Találatok a következő kifejezésre: Jó ha a sperma (16 db)

A nőgyógyászom Gynoflor hüvelytablettát írt fel, de nincs semmilyen fertőzésem, azt mondta, meg hogy minden rendben. Akkor mire jó? Okt. óta próbálkozunk babával. Ha a sperma pirosas az mitől lehet?

Tegnap este szex után pirosasan jött ki a "cucc" bel?lem.Lehet e a gynoflortól? Száraz nem voltam, megjönnie se kell. Vagy lehet a sperma volt pirosas?az mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet hogy hámsérülést szereztél aktus közben. És azért jött pirosas cucc. Ha az õ spermája lenne piros akkor valami fertõzése, gyulladása lenne. De akkor fájna neki szerintem. A Gynoflor az ph helyreállító. Kevés a hüvelyedben a lactobaciluus, ami kell oda.

Lehet hogy hámsérülést szereztél aktus közben. És azért jött pirosas cucc. Ha az õ spermája lenne piros akkor valami fertõzése, gyulladása lenne. De akkor fájna neki szerintem. A Gynoflor az ph helyreállító. Kevés a hüvelyedben a lactobaciluus, ami kell oda.

A barátom mindig azt kérdezi, hogy amikor elmegy mehet-e a fejemre a sperma. Ez miért jó ha a fejemre megy? !

az nekik jó,vagy nem lesz valami baj ha a szemembe megy?

Legjobb válasz: A szemed rossz esetben be is gyulladhat, szóval azzal óvatosan. Valószínûleg sok pornót látott és izginek találja, ha az arcodon folyik a cucca.

biztos sok volt a pornó:D fura, engem vhogy sosem izgatott különösebben h a csajom fejére durrantsak pedig férfi volnék v mi a szösz
Ez így van. Legközelebb ha olyat kér, amit te nem szívesen teszel, mondd meg neki, hogy neked meg az tetszene nagyon, ha feldugna a seggébe egy kis heringet.
nem engeded és kész.ezen nincs mit filózni. ha neki ez nem tetszik, akkor nyelje le õ vagy keressen magának egy másik csajt.
A szemed rossz esetben be is gyulladhat, szóval azzal óvatosan. Valószínûleg sok pornót látott és izginek találja, ha az arcodon folyik a cucca.
Én a helyedben nem engedném... Pasiként nem lennék képes ennyire megalázni azt a nõt akit szeretek.
neki jó biztos a pózokra megy de nyugodj meg szemednek baja nem lesz én is szeretek fejre élvezni
A szemedbe inkább ne menjen.. Nekem legalább egyszer sikerült, bár akkor nem is a fejem volt a cél, de a lényeg, hogy szétmarta a szemem. Nem jó érzés...
megakar alázni. benne van a férfiakban. ne engedd és kész vagy verje a saját arcába.
Kérd meg, hogy pisilhess a fejére, szájába. :D Olyan pornók is vannak, ahol ezt csinálja a pasival a nõ. Én sem kérnék ilyet, de hátha kicsit észhez tér tõle! Néha muszáj odamondani nekik. :)
Bár óvatosan, mert a végén még kiderül, hogy erre vágyik! :D
elég baj az, hogy a férfinak automatikusan az tetszik, hogy a nõ fejér verje-.-'
A kérdező hozzászólása: nincs baj azzal, hogy nem engedem csak zavart, hogy mindig azt akarta..
A kérdező hozzászólása: jó, köszönöm a válaszokat:) nem engedtem neki, elég furcsának találtam..:| és én nem nagyon szeretem lenyelni de azt õ sokszor akarja, hogy a számba..én meg nem akarom akkor mit csináljak?!
Mondd meg neki, hogy Te nem szeretnéd mindig, mert nem vagy odáig érte. Nem jó, ha csak nyelsz (bocsi, ez félreérthetõ ebben a témában:D)

Az sem jó, ha több napos a sperma?

Ha az ovu előtt nem tudunk jó pár napig együtt lenni a párommal, pontosan másfél hétig, akkor az sem jó, mert elöregszik a sperma? Pont akkoriban tudunk csak együtt lenni másfél hét után. Ti estetek így teherbe???

Legjobb válasz: Nyugi, kb 3 naponta a termelt sperma (ha nem ürült ki) felszívódik, és új lesz helyette :)

Nyugi, kb 3 naponta a termelt sperma (ha nem ürült ki) felszívódik, és új lesz helyette :)
Miért, mit gondoltál, mi lesz akkor, ha valaki hetekig/hónapokig nem él nemi életet, az öreg ürülne ki? :) Egyébként a 3-4 naposra szokták mondani, hogy a "legjobb", mert akkor már termelõdik az új, de még nem szívódott fel a régi mennyiség, ezért sok spermium van!
A kérdező hozzászólása: Ez komoly? És akkor miért mondják sokan, hogy az 5 napos cucc a legjobb? :)
ne ezen fog mulni a siker nyugi. A férfiak nem igy vannak kitalálva szerenscére ahogy te gondolod.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Örülök, hogy nem úgy van, ahogy én gondoltam. :) Megnyugodtam. :)

Miért fontos az ember fianak vérvizsgára is elmenni, ha pl a sperma eredmenye jo, van köze a nemzöképességhez a vérképképnek is?

Ugyanis a pàrom nemhajlando elmenni masodszor is 2.lépésként vérvizsgara is.egy honap mulva vagyunk behìva.

Legjobb válasz: Ezek a férfiak milyen makacsok, hihetetlen. Az én párom a spermavizsgálatra sem hajlandó elmenni, már 1 hónapja, mert õvele tuti nincs baj. És különben is milyen ciki meg kellemetlen.:( A kérdésedre: A vérbõl általában betegségek kizárását végzik elsõ körben(pl. hepatitis, aids,...). Legalább is jobb helyeken ezért is kérik a férfi vérvizsgálatát. Mivel nálunk is megcsinálják ezeket a teszteket mindenképpen, ha már a meddõségiben jár az ember pláne. Azonban vérbõl a hormonokat is nézik, mint nálunk(ösztrogén, tesztoszteron...). Ezek ugyanúgy befolyásolhatnak dolgokat mint nálunk a szintén ösztrogén és progi szint. De ezek mindkét esetben(nálunk és náluk is gyógyszerrel sec pers alatt helyre dobható). Azonban ha a spermavizsgálata teljesen rendben van, akkor a hormonjai is. Tulajdonképpen az ösztrogén(mint nõi hormon szintén jelen van náluk, csak persze sokkal kisebb mértékben, ha ez nagyon magas,akkor annak külsõ jelei is lennének(mint nálunk ha magas a tesztoszteron szint). Maga a tesztoszteron a férfi hormon. Sok mindent befolyásol(libidó, külsõ jegyek, maga a spermatermelés mértéke), de igazából a spermára és ezálltal a termékenyítésre vonatkozó dolgok a spermavizsgálaton derülnek ki. Tény hogy párhuzam van a két vizsgálat között és össze is függnek, de ha a párod ennyire csökönyös, várjátok meg a spermavizsgálat eredményét. És ha minden szupi akkor nem fontos a vérvizsgálat. Persze csak ha már nem a meddõségiben tartotok(remélem nem), mert akkor addig nem foglalkoznak tovább veletek, míg a protokoll vizsgálatok nincsenek meg.(ezt tudom mert most mi is állunk a párom "hülyesége" miatt). Nagyon szorítok.

Ezek a férfiak milyen makacsok, hihetetlen. Az én párom a spermavizsgálatra sem hajlandó elmenni, már 1 hónapja, mert õvele tuti nincs baj. És különben is milyen ciki meg kellemetlen.:( A kérdésedre: A vérbõl általában betegségek kizárását végzik elsõ körben(pl. hepatitis, aids, ...). Legalább is jobb helyeken ezért is kérik a férfi vérvizsgálatát. Mivel nálunk is megcsinálják ezeket a teszteket mindenképpen, ha már a meddõségiben jár az ember pláne. Azonban vérbõl a hormonokat is nézik, mint nálunk(ösztrogén, tesztoszteron...). Ezek ugyanúgy befolyásolhatnak dolgokat mint nálunk a szintén ösztrogén és progi szint. De ezek mindkét esetben(nálunk és náluk is gyógyszerrel sec pers alatt helyre dobható). Azonban ha a spermavizsgálata teljesen rendben van, akkor a hormonjai is. Tulajdonképpen az ösztrogén(mint nõi hormon szintén jelen van náluk, csak persze sokkal kisebb mértékben, ha ez nagyon magas, akkor annak külsõ jelei is lennének(mint nálunk ha magas a tesztoszteron szint). Maga a tesztoszteron a férfi hormon. Sok mindent befolyásol(libidó, külsõ jegyek, maga a spermatermelés mértéke), de igazából a spermára és ezálltal a termékenyítésre vonatkozó dolgok a spermavizsgálaton derülnek ki. Tény hogy párhuzam van a két vizsgálat között és össze is függnek, de ha a párod ennyire csökönyös, várjátok meg a spermavizsgálat eredményét. És ha minden szupi akkor nem fontos a vérvizsgálat. Persze csak ha már nem a meddõségiben tartotok(remélem nem), mert akkor addig nem foglalkoznak tovább veletek, míg a protokoll vizsgálatok nincsenek meg.(ezt tudom mert most mi is állunk a párom "hülyesége" miatt). Nagyon szorítok.
A kérdező hozzászólása: a spermarmaeredmény jo lett!Akkor? :)
aztán ne csodálkozz ha ge ci ízû lesz habos sütemény
Mélyhûtõben.
Úr isten. Ennyi hülyét.
fogkrémestubusban
Majonézes flakonban.
A barátnõdben
Miért mit akarsz vele csinálni? Mesterségesen megtermékenyítessz vele egy lovat vagy mi?
Szia Édes Lalle, hogy hogy feltetted a kerdesed? :) Aztan nehogy Lajosok szaladgáljanak túlnyomó részben a világban ;) xDDDD Mekkora analfabéta, melyrõl jövõ fõállású gyökerek vannak a világon, akárcsak Te Kedves, , , Nagyon tudálékos, roppant intelligencia színttel rendelkezõ" Kérdezõ barátom! :-D Azerintem menj, és feküdj le alukálni.Menj inkább spermabankba, ott tudják tárolni a spermád úgy, hogy életképpes, termékeny legyen, de ilyen ostoba hímegyedeknek nem kéne szaporodniuk.További butulást.Szia!

Az jó, ha átlátszó a spermám? Elején folyékony de utána zselésedni kezd (nem mind), ez normális?

Legjobb válasz: Hááát én még nem találkoztam olyannal ami zselésedett volna, és átlátszóval sem. Szerintem jobb lesz, ha felkeresel egy orvost bár lehet, h nincsen semmi bajod!!

Hááát én még nem találkoztam olyannal ami zselésedett volna, és átlátszóval sem. Szerintem jobb lesz, ha felkeresel egy orvost bár lehet, h nincsen semmi bajod!!
sztem normális.ha eddig is ilyen volt, akkor meg tuti nincs bajod!
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen....
én úgy tudom, hogy minél átlátszóbb valakinek a spermája, annál terméketlenebb az illetõ.
Ez tényleg igaz! NEM terméketlenebb mert fiú és még jó hogy terméketlen. Inkább nemzõképtelen :S

Miért történik mindez? Szeretkezés után kifolyik a sperma, miközben már jó lenne ha ott maradna. Vagy független attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Akkor próbálkozzatok naponta, másnaponta mostantól. Persze, hogy kifolyik, gravitáció...Amennyi kell, bentmarad.

Akkor próbálkozzatok naponta, másnaponta mostantól. Persze, hogy kifolyik, gravitáció...Amennyi kell, bentmarad.
Jézusom. Szerintem tanulj még egy kis biológiát mielõtt gyereket vállalsz :S
természetesen lehetsz! Senkinek nem marad benn, mindenkinek kifolyik...
Ha még ezt sem tudod......
Persze hogy lehetsz. Ez mindenkinél így mûködik.
Biológia tudásod nulla, olyan, mintha 10 eves lennél, azért állnak igy hozzád. Általános iskolában tanítják a szaporodast, ott elmondtak, megtanulhattad, hogy egyetlen spermium kell a megtermekenyiteshez, a tobbi kifolyik.... Ha eddig nem jutottál el a tananyagban, akkor korai me a gyerekvállalás.....
Valamennyi mindig kifolyik. Ami kell az ott marad!
Én nem igazán hiszek az ilyen praktikákban.
A kérdező hozzászólása: oké de ha most feljut a sperma még nem él el ott 3 napig mert kislányt szeretnénk nagyon és azt halottam hogy 3 nappal azelõtt kell próbálkozni és többb esély lesz rá
Ööö és akkor most tõlünk mit vársz? Nem tudjuk, hogy életben maradnak-e benned a xx kromos spermák... Kicsit talán több esélyetek van rá, de ez túl sok dologtól függ. A te hüvelyed phjától, a tényleges ovu napodtól, a párod "termelésétõl" stb. Olvass kicsit utána tényleg.
Elég az, amennyi benn marad, és azért ez nincs benne a biológia könyvben. Nem vagyok egy képzetlen, de ezen még én is meglepõdtem, mikor elõször nem használtunk gumit, hogy jééé milyen gyorsan kifolyik.
a spermiumok akár 5 napig is életben maradnak, ott várakoznak szépen...
A kérdező hozzászólása: oké de az ovuláció kb 3 nap mulva lesz
A kérdező hozzászólása: pontosabban ugy értettem ha valamennyi bennt marad lehetek e akkor terhes
A kérdező hozzászólása: mi ez a flegmaság
szegény leendõ gyerek!!!

Nos, ha már jó téma: Lányok/fiúk nektek ízlik a sperma?

Nos én egyszer kóstoltam de kb fuuujjj :D Nevezhettek b*zinak de annyi vélemény volt róla, hogy meg kellett, persze kb még 2 éve volt ez. Az ananásztól, epert?l jobb lesz? (csaj ismer?söm szerint igen)

Legjobb válasz: Kérdezd meg kezelõorvosod, gyógyszerészed!

Kérdezd meg kezelõorvosod, gyógyszerészed!
nekem nem ízlik, bár az állaga rosszabb szerintem. az ananásztól tényleg jobb. 24n
nekem ízlik, és igen jobb lesz az ananásztól, de nasgyon sokat kell enni hozzá 20L
lehet hogy nem jól próbáltad. ;-)
Undi, én nem szeretem.

Jó az, ha a kalkulátor szerinti "jó" napokban minden este szeretkezünk? Vagy jobb lenne, minden második nap? Sperma képződik elég 24 óra alatt?

Legjobb válasz: Ezt orvossal beszéld meg. Amit én tudok: Az elsõ ilyen napon talán egyszer... de másnaptól mindent bele! Ahányszor csak bírjátok! Utána kb. egy hét múlva meg adj neki pihenõt, különben kidõl, aztán nézhetsz. Ja: ELÕTTE kb. egy héttel is szeretkezzetek EGYET. Ez neki kell, hogy az elöregedett készleteket kicsit felfrissítse. Közben (tehát a pihenõjétõl az egy héttel a nagy alkalom elõtt egy héttel való szeretkezésig) is lehet néha-néha... de akkor 98% hogy hatástalan lesz.

Ezt orvossal beszéld meg. Amit én tudok: Az elsõ ilyen napon talán egyszer... de másnaptól mindent bele! Ahányszor csak bírjátok! Utána kb. egy hét múlva meg adj neki pihenõt, különben kidõl, aztán nézhetsz. Ja: ELÕTTE kb. egy héttel is szeretkezzetek EGYET. Ez neki kell, hogy az elöregedett készleteket kicsit felfrissítse. Közben (tehát a pihenõjétõl az egy héttel a nagy alkalom elõtt egy héttel való szeretkezésig) is lehet néha-néha... de akkor 98% hogy hatástalan lesz.
Mi minden nap szeretkeztünk a párommal. Nem számolgattunk, csak szeretkeztünk. Volt olyan nap, hogy kétszer is. Rögtön az elsõ hónapban terhes lettem, pár hét múlva szülök. :-) Ha naponta szeretkeztek, a sperma mennyisége lehet picit kevesebb, de a minõsége garantált, és mint annyi mindenben, itt is a minõség a lényeg!:-) Érezzétek jól magatokat és jönni fog az a baba! Sok sikert!
Mi minden nap szeretkeztünk honapokig de a baby sehol.... Aztán már csak 2-3 naponta és összejött.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. 9 hónapja próbálkozunk, de az elsõ néhány hónapban rettenetesen idegesek voltunk az esélyes periódusokban. Mindig találtam okot megsértõdni, folyton azzal gyanusítottam, hogy nem is akarja igazán-önzése miatt.Az utóbbi két hónapban kiegyensúlyozottabb lettem és bízom a páromban. Túl vagyunk a vizsgálatokon és mindkettõnknek azt mondták: össze fog jönni, és csak vitaminokat javasltak az orvosok.Meg, hogy tavasszal és nyáron van a legnagyobb esélye, hogy összejön. Nekünk még nincs gyerekünk. Két éve házasodtunk, (elsõ házasság mindkettõnknek) és mindketten elmultunk már 35 évesek.

Mit jelent ha 15 évessen sürű a spermám? Jó vagy rossz? A rossz, hogy tudom megváltoztatni?

Legjobb válasz: Az ondó állaga, sûrûsége, mennyisége, színe, íze nagyon változó, még egy férfinek is más idõben másfajta lehet bármely paraméter. Sok mindentõl függ, pl. hogy mit eszel, iszol, mennyit iszol, mennyit maszturbálsz, de nyugi, teljesen normális.

Az ondó állaga, sûrûsége, mennyisége, színe, íze nagyon változó, még egy férfinek is más idõben másfajta lehet bármely paraméter. Sok mindentõl függ, pl. hogy mit eszel, iszol, mennyit iszol, mennyit maszturbálsz, de nyugi, teljesen normális.
A kanál megáll benne?
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Az sem mindegy, hogy a teáskanál vagy a nagykanál áll-e meg benne :)
A kérdező hozzászólása: Olyan van hogy az elején kijön normálisan folyos sperma és aztán meg olyan mind a takony...
Ilyen az állaga, ha ritkán masztizol.Bekocsonyásodik . Normálisnak tekinthetõ különben .Sûrûbb masztival nagyobb munkára késztetnéd a nemi szerveidet.Lusta gyereknek , lustán is is fognak dolgozni.Ezt szokják meg .Már 40 után érezni is fogod, nagyon visszaálltak.Egy orvosi szaklapban olvastam errõl , nem én találtam ki .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!