Találatok a következő kifejezésre: Jó az, a kalkulátor (5 db)

Szerintetek jó értéket mutat az a kalkulátor, ami testsúlyból, magasságból és csuklókörfogatból mutatja ki, hogy mennyi súlyfelesleg van az emberen?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] Errõl beszélek. Szerintem nekem elég nagy baromságot írt ki. Nektek a jó eredményt írta ki szerintetek?

Legjobb válasz: Az a baj hogy a testzsír%-ot egyetlen adatból számolja, így fél centi eltéréssel már 2-3 kiló különbséget is mondhat. Amúgy nekem 52 kilót ajánlott ami 18.5-es BMI ami elég abnormális.

Az a baj hogy a testzsír%-ot egyetlen adatból számolja, így fél centi eltéréssel már 2-3 kiló különbséget is mondhat. Amúgy nekem 52 kilót ajánlott ami 18.5-es BMI ami elég abnormális.
Az összes kalkulátor meredek marhaság. A BMI is. Elég sok tényezõt kifelejtenek a számításból, például a vízvesztést, a zsír és izom tömege közötti eltérést, az eltérõ csontozatot, stb. Max jelentõsebb túlsúlynál tudom elképzelni, hogy közelítõleg jó eredményt adjon, bár abban az esetben a tükörbenézés is van olyan hatásos. E szerint 3 kiló súlyfeleslegem van. Igen szép lennék 42-43 kilósan, mint egy kiéhezett gebe. Így is kilóg minden csontom, max abból a kevés izomból vagy mellbõl tudnék fogyni, egyiket sem tartanám épületes döntésnek, sõt. :D Ja és hol mérjem a csuklót? Bütyök elõtt vagy a bütyöknél...? Mert nálam jó centi különbség van.
eszerint a kalkulátor szerint 55 kilósra kellene fogynom 173 cm-hez
Ez hülyes3g.
és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy pl. a mellméret is ad pluszt, amit egészségesen lefogyni nem lehet.
Nekem 176 cm magassághoz és 17-es csuklohoz 67 kilót ír (16- csuklo 63 kg.) 15/L
Nekem is hülyeséget ír, nem jók ezek a kalkulátorok.
A kérdező hozzászólása: Nálam 165cm, 53kg, 15cm csuklóhoz írja, hogy fogynom kéne 3 kilót :D

Miért van az, hogy a kalkulátor szerint egy bizonyos összeg a reálhozamom, viszont jóval kevesebbet kaptam, kb 1 hete? Most néztem újra a kalkulátort és a magasabb összeg van még mindig ott nem az amit kaptam? Aegon.

Legjobb válasz: Szia! Levette a kezelési költséget. De azért kérdezz rá, ha nagyon nagy az eltérés. Elõször kérdezd meg, hogy hány százalék a kezelési költség, és ha neked többet vontak, akkor nyugodtan reklamálj! manju

Szia! Levette a kezelési költséget. De azért kérdezz rá, ha nagyon nagy az eltérés. Elõször kérdezd meg, hogy hány százalék a kezelési költség, és ha neked többet vontak, akkor nyugodtan reklamálj! manju
A kérdező hozzászólása: Újabb fejlemény.Ma megkaptam a kalkulátor szerinti összeget, megjegyzés:tagi kifizetés.De akkor mi volt az a másik utalás??? No de most már lényegtelen is, a fõ, hogy megjött az amire számítottam.
Sziasztok! Én még nem kaptam meg, de most beszéltem velük. Nem vonnak le kezelési költséget. Max. 1500.- , ha átutalásra kérted. manju
Én vagyok a P betûs. Ma utalták az összeget, annyit amennyit a kalkulátor írt:)
Sztem nem névsor szerint megy :(... Én D -betûs vagyok anyuék meg Sz. betûsek de már megkapták!!
Köszi! Akkor a P-kezdõbetûmmel még várhatok:(
A kérdező hozzászólása: B betûs vagyok!
azt honnan tudod hogy mennyit kapsz abból?,
Szia! Nekem is elég szép összeg van a kalkulátor szerint!Én mintha úgy tudnám h igen baromi sokat levonnak!Nekem 65.000 ft járna!De úgy tudom kb 22 ezret kapok ebbõl!Mondjuk nem vágom mért :(?
Megkérdezhetem a neved kezdõbetûjét? Csak hogy tudjam hol tartanak a kifizetéssel. Ez azért durva....én nagyon számítok a kalkulátor szerinti TELJES összegre!!!
A kérdező hozzászólása: A bankom küldte az sms-t, hogy átutalás x összeg ab aegon kilépés szolgáltatás.Ennyit tudok, meg, hogy a kalkulátorba nem ez az összeg szerepel!Ezért kérdezem, mert mások írják, hogy azt az összeget kapták ami a kalkulátorba szerepel.
akkor mit kaptál :?? mi volt elé irva??
A kérdező hozzászólása: Igen, az aegon kalkulátorát néztem az imént is.Kb a 70%-át vonták le!!És nem azt kaptam ami a reálhozam mezõbe van írva!!
A kalkulátoron az van, amennyi a reálhozam. Az már más kérdés, hogy ennyit levon. De nem is az összeg a lényeg, hanem az arány. Hány százalékát vonták le?
Igen, azt kaptad ezzel a megjegyzéssel. Az Aegon saját kalkulátorát nézted?
A kérdező hozzászólása: 11ezer a különbözet, ennyi lenne a kezeli költség?De nem is ez a lényeg hanem, hogy miért van még mindig a magasabb összeg a kalkulátoron?Ha az a jó akkor én mit kaphattam? Megjegyzésnek az van az sms-ben, hogy "kilépés szolgáltatás".
irna valaki nekem szerzödésszám elsö három számát csak hogy holtartanak mert állitolag azszerint megy

Jó az, ha a kalkulátor szerinti "jó" napokban minden este szeretkezünk? Vagy jobb lenne, minden második nap? Sperma képződik elég 24 óra alatt?

Legjobb válasz: Ezt orvossal beszéld meg. Amit én tudok: Az elsõ ilyen napon talán egyszer... de másnaptól mindent bele! Ahányszor csak bírjátok! Utána kb. egy hét múlva meg adj neki pihenõt, különben kidõl, aztán nézhetsz. Ja: ELÕTTE kb. egy héttel is szeretkezzetek EGYET. Ez neki kell, hogy az elöregedett készleteket kicsit felfrissítse. Közben (tehát a pihenõjétõl az egy héttel a nagy alkalom elõtt egy héttel való szeretkezésig) is lehet néha-néha... de akkor 98% hogy hatástalan lesz.

Ezt orvossal beszéld meg. Amit én tudok: Az elsõ ilyen napon talán egyszer... de másnaptól mindent bele! Ahányszor csak bírjátok! Utána kb. egy hét múlva meg adj neki pihenõt, különben kidõl, aztán nézhetsz. Ja: ELÕTTE kb. egy héttel is szeretkezzetek EGYET. Ez neki kell, hogy az elöregedett készleteket kicsit felfrissítse. Közben (tehát a pihenõjétõl az egy héttel a nagy alkalom elõtt egy héttel való szeretkezésig) is lehet néha-néha... de akkor 98% hogy hatástalan lesz.
Mi minden nap szeretkeztünk a párommal. Nem számolgattunk, csak szeretkeztünk. Volt olyan nap, hogy kétszer is. Rögtön az elsõ hónapban terhes lettem, pár hét múlva szülök. :-) Ha naponta szeretkeztek, a sperma mennyisége lehet picit kevesebb, de a minõsége garantált, és mint annyi mindenben, itt is a minõség a lényeg!:-) Érezzétek jól magatokat és jönni fog az a baba! Sok sikert!
Mi minden nap szeretkeztünk honapokig de a baby sehol.... Aztán már csak 2-3 naponta és összejött.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. 9 hónapja próbálkozunk, de az elsõ néhány hónapban rettenetesen idegesek voltunk az esélyes periódusokban. Mindig találtam okot megsértõdni, folyton azzal gyanusítottam, hogy nem is akarja igazán-önzése miatt.Az utóbbi két hónapban kiegyensúlyozottabb lettem és bízom a páromban. Túl vagyunk a vizsgálatokon és mindkettõnknek azt mondták: össze fog jönni, és csak vitaminokat javasltak az orvosok.Meg, hogy tavasszal és nyáron van a legnagyobb esélye, hogy összejön. Nekünk még nincs gyerekünk. Két éve házasodtunk, (elsõ házasság mindkettõnknek) és mindketten elmultunk már 35 évesek.


Ha a kalkulátor szerint 4-én van peteérésem, de mi csak 3-án tudunk együtt lenni, az is jó, igaz? Életben maradnak addig a spermiumok.

Peteéréskor mindig van tojásfehérjés váladék?

Legjobb válasz: Persze az is ok,megfelelõ körülmények között életben maradnak.Az lenne a biztos,ha 5-én is együtt tudnál lenni a pároddal,hátha késöbb reped meg a tüszõ.

Persze az is ok, megfelelõ körülmények között életben maradnak.Az lenne a biztos, ha 5-én is együtt tudnál lenni a pároddal, hátha késöbb reped meg a tüszõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!
sajnos a spermiumok nem ismerik a kalkulátort, így reméljük, tényleg akkor van pé., egyébként, ha igen, lehetséges:)

Miért nem számítja a pontszámító kalkulátor az üzleti közgazdaságtant, pedig el kellene fogadni mert szakmain belül jó?

A BGF-PSZFK-n pénzügy és számvitelre jelentkeztem és nem értem miért nem számítja a kalkulátor az üzleti közgazdaságtant, ami 91%os lett helyette az angolt ami csak 71:S (az érettségi eredményeket nézve, az eredményt megkétszerezve).

Legjobb válasz: Igen, ezt én is pont ugyanezt néztem, hogy nem nézi az üzletit de az elméletit se.. Szerintem ez egy bug, mert én is úgy tudom, hogy számítania kellene. Amikor csináltam, akkor beállítottam helyére a sima közgazdaságtant, és úgy megtudtam nézni, hogy mennyi lenne a jogos pontszám. Remélem csak tévedés, és javítják majd.

Igen, ezt én is pont ugyanezt néztem, hogy nem nézi az üzletit de az elméletit se.. Szerintem ez egy bug, mert én is úgy tudom, hogy számítania kellene. Amikor csináltam, akkor beállítottam helyére a sima közgazdaságtant, és úgy megtudtam nézni, hogy mennyi lenne a jogos pontszám. Remélem csak tévedés, és javítják majd.
most megnéztem és nekem sem számolja be:SSS corvinus pénzügy-számvitelre jelentkeztem és a német emeltem mellé a matekomat számolja , ami 85% lett , míg az üzeltim 93%:SSS Így 429 pontom lesz a 445 helyett. de nagyon remélem, h csak elírták


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!