Találatok a következő kifejezésre: Jó ha a korkülönbség (6 db)

Jó ha kicsi a korkülönbség két gyerek között?

Van akinél így születtek? Okozott ez nehézségeket?

Legjobb válasz: Azt mondják (a pszichológusok is), hogy az a jó, ha kicsi korkülönbség van a gyerekek között, vagy ha minimum kb.5év. Állítólag ez a legideálisabb. Amit legkevésbé ajánlanak a szakemberek a gyerekek szempontjából, az a 3év korkülönbség.

Azt mondják (a pszichológusok is), hogy az a jó, ha kicsi korkülönbség van a gyerekek között, vagy ha minimum kb.5év. Állítólag ez a legideálisabb. Amit legkevésbé ajánlanak a szakemberek a gyerekek szempontjából, az a 3év korkülönbség.
hát csak gondolj bele. bármilyen életkorban jobban megértik egymást. a testvérem és köztem jó 5 év van, és volt hogy nagyon rossz volt. én már "nagy" voltam, õ meg nyûg. viszont az egyik barátnõ és a testvére között nagyon kicsi a különbség. mindig a legjobb barátnõk voltak. értették egymást.
A lányom és a fiam között 20 hónap a korkülönbség.Az elején nagyon nehéz volt, fõleg akkor amikor még mindkettõt pelenkázni kellett.Most a nagyobb 5 éves lesz, a kicsi 3 volt.Nagyon jól elvannak együtt, nagyon szeretik egymást, idõnként mint minden testvér veszekednek is.Én azt mondom, hogy jó a kis korkülönbség, a kicsi sokmindent megtanult a nõvérétõl.
A lányom és a fiam között 20 hónap a korkülönbség.Az elején nagyon nehéz volt, fõleg akkor amikor még mindkettõt pelenkázni kellett.Most a nagyobb 5 éves lesz, a kicsi 3 volt.A jót és a rosszat egyaránt eltanulják egymástól.Sok szempontból nehéz velük, de öröm nézni esténként, mikor egymás kezét fogva alszanak el.
En 15 eves vagyok, az egyik testverem 11 es a masik 8 evvel idosebb. Es nagyon jol egyezunk, mintha legjobb baratnoim lennenek. Mindent megbeszelunk. Ennel jobbat el se tudnek kepzelni:D

6 eves a kislanyom es nem sikrul azota a baba a gyerek pedig szeretnenk meg babat. Volt igy meg valaki? Hogy lehet kibirni, hogy a gyerek es mi is nagyon szeretnenk es nem jon? A nagy korkulonbseg lehet meg jo, ha esetleg a kozeljovoben osszejonne?

A nagy korkulonbseg lehet meg jo, ha esetleg a kozeljovoben osszejone? Habar nem is tudom remelhetek-e. A ferjemmel jol vagyunk. Miert buntet Isten/a sors?

Legjobb válasz: Az utolsó kérdésed nagyon jó. Segíts magadon, az Isten is megsegít.:) Õ nem büntet téged, te bünteted magadat. Mióta próbálkoztok? 6 éve? És még nem mentetek orvoshoz? És miért agyalsz azon, hogy bármilyen korkülönbség jó-e vagy rossz? Egyik sem jó vagy rossz, csak van.:) Ezenkívül: próbáltál már arra gondolni, hogy most valami más vár téged az életben? pl. egy elõléptetés?:) mindennek van oka!

Az utolsó kérdésed nagyon jó. Segíts magadon, az Isten is megsegít.:) Õ nem büntet téged, te bünteted magadat. Mióta próbálkoztok? 6 éve? És még nem mentetek orvoshoz? És miért agyalsz azon, hogy bármilyen korkülönbség jó-e vagy rossz? Egyik sem jó vagy rossz, csak van.:) Ezenkívül: próbáltál már arra gondolni, hogy most valami más vár téged az életben? pl. egy elõléptetés?:) mindennek van oka!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, volt hormon es spermiogramm, de valahogy mégsem oké. Örülök, hogy megosztottátom velem, a korkülönbség nem feltétlenül probléma. Tudom, hogy a gond a kompetdns doki megtalálása, talán ez dühìf a ldgjobban, hogy nem vagyom képes megtalálni a msgfelelôt
A párodat is megvizsgálták? Amúgy unokatesóm és húga között kb 10 év korkülönbség van, így jött össze nekik:) A nagy korkülönbség is lehet jó! mindennek van hátránya, de elõnye is :D Szerintem ha tényleg rendesen kivizsgáltak titeket(szakorvos) és nincs probléma akkor máshol kell keresni. Nézz utána neten mindenképp ilyen dolgoknak, hátha találsz valami hasznosat:)
Vérvételek adott ciklus napon, hormonszint, spermiogramm, IR vizsgálat, petevezeték átfújás - HSG vagy lapar. Ha megvan a gond, könnyebb lépni, pl.inszemináció vagy lombik.
A szüleim 7-7 évig próbálkoztak, hogy végre sikerüljünk. Hárman vagyunk testvérek, és a nagy korkülönbség ellenére nagyon jó testvérek vagyunk, szeretjük egymást. Még a bátyám és a húgom, akik között 14 év van, is nagyon jól kijönnek. Én is szeretnék 5-6-7 év korkülönbséget a gyerekeim között. Emiatt ne aggódj. A testvérkapcsolat nem a korkülönbségen múlik, inkább a nevelésen.
Milyen vizsgálatok voltak eddig??
A kérdező hozzászólása: Erdedmenyek jok
Már ha egy évig nem jön össze a baba, akkor is orvoshoz kéne menni, nem még évekig ezen rágódni meg kínlódni. Nem a korkülönbségen múlik, hogy jó testvérek lesznek-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: A problema az, hogy legalabb mar 6 orvosnal jartam es szinte mind azt mondja oke, amelyik meg azt mondja nem, sem talalja a megoldast a problemara, csak talalgat, de eddig hiaba :-((
Ha nem sikerül el kell menni orvoshoz.Bármi lehet az oka.Nekem mind2 babám orvosi segitséggel sikerült.A nagy 2, 5 éves a kicsi a pocakban van :) A nagy korkülönbség nem baj, legalább a nagy segít majd a kicsi körül.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a helyesírásért, nem a géprôl írok.

Azt hiszem szerelmes vagyok az optikusomba. Csak az a baj, hogy házas, van 2 gyereke és 20 év van közöttünk. Szerintem amilyen jó nő vagyok, ha felajánlanám benne lenne mindenben. És persze a korkülönbség se számít nálam. Mi a véleményetek?

Mindennap muszáj bejárnom hozzá, hogy láthassam. Direkt elgörbítem a szemüvegem, kontaktlencsével babrálok csakhogy bemehessek hozzá és ránevethessek. Olyan édes a felzselézett haja, minden éjjel a pucér testér?l álmodok, teljesen belezúgtam. Szerintetek, hogy közeledjek hozzá?

Legjobb válasz: Sehogy.Családja van ember, hogy jönnél ahhoz hogy egy házas férfival kezdj??

Sehogy.Családja van ember, hogy jönnél ahhoz hogy egy házas férfival kezdj??
Istenem én nem értem ezt... te örülnél ha valaki belebabrálna a családi életedbe???
Ha bele tudsz babrálni akkor náluk amúgy is gáz van, de szerintem esélyed sincs, mivel nem õ keres téged, ha te mész utána, ami szerintem egy nõnek megalázó semmint imponáló.
A kérdező hozzászólása: De hát olyan finom tapintású álmomban az enyhén narancsbõrös hátsófertája:// Nem bírok lemondani róla. Nekem õ olyan mint másnak a levegõ!
szerintem rossz a látásod
járj el pszichológushoz béjbi! elõször is nincs az a szekszi bomba nõ aki miatt egy hûséges férj sutba vágná a házasságát. egóval egy kicsit lejjebb vehetnél... és felejtsd el azt hogy egy házasságot megtörsz... annak nehéz következményei vannak... az én házasságomba is bepróbálkozott egy csajszi.... nem járt jól elhiheted... és nem azért mert megtéptem... hanem mert feljelentettem és bírósági ügy lett belõle... és én nyertem a pert a férjemmel.
na mivan? én az utolsó... biztos másnak is van hozzáfûzni valója


Volt valakinek kozuletek csak szex kapcsolata tole joval fiatalabb ferfival? Ha igen, mennyi volt a korkulonbseg es mennyi ideig tartott? Mi miatt lett vege?

Legjobb válasz: Leginkább a kisugárzás a lényeg. A harmincas negyvenes nõk sokkal vonzóbbak és nõiesebbek mint a fiatalok. A huszonévesekrõl ezt nem lehet elmondani, tisztelet a kivételnek. Ezen kívül sokkal érettebben gondolkodnak, megértik ha mondjuk valamikor programom van és nem érek rá, nem hisztiznek. Valamint a szexuális tapasztalatuk miatt is sokkal kellemesebb velük az együttlét.

Leginkább a kisugárzás a lényeg. A harmincas negyvenes nõk sokkal vonzóbbak és nõiesebbek mint a fiatalok. A huszonévesekrõl ezt nem lehet elmondani, tisztelet a kivételnek. Ezen kívül sokkal érettebben gondolkodnak, megértik ha mondjuk valamikor programom van és nem érek rá, nem hisztiznek. Valamint a szexuális tapasztalatuk miatt is sokkal kellemesebb velük az együttlét.
Nekem csajjal volt ez. Meg csak 16 volt, de már ismerte a tolatóradart és istenien fújta a trombitát. De hát nem jöhetett szóba mert éretlen volt ahoz képest hogy mennyire érett volt
Nekem volt szex kapcsolatom tõlem 14 évvel idõsebb nõvel. Parás volt mert férje volt, 1 évig volt kb aztán váltottam egy kevésbé parásra.
A kérdező hozzászólása: tehat nem azert, mert meguntad?es mennyiben is miben erzodott, hogy 14 evvel idosebb..fonnyadt test???
korkülönbség 14 év 5 hónapig tartott kevésbé volt érdeklõdõ, mint az elején, ezért én hagytam abba a kapcsolatot
Nem untam meg. Egy idõsebb nõ a pasira csak jó hatással van, megunni nem lehet. Nem volt a bõre csúnya mert sportolt napi szinten és feszes teste volt és a bõre is szép volt. Csak mindig benne volt a para hogy lebukik és inkább mondtam hogy hagyjuk abba. Most már több mint egy éve egy 10 évvel idõsebb nõvel vagyok, kicsit több mint szex, mert neki nincs senkije, de túl szoros kapcsolat sincs. Bár hozzá át lehet menni, meg ott is lehet aludni, meg fordítva. Neki sem látszik a testén, bõrén, arcán hogy idõsebb, mert jól tartja magát.
A kérdező hozzászólása: koszi!aranyos vagy..megegy kerdes, mert latom veled lehet beszelni..miert ennyivel idosebb nok vonzanak?gondolom nem csak a szexualis tapasztalat?

Van egy fiú, aki tetszik, de 4 évvel idősebb nálam. Bele vagyok bolondulva. Nem tudom, érdeklem-e, de már smároltunk és nagyon jó volt és én nagyon szeretem. Szeretném, ha komolyabb is lehetne. Szerintem neki a korkülönbséggel van gondja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! a 4 ev az nem sok,az epp az idealis!az a kerdes hogy te hany eves vagy? szerintem mond el a fiunak mit erzel iranta,azzal nem vesztesz semmit,lehet o se mer hozzad kozeledni,lehet a te kozeledesedet varja! sok sikert!!!!

Szia! a 4 ev az nem sok, az epp az idealis!az a kerdes hogy te hany eves vagy? szerintem mond el a fiunak mit erzel iranta, azzal nem vesztesz semmit, lehet o se mer hozzad kozeledni, lehet a te kozeledesedet varja! sok sikert!!!!
miután smároltatok néhány napra rá nem kérdezted meg h miért tette h mit szertne tõled?? ha te nagyon fiatal vagy akkor lehet h aztért zavarja a korkülönbség jo lenne tudni hány éves vagy

Szerintetek jó lesz ez a babakocsi? 2 fiam van kis korkülönbséggel. Nem gáz ha piros-fekete szín össze állítása a van? Linkeltem

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_hordozo_eszkoz/babakocs..

Legjobb válasz: Szerintem tökéletes. A piros fekete színösszeállítás pedig szerintem teljes mértékben unisex, szóval csak nyugodtan. :)

Szerintem tökéletes. A piros fekete színösszeállítás pedig szerintem teljes mértékben unisex, szóval csak nyugodtan. :)
Szerintem is jó.
Nekem a színe tetszik a kocsinak, de valahogy instabilnak, törékenynek tûnik az egész. Láttad, próbáltad élõben? a kerekei is elég picik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!