Találatok a következő kifejezésre: Jó ez eredmény Afp (59 db)

Nálunk 0.6-2.5ig jó neked alacsony akkor, de nekem is az volt.ne agódj elavult módszer az afp!!
Nálunk 0, 5 Mom - tól már jó.
Szia! Nálunk 0.7-tõl jó tehát elvileg a tied alacsony de nekem is alacsony volt (0.64) és egészságes kislányom született. Még genetikán sem voltam.
Nálunk 0.4-tõl jó! (Jászberény) Nincs oda írva az alsó határérték véletlenül? Nekem 0.6 lett és azt mondta a doki, hogy tökéletes! Üdv.! 19+4 hetes kismama
A nagy kerdes, hogy mikor volt az AFP-d, mert ha picit idön tul neztek meg, akkor mar erösebben csökkennek az eredmenyek. Nekem is alacsony volt, de a dokim azt mondta, hogy az uh-on minden rendben van, es a sajat szemenek jobban hisz, mint egy AFP-nek, ami maximalisan idö függö... Szoval szerintem sem kell aggodni. :) Az uh legyen renben, meg a 4D-t ha tudod, akkor feltetlen csinaltassad meg, az talan a lehetö legmegbizhatobb ilyen esetekben.
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy pontatlanul számoltak.mert ha az uh szerint nézték, akkor az afp-nél voltam 16.2.de ha a számolós módszer szerint nézték, akkort pedig 15.5.lehet hogy ez befolyásolta?, , köszönöm a hozzászólásodat, és a 4d-t mindenképp megcsináltatjuk.minden jót.szia

Lehet csak én vagyok túl aggódós de mindenhol azt olvastam 0, 7 - 2, 5 MoM -ig jó az afp, nekem 0, 64 lett. Jó ez az afp eredmény?

Legjobb válasz: Nekem 0.7 lett, es a genetikai uh. szerint minden rendben a picivel!! Elofodrulhat, h tovabbk kuldenek genetikai tanacsadasra, akkor menj el, h megnyugodj! De ne izgulj ,a kismamak felenek az AFP eredmenye kiesik a hatareretkbol, es meg sincs semmi gond :)

Nekem 0.7 lett, es a genetikai uh. szerint minden rendben a picivel!! Elofodrulhat, h tovabbk kuldenek genetikai tanacsadasra, akkor menj el, h megnyugodj! De ne izgulj , a kismamak felenek az AFP eredmenye kiesik a hatareretkbol, es meg sincs semmi gond :)
Nekem is 0, 7 lett, és az orvos szerint tökéletes. 25 hetes kismami
Alacsony, de attól még nagy valószínûséggel semmi baj nincs. Gondolom utánaolvastál már, mennyire megbízhatatlan meg értelmetlen így önmagában ez a vizsgálat (ha nem keress rá itt az oldalon)

15+6 hetesen voltam AFP vizsgálaton, ezek az eredményeim: AFP: 25, 03 ng/mL, MOM: 0, 69. Referencia értéknél csak a max. értékek vannak feltüntetve: 2, 50 ill.50, 00. Jók ezek az értékek? A kombinált tesztem jó lett.

Legjobb válasz: Kicsit alacsony de kicsit korán is mentél. Általában 0,7MOM-tól jó az eredmény. Különben az enyém 0,64 lett anno bár a mai napig nem tudni, hogy tulajdonképpen hány hetesen mentem mert össze-vissza ciklusaim voltak...a lényeg, hogy egészséges kislányom született aki most itt rágná a papucsomat ha hagynám. 8,5 hós anyuka

Kicsit alacsony de kicsit korán is mentél. Általában 0, 7MOM-tól jó az eredmény. Különben az enyém 0, 64 lett anno bár a mai napig nem tudni, hogy tulajdonképpen hány hetesen mentem mert össze-vissza ciklusaim voltak...a lényeg, hogy egészséges kislányom született aki most itt rágná a papucsomat ha hagynám. 8, 5 hós anyuka
Nem tudom, hogy miért küldtek ilyen korán, mert betöltött 16 hetesen kell menni.A MOM 0, 8-2, 5-ig normális.
Igen egy kicsit alacsony a MOM értéked, nekem a második babámnál lett ez az érték 0, 8 és mennem kellet genetikai vérvételre(pedig 0, 7 az alsó határ), de semmi gond nem volt, az AFP nem egy pontos vizsgálat, + szerintem is korán lett csinálva nálad ez a vizsgálat, én a mostani babámnál betöltött 16 hetesen mentem AFP-re már majdnem 17hetes voltam! 4éves, 18hós, 19hetes km


16 hetes afp-m eredménye AFP:0, 74Mom, Hcg 2, 08 Mom, Sp1 1, 27Mom, PAPP-a 1, 6Mom ezek jó értékek? Genetikát ajánlanak csak nem tudom miért

Legjobb válasz: szia,Genetikát mindenkinek ajánlanak a downkor miatt lehinkább de a szervi rendelleneségek miatt is az AFP érték nem mindig mutatja hogy minden oké.Mindenképp megéri egy genetikai UH-ra elmenni.Üdv egy 6hetes pici anyukája

szia, Genetikát mindenkinek ajánlanak a downkor miatt lehinkább de a szervi rendelleneségek miatt is az AFP érték nem mindig mutatja hogy minden oké.Mindenképp megéri egy genetikai UH-ra elmenni.Üdv egy 6hetes pici anyukája
Lehet, hogy alacsony az Afp ... Nézz utána ! Mi is voltunk uh.jobb félni .... Nekünk magas volt , szerintem elszámoltak !
Szia! Nekem annak idején 0, 8MOM volt az AFP-m. Nem a saját dokim volt, egybõl belémrakta a parát, hogy ez nem jó érték, menjek ide- meg oda. Gondolhatod, elsõ babásan minden eszembe jutott, milyen gondok lehetnek. Aztán felhívtam a férjemet, a dokimat is, s tapasztaltabb(több babás) barátnõket, s közös megegyezéssel nem mentem további vizsgálatra. Itt van mellettem az egy éves makkegészséges (még egy megfázásunk sem volt) fiam, aki 41. hétre született 9/10 apgarral, 3600grammal, s 57 centivel. Ezt az afp-t már rég be kellett volna tiltani, elavult régi vizsgálat, ami olykor feleslegesen paráztatja a kismamákat. Bocsi, hogy hosszú lett, csak elszerettem volna mesélni a sztorimat.
Nekem 0, 64MOM lett anno, nem küldtek sehová. 9 hónapos egészséges kislányom van. Persze ez nem mérvadó, ha neked azt ajánlották menj el, ártani nem árt de ne idegeskedj ez csak rutin szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!

Jó ez az eredmény? AFP:29, 82NG/ML, MOM ÉRTÉK:0, 90, KORRIGÁLT AFP MOM:0, 91.

Legjobb válasz: Nálunk 20-100 ng/ml, a mom-nál pedig 0,7-2,5 a referencia tartomány. Ezek szerint igen!!!

Nálunk 20-100 ng/ml, a mom-nál pedig 0, 7-2, 5 a referencia tartomány. Ezek szerint igen!!!

Most kaptam meg azt apf eredményt. Afp 48. 0, MoM1 1.33. Ez jó?

Véd?n? azt mondta, hogy igen, egy ismer?sömnek meg azt mondták genetikai tanácsadáson, hogy Mom-nál 2-2,5 között jó az érték. Kell félnem valamit?l?

Legjobb válasz: Szia, nekem ugyanennyi volt mindkét értékem. Teljesen jó az eredmény. Rá egy hétre voltam genetikai uh-n, ott is mindent rendben találtak. A MOM érték 0,7-2,5 között jó, tehát nyugodj meg, a tiéd is rendben van.

Szia, nekem ugyanennyi volt mindkét értékem. Teljesen jó az eredmény. Rá egy hétre voltam genetikai uh-n, ott is mindent rendben találtak. A MOM érték 0, 7-2, 5 között jó, tehát nyugodj meg, a tiéd is rendben van.
MOM 0, 7-2, 5-ig jó. Az AFP egyébként is elég megbízhatatlan módszer.

Afp eredmény? Hogy is van ez, jó ez az eredmény?

Mom koncentráció: -AFP 1.35 -Hcg 1.33 -SP1 0.73 - PAPP-A 3.1 1.)Nyitott velőcsőzáródás rendellenesség: kisebb mint 1/ 10 000 negatív 2.)21 triszómia: 1/716 negatív, az anya életkorának figyelembe vételével 1/3308 3.)18 triszómia 1/50 000 negatív Tudom hogy az utolsó 3 jó mert negatív, akkor lenne gond ha pozitív lenne.De a MOM értéket nem értem.Most ezek jók vagy nem?

Legjobb válasz: Ha nem lennének jók, akkor nem írták volna, hogy negatív. A MOM értékekbõl számolják az esélyeket (1:10 000 stb.), ezek csak fel vannak itt tüntetve. A lényeg, hogy negatív.

Ha nem lennének jók, akkor nem írták volna, hogy negatív. A MOM értékekbõl számolják az esélyeket (1:10 000 stb.), ezek csak fel vannak itt tüntetve. A lényeg, hogy negatív.

AFP eredmény levétele előtt 5nappal ezek jó ultrahang eredmények? Bíztató?

gerinc II,végtagok ábr.hasfal zárt,gyomor-hólyag telítődik,szív 4 üregű,norm. kop.szerk.Norm.magzati anat.durva eltérés nincs.Átl.mennyiségű magzatvíz.

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Nagyon szupi! Nyugi!! Boldog babavárást. 3hetes picilány èdesanyukája

Jó vagy rossz ez az AFP eredmény?

Egyáltalán nem egyértelmû számomra, van-e eltérés az eredményemben vagy sem. Segítenétek? Azt írja a lelet, hogy az AFP-re vonatkozó MOM 1,39. A súllyal korrigált AFP 50,31 ng/mL. Ugye nincs gond?

Legjobb válasz: Ez teljesen jó.

Ez teljesen jó.
Mikor mész legközelebb orvoshoz? Mutasd meg neki, és õ eldönti. Fura, hogy az AFP-nél sok helyen teljesen más értéket tartanak jónak. Nekem alacsony volt, voltam genetikai tanácsadáson és ott beszélgettünk a kismamákkal. Van akit sokkal magasabb értékkel is elküldtek, mint az enyém.
Ismerek olyan kismamát, akinek az orvosa már meg sem nézi az AFP eredményét, annyira elavul teszt. Egyébként úgy tudom, 0, 7 és 2, 5 MoM között jó az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyjából megnyugodtam. #2, Neked mennyi volt az értéked? Csütörtökön mutatom meg az orvosomnak az eredményt.

Az afp eredményre ez van irva alfafoetoprotein -, alfafoetoprot. (MOM) 1.28, jo ez? Nem baj hogy az elsö érték ki van huzva

Legjobb válasz: Nyugi! Ez teljesen jó, 0,7 és 2,5 között minden ok. Boldog babavárást.

Nyugi! Ez teljesen jó, 0, 7 és 2, 5 között minden ok. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: ja és az elsõ az IU/ml ez van kihuzva, az nem baj?
azt hiszem azt számolják át MOM értékre, az a lényeg, hogy a MOM értéked jó legyen
Nekem is pont ennyi volt :) És van gyönyörû, egészséges babám :)
szép kis középérték, gratu! tokeletes
tök jó, de az nem kihúzás, hanem negatív jel, ami azt jelenti, hogy nem nagy a mennyisége a véredben, hanem jó.
Tökéletes, nekem 1, 23 lett és kisfiút várok. :) 22 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!