Találatok a következő kifejezésre: Jó az a babám (367 db)

A kérdező hozzászólása: kérdés storno, most olvasom, h mozgás közben nem jó..
A kérdező hozzászólása: most meg azt irják h bárhol jó.. úgyhogy mégis kérek infót aki használja!!!!!!
nekünk snuza van, szeretjük. én nem a pelusra csiptetem, hanem a badyra adok egy kisnadrágot vagy harisnyát és arra, ugyanúgy érzékel. Babakocsiban nem jó, mert ahogy zötyög a kocsi azt is érzékeli, de autóban nekünk bevált. Ha ráfekszik nem zavarja.
Szia! Mi is sokat utazunk (havonta legalább egy hetet a férjem munkája miatt), ezért vettem egyet. Nem bántam meg. Ha nem itthon alszunk, akkor használjuk, itthon megy az angelcare. 10 hónapos a kisfiam, egy hete még használtuk, semmi gondom vele. Eddig egyszer riasztott csak, akkor lecsúszott a pelusról (valószínûleg elfelejtettem visszahajtani a pelust, amikor felcsiptettem), de szerintem ez ennyi idõ alatt jó arány. Ráfekszik, de nem nyomja meg, soha nem zavarta az alvásban. Mi csak ágyban/utazóágyban használtuk eddig, így nem tudom, hogy pl babakocsiban megbízható-e mozgás közben.
A kérdező hozzászólása: hú köszi!!! végülis babakocsiban én is tudom figyelgetni, de az autóban nehezebb. hoszzú utakra nem megyünk csak sokszor lesz-heti 1x biztos- 1-2 órás útunk majd.- nagyokkal angelcare-t használtam, de macerás volt ha mentünk valahová vinni, ezért gondoltam a picinek ezt. köszönöm mégegyszer!!!!!!
Mi is csiptetõst használunk, respiense-t. Eddig jó. Van rajta felhelyezés visszajelzõ, ez visszajelzi hogy jól vane apeluson, így állítólag nem lesz téves riasztás.Mi normál érzékenységgel használjuk, lehet állítólag erõsíteni is, majd ha szükség lesz rá. Mi azért választottuk, mert napközbe sokszor lent van velem, és ott utazóágyat használunk, abban meg a pados nem mûködne.
mármit kocsiban akarod használni? Hallottunk mi is ilyet, hogy autoban lett a baj. Állítólag csak a nagyon durva mozgást tudja átvenni, legalábbis mi így tudjuk, normál babakocsirázkódást nem. Terepre meg nem megyünk.

Miért beszél le a védőnőm a tejpépről? Azt mondta inkább főzelékkel kezdjem a gyümi-zöldség után a hozzátáplálást. Tejpép/rizs-t ne adjak neki. Az nem olyan jó az a babának?

Mikor adtál el?ször pépet a babádnak? Korra illetve a hozzátáplálásra is kiváncsi vagyok, hogy délután vagy délben adtad neki?

Legjobb válasz: Nincs szüksége tejpépre, hacsak nem nagyon éhes. Viszont a zöldségekbõl extra ásványi anyaghoz és vitaminhoz jut, ami jó õsszel, s azokkal is jóllakik.Ilyen grízfélét csakis akkor adj, ha nagyon éhes marad.Ezek arra valók.

Nincs szüksége tejpépre, hacsak nem nagyon éhes. Viszont a zöldségekbõl extra ásványi anyaghoz és vitaminhoz jut, ami jó õsszel, s azokkal is jóllakik.Ilyen grízfélét csakis akkor adj, ha nagyon éhes marad.Ezek arra valók.
Jól teszed! Egyen finomat. Nálad jobbat úgyse fõz neki a tejgyár sem.
A tejpép nem étel. Mi az? dobozos tartósított liszt és tejpor. Szükség esetén jó. De ha ehet friss ételt, minek adnád neki. Majd tejbegrízt, ha más olyan haspók lesz. Most jóllakik õ még egy kis krumpicskákkal, effélékkel is nagyon is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is a választ. Akkor azt hiszem hanyagolom én is a tejpépet és kapja azokat a finomságokat amit fõzök neki.
Mert normális védõnõd van.A tejpép mesterséges tejbegríz.semmi vitamin nincs benne.A gyümölcsökben, zöldségekben ( fõleg, ha te készíted) vitaminok vannak, amik erõsítik is a babád immunrendszerét. 4 hónapos kortól:délelõtt gyümölcs, keksszel, késõbb babapiskótával.Ha a gyümölcs már ment, akkor délben fõzelék, sózva, cukrozva, behabarva.Majd fokozatosan a darabos ételek.Csak este és reggel szopott, kb 9 hónapos koráig.Éjjel nem evett semmit már 3 hónapos kora óta.
Nekem is ezt javasolta és örülök hogy hallgattam rá. A lányom elõször sütõtököt, répát, burgonyát kapott, majd csak utána a gyümölcsöket és a tejpépet. Barátnõmék fia, nagyon nehezen fogadta a tejpép és a gyümölcs után a fõzelékeknek valót...sokat szenvedtek vele. Délelõtt adtam elõször, ha van valami gond akkor ne éjjel legyen(hogy momdjuk fáj tõle a pocija). A következõ amit kiváltott az uzsonna volt, vagyis megcseréltem a dolgokat és délelõtt kapta az újat, délután meg a megszokott fõzelékeknek valót. Utána jött az ebéd, és mivel reggel és este ivott tápszert(sajnos a tejem elfogyott a 7.hónapban) ezért akkor adtam neki elõször tejpépet uzsonnára. Így reggel tápszer, tízórai gyümölcs, ebédre fõzelék, uzsonnára tejpép, vacsira tápszer. Megvan a napi fél liter tejalapú étkezése, eszik gyümölcsöt és zöldségeket is. Már szinte mindenevõ, míg a barátnõméknél alig eszik valamit a gyümölcsön és a tejpépen kívül. Megszokta az édes ízt, és nem akarja a másikat megismerni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. A cukor sóval azért én nem értek egyet, szerintem az felesleges a babának.
Mert csupán sûrû tápszer a tejpép. Sokkal egészségesebb, ha a babád a természetes ízekhez szokik hozzá, amik a zöldségeknek, gyümölcsöknek vannak, mint az édes "grízhez". Emellett a fõzelékekben sok a rost, vitamin, nem csak szénhidrát-bomba. 6 hónapos volt a kislányom, mikor elkezdtem a hozzátáplálást, a délelõtti szopi helyett gyümölcsöt kapott. A tejpépeket kihagytam az étrendbõl. Nem volt rá szükség. Most 14 hónapos, mindenevõ kislány.
A kérdező hozzászólása: 6 hósak leszünk eddig gyümit evett.
Az én védõnõm sem ajánlotta a tejpépet, de kaptunk egy ismerõstõl ajándékba, és nem ette meg a lányom, úgyhogy nem is erõltettem a dolgot.
2 alatt már jó.
Két iskola van az endokrinológusok szerint: az egyik 3-nál a másik 1-nél húzza meg a határt. Nekem 1 környékén olyan túltermeléses tüneteim voltak, hogy a falat kapartam: nem aludtam, állandó hasmenésem volt, állandó szívdobogásom. Nekem az elsõ jött be, 3 körüli értékekkel vagyok jól - 10 éve szedek thyroxint, 4, 5-ös TSH mellett lettem terhes, a próbálkozás 2. hónapjában, jócskán 30 felett. Most 31 hetes vagyok, 1, 5-tel simán teherbe lehet esni - nekem soha ilyen alacsony nem volt, egész terhesség alatt!
ez sem igaz egészen hogy be van szorítva 1 és 2 közé.Endokrinológus-meddõségi specialista professzorhoz járok, 2, 35 a TSH-m és megmondta hogy 2, 5-ig teljesen tökéletes, és nem is szabad felirni rá pajzsmirigy hormont.És inkább neki hiszek....
3, 8 körül lettem terhes, minden rendben, 34 hetes vagyok, nehogy emiatt aggódj!


Azokra a babákra, akik 4000 vagy afölötti grammal születnek, mekkora méretű rugik lesznek jók? Az 56-os még rájuk is jó lesz?

Legjobb válasz: inkább 62-es, de ez centitõl is függ, lányom 4 kilóval 52 cm volt, öcsém 5 kilóval 62 cm. Az 56-os méret 56 centitõl jó.

inkább 62-es, de ez centitõl is függ, lányom 4 kilóval 52 cm volt, öcsém 5 kilóval 62 cm. Az 56-os méret 56 centitõl jó.
56-os méretbõl célszerûbb csak kettõt venni, egyet a dokihoz vinni egyet szebb napokra és több 62-es méretet, mert eleinte úgyis csak fekszik, még ha nagyobb is rá kicsit az nem fogja zavarni, de az 56-ost hamar kinövi.
Ne centizd ki. Inkább nagyobb legyen mint kisebb. Egy újszülöttnél úgysem számít, mert nem fogja gátolni a mozgásban ha nagyobb a ruha. Meg úgyis hamar belenõ :)
Az én kisfiam 4040 g-mal és 60 cm-rel született. 2 hónapig 56-os ruhákat hordott.
az én fiam 4120g-mal született és 53 cm-vel, neki akkor még nagyok is voltak az 56-os ruhák, kb õ is 1-2 hónapig hordta öket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!Hát akkor remélem nem hiába vásároltam be az 56-os rucikból sem:)
Szerintem nem tettél rosszat. Ugyan az én lányom kis súllyal (2780 g) született, de a mai napig az 56-os ruhákat hordjuk, pedig már 5100 g és 57 cm. Egy-egy body-ja van, ami kicsit már húz, azt nem adom már rá, a kis nacik meg felsõk mind jók. Rugiból is jó (lenne) még ez a méret, de azt már nem nagyon adok rá. 11 hetes baba anyukája
Fiam 4, 4 kiló és 57 cm, lányom 3, 95 kió és 56 cm. Egyikre sem voltak jók az 56-os cuccok.

Huggies 2-es méretű pelenka jó lesz a babámnak, ha 3 kg feletti súllyal születik? A csomagolásra az van írva, hogy 3-6 kg-ig.

Els? baba, fogalmam sincs, hogy mi a jó. Ilyet vettünk a férjemmel, mert jó árban volt. Esetleg vegyek valami másikat is? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Ne vegyetek másikat egyenlõre. Ami 2-5kg-ig vagy 3-6kg-ig az mindegyik teljesen jó egy újszülöttre. Majd ha megszületett úgyis meglátjátok, hogy jó-e, megfelel-e.

Ne vegyetek másikat egyenlõre. Ami 2-5kg-ig vagy 3-6kg-ig az mindegyik teljesen jó egy újszülöttre. Majd ha megszületett úgyis meglátjátok, hogy jó-e, megfelel-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! Akkor addig már nem veszek újat!

Ennyire butaságot írnak a terhességgel foglalkozó oldalak, hogy az összes oldalon írt súlynál jóval nagyobb a babám?

Akár hol nézem meg az adott hetekre vonatkozó körülbelüli súlyokat, az én babám mindig mindegyiknél 200-400 grammal több. Tudom én hogy ez csak becslés, meg hogy ez egy átlag, meg sok oldal nem is a magyar átlagot veszi, de akkor is... Nem létezik egyetlen olyan oldal sem ami a valósághoz viszonylag köze áll?

Legjobb válasz: Ha tudod, azt hogy ez csak egy becslés, akkor azt is tudod, hogy a babád súlya ténylegesen vagy annyi, vagy nem annyi mint a becslés. Innentõl kezdve számomra elég merész következtetés azt levonni, hogy ezeken az oldalakon biztos hülyeségeket írnak.

Ha tudod, azt hogy ez csak egy becslés, akkor azt is tudod, hogy a babád súlya ténylegesen vagy annyi, vagy nem annyi mint a becslés. Innentõl kezdve számomra elég merész következtetés azt levonni, hogy ezeken az oldalakon biztos hülyeségeket írnak.
De nem tudják pontosan becsülni, mivel a gép a különbözõ méretek alapján becsüli a súlyt, átlagos eredményeket véve alapul! Ha pl. magasabb, mint az átlag, akkor értelemszerûen a súlyát is többre becsüli! Az én babám hosszú baba, az átlagosnál nagyobb buksival, így mindig 4-500-g-al többre becsülték, még a szülés elõtti nap is. Ez csak becslés, nem pontos meghatározás.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb például 1x 4D egyszer pedig a saját nõgyógyászom végzett mérést. Korábbi komplikáció miatt, nagyon fontos viszonylag pontosra becsülnünk a babám súlyát - épp ezért a 4D-n is kértem, hogy fektessenek erre hangsúlyt, a dokimat pedig kérnem sem kellett, magától is a lehetõ leg alaposabban végezte a mérést. Ha eyik-másik oldallal egy kb 200grammos eltérés van az még nyilván oké, de azért ahol már közel fél kilónyi eltérés mutatkozik, az furcsa számomra.
szia! sajnos a csont fajsúlya miatt sem lehet pontos az érték csak becslés, hiszen valamelyik babának sûrûbb a csontösszetétele, valamelyiknek gyengébb, ezt a gépek nem érzékelik! õk csak hossz alapján számolnak... ezért van a +-500 gramm átlag eltérés! remélem segítettem ezzel..

Sokan írjátok hogy 56-os ruhákból kevesebbet inkább 62-eset vegyenek a babaváró anyukák. Pontosan melyikből mennyit, szám szerint? 56-os hány hétig jó? Kényelmetlen a babának ha csak nagyobbat veszek és feltűröm az ujját?

Legjobb válasz: Pontos számot nem lehet mondani, ez attól is függ, hogy mennyire bukós a baba, és majd hányszor kell átöltöztetni. Az 56-os tényleg nem sokáig jó. Az is jó lehet, ha eggyel nagyobbat veszel, nem hiszem, hogy kényelmetlen lenne neki. De azért 1-2 56-ost feltétlenül vegyél, hogy ha el kell mennetek valahová.

Pontos számot nem lehet mondani, ez attól is függ, hogy mennyire bukós a baba, és majd hányszor kell átöltöztetni. Az 56-os tényleg nem sokáig jó. Az is jó lehet, ha eggyel nagyobbat veszel, nem hiszem, hogy kényelmetlen lenne neki. De azért 1-2 56-ost feltétlenül vegyél, hogy ha el kell mennetek valahová.
Én dec.11-re vagyok kiírva. 56-os méretbõl van 3 db rugi, és kb 5-6 body. A többi ruhácska, amiket vettem-kaptam, mind 62-es. Csak nem baj, ha feltûrjük az ujját, nem? Hogy meddig jó az 56-os, attól függ, mennyivel fog születni. Anyukám mesélte, hogy rám egy percig nem voltak jók az 56-os ruhák, mert nagyon nagy baba voltam.
2.vagyok. Én az 56-osból a legegyszerûbbet-legolcsóbbat vettem meg. 62-esbõl vettem a cuki babamintásakat :) Van legalább 20-25 body, 13-15 vékonyabb rugi, és 8-10 vastagabb rugi, meg ilyen kis nadrágok, pólócskák. Mondjuk én kaptam is sok ruhácskát, én magamtól nem vettem volna ennyit. Szerintem az bõven elég, ami neked van. Nekem azt tanácsolták többen is, hogy célszerû annyi mennyiséget beszerezni egy méretbõl, hogy megtöltse a mosógépet, de nekem van a mosógépben súlyautomatika, úgyhogy ez annyira nem jó tanács.
Ja a babánál nem érvényesül a napi egy ruha elve. Leeszi, leböfögi, lepisili, stb...
Szerintem elég lehet, amit vettél, hisz meglátod, és ha szukséges, bárkivel hozathatsz hozzá. Nekunk az 56-os ruhák kb 1 hónapig voltak jok (3500g, 51 cm), majd a 62-esek is másfél-max. 2hónapig. Vettem én is 2 egyuttest, amiben hazamentunk, ill. orvoshoz, ha kellett, volt 4-5 body, 2-3 kabátka, rugi csak 62-es (picit volt csak hosszu), és mostam inkább 2x hetente, igaz voltak textilpelusok, lepedo, polyahuzat. Igy sem volt rosszabb, mint 1x mosni, de akkor sokat.
A kérdező hozzászólása: Akkor ok. mert én vettem 2 db 56-ost(egyik egy együttes, abban hozom majd haza)de mindkettõ fehér talán még egy színeset veszek meg akkor bodykat. És a 62-bõl hány darab? Mondjuk 7 db az jó?(rugi és body)?Akkor minden napra jut egy.

Hol vetettek jó ágyneműt a babának? És kell takaró vagy Pólya jó az első napokra? (szeptember eleji lesz a baba) Mik kellenek neki? Az első időkben?

sziasztok lehet ,hogy hülyeségeket kérdezek ,de mindenki mást mond, van aki azt mondja hogy nem szabad takarót adni az újszülöttnek mert magára húzza,

Legjobb válasz: Mi vettünk ágynemût de semmi hasznát nem vettem eddig (3 hónapos), mert túl nagy a takaró kétszer is körbeéri. (Jó lesz majd késõbb) A pólyát én nem szívlelem, mert annyira szoros hogy nem tud benne ficánkolni. A hálózsákot szeretjük van egy vékonyabb, meg egy vastagabb bélelt. Azt nagyon szereti, tud benne mozogni, és nem rúgja le magáról éjjel. Igaz a Rossmann-ban vettem egy bébipokrócot, az is ilyen kis vékonyka, de legalább babaméretû, azt is használom de azt napközben babakocsiban.

Mi vettünk ágynemût de semmi hasznát nem vettem eddig (3 hónapos), mert túl nagy a takaró kétszer is körbeéri. (Jó lesz majd késõbb) A pólyát én nem szívlelem, mert annyira szoros hogy nem tud benne ficánkolni. A hálózsákot szeretjük van egy vékonyabb, meg egy vastagabb bélelt. Azt nagyon szereti, tud benne mozogni, és nem rúgja le magáról éjjel. Igaz a Rossmann-ban vettem egy bébipokrócot, az is ilyen kis vékonyka, de legalább babaméretû, azt is használom de azt napközben babakocsiban.
Mi a Ysjk-ben vettünk gyerekágynemût. Kezdetben tényleg nagy neki, de mi úgy csináltuk, hogy kettéhajtottuk, és az egyik fele alatta volt, a másikkal betakartuk. A sima matrac még elég kemény nekik. Igazából anyukám ötlete volt, elõtte nem aludt, így igen, úgyhogy nekünk bevált. Nem húzza magára, az hülyeség, persze ne takard be nyakig, elég mellig. Hálózsák is jó lehet, pláne késõbb, ha már kitakarózik. A pólya kezd megint divatba jönni, a védõnõm is nagyon ajánlgatta. Kicsit drasztikusnak tûnik, de igazából nem az. A gyerek megrémül a nagy tértõl a kiságyban, a pólyával megint úgy érzi, hogy szorosan körülveszi valami, mint az anyaméhben. Legalábbis ez az elmélet. Nálunk nem jött be, mi pokrócba bugyolálva altattuk. Mert a bebugyolálás az kellett neki az elején tényleg.
Mi hálózsákozunk és nálunk is volt többször zsáklebukás sajnos, de 3 zsákkal mindig kihúztuk. Ha nagyon bukós idõszaka volt (kb 1 hónap), akkor elõke volt elötte vagy textilpelus, persze ez most a nagy melegben nem annyira jó megoldás. 0-6 hós, majd 6-12 hósig hordható zsákokat vettünk, ezeket sokáig nem nõtte ki.
A kérdező hozzászólása: köszöi a válszt a hálózsákot tegnap vettük meg ujjatlan és elég jó bélelt, de nálunk anagyon jó a szigetelés és állandóan nagyon meleg van.
A pólya nekem sem szimpatikus. Én is vettem ágynemût, nem használjuk, mert lerúgja magáról. Van több hálózsákunk, vastagabb, vékonyabb, ujjatlan, ... Idõjárástól függõen ezeket használjuk. Valamint plédeket vettem, többet is. Míg pici volt (okt. végi) a lányom, a két összezippzározható plédünket használtuk, mert jó az anyaguk, vastagok, praktikusak. Egyiket a babakocsiban, másikat a kiságyban. Nálunk a kínaiban és a piacon lehet kapni ilyet, de a babaholmiolcson.hu oldalon is láttam. Nagyon praktikus, jó dolog, csak ajánlani tudom! 8, 5 hónapos baba anyukája
Pólyát sosem használtam és abszolút hálózsákpárti vagyok , nem húzza a fejére, nem rugdossa le Az elsõ hetek épp elég stresszesek anélkül is, hogy éjszaka azon kelljen izgulni mikor fullad meg a takaró alatt vagy fázik meg nélküle :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat nekem is a hálózsák volt a leg szimpibb meg a kispléd ami úgy is kell a babakocsiba:)
A hálózsák nagyon jó dolog, csak eset mikor fürdés után rá adod a rugit hálózsákot s megeted a gyereket, majd felveszed büfiztetni s bukik egyet elázik a hálózsák, akkor kell egy másik hálózsák is, na de mikor átöltözteted a babát, megmozgatod ismét bukik egyet, megint újjabb tiszta hálózsák kell. Nálunk ez ment, s seperc alatt kinövik a hálózsákot, minden napra vettem egyet, de még úgy is mosni kellett, s 1-2 hós korára ki is nõtte. Inkább takaró ágynemû huzattal, azt tovább tudja használni, s mivel téli babád lesz, jól jön a kispaplan. Ikeában vettem paplan párna 2000 ft, s nagyon szép huzatok vannak rá 1500 ft-ért! Ezt averziót 4-5 éves koráig tudja használni!

A szolárium befolyásolja a babaprojektet? Jó az ha babát szeretnék, de egy pár allkalommal elmegyek szoliba? Véleményetek?

Legjobb válasz: Igen befolyasolja!!! Terhesseg alatt nem szabad szolizni!!! Szerintem felejtsd el a szolit, ha babat szeretnel! Amugy is most jon a nyar, fekudj inkabb ki a napra!

Igen befolyasolja!!! Terhesseg alatt nem szabad szolizni!!! Szerintem felejtsd el a szolit, ha babat szeretnel! Amugy is most jon a nyar, fekudj inkabb ki a napra!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de még nem vagyok terhes.Megyünk nyaralni és egy kis barnulást szeretnék, én a napon mindíg csak leégek.Nincs semmi garancia, hogy pont most sikerül a baba, elég régóta szeretnénk, de most egy kicsit magammal is kellene foglalkozni, vagy rosszul gondolom?

Milyen mosószert használjak a fehérneműk tisztításához, ha úgy néz ki érzékeny vagyok a mosószerre? Az jó, amit a babáknak ajánlanak?

Legjobb válasz: Elvileg jó, de ez csak akkor derül ki száz százalékosan, amikor kipróbálod. Ha végképp nem találsz semmi mosószert, amire nem vagy allergiás, akkor használj háziszappant, tudod, azt a nagy barnát. Az is ugyanolyan jól tisztít és nincs benne semmi olyan vegyi adalék, amire általában allergiásak az emberek.

Elvileg jó, de ez csak akkor derül ki száz százalékosan, amikor kipróbálod. Ha végképp nem találsz semmi mosószert, amire nem vagy allergiás, akkor használj háziszappant, tudod, azt a nagy barnát. Az is ugyanolyan jól tisztít és nincs benne semmi olyan vegyi adalék, amire általában allergiásak az emberek.
A hagyományos mosószappan (a nagy barna) nemhogy ugyanolyan jól, hanem jobban tisztít, mint bármi más. Én ezt tanácsként a fiam pelenkás korában kaptam (azóta felnõtt ember), szóval akkor még hagyományosat használtunk. Azóta is a makacsabb szennyezõdéseket ezzel kezelem elõ.
U.i. az elõzõ válaszomhoz: A mai fogyasztói társadalmunkban csecsemõknek sem átallanak ártalmas szereket gyártani és forgalomba hozni.
Ha nagyon allergiás, esetleg ekcémás vagy, akkor legjobb a mosódió mely egy fának a termése, szóval 100%osan természetes, semmi vegyi anyag nincs benne. Mi apukám ekcémája miatt kezdtük el használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! És ilyen barna szappant meg mosódiót hol tudok venni?
A barna szappan, úgy tudom, most fehér papírba csomagolva háztartási boltokban várja az õt keresõket, és ha minden igaz, akkor mosószappan vagy valami ilyesmi a hivatalos neve. Ha kibontod, akkor világosbarna, egyszerû téglaformájú szappan különösebb illat nélkül és varázserõvel bír :-) A mosódiót nem tudom, de valószínûleg háztartási boltban azt is találsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A Caola mosószappan jó?
Jó, én már használtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!