõven elég két óra múlva megnézni hogy mi a helyzet. Én ide járok : http://www.mensmentis.hu Az oldalon ott van minden infó. :-)
Bocsi, lemaradt : Dr Tûû Lászlóhoz járok.
A kérdező hozzászólása: Szia Manka!Köszönöm sokat segítettél!Nekem is az éhgyomori+60+120 perces kell! És köszönöm a linket, több, mint valószínû oda megyek majd ünnepek után! Köszönöm a segítséget és nagyon Boldog karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Manka!Megkérdezhetem mennyibe került a vizsgálat, mert nem nagyon volt egyértelmû nekem az árlistából..!
Szia! Hát az árlista szerint 3000Ft. De az csak a cukrot írja, és a két pontosra vonatkozik. Nekem meg mást is néznek általában emellett, azért nem tudom pontosan. De kb 5000Ft lehet most. De ha bejelentkezel telefonon, rögtön mondják is mennyibe fog kerülni, hogy ne érjen majd meglepetés. Viszont azt hiszem, õk az ünnepek között nincsenek, majd csak januárban kezdenek újra. Érdemes lenne most idõpontot kérni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Manka!Kellemes Ünnepeket!

Jó helyen érzem a baba mozgását, ha nem a hasamon érzem, hanem mintha a méhszájon trambulinozna?

még csak most mocorog a héten éreztem elöször és én nem a hasamon érzem hanem mintha a méhszájon trambulinozna :)ez normális van ugy hogy feljeb érzem de néha teljesen ott len mintha a hüvelyemet csikizné belülröl és nagyon bent tehát mint irtam nem ugy érzem mintha a hasfalon lenne vagy csak én nem tudom behatárolni a helyét?

Legjobb válasz: szia,teljesen normális ahol és ahogy érzed,nekem már eröteljesebben mocorog,és néha be tudnék töle pisilni,ha olyan helyen rugdal.28 hetes kismama.

szia, teljesen normális ahol és ahogy érzed, nekem már eröteljesebben mocorog, és néha be tudnék töle pisilni, ha olyan helyen rugdal.28 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: jaj de jó akkor megnyogodtam már keztem attól tartani hogy kijukasztja méhszájat:) )))))

Recseg a hangszóróm. A kábel ép, jó helyre van bedugva, a hangszórónak semmi baja. A biosban tudom állítani hogy ne recsegjen? Vagy van ilyen program ami ezt a hibát javítja? Integrált hangkártyám van.

Legjobb válasz: Gondolom aktív hangfalad van. Kérj egy másikat kölcsön, vagy dugj a helyére egy fülhallgatót és úgy próbáld ki. Tuti nem fog recsegni.

Gondolom aktív hangfalad van. Kérj egy másikat kölcsön, vagy dugj a helyére egy fülhallgatót és úgy próbáld ki. Tuti nem fog recsegni.
szerintem kontakt hibás
A kérdező hozzászólása: Mit lehet vele csinálni.
A kérdező hozzászólása: Vegyek egy hangkártyát?
Hi. Lehet nincs gond! Vedd vissza a hangerõt az összes lehetséges módon szoftveresen kb 75% ra! Ez is lehet baj. Pl nálam amíg otthon laktam az 5.1es rendszer jó volt. Elköltöztem és vettem egy egyszerü asztali vackot. Ha a hangerõ szoftveresen a winbe, vagy neten videó alatt maxon van, a hangszóró recseg halkan is. Ha ezekbõl leveszek vmennyit, akkor a hangszóró max közelében is jól szól!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.Az utolsó bejött.A hangfalak jók.

Ha sikerülne a baba, akkor mennyi ideig kellene 1 munka helyen dolgoznom, hogy jó pénzt kapjak?

Legjobb válasz: 180 napig. A jó pénz attól függ, mennyivel vagy bejelentve.

180 napig. A jó pénz attól függ, mennyivel vagy bejelentve.
így van, 6 hónapot. a pénz kérdés relatív. ha a max gyed-et akarod kapni, akkor talán 150ezret kell keresned, valahogy így... akkor a gyed 95ezer körül lesz.
130 000ft-ra kell hogy bjelenttsenek és akkor megkapod a max gyedet ami jelenleg mindendent levonva 80 000ft
Nézõpont kérdése mi számít jó pénznek. a szülés elõttig 180 napig mindenképpen biztosítottnak kell lenned, de ebbe a táppénz nem tartozik bele.

5 hetes terhes vagyok! De sajnos megfáztam és nagyon köhögök! Félek, h a babámnak ezektől a köhögési rohamoktól nem-e lehet valami baja? Mézet eszem és homeopátiás szirupot, de sajna nagyon lassan múlik! Ugye neki jó helye van odabent?

Legjobb válasz: Kohogestol nem lesz baja! Ha hoemelkedesed lenne, azt mindenkepp csillapitani kell majd, mert a koraterhes babaknak a laz maradando karokat/vetelest tud okozni, tehat 37.5, 38-tol paracetamol. Jobbulast! 31 hetes kismami, aki szinten beteg volt koraterhesen

Kohogestol nem lesz baja! Ha hoemelkedesed lenne, azt mindenkepp csillapitani kell majd, mert a koraterhes babaknak a laz maradando karokat/vetelest tud okozni, tehat 37.5, 38-tol paracetamol. Jobbulast! 31 hetes kismami, aki szinten beteg volt koraterhesen
A kérdező hozzászólása: Biztos csak túlaggódom, de annyira be tudok indulni, hogy már fáj a hasam a sok köhögéstõl és ezért aggódtam! Lázam szerencsére nincs! Köszi és sok sikert neked!
Szia! Én is nagyon megfáztam kb.8 hetes korunkban. Nagyon köhögtem, és rengeteget fújtam az orrom, a sok köhögéstõl még hánytam is, vagyis az erõlködéstõl, és nagyon kutyául éreztem magam, de nem lett semmi baj, ne izgulj!Sok boldogságot! :-))) 17 hetes kismama

Jó helyre húzta be az ovut a ciklus.hu? Szerintetek lehet belőle baba?

http://ciklus.hu/images/diagramok/f012243675b442762091f1ac66..

Legjobb válasz: Szerintem igen, de kevés alkalommal (és akkor pont nem) voltatok együtt, ha babát akartok; de az esélyed az megvan. Még így is 20 % körül. :)

Szerintem igen, de kevés alkalommal (és akkor pont nem) voltatok együtt, ha babát akartok; de az esélyed az megvan. Még így is 20 % körül. :)
Egy nappal korábbra húzta be - mint rendszerint. :-( A 17. ciklusnapodon volt ovud. Ovu elõtt három nappal voltatok együtt. Van esélyetek azért, kb 14%: Egy kis statisztika a fogamzás esélyérõl a tüszõrepedés napján és az azt megelõzõ napokban: Tüszõrepedés napján 33% egy nappal elõtte 31% két nappal elõtte 27% 3 nappal elõtte 14% 4 nappal elõtte 16% 5 nappal elõtte 10% Forrás: Czeizel Endre: Születésünk titkai
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bár nagyon kevés az esély, azért hátha!!!
A kérdező hozzászólása: Ovu elött 3 nappal 14%, 4 nappal 16%??? Ez hogy lehet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!