Találatok a következő kifejezésre: Jó a tea (329 db)

Mért nem jó a Team Fortress 2?

Az a baj, hogy amikor elindítok egy multis szervert azt írja ki, hogy "Nem védett módban vagy. Újra kell indítanod, hogy védett szerverekhez csatlakozhass.

Miért nem jó a Team Fortress 2? (lent)

letöltöttem steamról és el indítottam el is indul belépek a szerverr e vagy a gyakorló pályára és a töltésnél mindig be fagy mit tudok tenni

Legjobb válasz: Lehet, hogy várni kell. Nekem is sokáig szokott tölteni, néha befagy, de max 5 perces várakozás után bedob (kivéve ha új mapot tölt le).

Lehet, hogy várni kell. Nekem is sokáig szokott tölteni, néha befagy, de max 5 perces várakozás után bedob (kivéve ha új mapot tölt le).
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de nem javult meg egész éjjel ment a gép és tölteni hagytam reggel felkelek megnézem és be volt fagyva

Miét nem jó a Team Fortress 2? Mikor belépek a menübe akkor minden rendben, de mikor bemegyek a szerverekhez akkor befagy és a program nem válaszol. Ez miért van?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a problémám és nem tudom hogy miért van... pedig a gépem simán jó hozzá :s

nekem is ugyanez a problémám és nem tudom hogy miért van... pedig a gépem simán jó hozzá :s


Haj vörösítésre tényleg jó a tea? Melyik a legjobb?

Valaki próbálta már? Nekem hamvas szőke a hajam, de valami szebbet szeretnék, vöröses szőkét. Festeni még nem tudom, de azt írták valahol hogy a gyümölcsteák elszínezik a hajat. Hogyan használjam?

Jó a tea, vagy van valami más?

5 hós a kislányom és minden este szopi után (mindkét cicib?l) még megiszik egy deci teát (75 ml ízesítettlen édeskömény tea, 25 ml frissen facsart almalé). Így alszik este 8-tól reggel fél 5-ig.

Legjobb válasz: Miért nem válaszol senki a kérdésemre???

A kérdező hozzászólása: Miért nem válaszol senki a kérdésemre???
jó a tea, de minek teszel bele almalét??

3 hetes kiskutyának jó a tejébe aprított kölyökkutyatáp?

Legjobb válasz: Az én pici kutyáimnak akkor kezdett nagyon menni a hasa, amikor már nem csak anyatejet kaptak. Végül a Panzi tejpótló tápszer hozta õket rendbe, mert megfogta a hasmenésüket szépen. http://blackandwhite.unas.hu/spd/unas_107673/Panzi_kutya_tej.. Tehéntejet soha ne adj neki, max. felesben hígítva vízzel és forralva, de jobb ha nem kap, mert hasmenést okoz.

Az én pici kutyáimnak akkor kezdett nagyon menni a hasa, amikor már nem csak anyatejet kaptak. Végül a Panzi tejpótló tápszer hozta õket rendbe, mert megfogta a hasmenésüket szépen. http://blackandwhite.unas.hu/spd/unas_107673/Panzi_kutya_tej.. Tehéntejet soha ne adj neki, max. felesben hígítva vízzel és forralva, de jobb ha nem kap, mert hasmenést okoz.
Valami Starter táp kéne, nagyon átáztatva vízzel. A tej nem jó.
Kecsketejet nem tudsz szerezni nekik? Merre laksz?
Bosch vagy Royal Canine tejpótlóba áztatott junior vagy starter táp kellene neki, mostmár esélyes, hogy megmarad.
elvileg minden kölyök tápot 4 hetes kortól ajánlják, de szerintem egy hét már nem oszt nem szoroz.. kutyatejpótlóba szerintem bele apríthatod, de picit várj, hogy a táp megszívja magát a tejjel és amikor már táp is megpuhult akkor ad oda neki :) amúgy mindenféleképpen vmi jó minõségû puppy tápot vegyél.. olvastam az elõzõ kérdésedet is , tényleg nagyon jó ember vagy hogy megmenteted a kiskutya életét :)
A kérdező hozzászólása: Vettünk neki tápot, jól átáztatva persze már eszi is :) , sokkal jobban van, szaladgál, már nõnek a fogai is :) amugy ezelõtt kecsketejjel etettük cumisüvegbõl..a doki azt mondta h legközelebb 6hetes korában vigyük hozzá. már nem megy a hasa sem.nagyon köszi a válaszokat :)

Mire jó a fekete tea és a zöld tea? Vagy eggyáltalán jó a szervezetnek? Miben segít?

Legjobb válasz: Mind a kettõ nagyon jó - de hatása csak a rendes szálas teáknak van, a filteres semmire sem jó. A zöld tea nyugtató, lazító, relaxáló hatású, míg a fekete tea koffeintartalma miatt élénkítõ, viszont a kávéval ellentétben nem hirtelen dob fel és hirtelen múlik, hanem hosszan tart frissen de nem egy agyonpörgetett állapotban.

Mind a kettõ nagyon jó - de hatása csak a rendes szálas teáknak van, a filteres semmire sem jó. A zöld tea nyugtató, lazító, relaxáló hatású, míg a fekete tea koffeintartalma miatt élénkítõ, viszont a kávéval ellentétben nem hirtelen dob fel és hirtelen múlik, hanem hosszan tart frissen de nem egy agyonpörgetett állapotban.

Mi ezeknek a mondatoknak az elemzése? Vagyok olyan jó tanácsadó, mint a te híres barátod! Az a könyv olyan volt, hogy nem tudtam letenni. Alany, állítmány, ilyesmi. Nem vagyok ám hülye, de olyan régen tanultam már, szeretném átismételni.

Legjobb válasz: Vagyok olyan jó tanácsadó,mint a te híres barátod! (át kell alakítani)Õ olyan jó tanács adó,mint a te híres barátod!Átalakított mondat : Mit állítunk?jó Ki jó? Õ Eredeti mondat : Vagyok jó,=>állítmány ki vagyok jó? én => alany Állítmány fajtája : átalakítottban névszói áll. eredeti mondatban : névszói-igei áll. Az a könyv olyan volt,hogy nem tudtam letenni. (Átalakítás)Az a könyv olyan,hogy nem tudta letenni. Mit állítunk ?(átalakított) nem tudta Ki nem tudta? Õ Eredeti : Volt,illetve nem tudtam Ki nem tudtam? Én

Vagyok olyan jó tanácsadó, mint a te híres barátod! (át kell alakítani)Õ olyan jó tanács adó, mint a te híres barátod!Átalakított mondat : Mit állítunk?jó Ki jó? Õ Eredeti mondat : Vagyok jó, =>állítmány ki vagyok jó? én => alany Állítmány fajtája : átalakítottban névszói áll. eredeti mondatban : névszói-igei áll. Az a könyv olyan volt, hogy nem tudtam letenni. (Átalakítás)Az a könyv olyan, hogy nem tudta letenni. Mit állítunk ?(átalakított) nem tudta Ki nem tudta? Õ Eredeti : Volt, illetve nem tudtam Ki nem tudtam? Én
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Igen, jó. 7.8 a felsõ határérték.
Igen valóban jó! :o) Nyugodj meg! 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a megnyugtató választ.
Igen, jó :)

Azt olvastam, hogy jó almaecetet tenni a szénsavmentes ásványvízbe. Meg hogy jó zöld teát inni. Én kipróbáltam mind a kettőt, nekem nem nagyon ízlik. A zöld teát édesítővel tudtam magamba préselni. Az úgy jó? Hogy lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Hát a zöld teához nem értek, én régen édesítõvel ittam, és fogytam de valszeg a diétától. Almaecetet reggel kell inni én úgy tudom és az is segít a fogyásban, egyébként tényleg szörnyû íze van, de a cél érdekében bármit én úgy gondolom. Segít még a limonádé is:)

Szia! Hát a zöld teához nem értek, én régen édesítõvel ittam, és fogytam de valszeg a diétától. Almaecetet reggel kell inni én úgy tudom és az is segít a fogyásban, egyébként tényleg szörnyû íze van, de a cél érdekében bármit én úgy gondolom. Segít még a limonádé is:)
A kérdező hozzászólása: A limonádét is édesítõvel ittad? Most olvastam, hogy a zöld teát lehet inni narancskarikával is. Majd kipróbálom. Lehet segít az ízén valamennyit.
az almaecet télleg segít én ugy ittam majdnem minde étkezés elõtt reggelit kivéve meg persze ha nem felejtettem el hogy két evõ kanál alma ecet egy kis méz + nem túl sok víz össze keverve és annyira nem is volt szar íze és segített is
1. vagyok. Igen azt is édesítõvel:)
A kérdező hozzászólása: Köszi elsõ!:) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!