Találatok a következő kifejezésre: Jó az Care-es (3 db)

Jó az Angel Care-es légzésfigyelő, az alapkészülék? Feltétlen kell? Pvc-s aljú lepedő alatt használható?

Legjobb válasz: a feltétlen kellre tudok válaszolni. nem kell feltétlen. érdekes hogy általában a második babábnál már nagyon kevesen használják. ez a te megnyugtatásodra van. nagyon sokan nem haszálnak még sem lesz a babábnak baja.

a feltétlen kellre tudok válaszolni. nem kell feltétlen. érdekes hogy általában a második babábnál már nagyon kevesen használják. ez a te megnyugtatásodra van. nagyon sokan nem haszálnak még sem lesz a babábnak baja.
Mi is pont ma vettünk, és én is használok majd pvc-s lepedõt. Szerintem jó lesz.

A Dog Chaw márkájú táp jó egy 7 hónapos kutyusnak? Esetleg szemelyes tapasztalatok? Eddig Brit Care-t adtunk de megunta azt es most ilyent vettunk.

Legjobb válasz: Szia! Középkategóriás táp, vannak nála klasszisokkal jobbak, viszont a Pedigree és a hasonló olcsó, 4% hústartalmú tápoknál jobb. Én személy szerint nem vagyok a (gyakori) tápváltás híve, ha az elõzõ bevált, és valóban unja a kutyus, fel lehet dobni idõnként egy kis hússal, konzervvel, tésztával, rizzsel, húslevessel, stb. Ha megvettétek, természetesen próbáljátok ki, de csak fokozatosan álljatok át, tehát eleinte keverjétek a régebbi tápjával, majd egyre nagyobb adagban kapja az újat.

Szia! Középkategóriás táp, vannak nála klasszisokkal jobbak, viszont a Pedigree és a hasonló olcsó, 4% hústartalmú tápoknál jobb. Én személy szerint nem vagyok a (gyakori) tápváltás híve, ha az elõzõ bevált, és valóban unja a kutyus, fel lehet dobni idõnként egy kis hússal, konzervvel, tésztával, rizzsel, húslevessel, stb. Ha megvettétek, természetesen próbáljátok ki, de csak fokozatosan álljatok át, tehát eleinte keverjétek a régebbi tápjával, majd egyre nagyobb adagban kapja az újat.
Szia! Sok neves tenyésztõ is ezzel eteti a kutyáját, és nem csak a kiállítási vonalakra gondolok, ismerek munka vonalas tenyésztõket is, akik évek óta ezzel etetik kutyáikat, és bevált nekik :)
Az enyémek csak ezt eszik meg. nem szeretnek mást. Szoktam nekik adni mellé egykis vitamint is. Az enyémek 6hónaposak lesznek. Lelencek. De nagyon szépen nõnek. Szerintem akkor sem lennének szebbek, ha ultraminõségi táppal etetném õket. Egyébként én szoktam nekik husit fõzni, és néha annak a levébe kavarom bele. Imádják. Milyen fajta a kutyád?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!