Találatok a következő kifejezésre: Jó az, a (14561 db)

Szerintetk jó az a segg?

http://www.youtube.com/watch?v=_HJkuihpHms 1:43-nál

Legjobb válasz: igen, szerintem jó remélem most már jobban érzed magad

igen, szerintem jó remélem most már jobban érzed magad
Igen, de nem tudom elképzelni h mit kezdessz ezzel az információval :D
Lazán beraknám neki. A segge az jó bár magyar viszonylatban ez átlagos.

Egy fiatal pulinak jó az a kutyahám, aminél az első és hátsó pántok közti távolság 12 cm?

A pántok hossza jó lenne, de mivel még nem vettem sose hámot a kutyáimnak, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Sajnos nem tudom vásárlás el?tt kipróbálni a kutyuson.

Legjobb válasz: hát én is ebben a bajban voltam de vettem egy olyan hámot ami szemre jó rá és állítható kisebbre és nagyobbra hogy egész éltében jó legyen rá. Amúgy nekem is egy kis Pulim van de én jobban szeretem nyakörvel sétáltatni.

hát én is ebben a bajban voltam de vettem egy olyan hámot ami szemre jó rá és állítható kisebbre és nagyobbra hogy egész éltében jó legyen rá. Amúgy nekem is egy kis Pulim van de én jobban szeretem nyakörvel sétáltatni.
A kérdező hozzászólása: Ennél a hámnál is állítható a pántok hossza, csak a két pánt közötti rész fixen 12 cm. A tiednél mennyi ez a távolság? Az én pulim 7 hónapos, még nagyon-nagyon kerge, és amikor ráteszem a pórázt, azt hiszi, azzal is játszani kell... Úgyhogy sétáltatáskor pár métert tudtunk elõre haladni. Ja, nemrég került hozzám. Az elõzõ puli kutyusom tavaly halt meg, 17 éves volt.
Enyémen a nyakrész és az hol a kutya hasánál be kell csatolni az a távolság 6cm-er de ez még a fenõtt Foxterrieremre is jó ha állítok a pántok hoszán 2 oldalt. Ezen lehet a távolságot a nyaknál és a hasnál is. Szerintem keress valami kisebb méretet vagy valami állatfelszereléses boltban kérdezz rá hogy milyet ajánlanak neki. Amúgy az enyém egy 3 hónapos fekete kan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsodat!
Nincs nincs mit!

Akinek Samsung Corby s3650 telefonja van, az leírná, hogy miért jó az a telefon?

Mert itt szinte mindenhol csak azt olvasom, hogy szidják ezt a telefont...

Legjobb válasz: Üdv! Nekem vagy 3 hónapja ilyen készülékem van. Nálam semmi anomália nem volt tapasztalható. Eddig teljesen megbízhatóan mûködik. A készülék nem egy nagy tudású de amit tudnia kell azt nálam simán tudja. Nagyon jó az akkumulátor élettartama, nagyon régen nem volt olyan telefonom ami ilyen sokáig bírta volna töltés nélkül. Nekem e 3 hónap alapján csak jó véleményem van róla. Arcpeti

Üdv! Nekem vagy 3 hónapja ilyen készülékem van. Nálam semmi anomália nem volt tapasztalható. Eddig teljesen megbízhatóan mûködik. A készülék nem egy nagy tudású de amit tudnia kell azt nálam simán tudja. Nagyon jó az akkumulátor élettartama, nagyon régen nem volt olyan telefonom ami ilyen sokáig bírta volna töltés nélkül. Nekem e 3 hónap alapján csak jó véleményem van róla. Arcpeti


Mire jó az a Free Download Manager letöltöttem de nem tudom használni!?

Legjobb válasz: Letöltésvezérlõ program. (Youtube-hoz is jó)

Letöltésvezérlõ program. (Youtube-hoz is jó)
Szerintem nagyon jó kis progi nem tudom mi lehet a gondod vele a 3-ik széria már magyarul is települ fel. http://www.tferi.hu/konyv5/fej30f.html

Ha nem volt jó az elsö szex? Ha nem volt jó az a bizonyos srácal elöször a szex lehet nem fog többet jelentkezni?

Legjobb válasz: a srác? akkor nemcsoda hogy nemvolt jó az elsõnek érzelmi alapon kell megtörténnie, nem azért hogy ne legyél szûz!

a srác? akkor nemcsoda hogy nemvolt jó az elsõnek érzelmi alapon kell megtörténnie, nem azért hogy ne legyél szûz!
ennyire ne érdekeljen
szrintem e hülyeség 1.válaszoló... mert ha buliba vagy bebaszva akkor nem aztfogod nézni h mennyi ideje ismred:D ^^
A SRÁC nem fog jelentkezni.

Akikhez én vonzódom, azoknak nem vagyok elég jó, azoknak a férfiaknak pedig, akiknek kellenék, de nem tudok hozzájuk vonzódni, nem akarok a szemükbe hazudni. Van ebbõl kiút? Van még miben reménykednem?

Nem szeretnék olyan kapcsolatban lenni, ahol csak kihasználjuk a másik félt, hogy ne legyünk egyedül. Képtelen vagyok valakinek a szemébe hazudni, hogy vonzódom hozzá, miközben nincs így. Nincsenek egyébként nagy igényeim, de aki nem vonz, azzal nem tudok mit kezdeni. Reménykedhetek még kölcsönös vonzalomban és normális kapcsolatban?

Legjobb válasz: Ismerõs helyzet. :) Jó lenne tudni, de biztosan akad.

Ismerõs helyzet. :) Jó lenne tudni, de biztosan akad.
Nyilván azt állítod magadról, hogy nincsenek nagy igényeid. Ha tényleg így van, akkor simán reménykedhetsz.
Vagy te adsz lejjebb az igényeidbõl vagy feltornázod magad arra azon pasik szintjére akik neked bejönnek. "Nincsenek egyébként nagy igényeim" - Végül is, kinek mi számít nagynak...
Így voltma mindig is, csak férfiként. Most 36 évesen is egyedül vagyok, de már nem is érdekel az egész. Megfásultam ismerkedési szempontból.

Honnan tudjam hogy biztosan jó cumisüvegünk van és hogy jó az a tápszer amit eszik?

Elsõ babám koraszülött volt,egyáltalán nem szoptattam,5 hétig fejtem neki nagyon kevéske tejcit.Most kisfiam szopizik de nagyon kevés a tejci eddig mellenként 20 ml most már kettõben van 20 ml.Tápszert kap,evésenként kb 80-100 ml eszik meg.Többször van,hogy nehezen alszik el evés után.Pelusa tiszta,pocija tele,nem húzkodja magát tehát nem is fáj a hasa szerintem.Kakilni 1-2-3szor kakil egy nap,de az átlagos az egy alkalom.Eleinte volt,hogy nehezen ment kakilás,de az is beállt.Van hogy nem tud böfizni,de akkor kevesebbet is eszik.Így én arra gondoltam szeretné ha kivennénk a kiságyból,de vannak szünetek a sírásban és inkább amolyan próbálkozás szerintem.Rossmannos cumisüvegbõl etetem(Babydream)és Nestlé Beba pro1-et kap.Ja és általában 3 óránként ébred(éjszaka van hogy 4-5)ha kevesebbet eszik akkor nem mindig bírja a 3 órát.3 hetes és nagy súllyal született(3950 g)most 4 kg fölött van egy picivel.

Legjobb válasz: A tápszer jó neki, ha nem lenne akkor fájna tõle a hasa. A cumisüveg akkor nem jó, ha folyik vagy nagyon nehezen jön belõle, így tulajdonképp azzal sincs semmi gond. Szerintem inkább szimplán rád vágyik ami természetes is, mert pici. Viszont ha keservesen sír, sokat nyöszörög, felhúzza a lábát akkor a hasa is fájhat.

A tápszer jó neki, ha nem lenne akkor fájna tõle a hasa. A cumisüveg akkor nem jó, ha folyik vagy nagyon nehezen jön belõle, így tulajdonképp azzal sincs semmi gond. Szerintem inkább szimplán rád vágyik ami természetes is, mert pici. Viszont ha keservesen sír, sokat nyöszörög, felhúzza a lábát akkor a hasa is fájhat.
Egy ilyen pici baba még nagyon intenzív testközelségre vágyik, illetve arra van/lenne szüksége. Nemcsak arról van szó, hogy nem "akar" elaludni, hanem arról is, hogy nem tud egyedül elaludni. Azért nem akar, mert ösztönösen tudja, hogy melletted lenne a helye, és azért nem tud, mert az idegrendszere még nem elég érett az alváshoz szükséges idegi állapot megteremtéséhez (pl. idegsejtek szinkron kisülése). Próbáltad már pl. hordozni? Ez nem mellesleg a tejedre is jó hatással lehetne, ha egyébként szívesen folytatnád a szoptatást.

Jó csók egyenlő jó szex? Vagyis akivel a csók jó, azzal a sex is?

érdekelne, hogy nektek ez hogy volt eddig. akivel jó a csók, milyen következményeket vonz a sex terén.

Legjobb válasz: ide kérem a válaszokat, nem privibe.

A kérdező hozzászólása: ide kérem a válaszokat, nem privibe.
nem mindig , de nagy az esélye
Ez abszolút nem törvényszerû.. Tudnék ellenpéldát mindkét esetre...
Mindkét eset: Jó csók - rossz szex, "rossz" csók - jó szex... Amennyiben egy csókot lehet rossznak titulálni.
Nem feltétlenül van összefüggés.
Es ha nincs csók csak sima szex, akkor a te érvelésed se van helyén.

Miért jó az a pasiknak, ha féltékennyé teszik a barátnőjüket?

Itt közel sem a megcsalásról van szó, hanem a másik féltékenységének a „kiharcolásáért”. Eddig nem voltam az, de mostmár az vagyok. Mostanában állandóan bombáz azzal, hogy ? milyen jókép? és helyes, és hogy mennyi n?t megkaphatna még rajtam kívül, ezért is vagyok én ilyen szerencsés hogy engem választott. Ez a kijelentése még nem is zavarna, de egyre többet írt és mondott ilyeneket: "Rám fog mászni xy, de lerázom baby." "Mert szerinted engem hány csaj megbámul?! Folyton lesnek, de engem nem zavar. Csak miattad vagyok itt." "Szerinted én kinek NEM jövök be? Minden csajnak bejövök." Most ezekre mit reagáljak, hogy hagyjon fel ezekkel? Mostmár tényleg rossz érzés és nagyon felidegesít vele néha. Nem vagyok önbizalom hiányos, de ami sok az sok. Direkt nem borulok ki el?tte, nem is szoktam ezekre a kijelentéseire reagálni szinte semmit sem, hogy ne lássa hogy féltékeny vagyok. Egyedül viszont egyre többet sírok… De vajon miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: nem jó

nem jó
Mekkora egómanó pasid van neked. Hagyd ott, ha csak a szenvedést okozza neked ezzel.
kidobni, kidobni, kidobni
A kérdező hozzászólása: De mi a célja ezzel??? Mert most nagyon kiborultam... Ezt akarja elérni? :O
Jó nagy majommal jársz.

Miért jó az a 13-14-15-16 éves lányoknak, ha 3-4, néha még annál is több évvel idősebb náluk a pasi? Lányok! Mi abban a jó nektek?

komolyan nem értem...14/F vagyok és nem tudom megemészteni az információt.

Legjobb válasz: Azért jó, mert érettebb, tapasztaltabb, és a legtöbb esetben biztonságot nyújtó. De a kérdésedre én vagyok az ellenpélda, mert én 14 vagyok, és még soha nem volt olyan barátom, aki 1-2 haónapnál idõsebb lett volna nálam.

Azért jó, mert érettebb, tapasztaltabb, és a legtöbb esetben biztonságot nyújtó. De a kérdésedre én vagyok az ellenpélda, mert én 14 vagyok, és még soha nem volt olyan barátom, aki 1-2 haónapnál idõsebb lett volna nálam.
Egy kapcsolatban a 4-5 év korkülömbség nem számottevõ, természetesen minnél idõsebb a pár ez annál kevésbé szembetûnõ. Nem egyértelmû, hogy a férfi legyen az idõsebb, de mindíg a dominánsabb fél szokott az idõsebb lenni. '4-16 éves lányok már szívesen eljárnak diszkóba, koncertre , vacsorázni, utazni. Ezt egy velük egykorú fiú nem nagyon tudja biztosítani, kivéve ha szülei tömik otthonról lével! Sokan gondolják, hogy a pénz nem számít, és nem is egyértelmûen van jelen ezekben a kapcsolatokban, de az tény, hogy egy csóró 14 éves srácnak nem sok esélye van az ismerkedésre. Leszólít egy lányt az utcán, az még ingyen van, de a hétvégén már nem tudja meghívni egy kólára, sõtt lehet, hogy annyi pénze sincs, hogy kifizesse a belépõt, ha a lánynak meg van és menni akar, akkor az pláne vér ciki!!!
egy 14 éves lánynak sem való barát
Én 17 éves vagyok, a barátom 24. Nem azért vagyok vele, mert idõsebb nálam, csak mert a korosztályom fiúi tényleg elég gyerekesek (tisztelet a kivételnek). Én így érzem jól magam, tökéletes a kapcsolatunk, és nekem fel se tûnik, hogy van köztünk 7 év. Én kicsit talán komolyabb vagyok a koromnál, õ meg kicsit gyerekesebb, tökéletesen megvagyunk. El sem tudnám képzelni hogy a velem egyidõs fiúk közül, akiket ismerek, valakivel ilyen lelki-érzelmi kapcsolatot ki tudnék alakítani.
Nekem eddig egy velem egyidõs barátom volt, de soha többet.. Féltékeny volt a macskámra, és folyton bántotta!! :@ Itt volt nálunk, simogattam a cicát kb 5 percig, és megdobta kõvel.. Hát bakker.. :@ Éretlenek a 16 alatti pasik... Nekem nem egy öcsi kell, hanem egy barát... 15/L
Az, hogy a lányok korábban érnek (agyilag) Egy 14 éves lányhoz egy 14 éves fiú olyan lenne, mintha az öccse lenne... A fiúk gyerekesek Amúgy 14 éves fiúnak még nem is való barátnõ
Héé-héé-hééé-hééé! Na ilyent még nem [email protected] Európa! Micsoda lenézés, mért érnének a fiúk agyilag késõbb mint a lányok?! Nálunk pont fordítva van, a lány a gyerekesebb! Fiúk ti ezt tûritek? 14/F
Na szép.Feltett egy kérdést valaki és mindenki a másik ellen ír. Egyébként nem értem, miért jó, hogy ennyit beszélünk azokról a tinikrõl, akik kb. elmehetnének k*rvának, mert úgy viselkednek, öltözködnek.Az viszont nem számít nekik, hogy milyen átlaggal zárták az évet vagy hogy mi lesz vele ha felnõ.Csak a k*rváskodás és a buli érdekes. De álljon már meg a menet.Nem csak ilyen tinik vannak! Általában 4, 5 körül van az átlagom, most rosszabb lett, csak 4, 25.Nem járok bulizni, egyszer sem rúgtam még be és nem kezdek ki minden pasival._Na akkor az ilyen lányok milyenek?Õk, vagyis mi vagyunk a normálisak, nemde? Már elég unalmas, hogy állandóan csak a k*rvákról beszéltek.Hiába írjátok le nekik ezen az oldalon is több százszor, hogy mekkora baromságokat csinálnak nem fogják fel.Szerintük ez így jó és a saját fejük után mennek.Fölösleges ez az egész cirkusz emiatt. És hogy visszatérjek a kérdésre. Az érettség nem kortól függ.Lehet valaki 14-15 évesen VISZONYLAG érett és lehet valaki 17-18 évesen is VISZONYLAG éretlen. És akkor a normálisabb lányokról és fiúkról pedig annyit, hogy aki keres talál.Tehát, kedves 15-17 éves fiúk ne panaszkodjatok, inkább keresgéletek.Megfogjátok találni azt a lányt, akit kereste, csak higgyetek benne. Egyébként elég durva amiket írtatok a lányokról. Most nem azért...de miért is kell minket lenézni? Nem értem.Az nemnormális dolog, hogyha egy 14-15 éves lány k*rvásan öltözködik, viselkedik, de az normális, hogyha megállít egy srác az utcán, bemutatkozik és azt kérdei, hogy nem akarok-e vele lefeküdni? Velem elõfordult már, hogy mentem a városba, amikor megállított egy srác.Bemutatkozott elmondta, hogy 14 éves és hogy meg akar d*gni.Na én elhajtottam a p*csába! Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy vannak k*rvás lányok és vannak fiúk akik szinte csak a lukra játszanak, de ideje lenne ennél tovább lépni, és a normális fiatalokkal foglalkozni, mert ezeket megváltoztatni úgyse fogjátok. És most már tényleg rövidre zárom a válaszomat, csak még azt akarom írni, hogy az sem mindig igaz amit az idõsebb pasi ergo több pénz stb.-rõl.Persze a lányok egy része erre hajt, de vannak szegényebb 18 körüli pasik is, akiknek fiatalabb barátnõjük van. Ismerek is ilyen párt.A lány 16, a fiú 20.Tökéletesen mûködik a kapcsolatuk már lassan 2 éve, annak ellenére, hogy a pasi nem túl gazdag. 15/L
16:22! amit a kérdésre írtál, abban igazad van, és az is elismerésre méltó, hogy mûvelt mérnök ember vagy. DE: miért kell szegény lánynak ilyen közönséges módon visszaszólni? Az elsõ hozzászólásodban nem írtál kort, honnan kellett volna tudnia, hogy hány éves vagy, és fõleg, h mi a foglalkozásod? Ezenkívül pedig, tény, hogy amit a lány idézett igaz volt, valóban rosszul írtad. Mivel elég támadó hangnemben írtál, támadva az õ korosztályát, õ is próbálta megvédeni magát, és talált is egy sebezhetõ pontot. Szerintem a második hozzászólásod pont nem azt mutatja, hogy egy mûvelt értelmes ember vagy, mert most õszintén: van a foglalkozásodnak és a korodnak bármi köze a témához? Azokat a szakszavakat pedig, amiket leírtál mégis honnan kellene tudnia egy 15 éves lánynak? Röviden: ha valami nem tetszik, lehet civilizáltan is közölni, ahelyett, hogy mindenféle fellengzõs dolgot kiabálunk a levegõbe.
14:32-nek 13:10 vagyok Apád lehetnék, mérnõk vagyok, nekem te ne ugass! Ha olyan okos vagy akkor mond meg nekem mi az a határozatlan integrál? Legrange-féle maradék tag? Evapotranszspirométer?
Nem akarok belekeveredni a vitába, de nekünk biológia órán is azt tanították, h a lányok elõbb érnek testileg és lelkileg is mint a fiúk. Mert h a lányoknak már 9-10 évesen is megjöhet, a fiúknak meg 12-13 évesen szokott elsõ magömlése lenni. Aztán h ez h van a valóságban mindenki eldöntheti magában.
13:10 Neked is inkább járt volna a tanuláson az eszed.. :) ) "halyam" :) )) 15/L
Hahó, emberek! Ti most a k*rva tinikrõl beszéltek, nem a többirõl!!! A többiek tanulnak is! Nekem tök jó átlagom van, jó gimibe kerültem, nem iszok, nem járok bulizni, stb. De van egy 19 éves barátom. Ha ezért "megköveztek" csak titeket minõsít... Szerintem az is szánalmas, ahogy egyesek gondolkodnak - mint pl ti. Csak azokról beszéltek, akiket láttok... 15/L
Szóval: utolsónak igaza van! 14 évesen inkábba továbbtanuláson járna az esze a lányoknak nem azon hogy: hú még szûz vagyok, milyen színû legyen a halyam, milyen pózolós félmeztelen képet tegyek közösségi oldalra, berugjak, meg bulizzak! Ez egy hatalmas nagy baromság hogy érettebbek! Azért mert sokkal látványosabb testi változásokon mennek keresztül a pubertás kor alatt az ösztrogénszint megnövekedésének köszönhetõen attól még nem kellene elmenni az eszüknek, és a korukhoz illõ viselkedést kellene tanusítani, amihez az illene hogy a képességeikhez mérten a legjobban teljesítsenek az iskolában, és minél megfelelõbb, minél jobb középiskolát válasszanak.
Tökéletesen igaz az, hogy nem a fiúk érettlenek csak a lányok hiszik magukról, hogy õk azok. Egy 14-15 éves lány azt hiszi, hogy õ már olyan érett, hogy fûvel-fával [email protected], eljátszhatja a nagy menõ luxusk_rvát... EZ az amit én nem nevezek érett dolognak. Ha igazán érettek lennének a lányok (mint ahogy õk állítják), akkor gondolkoznának is néha és nem csinálnák ezeket. Lehet maradi gondolkodásom van (ja 18 évesen tuti...), de szerintem egy 14 éves még ne [email protected], inkább babázzon. De ezt nekik hiába mondja bárki is, mivel ezt látják mindenhol: TV, Internet, Baráti társaság stb és az egész itt van elbaszva! (Magyarul hiába írtam én is ezeket mindenki [email protected] rá) (soknak nem fog ez tetszeni és lepontoznak...ismét... de úgyis csak azok akik elismerik az igazam és magukra ismertek)
Nekem 19 éves a barátom, nem pénzért, kocsiért, lakásért vagyok vele. Ez akkora hülyeség, pff. A korombeliekre csak haverként tudok tekinteni, mert annyira gyerekesek.. :/ Komolyak nem is tudnak lenni. 15/L
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ez a dolog egyre jobban idegesít. Nemrég volt egy kérdés ahol a lány 15, vagy 16 volt a férfi pedig azt hiszem 29.. Ez már szánalom. Én 16 vagyok és nagyon piszkálja a szemem, hogy minden korombeli lányt valami huszonéves csávóval látok, ahol látszik, hogy a hapsi csak kihasználja a kiscsaj naivságát. És az a legnagyobb gond, hogy nekik ez jó. Mert biztonságot nyújtanak, van pénzük, kocsijuk, állásuk. Aztán a korombeli fiúk pedig jönnek ide panaszkodni, hogy miért nincs barátnõjük, mikor nem bánnának vele rosszul, meg rendesek is, csak épp a korban hozzá illõ lányok már foglaltak az idõsebb pasik által. Térjetek már észhez, a mai lányokon ez az elõbb érés egyáltalán nem látszik, mert ahogy nõni kezd a mellük és megjön nekik, rögtön megváltoznak, elkezdenek sminkelni, meg egyebek és ettõl nagynak érzik magukat. Egyébként akármelyik ilyen leányzótól megkérdezed, azt fogja állítani, hogy õ bizony érettebb a kortársainál. Nagyon szép...
"Egy 14 éves lányhoz egy 14 éves fiú olyan lenne, mintha az öccse lenne... A fiúk gyerekesek Amúgy 14 éves fiúnak még nem is való barátnõ" -Te vagy egy pláza*icsa vagy! -Vagy csak szimplán idióta vagy! Ezzel jobban nem is járathattad volna le magad!
Ha egy ilyen kérdést megnézek, akkor mindig azt látom hogy a 14 éves lányok már sokkal érettebbek egy ennyi idõs fiúnál. Ha pedig rákérdezek: "Tényleg? Honnan tudod? Milyen adat bizonyítja?" Erre a lány általában csak azt tudja válaszolni hogy "Hát mindenki tudja". Szóval lányok, jobb lenne felébredni! Attól hogy 14-16 évesen már sminkelitek magatokat, festitek a hajatok és mûkörmötök van, nem lesztek érettebbek! Én akkor fogom elhinni, hogy egy lány érettebb a kortársainál, ha ezt sosem hangoztatja magáról. Akik ennyi idõsen itt mondják hogy "14 wayok és nem wédekeztünk a fijúmmal(21), lehetek terhes? Azt monta hogy egy 14 éves még nem elég felylett a terhességhez, de kezdek egy kicsit féli!" Pár kommenttel késõbb pedig váltig állítja hogy: "Azér van idõsebb barátmo, mer sokkal éretttebb wagyok a társajimnlá" Na annak én valahogy nehezen tudok hinni. Azt megértem hogy például msn-en ilyen módon társalogtok mert menõnek találjátok (bár ez sem túl megnyerõ), de egy ilyen oldalon azért illene normálisan írni legalább. Kivételek pedig tényleg vannak, de nem úgy, ahogy ti hiszitek. Azok a kivételek, akik érettebbek kortársaiknál (akár fiú, akár lány) és nem azok, akik nem. Szóval még egyszer tisztelet a kivételnek. 15/f Nem mondom magamról hogy érett vagyok, mert szerintem nincs jobb dolog annál, hogy a haverokkal bulizunk, lemegyünk focizni, vagy akár csak a gépen összejövünk egy-egy meccsre és teamspeaken szívatjuk egymást. Ja és én is használok szmájlikat :]
Erre egyszer már írtam egy választ még régen. Lényege az volt, mint amit a 11:09-es mondott. Vagyis egy lánnyal azonos korú fiú mindig kevesebbet tud adni a lánynak, mint egy idõsebb. Ez sajnos tény, ha tetszik, ha nem, hogy a lányok 90-95%-a számító. Vagyis mindig a saját jólétét, biztonságát nézi. Ez valahol még érthetõ, de néha abszurditásba megy át. Például azok a 25-30 éves nõk, akiknek gazdag 50 éves barátjuk van. Nézzünk pár példát: 14 éves csaj. Mit adhat neki egy 14 éves fiú? Elmennek a parkba sétálni, leülnek a játszótérre beszélgetni, vagy fagyiznak. 20 éve még így volt, manapság már nem ez a menõ. Amitõl menõ lesz, azt egy 18-20 éves tudja megadni neki. Vagyis a fiú haveri társaságával elmennek inni, bulizni, esetleg ha van, fuvarozza a csaj seggét kocsival, stb. Ilyenek ellen sajnos a 14 éves fiú esélytelen. De ez nem csak ilyen fiatalkorban jellemzõ. 24 éves lány. Fiú is 24, most végzett az egyetemen. Még ha nem is tömegszakmát választott, akkor sem valószínû, hogy egybõl elhelyezkedik egy jól menõ cégnél, [email protected] fizetésért. Ezért mi van? Munkanélküliek, kölcsönöket vesznek fel, épphogy talán kajára jut, nem luxusra. Ellenben egy 35-40 éves befutott üzletember, vagy valaki akinek biztos megélhetése és állása van. Biztonság, nincs nélkülözés, telik luxuscikkekre, utazásra, nagy ház, stb. Na ezért vannak nekik általában vagy idõsebb, vagy pénzesebb barátjuk. Fiúknál fordítva annyir ez nem gy mûködik. Biztos volt már olyan, hogy a fiú a nõ pénze után ment, de nem ez a gyakoribb.
na, akkor itt az ellenpélda: az én barátom egy évvel fiatalabb nálam, és nagyon jól megvagyunk:) 16/L
A kérdező hozzászólása: érdekes nézõpontok...fura lányok:D
3-4 év múlva meg áldani fogod ezen tulajdonságát a lányoknak :D
"A válasz megírásának idõpontja: ma 10:57 Nekem eddig egy velem egyidõs barátom volt, de soha többet.. Féltékeny volt a macskámra, és folyton bántotta!! :@ Itt volt nálunk, simogattam a cicát kb 5 percig, és megdobta kõvel.. Hát bakker.. :@ Éretlenek a 16 alatti pasik... Nekem nem egy öcsi kell, hanem egy barát... 15/L" Féltékeny volt a macskára és megdobta kövel:DDDD azta ez mekkora, egy macskára féltékeny:D ha tengerimalac lett volna akkor az lesz féltékeny?:D
Nem tudom, mi az a "határozatlan integrál, Legrange-féle maradék tag, evapotranszspirométer", de legalább tudok magyarul, helyesen írni! "mérnõk" :DD Ugatni a kutyák szoktak, te az vagy? 15/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!