Találatok a következő kifejezésre: Jó ez eredmény Afp MoMK: (28 db)

Nálunk 0.6-2.5ig jó neked alacsony akkor, de nekem is az volt.ne agódj elavult módszer az afp!!
Nálunk 0, 5 Mom - tól már jó.
Szia! Nálunk 0.7-tõl jó tehát elvileg a tied alacsony de nekem is alacsony volt (0.64) és egészságes kislányom született. Még genetikán sem voltam.
Nálunk 0.4-tõl jó! (Jászberény) Nincs oda írva az alsó határérték véletlenül? Nekem 0.6 lett és azt mondta a doki, hogy tökéletes! Üdv.! 19+4 hetes kismama
A nagy kerdes, hogy mikor volt az AFP-d, mert ha picit idön tul neztek meg, akkor mar erösebben csökkennek az eredmenyek. Nekem is alacsony volt, de a dokim azt mondta, hogy az uh-on minden rendben van, es a sajat szemenek jobban hisz, mint egy AFP-nek, ami maximalisan idö függö... Szoval szerintem sem kell aggodni. :) Az uh legyen renben, meg a 4D-t ha tudod, akkor feltetlen csinaltassad meg, az talan a lehetö legmegbizhatobb ilyen esetekben.
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy pontatlanul számoltak.mert ha az uh szerint nézték, akkor az afp-nél voltam 16.2.de ha a számolós módszer szerint nézték, akkort pedig 15.5.lehet hogy ez befolyásolta?, , köszönöm a hozzászólásodat, és a 4d-t mindenképp megcsináltatjuk.minden jót.szia

Lehet csak én vagyok túl aggódós de mindenhol azt olvastam 0, 7 - 2, 5 MoM -ig jó az afp, nekem 0, 64 lett. Jó ez az afp eredmény?

Legjobb válasz: Nekem 0.7 lett, es a genetikai uh. szerint minden rendben a picivel!! Elofodrulhat, h tovabbk kuldenek genetikai tanacsadasra, akkor menj el, h megnyugodj! De ne izgulj ,a kismamak felenek az AFP eredmenye kiesik a hatareretkbol, es meg sincs semmi gond :)

Nekem 0.7 lett, es a genetikai uh. szerint minden rendben a picivel!! Elofodrulhat, h tovabbk kuldenek genetikai tanacsadasra, akkor menj el, h megnyugodj! De ne izgulj , a kismamak felenek az AFP eredmenye kiesik a hatareretkbol, es meg sincs semmi gond :)
Nekem is 0, 7 lett, és az orvos szerint tökéletes. 25 hetes kismami
Alacsony, de attól még nagy valószínûséggel semmi baj nincs. Gondolom utánaolvastál már, mennyire megbízhatatlan meg értelmetlen így önmagában ez a vizsgálat (ha nem keress rá itt az oldalon)

Jó ez az eredmény? Afp MoMK: 1, 50 Béta hCG (kismama) : 19668, 0 IU/L

Legjobb válasz: Tökéletes.:) 0.7-2.5 MoM között jó az érték. Boldog babavárást!:) 35 hetes kismami

Tökéletes.:) 0.7-2.5 MoM között jó az érték. Boldog babavárást!:) 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


AFP: 52, 80 AFP átlag: 39, 50 MOM index: 1, 50 Ezek jó eredmények? A MOM index miatt nem küldenek további vizsgálatokra?

A MOM referencia tartománya 0,70-1,30-ig tart. A fels? határ magasabb egy kicsivel.

Legjobb válasz: A MOM elvileg 0,7 és 2,5 -ig jó,szerintem nem kell aggódnod,ha menni kellene tovább,mert gond van úgyis szóltak voltna.

A MOM elvileg 0, 7 és 2, 5 -ig jó, szerintem nem kell aggódnod, ha menni kellene tovább, mert gond van úgyis szóltak voltna.
Ezek tök jó eredmények.:) Boldog babavárást! 29 hetes kismami

Jó ez az eredmény? AFP:29, 82NG/ML, MOM ÉRTÉK:0, 90, KORRIGÁLT AFP MOM:0, 91.

Legjobb válasz: Nálunk 20-100 ng/ml, a mom-nál pedig 0,7-2,5 a referencia tartomány. Ezek szerint igen!!!

Nálunk 20-100 ng/ml, a mom-nál pedig 0, 7-2, 5 a referencia tartomány. Ezek szerint igen!!!

19 hetes terhes vagyok. Ezek jó eredmények: Koncentráció(MoM): AFP: 0. 9 hCG: 1. 97 SP1: 3. 34 PAPP-A: 0. 62?

Legjobb válasz: Az afp-ben tudok tanácsot adni, mivel épp én is tegnap kaptam meg a leletem. A mom érték: 0,7-2,5 között jó. Az enyém 1,0 lett, a szülésznõ megnyugtatott, hogy jó. A többi értéket sajnos nem ismerem. 18 hetes kismama.

Az afp-ben tudok tanácsot adni, mivel épp én is tegnap kaptam meg a leletem. A mom érték: 0, 7-2, 5 között jó. Az enyém 1, 0 lett, a szülésznõ megnyugtatott, hogy jó. A többi értéket sajnos nem ismerem. 18 hetes kismama.
Az AFP nekem 0, 52 lett, mert korán vették le.Nekem a többit nem is mérték.De a tegnapi UH-n minden okosan és szépen látszott.(Amúgy ha nem jó szólnak.)

12-hetes AFPÿ (grav) eredményem 19, 9. és az AFP mom 0, 66. ezek jó értékek?

Legjobb válasz: 12 hetesen AFP? 16 hetesen szoktak AFP-t csinálni, nem 12 hetesen. Amúgy nem jók az értékek, mert alacsonyak, de ha ilyen korán csinálták a vizsgálatot, nem is kell rajta csodálkozni. Nekem pont 16 hetesen csinálták, de még nekem is alacsony volt az értékem, mert még az is korai vizsgálat volt, mert egyébként minden rendben volt a fiammal. Nem egy jó vizsgálat amúgy, sok helyen az elavultság miatt nem is csinálják.

12 hetesen AFP? 16 hetesen szoktak AFP-t csinálni, nem 12 hetesen. Amúgy nem jók az értékek, mert alacsonyak, de ha ilyen korán csinálták a vizsgálatot, nem is kell rajta csodálkozni. Nekem pont 16 hetesen csinálták, de még nekem is alacsony volt az értékem, mert még az is korai vizsgálat volt, mert egyébként minden rendben volt a fiammal. Nem egy jó vizsgálat amúgy, sok helyen az elavultság miatt nem is csinálják.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elnéztem 16 heteses csinálták nekem is.
0, 7-töl jó, szerintem nem rossz a te értééked.Valahol 0, 5 a normál határérték alja.
Azért, egy kicsit meglepõdtem.:) De a lényeg, hogy alacsonyak az értékek, amik akár rosszat is jelenthetnének, de ez azért nem így van. Nekem is és még nagyon sok ismerõsömnek, velem együtt szült anyukáknak is volt alacsony az érték, de teljesen egészséges babákat szültek. Ilyenkor nálunk genetikai uh és genetikai tanácsadás van. De ha a 12 hetes eredmények, tehát uh és az azon nézett tarkóredõ mérés rendben van és nincs olyan a családban, az anyuka kora is rendben van, akkor általában rendben is szokott minden lenni.
0, 66 teljesen jó! A lányommal is annyi volt!

15+6 hetesen voltam AFP vizsgálaton, ezek az eredményeim: AFP: 25, 03 ng/mL, MOM: 0, 69. Referencia értéknél csak a max. értékek vannak feltüntetve: 2, 50 ill.50, 00. Jók ezek az értékek? A kombinált tesztem jó lett.

Legjobb válasz: Kicsit alacsony de kicsit korán is mentél. Általában 0,7MOM-tól jó az eredmény. Különben az enyém 0,64 lett anno bár a mai napig nem tudni, hogy tulajdonképpen hány hetesen mentem mert össze-vissza ciklusaim voltak...a lényeg, hogy egészséges kislányom született aki most itt rágná a papucsomat ha hagynám. 8,5 hós anyuka

Kicsit alacsony de kicsit korán is mentél. Általában 0, 7MOM-tól jó az eredmény. Különben az enyém 0, 64 lett anno bár a mai napig nem tudni, hogy tulajdonképpen hány hetesen mentem mert össze-vissza ciklusaim voltak...a lényeg, hogy egészséges kislányom született aki most itt rágná a papucsomat ha hagynám. 8, 5 hós anyuka
Nem tudom, hogy miért küldtek ilyen korán, mert betöltött 16 hetesen kell menni.A MOM 0, 8-2, 5-ig normális.
Igen egy kicsit alacsony a MOM értéked, nekem a második babámnál lett ez az érték 0, 8 és mennem kellet genetikai vérvételre(pedig 0, 7 az alsó határ), de semmi gond nem volt, az AFP nem egy pontos vizsgálat, + szerintem is korán lett csinálva nálad ez a vizsgálat, én a mostani babámnál betöltött 16 hetesen mentem AFP-re már majdnem 17hetes voltam! 4éves, 18hós, 19hetes km

16 hetes afp-m eredménye AFP:0, 74Mom, Hcg 2, 08 Mom, Sp1 1, 27Mom, PAPP-a 1, 6Mom ezek jó értékek? Genetikát ajánlanak csak nem tudom miért

Legjobb válasz: szia,Genetikát mindenkinek ajánlanak a downkor miatt lehinkább de a szervi rendelleneségek miatt is az AFP érték nem mindig mutatja hogy minden oké.Mindenképp megéri egy genetikai UH-ra elmenni.Üdv egy 6hetes pici anyukája

szia, Genetikát mindenkinek ajánlanak a downkor miatt lehinkább de a szervi rendelleneségek miatt is az AFP érték nem mindig mutatja hogy minden oké.Mindenképp megéri egy genetikai UH-ra elmenni.Üdv egy 6hetes pici anyukája
Lehet, hogy alacsony az Afp ... Nézz utána ! Mi is voltunk uh.jobb félni .... Nekünk magas volt , szerintem elszámoltak !
Szia! Nekem annak idején 0, 8MOM volt az AFP-m. Nem a saját dokim volt, egybõl belémrakta a parát, hogy ez nem jó érték, menjek ide- meg oda. Gondolhatod, elsõ babásan minden eszembe jutott, milyen gondok lehetnek. Aztán felhívtam a férjemet, a dokimat is, s tapasztaltabb(több babás) barátnõket, s közös megegyezéssel nem mentem további vizsgálatra. Itt van mellettem az egy éves makkegészséges (még egy megfázásunk sem volt) fiam, aki 41. hétre született 9/10 apgarral, 3600grammal, s 57 centivel. Ezt az afp-t már rég be kellett volna tiltani, elavult régi vizsgálat, ami olykor feleslegesen paráztatja a kismamákat. Bocsi, hogy hosszú lett, csak elszerettem volna mesélni a sztorimat.
Nekem 0, 64MOM lett anno, nem küldtek sehová. 9 hónapos egészséges kislányom van. Persze ez nem mérvadó, ha neked azt ajánlották menj el, ártani nem árt de ne idegeskedj ez csak rutin szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!
tökéletes
SZIA! Igen jó az eredmény!Nekem a fiammal volt 39, 4 és makk egészséges!!!minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!