Találatok a következő kifejezésre: Jó ha a (8329 db)

Szerintetek jó, ha a gyermeknek van egy kedvenc plüsse, amit mindenhova magával visz?

Legjobb válasz: Jó, nem jó, ezt nem te döntöd el. Ha egyszer kiválasztja, onnéttól nincs mese. :) Nálunk is van egy kutyus és rettegek, hogy elhagyjuk valahol.

Jó, nem jó, ezt nem te döntöd el. Ha egyszer kiválasztja, onnéttól nincs mese. :) Nálunk is van egy kutyus és rettegek, hogy elhagyjuk valahol.
Én is szerettem volna, ha van a fiamnak ilyen kedvence, de nem lett. Mindkettõnek van jó és rossz oldala is, úgyhogy annyira azért nem bánkódom, nekem sem volt, mégis felnõttem. :)
Lányom 2év9hós, 7 hós kora óta van egy elefántos morzsikendõje, azzal alszik, itthon sokat játszik vele. De 1 év körül megtanítottam neki, hogy fáni nem jöhet ki a lakásból. Letettük fánit az ajtóba, integettünk neki. Az elején volt sírás, hogy nem jöhet velünk, de megszokta. Én nem akartam kockáztatni, hogy esetleg elhagyjuk a játszótéren v kidobja véletlen a babakocsiból v bármi. Fáni mindig itthon van. Csak akkor jön velünk, ha orvoshoz megyünk v ha tudom, hogy máshol fog aludni. Van egyébként egy ÁLfánink is, de azt nem szereti. Fánihoz nagyon ragaszkodik. Szerintem jó, mert megnyugtatja.
Az én fiamnak 4 alvókája van igaz csak akkor viszi ha máshol alszik, de akkor mind a négyet. És kimosni sem szabad õket, mert akkor már nem olyan pedig már 5 éves
öcsém kiskorában sokat volt kórházban, neki volt egy mûanyag szöszi babája, anélkül nem aludt el, mindig vonszolta magával - a végén már fél szeme, fél karja hiányzott, csomókban lógott a haja, stb, de akkor is imádta - a cserebabát egybõl kiszúrta mindig, nem kellett neki, csak az "eredeti" kisfiamnál próbáltam alvós rongyot, plüsst, valamit bevezetni, de nem kellett neki - 2, 5 éves és nem ragaszkodik semmi ilyesmihez, már nem is fog szóval a gyerek dönt, jó vagy sem, nem rajtad múlik a dolog:)
A kisfiamnak egy rózsaszín nyuszija van és viszi mindenhova.
Én akartam, hogy legyen a lányomnak, de neki nincs. Úgy látszik, neki nincs erre szüksége (3 éves lesz). Legalább nem kell figyelnem rá, és nem kell plusz egy darabot tartani tartalékba, ha elveszik :) )
A legtöbb gyereknek van kedvenc plüsse, babája, kisautója stb. Nálunk is egy aranyos plüssmacival alszik el, és ezt bárhol "be tudom vetni" az ügy érdekében:)
Szerintem jó. A gyerekek 99%-nak van kedvence, ez lehet takaró, plüss, rongyi, baba, bármi. Az én kisfiamnak két nagy kedvence van, egy oroszlános rongyi és egy plüss nyúl. Ezek nélkül el se alszik. Tény, a mosásba el kell lopni, viszont azonnali vígaszeszközök is.
Az csak a gyereknek jó, neked csak annyi, hogy mindig figyelhetsz rá, otthon ne felejtse, el ne hagyja valahol, és ha elveszíti akkor a föld alól is be kell szerezni egy ugyanolyat.
Szerintem jó lehet. Vedd ki a szájából a cicit, és maradj mellette, amíg el nem alszik. Enyém most nyugodtan alszik éjjel. Egyszer szokott ébredni, akkor teát v vizet adok neki cumisüvegbõl, de vissza is alszik egybõl. Kicsit ölbeveszem, megbabázom, megnyugtatom. Így nem kell neki cici, hiszen most még többet ölelem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat! Már próbáltam, hogy az én illatomat viselõ textil pelus mellette van (volt, hogy 3 hétig ki se mertem mosni), de nem jött be! Utolsó hozzászóló: tetszik az átszoktató módszered, de én fekve szoptatok. Szerinted így is mûködne a módszer? És az éjszakákat végig aludná a fiam? Elõre is köszönöm válaszod!
A fánis/álfánis válaszoló vagyok. A kisebbikem most 10 hós, õ is mindig cicin aludt el és közben dörzsizett egy textilpelust. Leszoktattam róla, hogy a cicin aludjon el, egyszerûen nem engedtem, mindig felébresztettem. Most úgy altatom, hogy melléfekszem, simizem a hátát és halkan duruzsolva suttogok neki. Próbáltam mellétenni textilpelust, hogy dörzsizhesse, de így nem kell neki. Ez most volt nemrég, kb 3 hete alszik így, hogy nem cicin, hanem a melléfekvõs módszerrel, és tök jól beválik!!! Nem akartam, hogy csak cicin tudjon elaludni, azért szoktattam le róla. Semmi baja, ugyanúgy elalszik :) Minden sírás nélkül át tudtam szoktatni :) Valami olyat adj a babádnak, amin a te illatod van, ha fleébred, akkor egybõl téged érezzen.
Nem hiszem hogy a cicit kiválthatod egy plüssállattal, de próbáld meg. Én úgy csináltam, hogy alvásnál mindig betettem az ágyába 2-3 ilyen morzsi kendõt, és pár hét elteltével már úgy kelt fel, hogy az egyiket mindig megtalálta és azt szorongatta. Végül abból a háromból az egyik lett a kedvence.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat! Azért kérdeztem, mert a 10 hónapos fiamnak nincsen kedvence és nem tudom, hogy próbáljak-e "ráerõltetni" vmi kedvencet! Azért szeretném, mert már 5 hónapja cicin alszik! Ha kiveszem a szájából felébred!!! Ezt szeretném kiváltani! A másik ok pedig, hogy 2-3 napja észrevettem, hogy elkezdett a cicimmel játszani! Az egyikbõl szopik és a másik bimbómat fogja, ölelgeti! Ezért arra gondoltam, hogy most talán elfogadna vmi kedvencet....
Álfáni....ez tetszik! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! Én nem mertem cumisüvegbõl eddig éjjel innivalót adni neki, mert a védõnõ azt mondta, hogy ha megteszem még 3 évesen is fel fog kelni éjjel inni! De mindenképpen kipróbálom a módszeredet! Szép napot Neked!

Hüvelygomba ellen jó ha a hüvely vízzel tisztítva van?

Már nagyon régóta a hüvelygomba ellen küszködök! Eddig nem igazán hatott egy gyógyszer sem! Ha vizet locsolok a hüvelybe az nem baj? Egyik csaj így csinálta és (tudom hogy undorítón hangzik) a fehér folyása darabokban jött ki aztán kb 1 hónapig semmi panasza nem volt. Ha én ezt megcsinálom majd a canesten kombi uno tablettát felteszem utána és veszek be egy antibiotikumot akkor több esélye van hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Ne barkácsolj házilag magaddal, én is így szívtam meg, 4 éve szenvedek, menj el egy jó magándokikhoz aki lehetõleg holsiztikus szemlélettel dolgzik vagyis nemcsak gyógyzserrel töm, esetleg ha gombával küzdesz Candida diéta is hasznos lehet tudok ajánlani egy orvost Dr Pusztai Zoltánt ha pesti vagy kecskeméti vagy. Jobbulást

Ne barkácsolj házilag magaddal, én is így szívtam meg, 4 éve szenvedek, menj el egy jó magándokikhoz aki lehetõleg holsiztikus szemlélettel dolgzik vagyis nemcsak gyógyzserrel töm, esetleg ha gombával küzdesz Candida diéta is hasznos lehet tudok ajánlani egy orvost Dr Pusztai Zoltánt ha pesti vagy kecskeméti vagy. Jobbulást
Nem. Az antibiotikum alapból bakteriális fertõzésre való, nem gombára. A folyás egyébként is kijön, nem kell hozzá öblíteni a hüvelyt. A legérdemesebb orvos által felírt, célzottan a kórokozóra való, helyi - ha szükséges szisztémással kiegészített gyógyszer használata, majd hüvelyflóra visszaállító kúra. Ez lehet probiotikus hüvelykúp/hüvelytabletta. Közben tisztasági betét használata, pamut fehérnemû - nem tanga. Amíg darabos a folyás, érdemes idõnként intim törlõkendõvel letörölni. Közben figyelni kell a bõ folyadékbevitelre, minél kevesebb cukor és szénhidrát fogyasztására!
Én semmit sem szedtem sem használtam és magától elmúlt 2 hét alatt.Addig majd meghaltam úgy viszkettem.
Micsoda gondolatok... Nem, a hüvelyt semmivel nem szabad belülrõl tisztítani (kivéve persze a célzott hüvelykúpok) Azt meg végre fel kellene fogni, hogy MIÉRT alakul ki a hüvelygomba és nem az orvost hibáztatni! Táplálkozz rendesen, elsõ körben pedig diétázz fél évig. Mellette persze mehet a hüvelykúp. De önmagában ne várj csodát. De víz??? Gombáról beszélünk nem valami kis piszokról a kezeden....

Tizenhárom évesen jó ha a péniszem 15, 8centiméter? :O

-

Legjobb válasz: Pisilni tök jó, de ha 5,36mm-rel hosszabb lenne akkor már dughatnál is vele.

Ebben az országban a nemiszerv alsó határa 15, 9cm, onnantól leszel férfi. De sajnálattal közlöm, hogy te még lányvagy=/
Pisilni tök jó, de ha 5, 36mm-rel hosszabb lenne akkor már dughatnál is vele.
Olyan hülye vagy, hogy a pinára azt hiszed hogy nyilt seb és orvost hivsz!
ha a közelben laksz akkor amikor 14 leszel felkereshetnél, beleegyezési korhatár megvan, s már mehetne egy kis party 15/F
O-O
Rendben van, öreg! Aztán majd okosan használjad! Nehogy bebeszéld magadnak, hogy nem jó és idegelj itt nekem, mert komolyan mondom, elfenekellek! Tessék tanulni! A szexet is tanulnod kell majd, ahhoz persze nem úgy állsz hozzá, mint a matekhoz!
Az a lényeg, hogy havonta le kell vágni 1 centit. Apukád nem mondta, hogy azért kell a füvet meg a sövényt is gyakran nyírni, hogy gyorsabban nõjön? Ugyanez a helyzet a péniszeddel is.
mire?
vissza kell vágni 10, 5-re mert az a norma!
A kérdező hozzászólása: mindenre:) )
Sajnos 15, 85 centi a törvényileg elõírt határ. Az alatt nem használhatod. :(
Pálinkát

Miért jó, ha a gyermek családban nõ fel?

Nagyon fontos lenne!! Légyszíves írjatok!!

Legjobb válasz: Mert szeretetben él, és jó példa alapján megtanulja mit szabad és mit nem. Így válik belõle majd normális felnõtt.

Mert szeretetben él, és jó példa alapján megtanulja mit szabad és mit nem. Így válik belõle majd normális felnõtt.
Üsd be a google-ba a "hospitalizáció" kifejezést, számtalan tanulmány készült már arról, hogy az intézetben felnõtt gyerekek mennyi hátránnyal indulnak az életben. Nem csak az érzelmi életük sivárabb, hanem az értelmi fejlõdésük is lassabb a családban felnõtt gyerekekéhez képest.
Mert a családban szocializálódik elõször. Itt ismeri meg az emberi természetet, látja, tanulja a nõi-férfi szerepeket.
Mert a család egy egység. A gyermek számára ez a legbiztosabb, legstabilabb. Itt tanulja meg a szerepeket, férfi-nõ, anya-apa. Szocializálódásának kezdete.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ))
Ahogy a 3.-as írja.Ott tanulja meg a férfi-nõ, anya-apa szerepet.Az már más dolog, hogy megfelelõ képet is lát-e.Jobb ha inkább egyik szülõ neveli csak, mintha rosszat lát példának.

Az jó ha a hullámos papagáj párom eteti és tollászák egymást?

Pedig még nincsenek 1 évesek.

Legjobb válasz: Jó. Azt jeleni, h párba vannak és ivarérettek. Persze 1.5 évnél fiatalabbakat nem tanácsos költetni.

Jó. Azt jeleni, h párba vannak és ivarérettek. Persze 1.5 évnél fiatalabbakat nem tanácsos költetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi és persze nem szeretnék fõleg télen de majd lesz valami.

Szerintetek az jó ha a csaj viccces? Kicsit fogyi, nem normális?

Hogy lehet vele hülyülni hasonlók!

Legjobb válasz: Ez mindenképpen egy jó pont. 23/F

Ez mindenképpen egy jó pont. 23/F
ma 20:44 Lehet, hogy én voltam... Mert hogy én vagyok ilyen merénylõ :D
a vicces humoros víg kedélyû laza az oké, de az hogy fogyi az már nem.
Én ilyen vagyok, és ezt általában szeretni szokták a srácok :) Engem már löktek bele a fõtéren a szökõkútba, élmény volt utána visszamenni a koliba csurom vizesen :D
ha vicces akkor nicns para leglaább bele lehet lökni nyugodt lelkiismerettel a fötéren a szökõkutba és nem tépi le az arcom :D
Én szeretem az olyan lányokat, akikkel lehet hülyülni és nem rágnak be egy két 18+-os poéntól, hanem õk is poénnak veszik.
igen persze csak ha egy határig "fogyi"
vicces meg a fogyatékos között azért van különbség ! XD
nem szombathelyi vagyok T-T Valaki az én posztomat sérti... ki az az imposztor? :D
A kérdező hozzászólása: :DD
nagyon jó volt, a sexben nagyon jó :D
A kérdező hozzászólása: és milyen volt?
én egy fogyi csajjal vesztettem el a szüzességemet
A kérdező hozzászólása: Jó értelemben fogyi :D
20.44és vagyok. Ha Szombathelyen történt veled is, akkor elõfordulhat :D
Persze! De azért legyen mellette esze is.
Az jó ha vicces, ha jó értelemben fogyi az meg pláne.
Yep.
A kérdező hozzászólása: :DDDDD
rendben van
Igen, az jó! :)

Szerintetek jó, ha a nagy távolságok miatt így indítom az ismerkedést?

1-2 hét chat a kiszemelt lánnyal, majd találkozás (ott sok minden kiderül) és ha kölcsönösen bejövünk egymásnak, akkor heti 1-2 találkozás és rengeteg internetes, telefonos beszélgetés. Sajnos ? nagyvárosban lakik én meg távol t?le. Szeretnék majd beköltözni hozzá pár hónap múlva, de ezt az id?t valahogy szeretném átvészelni, nehogy elhagyjon a táv miatt.

Legjobb válasz: Szerintem így pont jó valószinû én is ezt csinálnám ilyen helyzetben.

Szerintem így pont jó valószinû én is ezt csinálnám ilyen helyzetben.
A "beköltözést hozzá" hogyan érted? Abba a városba, ahol õ lakik, vagy szó szerint a lány lakásába? Ha az utóbbi, akkor már most mondom, hogy inkább hagyj fel az egésszel, mert a lányok/nõk többsége nem szokott összebútorozni pár hónap ismertség után senkivel sem. Pláne nem úgy, ha ez a pár hónap heti 1-2 találkozást jelent. Arról nem is szólva, hogy ha ilyen korán megemlíted azt, hogy "helló cica, hozzád költöznék", akkor jó eséllyel el fog szaladni szerencsétlen csaj...
A kérdező hozzászólása: Nem a lakására csak a városába, hogy bármikor átugorhassak hozzá vagy õ hozzám. Pár hónap után összeköltözni az picit valóban gyors lenne..

Az jó ha a szénhidrát szükségletem nagy részét rizsből és zabpehelyből fedezem?

Zabpehely fogyasztásom azért emelem meg, mert jó ideje nem n? a súlyom, és kéne egy kis plusz ch, viszont rizsb?l már pl +100g már nehezen csúszna le.

Legjobb válasz: jó

jó hát. fõleg proteinnel összeturmixolva.
Ha nem unod... És a zöldségek, gyümölcsök?
tökéletes választások én csak rizst eszek de nagyon jó telítettséget tudsz vele elérni
A kérdező hozzászólása: Fehérjével turmixolom össze:) Köszönöm a válaszokat! (Természetesen zöldségeket, gyümölcsöket is fogyasztok, meg persze van egy multivitaminom, mellé szedek C-vitamint, ízületvédõt, kalcium-magnézium tablettát. :)
A kérdező hozzászólása: Mik azok az értékek amik között jó?
Én úgy tudom a normális érték 20%.

Mennyire jó, ha a fürdőszoba gipszkartonos, persze vízálló?

Legjobb válasz: Teljesen jó, mindkét fszobám ezzel van megcsinálva, 4 éve használjuk, hibátlan!

Teljesen jó, mindkét fszobám ezzel van megcsinálva, 4 éve használjuk, hibátlan!
nekünk tavaly nyár óta van vízállós karton és eddig hibátlan
A kérdező hozzászólása: Akkor is kell szigetelni ha impregnált? És mivel?
milyen szigetelésrõl van szó? nekünk impregnált, és simán levan festve!
egy komponensû kenhetõ szigetelést kell felhordani két rétegben, hajlaterõsítõ szalag beágyazásával. Az impregnált karton ahol vágva van, már nem lesz impregnált. Ha írsz privát e-mailt, részletesen kifejtem.
tényleg! az a szalag nálunk is volt! :)
Teljesen jó megoldás rá. Nem feltétlenül kell impregnált, mert mindenképp szigetelni kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!