Találatok a következő kifejezésre: Jó ez eredmény (271 db)

A sperma vizsgálatnak az eredményét 4. napon adtuk le jo ez igy is? Nem kell megismételni a vizsgálatott mert 1 nappal hamarabb adtuk le?

mivel az orvos azt mondta 5.napon kell leadni de a párom csak vizsgálati eredmény után mondta meg nekem hogy maszturbált.az eredményei:

Legjobb válasz: Szia. A normális sperma eredményt ugy kapjátok meg ha 3-5 napig csak nézegetitek egymást :-) és ti 4 napig nem voltatok együtt ez teljesen jó , ne aggodj minden rendben van a párod spermaeredménye is tökéletes a mai világban már 20millió/ml fölött jónak mondható és a tietek 67 . Mi is most voltunk andrológusnál a párommal és neki is csináltak spermavizsgálatot igaz mi 8 napig nem voltunk együtt és 90millió/ml volt az eredmény meg 60% mozgó alak és erre azt mondta az andrológus hogy ez az eredmény egy fél falunka elég volna úgy hogy ne aggodj ha nem jön a pici akkor nem a párod spermája miatt nem jön mert tökéletes az eredménye. Miért voltatok ilyen vizsgálaton? Régóta próbálkoztok? Téged vizsgáltak már?

Szia. A normális sperma eredményt ugy kapjátok meg ha 3-5 napig csak nézegetitek egymást :-) és ti 4 napig nem voltatok együtt ez teljesen jó , ne aggodj minden rendben van a párod spermaeredménye is tökéletes a mai világban már 20millió/ml fölött jónak mondható és a tietek 67 . Mi is most voltunk andrológusnál a párommal és neki is csináltak spermavizsgálatot igaz mi 8 napig nem voltunk együtt és 90millió/ml volt az eredmény meg 60% mozgó alak és erre azt mondta az andrológus hogy ez az eredmény egy fél falunka elég volna úgy hogy ne aggodj ha nem jön a pici akkor nem a párod spermája miatt nem jön mert tökéletes az eredménye. Miért voltatok ilyen vizsgálaton? Régóta próbálkoztok? Téged vizsgáltak már?
Nálunk a doki három-öt nap megtartóztatást mondott, ha erre gondolsz.
Szia ! Ahogyan a többiek is írtàk 3-5 nap a megtartòztatàs ideje a sperma vizsgàlat elôtt. Tehàt a 4. nap az teljesen jò. Nagyon jòk a pàrod eredmènyei a spermaszàm a mozgàs meg minden. Bàr a miènk is ilyen jò lenne!

Jó ez a terheléses vércukor eredmény? éhgyomori vércukorszint: 5, 9 mmol/l 120 perces: 4, 2 mmol/l

Egy sima vérvételnél az éhgyomori vércukorszintem 6,2 mmol/l volt, ezért a háziorvosom eküldött erre a terheléses vizsgálatra. Akkor az éhgyomori vércukorszintem 5,9 volt, 2 óra múlva pedig csak 4,2. Inzulinszintet furcsa hogy nem nézték szerintem, és amikor megittam azt a cukros löttyöt itatott velem még 1 pohár sima vizet a vérvételes n?, lehet azért lett alacsonyabb az éhgyomori szintt?l a 120 perces. Hétf?n tudom csak visszavinni az eredményem a háziorvosomnak, addig gondoltam megkérdezek itt olyanokat akik esetleg jártak ugyanígy vagy esetleg cukorbetegek, hogy ez jó eredmény vagy nem annyira...? Ja és ha számít valamit 26 éves férfi vagyok.:). Köszi...Sziasztok!

Legjobb válasz: a 2 órával késõbbi eredménynek a 4,2 nagyon jó, mert azt jelenti, hogy kiürült a cukor. A pohár vizet nem értem miért ittad meg, nekem elég sokszor volt már ilyen vizsgálatom és azt mondták ha nagyon szomjas vagyok ihatok max 2dl vizet, de sosem öntötték belém... ez fura. De a 4,2-es eredmény nagyon jó.

a 2 órával késõbbi eredménynek a 4, 2 nagyon jó, mert azt jelenti, hogy kiürült a cukor. A pohár vizet nem értem miért ittad meg, nekem elég sokszor volt már ilyen vizsgálatom és azt mondták ha nagyon szomjas vagyok ihatok max 2dl vizet, de sosem öntötték belém... ez fura. De a 4, 2-es eredmény nagyon jó.

12. heti hüvelyi UH eredménye: a nyaki redő vastagsága 4, 3 mm és mindkét oldalról ödéma van. Az orvos annyit mondott, hogy nem jó ez az eredmény, menjek genetikai tanácsadásra. Mekkora reményem lehet egy egészséges babára?

Legjobb válasz: Ez sajnos tényleg nem túl jó eredmény, de azért még nincs minden veszve, mert ilyen értékekkel is születtek már egézséges babák!Minél hamarabb menj el genetikushoz!!

Ez sajnos tényleg nem túl jó eredmény, de azért még nincs minden veszve, mert ilyen értékekkel is születtek már egézséges babák!Minél hamarabb menj el genetikushoz!!
Sajnos valóban nem túl kecsegetetõ az érték. Kétszerese a normál értéknek.3, 5 felett már genetikai tanácsadás jön. A 16. héten vett AFP érték is sokat segít az orvosoknak. Ill. ilyen esetekben a magzatvízbõl vesznek mintát, amibõl szintúgy több derül ki. Fel a fejjel! Szorítok nektek!
Ez már elég sok tényleg. Dokid nem mondta, hogy menj el down kór szûrésre? Azért ott is sok minden kiderülhet. Nézz körül itt, még nem késõ elmenned! http://www.fetalmedicine.hu
A kérdező hozzászólása: A kérdésfeltevõ vagyok. Ma voltam kontroll UH-n. Ma már csak 3, 2 mm-t mértek. Így mi a helyzet?
Ajánlom neked ezt az oldalt:http://www.downszures.hu/ Mindenképp járj utána, milyen lehetõségeid vannak.Gondolok magánklinikákon végzett tesztekre./kombinált, integrált, négyes/Ezen az oldalon, amit az elöbb irtam részletesen irnak mindenrõl. Nehogy lekéss róla, mint ahogy én jártam. És igen nagyon fontos még majd az AFP ill. a 18. heti ultrahang.Ezek az eredmények együtt adják a legpontosabb értékeket, külön-külön lehetnek falsak is.DE sok vérvétel idõhöz kötött.Mindenképp nézz utána ahol csak tudsz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A magvazvíz eredményem teljesen jó lett!!!


Nálunk 0.6-2.5ig jó neked alacsony akkor, de nekem is az volt.ne agódj elavult módszer az afp!!
Nálunk 0, 5 Mom - tól már jó.
Szia! Nálunk 0.7-tõl jó tehát elvileg a tied alacsony de nekem is alacsony volt (0.64) és egészságes kislányom született. Még genetikán sem voltam.
Nálunk 0.4-tõl jó! (Jászberény) Nincs oda írva az alsó határérték véletlenül? Nekem 0.6 lett és azt mondta a doki, hogy tökéletes! Üdv.! 19+4 hetes kismama
A nagy kerdes, hogy mikor volt az AFP-d, mert ha picit idön tul neztek meg, akkor mar erösebben csökkennek az eredmenyek. Nekem is alacsony volt, de a dokim azt mondta, hogy az uh-on minden rendben van, es a sajat szemenek jobban hisz, mint egy AFP-nek, ami maximalisan idö függö... Szoval szerintem sem kell aggodni. :) Az uh legyen renben, meg a 4D-t ha tudod, akkor feltetlen csinaltassad meg, az talan a lehetö legmegbizhatobb ilyen esetekben.
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy pontatlanul számoltak.mert ha az uh szerint nézték, akkor az afp-nél voltam 16.2.de ha a számolós módszer szerint nézték, akkort pedig 15.5.lehet hogy ez befolyásolta?, , köszönöm a hozzászólásodat, és a 4d-t mindenképp megcsináltatjuk.minden jót.szia

Ez jó AFP eredmény?

A 16.héten vették le pontosan. Az eredmény: AFP: 48,3 ng/m1 MOM: 1,27 Ezek így jók? Mert én nem értek hozzá, előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Igen,tökéletes. Nekem a Mom-om 1,07 volt.Mondták is,hogy jó eredmény.0,7-2,5 MOM-ig jó.

Igen, tökéletes. Nekem a Mom-om 1, 07 volt.Mondták is, hogy jó eredmény.0, 7-2, 5 MOM-ig jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! És gratula neked is! :)
Köszi!

Ez szerintetek jó írásbeli eredmény az átlaghoz képest? Találok valahol országos írásbeli százalékátlagokat tantárgyanként?

utoljára jöttem ki megtekintésr?l így nem igazán tudom, hogy milyen lett nálunk az átlag. Itt GyK-n nézegettem , de szerintem tök egyértelm?, hogy azok írják le ide, akiknek jól sikerült, hogy büszkélkedjenek, ami persze nembaj, csak így a GyK nem valami jó alap statisztikára:D szóval az én eredményeim százalékban: angol emelt:59 magyar:85 történelem:84 német:77 matek: 64

Legjobb válasz: sziaa. szerintem ezek átlagos eredmények. nem rosszak,de nem is kiemelkedõen jók. a matek talán jobb mint az átlag,ill. a magyar is jó szerintem,de az angolod nem kifejezetten éllovas.

sziaa. szerintem ezek átlagos eredmények. nem rosszak, de nem is kiemelkedõen jók. a matek talán jobb mint az átlag, ill. a magyar is jó szerintem, de az angolod nem kifejezetten éllovas.
Nem tudom, nálunk a jó, az 90% felett kezdõdik, de minimum 80.
A kérdező hozzászólása: én az angollal pedig elégedett vagyok, 60%tól megvan az 5ös persze jobbat akartam, de amilyen nehéz volt rosszabbra számítottam. amúgy igen, valószínûleg iskolafüggõ is
olyan átlagos.. kicsit az angol lehetett volna erõsebb ha emeltre mész, de amúgy szerintem átlagosnak mondható.
szerintem is átlagos
nálunk is az számít jónak, ami 90-nel kezdõdik. 80% felett elmegy, amúgy meg "ásd el magad" szituáció van. nálunk. kivéve az emelteknél. De azért ott is 80% körüli elvárható.
Szerintem mindenhol a 90 feletti számit kiemelkedõen jónak, a 80 feletti pedig egyszerüen jónak:)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy mindenhol. végülis nagyjából megtudtam, hogy az osztályban kinek milyen lett, és osztályszinten az enyém elég jó. persze azért nem vagyok teljesen megelégedve, de ezzel az eredménnyel meg 2 nyelvvizsga bizonyítvánnyal és hátrányos helyzettel remélem összejön legalább 360 pont, mert ahová jelentkeztem tavaly 356 volt a ponthatár. jah amúgy köszi a válaszokat :)

30 hetes vagyok. Ma voltam uh és az eredmény a következő lett bpd-80mm fl-56mm ac-239mm becsült súly 1320 gramm 4/k c2000 állo burok jo ez az eredmény? Hol tudom ellenőrizni?

Legjobb válasz: En 32hetes vagyok es tegnap voltam uh az eredmeny BPD-85mm,AC-252mm,FL-62,sulya-1804gr.C1000.Nekem a baba mereteivel meg voltak elegedve,de a cx1000-az nemjo!le ellenorizni pedig a www.timmermann.hu vagy www.babaoldal.hu.Boldog baba varast.

En 32hetes vagyok es tegnap voltam uh az eredmeny BPD-85mm, AC-252mm, FL-62, sulya-1804gr.C1000.Nekem a baba mereteivel meg voltak elegedve, de a cx1000-az nemjo!le ellenorizni pedig a http://www.timmermann.hu vagy http://www.babaoldal.hu.Boldog baba varast.
30 hetes kismama vagyok, én is pont ma voltam uh-on.Nekem ezek szerepelnek a papíron:BPD 81mm, HC 282mm, th 77mm, fl 56mm, becsült súly 1700gramm, 3/k.Méhszáj vizsgálat most nem volt. Szerintem teljesen jók az eredményeid.
én 32 hetes vagyok és tegnap voltam uh ahol a BPD:86mm Fl:56mm.Nekem azt mondta 30 hetesnek felel ez meg.De azt is mondta , hogy nem nagy az eltérés nem kell aggódnom.

Jó ez az AFT eredmény?

Tegnap hívtam a labort, hogy meg van e az Aft eredményem és mondták, hogy igen, 0,78. Ez jó eredmény vagy nem? Az orvosom csak a jöv? héten jön haza így ?t nem akartam ezzel zaklatni, meg amúgy is megyek hozzá a héten. Csak kíváncsiságból telefonáltam be mert már ideges voltam miatta. Volt már valakinek ennyi az értéke és nem küldték el genetikai tanácsadásra? Ehhez még hozzátartozik, hogy 17+1 hetesen vették le a vért hozzá, nem pont 16 hetesen.

Legjobb válasz: 0.5 - 2.5 ig jó a MoM érték, ha viszont 17+1 naposan vették le, akkor máris más eredményt hozott mint 16hetesen, majd a dokid megnézi UH-n és a kettõt együtt értelmezi. Összességében ÉN nem aggódnék, szerintem rendben lesz.

0.5 - 2.5 ig jó a MoM érték, ha viszont 17+1 naposan vették le, akkor máris más eredményt hozott mint 16hetesen, majd a dokid megnézi UH-n és a kettõt együtt értelmezi. Összességében ÉN nem aggódnék, szerintem rendben lesz.
AFP
0, 8-tól jó én ugy tudom mert nekem 0, 58 még alacsony volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem nem lesz gond. Bocsi csak mindig összekeverem, mert a férjem Aft-be dolgozik.
normális érték

Szerintetek jó ez a hormon eredmény babához?

TSH: 0,85 FT4: 11,60 (REF 10,50-20,9) FT3: 4,35 (REF 3,20-5,80) Prolactin: 5,1 (REF 5-35) Ösztradiol: 160,41 (luteális fázis ref 101-905) Tesztoszteron: 0,41 (REF 0,05-0,81) AMH: 3,7 (REF 0,2-14,6) 2 hét múlva megyek endokrinológushoz, de addig is kíváncsi lennék, mert látom, hogy van néhány olyan érték, ami közel van az alsó határhoz. köszönöm

Legjobb válasz: szia. nekem is 2 lányom van,bár õk könnyen összejöttek és nem vagyok pcos. Hasonló eredményeim lettek nekem is és azt mondták rá,hogy jó értékek.Az nem baj,ha alsó határ körüli. A prolactin akkor rossz,ha magas mert az a peteérést megakadályozhatja. Mi is aug. óta várunk a 3.babára:(

szia. nekem is 2 lányom van, bár õk könnyen összejöttek és nem vagyok pcos. Hasonló eredményeim lettek nekem is és azt mondták rá, hogy jó értékek.Az nem baj, ha alsó határ körüli. A prolactin akkor rossz, ha magas mert az a peteérést megakadályozhatja. Mi is aug. óta várunk a 3.babára:(
Szerintem teljesen rendben van minden.
Nekem csak enyhe hasmenésem volt az elején, de már az is elmúlt. Lehet, hogy most jön ki Nálad a tavaszi fáradtság :) )))
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nem kell terheleses, ma mar egy vervetelbol tobb mindent neznek es ez kivaltja a terhelest. Neked van mellekhatasa a gyogyszernek? En nagyon faradt vagyok es sokat alszom, de nem tudom, hogy a gyogyszert van-e.
Szia! Most látom, hogy még kérdeztél. Szerintem igaza van az orvosnak, magas az inzulinod. A terhelésest miért nem csinálták meg? Az én értékeim jobbak lettek, de az én dokim 2x500 mg Merckformint írt fel.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megvannak az újabb eredmények, ami alapján 2*1/2 meforal kell szednem. Doki szerint fennáll az IR. szerintetek is? TSH: 0, 865 fT4: 12, 49 fT3:4, 50 TPO-At: 7, 56 Cortizol: 254, 70 TG-AT: <10.00 Insulin: 18, 58 Ösztradiol: 724, 1 Progreszteron:45, 4 SHBG: 37, 7 Várccukor: 4, 95 HOMA: 4, 0 TTkolesterin: 4, 62 Triglicerin: 1, 10 HDL: 1, 12 LDL: 3, 0 ACTH: 10, 85 Amennyire én utána olvastam, ezek jó eredmények, így nem értem, hogy miért kéne gyógyszert szednem. Hozzáértõk válaszát várnám. Szerintetek milyemek az eredményeim?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, ez megnyugtató, mert akkor már csak az átjárhatóság lehet akadálya, de azt is hamarosan megnézik.
Szerintem is jó az eredményed, prolaktinnál inkább a magas érték szokott problémát okozni, nem az alacsony.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez jó hír. A kicsit alacsony prolactinnal ezek szerint nem kell foglalkozni? Van már egy 2 és egy 4 éves lányom, az õ születésük elõtt PCO-s voltam, az elsõre 6 évet vártunk és most tavaly augusztus óta ismét nem akar összejönni.
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem. A mentestem is kesik 5 napja ( bar az amugy is rendszertelen) es faj a petefeszkem meg a gat reszen is, olyan mintha meg skarna jonni, gorcsolok is, mint mensi alatt, de terhes biztos nem vagyok, a ma reggeli tesz negativ. Sajnos a dietat nem tudom maradektalanul betartani, bar szinte csak update eteleket eszem, de ma is ettem pl dinnyet :( nem is fogyok, a heten is csak egyszer sportoltam, nehezen megy 3 gyerek (2 sajat+ majdnem sajat kamasz) es sajat vallalkozas meg nagy haz, sok kuzya es kert mellett...persze meg lehet kerdezni, hogy akkor minek meg egy gyerek. Hat azert mert en is nagy csaladban nottem fel es jo, amugy meg mert ugy erzem, hogy meg szeretnek babat :) )

Lehet csak én vagyok túl aggódós de mindenhol azt olvastam 0, 7 - 2, 5 MoM -ig jó az afp, nekem 0, 64 lett. Jó ez az afp eredmény?

Legjobb válasz: Nekem 0.7 lett, es a genetikai uh. szerint minden rendben a picivel!! Elofodrulhat, h tovabbk kuldenek genetikai tanacsadasra, akkor menj el, h megnyugodj! De ne izgulj ,a kismamak felenek az AFP eredmenye kiesik a hatareretkbol, es meg sincs semmi gond :)

Nekem 0.7 lett, es a genetikai uh. szerint minden rendben a picivel!! Elofodrulhat, h tovabbk kuldenek genetikai tanacsadasra, akkor menj el, h megnyugodj! De ne izgulj , a kismamak felenek az AFP eredmenye kiesik a hatareretkbol, es meg sincs semmi gond :)
Nekem is 0, 7 lett, és az orvos szerint tökéletes. 25 hetes kismami
Alacsony, de attól még nagy valószínûséggel semmi baj nincs. Gondolom utánaolvastál már, mennyire megbízhatatlan meg értelmetlen így önmagában ez a vizsgálat (ha nem keress rá itt az oldalon)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!