Találatok a következő kifejezésre: Jó doki Dr (15 db)

Jó doki Dr. Tsehai Nega adjunktus?

Orvost kell váltanom és szeretnék olyan orvost választani, akinél szülhetek is.

Legjobb válasz: Szia! Látom, jó régi a kérdés, de még aktuális?:) Én tavaly szültem nála, meg vagyok vele elégedve.

Szia! Látom, jó régi a kérdés, de még aktuális?:) Én tavaly szültem nála, meg vagyok vele elégedve.
A kérdező hozzászólása: A kérdés már nem nagyon aktuális, mert júli 5-én lesz 2 éves a kisfiam :) /megjegyzem egy másik dokinéninél szültem/ De azért köszönöm a válaszod :)

Jó doki Dr. Polgár Zoltán? Mennyit érdemes neki adni?

Jó doki? Mennyit illik adni? A Bajcsi kórházról mi a véleményetek?

Legjobb válasz: a legjobb én 100-zat adtam.

a legjobb én 100-zat adtam.

Fogorvost keresek Tiszaújvárosban. Tömni kellene. Dr. Hito M. Fawaz-hoz tartozom, de nem szeretnék hozzá menni, mert nem jó doki. :S Ti keihez jártok Tiszaújvárosban?

Tudnátok mást ajánlani? s kb.milyen árakkal dolgozik?

Legjobb válasz: szia en Dr.Hernad Gyorgyhoz jarok, nagyon rendes doki. o hetvegente az ugyeletes fogorvos. megvagyok vele elegedve, en felek a fogorvostol de o megnyugtatott, es nem dolgozik dragan.

szia en Dr.Hernad Gyorgyhoz jarok, nagyon rendes doki. o hetvegente az ugyeletes fogorvos. megvagyok vele elegedve, en felek a fogorvostol de o megnyugtatott, es nem dolgozik dragan.
A kérdező hozzászólása: Szia! Kb. mennyi lenne nála egy tömés?
fogalmam sincs mer reg voltam nala. mar azota sztem dragult. de elmesz megbeszeled vele.korrekt doki


Dr. Spák Lászlóról (Miskolcon) van valakinek tapasztalata? Megosztaná velem? Jó dokinak tartjátok?

Legjobb válasz: Sose voltam nála, csak annyit tudok amennyit mástól hallottam. Mikor szültem, az egyik szobatársam fogadott dokija volt. Nagyon rendesnek tûnt nekem, a csaj is dicsérte, minden nap bejött hozzá megnézni mi van vele. A babát át kellett vinni a Megyeibe, a doki saját maga kérés nélkül odatelefonált érdeklõdni, hogy mi a helyzet a gyerekkel, szóval nekem így ismeretlenül szimpatikus.

Sose voltam nála, csak annyit tudok amennyit mástól hallottam. Mikor szültem, az egyik szobatársam fogadott dokija volt. Nagyon rendesnek tûnt nekem, a csaj is dicsérte, minden nap bejött hozzá megnézni mi van vele. A babát át kellett vinni a Megyeibe, a doki saját maga kérés nélkül odatelefonált érdeklõdni, hogy mi a helyzet a gyerekkel, szóval nekem így ismeretlenül szimpatikus.
Jaj bocsi, most jut eszembe, õ Gubás volt, nem Spák.
Én Spáknál szültem. Nem volt fogadott orvosom, õ volt az ügyeletes. Haláli jó fej volt, és végtelenül rendes. A párom is bent volt a szülésnél, miközben én ott feküdtem széttett lábakkal, fájások közt, õk nagyon jól elbeszélgettek a fejem felett. :D De végig nagyon rendes volt velünk.
Tavaly szültem nála, most a másodikat is nála tervezem szülni. Nagyon jofej, rendes jó doki. Minden nap bejött megnézni, amikor nem dolgozott volna akkor is. Megismer a boltban is, a férjemet is, jól elbeszélgettek szülés közben :) szóval én teljesen elégedett vagyok vele.

Debrecen Klinika Dr. Jakab Attiláról vélemény? Esetleg ajánlások jó dokira?

Legjobb válasz: Csak ajánlásom van : dr.Czifra Imre.

Csak ajánlásom van : dr.Czifra Imre.
Czifra Imre, Juhász Alpár Gábor, Fekete István, Krasznai Zoárd, Sápi Tamás, ..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Jakab Attilát senki sem ismeri?:(
Én õt nem ismerem. Nekem is Dr. Czifra Imre a dokim. Nagyon ajánlom!!! De türelem kell hozzá, mert nagyon sokat kell rá várni. (Nem véletlenül...)
az tuti hogy Czifrára sokat kell várni nekem míg a szülõszobán voltam õ is ott volt, legalább 6 kismama várt rá vizsgálatra, egynek meg is indította a szülést mert zavaros volt a vize(én is épp vártam a szülésre, pont CTG-re voltam kötve.) érdekes hamarébb is meglett a babája mint nekem, nem volt 4 óra hossza az tuti.. mellesleg nekem õ kötötte be az EDÁT, pontosabban a tanulói egyáltalán nem voltam ráhangolva hogy fél órát kellett görnyednem míg rajtam tanultak...azt mondják õ az epidurális beadásában nagyon profi, hát nekem nem úgy tünt de mondom a tanulók adták be nekem, õ csak asszisztált. egyébként kedves volt nagyon, poénkodott is mikor kérdeztem fog-e fájni a beadás, azt mondta: NEKI NEM :) na ennyit a fogadott orvosokról.
Nekem õ adta az edát és õ volt a fogadott orvosom is. 3, 5 óra alatt lett meg az elsõ babám.Szupi volt.
na és mennyibe fájt ez nektek akik Czifrára mondják az áment?

Mit gondoltok Dr. Horváth Zoltán győri szülész-nőgyógyászról? Esetleg jó dokik Győrben (akit ajánlani is tudnátok)?

Legjobb válasz: Dr. Vajda Attila. Idõsebb korosztály, de még 10 évvel a szülés után is jól emlékszik a páciens minden gondjára, bajára. A lépcsõházunkból 10 gyerekbõl 6 nála született. A magánrendelése hétfõn és szerdán délután 4-tõl van. A Magyar utcai részen, ahol az UH van, az alatt egy szinttel.

Dr. Vajda Attila. Idõsebb korosztály, de még 10 évvel a szülés után is jól emlékszik a páciens minden gondjára, bajára. A lépcsõházunkból 10 gyerekbõl 6 nála született. A magánrendelése hétfõn és szerdán délután 4-tõl van. A Magyar utcai részen, ahol az UH van, az alatt egy szinttel.
Dr.Horváth Zoltánnal teljesen meg vagyok elégedve!kb 1 éve járok hozzá.Mindig kedves, részletesen elmagyaráz mindent.Nem kevés dolgon mentem keresztül, mire végre találtam normálisat!Én csak is rá esküszöm
Sziasztok! Én esküszöm Dr. Horváth Zoltánra. Akár magánrendelés akár sztk mindenhol korrekt volt velem. A mûtét után többször is megkeresett, mosolygós volt, és bármit kérdeztem tõle szakszerûen válaszolt. Százszor Õt ajánlom mint bármelyik fõorvos urat!!!tisztelet a kivételnek. Fiatal, de szerintem jobb mint bármelyik öreg.

Infókat, véleményeket szeretnék DR. Sándor Csaba nőgyógyászról, a miskolci Semmelweiben van, ha jól tudom? Semmit nem találok neten róla, de azt hallottam, jó doki, 11 hetes vagyok, és szeretnék már orovost választani! Köszönöm a segítségetket!

Legjobb válasz: 3.valaszolo Hajas egy szamomra bunko doki...a hugom nala szult nem reg. Nehez szules volt,14orat szenvedett , csaszarozni kellett volna DE ehelyett vart majd kulcscsont toressel megszuletett a pici. Fogadott orvos volt ...de maganrendelesre sohasem hivta be de az 5ezreseket elvette azert kozben a Semmelweisbe ahol amugy ingyenes ott vizsgalta....en ot nem ajanlom.

3.valaszolo Hajas egy szamomra bunko doki...a hugom nala szult nem reg. Nehez szules volt, 14orat szenvedett , csaszarozni kellett volna DE ehelyett vart majd kulcscsont toressel megszuletett a pici. Fogadott orvos volt ...de maganrendelesre sohasem hivta be de az 5ezreseket elvette azert kozben a Semmelweisbe ahol amugy ingyenes ott vizsgalta....en ot nem ajanlom.
mi is hozzzá mentünk elõször. de nem vállal már szülést.
jajj, benéztem! a mostani dokid Leskó! :) kicsit figyelmetlen vagyok :$
A kérdező hozzászólása: Fintor Zsófi!egy régebbi hozzászólásodat néztem, a kombinált tesztrrõl. szeretném én is megcsináltatni, a hétenvagyok 12 hetes, úgyhogy minél hamarabb ha tudsz válaszolni, azt megköszönöm. A megyeiben hol csináljék? mert telefonon, azt mondták a szüleészeten hogy a labor, a laborban azt hogy a szüláészet csinálja. :) jó, mi? szóval , kérdeésem, hogy kit kell keresni, hol, milyen osztály, hogy történik a fizetés. Nincs még orvosom, sem megyeibõl, sem semmelweisbõl.segíts lágyszi! Köszike! Szilvi
szia! nekem úgy volt, h. akkor még a dokim megyeis volt, és õ vitt be. ahogy bemész a szülészet fõbejáratán, túlnész az uh folyosón, talán egy lépcsõvel találod szemben magad, balra van egy másik folyosó, ki van írva, h. babamozi. nah nekem ott csinálták az uh-t, meg a vérvételt is ott csinálták volna, ha sikerül levennie a nõnek. sajnos nem tom hol kell idõpontot kérni, ha nincs dokid :( de nem a laborban voltam, az tuti. fizetés úgy zajlik, h. ha végeztek az uh val és a vérvétellel, kapsz egy csekket 16e ftról, befizeted, vissza viszed a befizetett csekket és maj postán megküldik az eredményt. asszem ennyi.
nah tuti a szülészeten csinálják, ne hagyd, h. félre vezessenek !
A kérdező hozzászólása: Köszike! HOgy kell oda bejutni, vagy mit kell vinni? na, tudom, hogy hol van, de se beutalóm, se semmi... ? :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, most látom hogy 2szer írtál, olcasom is mindjárt :)
A kérdező hozzászólása: Elolvastam! Köszönöm a gyors válaszodat! Még este megkértdem a dokimat, aki még Leskó...
Leskót tényleg sokan szeretik, bár én nem ismerem, remélem bejön neked és jó doki lesz!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még 5-ös válaszoló, Szemánnak is van magánrendelõje, aszem valahol a Batóházban, de ha megtudom pontosan, megírom!
Ha Gubásról valaki talál negatív véleményt, annak megpusszantom a lábaujjaközét ;)
3. vok. Oké-oké, nem akartam kötözködni csak ajánlottam. Hát igen, szinte mindegyikrõl vannak negatív és pozitív tapasztalatok is.
teljes szívbõl ajánlom nektek Gubást! 1 hónapja szültem nála. imádtam. maximálisan elõvigyázatos, az õ kismamái pl. heti 2x járnak nst-re, túlhordásban naponta. ez csak egy példa. éjjel 1kor hívták, h. szülök, sztem fél órán belül ott volt. magánrendelése a villanyrendõr sarkán lévõ bank (talán budapest bank...) elõtti kapualjba ha bemész, jobbra fel a lépcsõn, az elsõ emeleten van a gangról nyílik a rendelõ.(szörnyû az az épület, mi bolyongtunk ott vagy 10 percet, de lehet mi voltunk bénák.) a 25. hétig 6000-et kért tõlünk, a 30-tól 8000-et. 20. 5 hetente hív rendelésre, de engem pl. a 20.-on a kórházba hívott. ha érdekli valamelyikõtöket, szívesen megadom a számát. (zárójelben még azt azért megjegyzem, hogy 2-3 ajtócsapkodást is megérne :D)
3. vagyok. Vannak olyan dokik is, akiknek magánrendelésük is van. Pl. Hajas, Vrastyák, Steierhoffer. Ezek közül nem gondoltál esetleg választani?
Szia.En is ot szerettem volna de sajnos nem vallal mar semmi ilyet, csak a Mav rendelobe es a Misekben rendel.Ketsegbe vagyok esve mert mindenkirol hallani jot is rosszat is.Nyilvan senki sem tokeletes. Szeman, Vrecenar, Gubas es Dudas akiken gondolkodom. Fontos lenne a maganrendeles, de azt hiszem egyik sem csinal ilyet.De ha megis orommel vennem ha irnanak ide akik tudnak valamit. (Ha nem gond) Tovabba kedves kerdezo ird mar meg majd hogy kit valasztottal vegul es mi a velemenyed, nekem 2-3hetrm meg van.koszonom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sajnálom, pedig talán még õ jöhetett volna sba..., most tanácstalan vagyok.Róla olvastam tök jókat. Hm, lehet, hogy akkor Szemánt fogom választani. Köszi mégegyszer!
Szuper doki, én nagyon csíptem. De tényleg nem vállal sem szülést, sem pedig nõgyogyi mûtétet.
ha ennek ellenére is választanád, akkor a máv rendelõben van a magánrendelése h-cs 18-19-ig. 5000+1000 cytológia.
A kérdező hozzászólása: 5. válaszolünak: végre választottam, Leskó segítségével, akinek a véleményében ugye maximálisan megbízom. Szóval DR. Szalmás Attila fõorvos lesz, a Semmelweiben van, 50 éves annyit tudok, és állítólag lelkiismeretes, nyilván szakmailag is jó.jövõhét szerdán megyek hozzá, ha gondoldod megírom a tapasztalatomat.írj, ha méf egyáltalán olvasod ezt :)

Dr. Krasznai Péternél szült innen valaki? Tapasztalatok? Jó doki? Illetve a Péterfy kórház szülészete milyen?

Milyenek a szülőszobák, hány ágyas szobák vannak, lehet-e kérni egyágyast, stb. Bármi érdekel, köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Szuper Doki! Engem császározott reggel 8kor, délután 5kor már törökülésben szoptattam! :) Kedves, figyelmes, megnyugtat ha kell és mivel fõorvos ha az õ betege vagy akkor a kórházban is máshogy néznek rád! ;)

Szuper Doki! Engem császározott reggel 8kor, délután 5kor már törökülésben szoptattam! :) Kedves, figyelmes, megnyugtat ha kell és mivel fõorvos ha az õ betege vagy akkor a kórházban is máshogy néznek rád! ;)
az elsõ választ akár én is írhattam volna :D nagyon jó doki!
Én nem szültem még. viszont méhszájsebbel õ mûtött. Különleges figyelmet kaptam mint az õ betege, mindenki nagyon aranyos volt, csak oda mennék máskor is! Végtelenül kedves ember, és nagyon nagy koponya! Vele nem fogjatsz mellé!

Dr. Ambrus Zoltán (Medicover, István kórház) járt hozzá valaki terhesgondozásra, mennyire jó doki?

Legjobb válasz: Szia én hozzá és váltva az Ujvári Attilához járok magánrendelésre a Corvin mozihoz.Abszolút megbízható amit az elején nem õ csinált vizsgálatot azt is megnézte még egyszer utólag mindig minden hülyeségemre válaszol ás megnyugtat.A rendelés mindig csúszik kb egy órát erre készülni kell.Tarifáik:-egy alkalom 15000.-ft -a szülés 150000.-ft Ezzek az Istvánra vonatkoznak nem a magán kórházakra.Mindegy melyikölyükhöz jársz,mert a másikhoz is kétszer el kell menni,mert ha véletlenül az egyiköjük nincs ott szülésnél a másik helyetesíti. Üdv egy 32hkm

Szia én hozzá és váltva az Ujvári Attilához járok magánrendelésre a Corvin mozihoz.Abszolút megbízható amit az elején nem õ csinált vizsgálatot azt is megnézte még egyszer utólag mindig minden hülyeségemre válaszol ás megnyugtat.A rendelés mindig csúszik kb egy órát erre készülni kell.Tarifáik:-egy alkalom 15000.-ft -a szülés 150000.-ft Ezzek az Istvánra vonatkoznak nem a magán kórházakra.Mindegy melyikölyükhöz jársz, mert a másikhoz is kétszer el kell menni, mert ha véletlenül az egyiköjük nincs ott szülésnél a másik helyetesíti. Üdv egy 32hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!