Találatok a következő kifejezésre: Jó babakocsi Peg-Perego (8 db)

Valakinek volt Peg Perego babakocsija, jó minőségűek?

Legjobb válasz: Nekem ez van: http://elefani.eu/spd/12-8213/Peg_Perego_Pliko_P3_Completo_b.. csak mozessel meg hordozovan. Imádom :) Könnyû összecsukni, kicsire. Könnyen csatlakoztathato minden hozzá. a kerekei bolygosithatoak. a hordozo egy kicsit nehéz, de kibirhato.

Nekem ez van: http://elefani.eu/spd/12-8213/Peg_Perego_Pliko_P3_Completo_b.. csak mozessel meg hordozovan. Imádom :) Könnyû összecsukni, kicsire. Könnyen csatlakoztathato minden hozzá. a kerekei bolygosithatoak. a hordozo egy kicsit nehéz, de kibirhato.
Nekem is olyan van, mint az elsõ válaszolónak, nekem csak a sport rész kellett, mózessel nem használtam. Jó strapabíró, bár nekem meg kellett szoknom, mert van egy jó kis (nagy) háromkerekûm, és össze sem lehet hasonlítani azzal irányítás terén. De megszokás kérdése, most már nekem is megy, remek kis kocsi. Jó a tesófellépõ is rajta.
Nekem is ilyen van, mi már csak sportkocsinak vettük. Én nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!:)
http://www.brendon.hu/Products/Details/37740 Nekünk ilyen van. Minden részét nagyon szeretem.

Szeretnék egy esernyő babakocsit venni, mert sokat utazunk, de nem tudom, amit kinéztem, jó választás-e? Használ vki peg perego pliko-t? Jó és rossz tapasztalatokat várok. Mennyire könnyű irányítani? Mennyibe kerül rá az új kerék, ha elkopott?

http://www.teszvesz.hu/item759677115_peg_perego_pliko_eserny..

Legjobb válasz: A perego egy szuper márka,a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyûtt kocsi,látszik rajta.Fõleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért. Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.

A perego egy szuper márka, a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyûtt kocsi, látszik rajta.Fõleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért. Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.
Nekünk Pliko P3 van. Szeretjük. Bár mi komplett vettük, amikor a kisfiam született, nálunk inkább az volt a szempont, hogy mózessel és autósüléssel együtt legyen. A testvérfellépõ is jó. Ha most vennék a 13 hós fiamnak, második babakocsinak, biztos kisebbet vennék, de inkább csak az ára miatt. Ha találsz jó áron, szerintem jó választás.
Két gyereket szolgált ki nálunk egy 2 funkciós Peg Perego babakocsi, nagyon szerettem! Most a harmadikat várom, nincs meg a régi kocsink, de Peregot akarunk venni, mert szuper! A Plikoról is csak csupa jót hallottam!
Szerintem egy ilyen is megteszi utazáshoz: http://teszvesz.hu/item762179827_bebe_confort_esernyokocsi.h..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat pierre cardin esrenyõ kocsink van, de egyszerûen utálom, nagyon elkopott 1/2 év alatt a két hátsó kerék, nyikorog, irányíthatatlan, ezért akarok komolyabbat venni, de a 28.000 ft az rengeteg nekem.ezért is kérdeztem, mit gondoltok arról, amit belinkeltem.a mostani kocsira 5000 lenne az új kerék, így inkább vennék másik kocsit
Nekünk peg perego pliko switch babakocsink van. Ehhez van mózeskosár, és hordozó is. Én már gyûlölöm, az a problémám vele, mint neked a sajátoddal. Ha ezt elõre sejtettem volna, nem adtam volna ki érte 180 ezret. Több gyermeket tervezünk, úgy gondoltuk megéri, de tévedtünk.

Peg Perego Venezia jó választás 11 hónapos babának, ha mindenképpen átfordítható tolókaros babakocsit szeretnék?

Kényelmes lesz 1 éves kor után is? Könny? sportkocsink van.

Legjobb válasz: Jó babakocsi, csak szerintem már felesleges ilyet venni. És ha megkérdezhetem, miért szeretnél mindenképpen átfordítható tolókaros kocsit?

Jó babakocsi, csak szerintem már felesleges ilyet venni. És ha megkérdezhetem, miért szeretnél mindenképpen átfordítható tolókaros kocsit?
A kérdező hozzászólása: Azért mert a babám a kezdetektõl fogva nem nagyon bírja a babakocsit, eléggé igényli a társaságunkat. Amióta ül, jobb lett a helyzet, de szeretném, ha látnánk egymást, amikor már kezd nyûgös lenni. Azt sem bírja, ha a szemébe süt a nap. A 15 kg-os Pierre Cardin-ünkkel szoktuk váltogatni séta közben az irányt, ez így tök jól bejött, csak az a babakocsi lassan szétesik...
Elõzõ vagyok. A Venezia tényleg jó, meg minden, csak szerintem drága ahhoz, hogy most vedd meg neki. Mert már nem fogjátok szerintem olyan sokáig használni. Akkor inkább vegyetek egy olcsóbb babakocsit. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményt. Használtan venném 15000 Ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Ja, és pár éven belül kistesót is szeretnénk. A Venezián van testvérfellépõ.
Elõzõ vagyok. Így más a helyzet, és így talán a legjobb választás. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményt! Ugye a Veneziát mindkét irányból kényelmes tolni? (nem rúgok bele a kerekekbe?)
Elõzõ vagyok. Szerintem nem. Bár nekem nem ilyen volt, de volt alkalmam tolni. Én nem rúgtam bele, kényelmes volt. De mindenképp próbáld ki, mielõtt megveszitek.


Jó babakocsi a Peg-Perego Pliko Switch?

Legjobb válasz: Attól függ hová kell. Városba biztos jó, mert könnyû, hamar össze lehet csukni. Nálunk a bolygókerék nem megy el a köves úton, csak a nagy vastag tömör gumi. Jó hosszú is, sokáig elfér benne a baba, bár szerintem ilyen árkategóriában találsz ennél jobbat is.

Attól függ hová kell. Városba biztos jó, mert könnyû, hamar össze lehet csukni. Nálunk a bolygókerék nem megy el a köves úton, csak a nagy vastag tömör gumi. Jó hosszú is, sokáig elfér benne a baba, bár szerintem ilyen árkategóriában találsz ennél jobbat is.
Sajnos az volt az egyik legrosszabb döntésem, hogy megvásároltam egy ilyen babakocsit.. Kifejezetten nehéz (11 kg!!), ehhez még add hozzá a gyereked súlyát + ha esetleg a kosarában is van vmi.. Amibe egyébként alig lehet pakolni, mert bár óriási a mérete, annyira gyenge, hogy rögtön a földet súrolja és ettõl kiszakad az anyag.. Szintén kifejezetten nagynak találom összecsukva is, mert attól hogy esernyõre csukható, még baromi nagy. Használat közben úgy zörög, csattog, hogy mindenki minket néz az utcán, szabályosan inog a gyerekem alatt, pedig õ egy kis súlyú gyerek inkább. Csak két kézzel lehet irányítani, de azt is nehezen, nem fordulékony, nehéz vele közlekedni. A kerekeit gyakran kell olajozni, mert nem fordulnak jól. Egyetlen pozitívuma, hogy kényelmes az ülés/fekvés a babának benne, amíg viszonylag kicsi. Jó párnás, puha. Amint viszont nagyobb lesz a gyerek, már alig fér el a karfa alatt a combja, a lába végig ér a lábtartóig.. Szerintem a Peg Perego kocsik között ez egy sajnálatosan elhibázott termék, elég drága is és egyáltalán nem éri meg az árát. Nagy reményekkel vásároltuk meg, aztán meg alig bírtam eladni..:( Szerintem ez az igazság ezzel a kocsival kapcsolatban.

Peg Perego Switch babakocsihoz jó a PP SIP- es hordozó, vagy csak a Tri-fix? Egyáltalán mi a különbség? Köszi, ha valaki segít!

Legjobb válasz: Mindkettõ jó. Az Európában forgalmazott SIP és Tri-Fix ülések között csak kinézetre van különbség, és a SIP már nem is kapható újonnan. Az Amerikában forgalmazott SIP ülés pedig ugyanaz, mint nálunk a Tri-Fix. Na remélem érthetõen írtam le. :D

Mindkettõ jó. Az Európában forgalmazott SIP és Tri-Fix ülések között csak kinézetre van különbség, és a SIP már nem is kapható újonnan. Az Amerikában forgalmazott SIP ülés pedig ugyanaz, mint nálunk a Tri-Fix. Na remélem érthetõen írtam le. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy, hogy írtál!

Peg perego P3 babakocsiról vélemények? Mi az előnye, hátránya? Jó babakocsi? CSak a sportrészére lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Szia! Igen,nagyon jó Kényelmesre dönthetõ, viszonylag nagynövésû kisfiam overallba is kényelmesen elfért és aludt benne, nagy bevásárlóháló,könnyen lehet pakolni, klassz a pohártartója, könnyen egykézzel is irányitható, egyszerû összecsukni, könnyen kezelhetõ és kicsi kerekei a rossz terepet is jól birják. Nekünk bevált. Egyet sérelmeztem, nem lehet kétirányból tolni.

Szia! Igen, nagyon jó Kényelmesre dönthetõ, viszonylag nagynövésû kisfiam overallba is kényelmesen elfért és aludt benne, nagy bevásárlóháló, könnyen lehet pakolni, klassz a pohártartója, könnyen egykézzel is irányitható, egyszerû összecsukni, könnyen kezelhetõ és kicsi kerekei a rossz terepet is jól birják. Nekünk bevált. Egyet sérelmeztem, nem lehet kétirányból tolni.

Jó babakocsi a Peg Perego Pliko?

Legjobb válasz: Nézd nekem a kedvencem volt nagyon tetszett imádtam aztán. elmentem élõben megnézni és borzalmasan kiábrándultam belõle a kupolamegoldása nagyon szar mintha papírból lenne és állati nehéz fordulni vele kétkaros és nagyon széles túl messze vannak a karok nem állt kézre. ez a képeken nem látszott szóval álomnak indult rémálom lett belõle mindenképp próbáld ki !

Nézd nekem a kedvencem volt nagyon tetszett imádtam aztán. elmentem élõben megnézni és borzalmasan kiábrándultam belõle a kupolamegoldása nagyon szar mintha papírból lenne és állati nehéz fordulni vele kétkaros és nagyon széles túl messze vannak a karok nem állt kézre. ez a képeken nem látszott szóval álomnak indult rémálom lett belõle mindenképp próbáld ki !
Pontosan ugyanígy jártam, mint az elsõ!És vettem egy abc design primot, mondjuk nekem csak sima sportkocsi kellett!
elsõ v. nekünk újszülöttnek kell majd 3-in 1 kocsi de még szerencse hogy baromi korán el kezdtem nézelõdni. most még nem vettünk mert van itthon egy Haberkorn azt próbáljuk majd ki hogy megy azzal ha nem jól még mindig tudunk venni ha meg jó nem költök rá.
A kérdező hozzászólása: És 1 éves gyerkõcnek, milyet ajánlanátok? Nagyvárosban lakunk, de nyáron tikkasztó meleg van és a mostani kocsiba belesülne szegénykém. Graco trekkonk van. Na meg nehéz is már cipelni, stb.
ilyesmi tökéletesen elég lenne neki: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/29061?storetype=s..
Nekünk pliko p3 volt, én imádtam. Könnyen kezelhetõ, soha semmi gond nem volt vele. Pedig használtuk másfél évig.
_Nekünk is P3 volt, nagyon szerettem. Nem vettem észre azokat a hibákat, amiket írtatok. Könnyen tudtam vele kanyarodni, kézre esett a tolókar és a gyerek is imádta.

Akinek van Peg Perego Uno babakocsija, tni, a kocsinak a lábrésznél a zsák nagyobb babának is jó még?

Csak olyan képet találok, ahol fekve van rajta a zsák, körbe zipzározhatónak néz ki. Ha egy éves gyermeket beleteszek,úgy ültetve is lehet használni a téli lábzsákrészt? (vagy csak csecsem?nek fektetve?)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!