Találatok a következő kifejezésre: Jó a pelus (58 db)

Jó a tescos pelus és a pöttöm pelus? ÉS jó a popolini mosható pelus?

Valami olcsóbb pelus kéne,mert anygilag nem fogjuk bírni...van taxtil pelusunk is itthon,gondolkodom abban is.A dm ben tényleg lehet venni gumibugyit rá?mert azt még nem vettünk..36hetes kismama ui:a tescosból melyik tipus a jó?

Legjobb válasz: A tescosból jó a "lila". Azt sokat használjuk, semmi baj vele. De tesco gazdaságosat (value) ne vegyél, az borzasztó! Nejlonborítású, nem szellõzik benne a baba bõre és a ragasztócsíkja nem tépõzáras, alig ragad. A pöttömöt régebben használtuk párszor, emlékeim szerint az is jó. Nézz körül aneten pelenkafutárros pelus után, azok is jók szoktak lenni és olcsók. Esetleg piacokon nézz szét. ott is szoktak árulni márkanélküli "selejt" pelusokat (annyi a baja, hogy monduk gyûrött egy kicsit,vagy színhibás, de a gyártó már nem tette bele a csomagjába), azok is jók szoktak lenni, jó áron. Popolini-t nem használtunk.

A tescosból jó a "lila". Azt sokat használjuk, semmi baj vele. De tesco gazdaságosat (value) ne vegyél, az borzasztó! Nejlonborítású, nem szellõzik benne a baba bõre és a ragasztócsíkja nem tépõzáras, alig ragad. A pöttömöt régebben használtuk párszor, emlékeim szerint az is jó. Nézz körül aneten pelenkafutárros pelus után, azok is jók szoktak lenni és olcsók. Esetleg piacokon nézz szét. ott is szoktak árulni márkanélküli "selejt" pelusokat (annyi a baja, hogy monduk gyûrött egy kicsit, vagy színhibás, de a gyártó már nem tette bele a csomagjába), azok is jók szoktak lenni, jó áron. Popolini-t nem használtunk.
Mi most próbáltuk ki a tescosat, de már többször nem tartotta a pisit:( Pedig nem volt sokat a babán.Többet nem veszek.
A kartonos pelenkák alatt (és a speciális méretek között) van, vastag betûkkel "Hibás pelenkák 8 Ft-tól". De ha úgy is mész meg tudod nézni, hogy milyenek ezek-én el nem tudom képzelni, hogy mondjuk 8-10 ft-ért használható legyen. De valószínû több féle van, több árkategóriában, mert -tól van az ár. Viszont a 30 Ft-os ár is jó. Mi a múltkor a tescoban is vettünk pelust, akciósan (a lila csomisat) 1700 v. 1800 ft-ért 1 csomaggal (azt hiszem ez 80 db-os, a szekrényben van, most nem tudom megnézni pontosan). Így még a 25 ft-ot sem érte el a darabár. Ezt is érdemes figyelni-ha bevállik ez a fajta, akkor ez is megéri. Én még csak egyet próbáltam belõle, mert a mini még nagy a lányomra.
A kérdező hozzászólása: Lehet én vagyok hülye de én 20ft-nál olcsóbbat nem találok ezen a listán.8 meg 9 dbos kiszerelést igen de, darabárat nem 8ftosat...melyik az a tipus?
Azt elfelejtettem írni, hogy van külön nagyker ár-az nem ránk vonatkozik, de az egyéni az igen.
Én írtam a Gregersen pelenka kereskedést. Ott van az egyéni árlistánál a 8 ft-os is, nekem adtam nyomtatott listát, azon is rajta van. Nem tudom milyen a 8 ft-os, soha nem használtam. De pl. a kartonos tendese pelus (akcióban) 30 ft/ db. Így a 150 db-os mini 4500 ft.
A kérdező hozzászólása: Most pl a brumi maci honlapján akcióban találtam a liberot, 33ftra jön ki a 90es sztem ez nem olyan rossz ár..nem?
A kérdező hozzászólása: Néztem annak a honlapját, de sajna azon nincs ez feltüntetve, hogy van 8ftos is...kicsit sajnálom, hogy képet nem mutatnak róla, megpróbálok elmenni majd, csak az a gond, hogy mind munkaidõben van nyitva és hétvégén meg nincs és nagy pocakkal, bedagadt lábbal már nem nagyon tudok utazni, meg nem is merek.Igazából még azt nem értem azon, hogy azok akkor most a normál árak, mert a kiegészítõ termékei nagyon jó árban vannak, vagy azok nagyker árak amiket nem tudunk megvenni mi fogyasztók.???
Én írtm a pelenka.com-ot. Én úgy tudom ingynes a kiszállítás, de mivel nálunk a férjem Bp-en dolgozik, így személyes szokta elhozni a mintaboltjukból. De akkor én is kérdezném, hogy a 8Ft/db-os pelenka amit valaki írt az milyen?
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget a 21ben lakom:) tehát nincs messze, meg fogom nézni:) huu ennek nagyon örülök:)
Én huggiest használok, nekem is ajánlották a dm-est-de amikor mentem akcióban olcsóbb volt a huggies mint a saját márkájuk. Nem tudom hol laksz, de itt Pesten a 20. kerületben van egy pelenkás, ott is olcsó a pelus, és a kiegészítõk is (törlõkendõ, alátét....) http://www.diaper.hu/ 31-32 ft-árt már van pelus, sõt -bár nem tudom ezek milyenek- de hibás pelusok már 8 ft-tól vannak. Popsitörlõ 350 ft-tól...
Figyelni kell az akciókat mert akkor érdemesebb jobb minõségüt venni. Én is olcsóbban vettem a Liberot mint DM-est.
A kérdező hozzászólása: Meg pont azt néztem, hogy a pelenka.com on olcsóbb a 100as kiszerelés mint a pelenkafutár.com on, ez miért van??Nincs kiszállítási díj de ebben felszámolják, mert így egy midi pelus 34ftra jön ki, én meg 35ért vettem liberot a tescoban, szval akkor nem is olyan olcsó ha így jön ki....vagy rosszul látom?Segítsetek légyszi.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , különösen a link címet, megnéztem ki fogom próbálni õket.Csak jó lenne tudni menyiért hozzák ki házhoz esetleg??
Én a Pöttöm pelust használom már a fiam két hónapos kora óta (most 7 és fél hónapos), és eddig semmi gond nem volt vele, nagyon meg vagyok elégedve. Csak ebbõl nincs újszülött méret, legalább is nálunk nem kapható. De nagyon szeretem használni, mert tényleg olcsó, és teljesen jó A DM-es is jó. A textilt egyszer próbáltuk, nekem nem annyira tetszett, kicsit több lehetõséget ad arra, hogy rosszul tegyem a gyerekre, és akkor ereszt. De van, aki szereti. Csak hát ha kiszámolod, hogy mennyit mosol, vasalsz, akkor az már energiában és tisztítószerben kb. annyi, mint az eldobható.
Én tescosat használok a lilát.(a tesco gazdaságosért tényleg ne szabad pénzt adni) Tökéletesen bevált. Semmi baj nincs vele! Liberót használtunk, dehát anyailag nem lehet birni. A másik kettõt nem ismerem.
A tescosból egy egyszer vettem, elég is volt. Amit nagyon tudok ajánlani: http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=47 Ezen belül: Gazdaságos pelenkák, alkalmi készletek 100db van egy csomagban, mi most a maxit használjuk ami 2900Ft. Eddig a több száz darabból (születéstõl ezt veszem a második babának, elsõnél még nem tudtam rólunk) 1db volt amin nem volt ragsztófül és ezért nem tudtam használni. A többi teljesen jó, eddig nem ázott át egyszer sem, mert napközben úgyis többször kell cserélni. Mióta átalussza az éjszakát azóta este Liberót kap, de az napi 1db, így egy óriás csomag elég sokáig jó. És ezek textiles boírtásúak, nem olyan mûanyag valami és jó gumisak a derekuknál. Jó babázást, remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget, a válaszokból arra következtetek, hogy minden babánál más válik be:) lehet az egyik többet pisil vagy nem tudom, de sokaknak bejön az ami a másiknak nem..azt hiszem próbálgatni fogjujk.Még mindig gondolkozom a mosható peluson, mert annál 3-4havi pelus adagból állítólag szobatisztaságig ki lehet jönni.ÉS kb 5-6ezerre jön így ki havonta a mosással, mosószerrel a dolog.Elgondolkodtataó..

Vásárol valaki az érdi pelenkadiszkontban? Jó minőségűek a pelusok?

Legjobb válasz: Szia! Mi mikor kicsi volt a gyerkõc akkor vásároltunk mert gyakran kellet pelusozni így nem érkezett átázni vagy ki csípni a popsit. Ugyan olyan pelust árulnak (BOGI pelus) mint ami a Tesco zöld csomagos csak II osztályú. Volt olyan pelenka ami ment a kukába mert nem volt jó a szabása, illetve elszakadt a füle. Most hogy nagyobb a babánk így pamperst vagy liberot használunk éjszakára. Napközben meg DM vagy tescos és napközben ha nincs kaki akkor 2x 3x pelenkázunk Száz szónak is egy a vége mikor kicsi akkor meg éri, de mikor már nagyobb mozog jobban jársz a jobb minõségûvel SZERINTEM

Szia! Mi mikor kicsi volt a gyerkõc akkor vásároltunk mert gyakran kellet pelusozni így nem érkezett átázni vagy ki csípni a popsit. Ugyan olyan pelust árulnak (BOGI pelus) mint ami a Tesco zöld csomagos csak II osztályú. Volt olyan pelenka ami ment a kukába mert nem volt jó a szabása, illetve elszakadt a füle. Most hogy nagyobb a babánk így pamperst vagy liberot használunk éjszakára. Napközben meg DM vagy tescos és napközben ha nincs kaki akkor 2x 3x pelenkázunk Száz szónak is egy a vége mikor kicsi akkor meg éri, de mikor már nagyobb mozog jobban jársz a jobb minõségûvel SZERINTEM
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 1, 5 éves a manóm, egész nap meg sem áll. DM-est használtunk, aztán múltkor a Tescoban vettünk akciós Liberot. Ha elfogy, akkor visszatérünk a Babylovera, csak tegnap a szuperinfoban találtam egy hirdetést errõl a diszkontról, és gondoltam utánaérdeklõdöm itt. Akkor azt hiszem maradunk a Babylove-nál.

Ilyen könnyen ment volna a szobatisztaság? Vagy jókor jóhelyen vettük le róla a pelust? Várható visszaesés?

21 hónapos lesz a lányom.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy csak szerencsétek lett volna, hanem tényleg megérett rá. Ügyi. A tesónál elképzelhetõ a visszaesés, nálunk a nagy 3 volt és szobatiszta, de amikor meglett a tesó éjszakára kb 1-2 hétig kért pelust. Egyébként ha egy gyerek megérik a dologra akkor nagyon gyorsan megy, a nagylányom is egyik napról a másikra lett szobatiszta, igaz õ akkor már 2.5 éves volt, de nekem sem kellett szenvedni vele szerencsére.

Nem hinném, hogy csak szerencsétek lett volna, hanem tényleg megérett rá. Ügyi. A tesónál elképzelhetõ a visszaesés, nálunk a nagy 3 volt és szobatiszta, de amikor meglett a tesó éjszakára kb 1-2 hétig kért pelust. Egyébként ha egy gyerek megérik a dologra akkor nagyon gyorsan megy, a nagylányom is egyik napról a másikra lett szobatiszta, igaz õ akkor már 2.5 éves volt, de nekem sem kellett szenvedni vele szerencsére.
Szia, a mi lányunk 22 hónapos, és õ is már 1 hónapja pelus nélkül van nappal. Nem is tûri meg magán a pelenkát, csak alváshoz kap, de sokszor még az ágyban is leszedi magáról. Félve indultam el vele én is a játszótérre kis bugyiban, de olyan okos, mindig szól, hogy anya pisi, akkor elõ a bilit és rácsücsül. Most próbálkozom bili nélkül útra kelni vele, hogy tanulja meg, akár fûre is tud pisilni, ha muszáj (a wc-t nem szereti, itthon sem akar ráülni). De ott tartunk, hogy 2-3 óra játszótér, séta után hazajövünk és akkor ül bilire.
Mázlisták vagytok! :) Persze tudom, hogy semmi rosszat nem jelent, ha a 2 évesem még hozzá se szagol a szobatisztasághoz, azért mégis olyan jó lenne, ha nem kellene megvenni azt a méregdrága pelust :)
Nálunk két napja lett levéve a pelus és ügyesen szól a kisfiam, egyszer volt csak baleset, kíváncsi leszek, hogyan tovább, mert most itthon vagyunk, eddig meg kertes házban voltunk, ahol mindegy volt, hogy fûbe vagy WC-be. itthon viszont a lakásban nem volna mindegy, mert nincs fû :-D 21 hónapot tölti a gyerkõcöm pár nap múlva és én totál bizonytalan vagyok a témában, de remélem, õ nem :-)
nekem 2 évesen lett ugyaigy szobatiszta a fiam, szombat reggel levettem a pelust, majd játszottunk, pisilt a bilibe, és nem adtam neki vissza a pelust, gondoltam lemegyünk a ház elõtti játszótérre, ott volt 1 baleset, de 2* szólt is. Azóta nincs rajta pelus. Ennek 2 hónapja. Éjszakára még kap pelust, de most is szólt éjjel, hogy anya pisilni kell, levettük a pelsut , pisilt, és aludt visszaaludt (dinnyét evett este). Tehát már fel is ébred rá.POnt gondolkoztam, hogy ma veszek olyan lepedõt, amin nem megy át a pisi, csak nem tudom, hol lehet venni:-), mert azt nem akarom, hogy a matrac olyan legyen. NAgyon ügyes a lányod, és igen õk megértek erre. MOndjuk nekünk van olyan, hogy az elsõ csepp bemegy, de rögtön rohan a bilire, visszatartja. Ilyenkor eljátsza az idõt.
24 hónaposan elmagyaráztam neki a dolgot, levettem a pelust és ennyi. Kakilni nem hajlandó bilibe, de szépen szól, hogy kell neki és olyankor feladjuk a pelust, majd szól, hogy végzett. Viszont az éjszakai szobatisztaságtól még messze vagyunk, most 26 hónapos.


7kg gyerekre mekkora babylove pelus jó a DM-ből? Még soha nem használtam és nem tudom milyet vegyek.

Legjobb válasz: Szia! Az én babám is 7kg. Én megkérdeztem az eladót, hogy melyiket vigyem. Õ azt mondta a maxi már kell nekünk. Vettem, de nagy lett. Éjszakára elhasználtam. Az egyik ismerõsömtõl kértem kölcsön midit, mielõtt megvettem, kipróbálom, nehogy kicsi legyen. Még most pont jó. De ez attól is függ milyen a babád testalkata. Az én babám hosszú, de így is jó.

Szia! Az én babám is 7kg. Én megkérdeztem az eladót, hogy melyiket vigyem. Õ azt mondta a maxi már kell nekünk. Vettem, de nagy lett. Éjszakára elhasználtam. Az egyik ismerõsömtõl kértem kölcsön midit, mielõtt megvettem, kipróbálom, nehogy kicsi legyen. Még most pont jó. De ez attól is függ milyen a babád testalkata. Az én babám hosszú, de így is jó.
A z általad és az elõzõ által leírtak alapján én azt mondom várj egy kicsit, és vegyél majd 4-es méretût kicsit késõbb. Az én kisfiam 7, 5 kg volt, amikor már a maxit (ez a 4-es) adtam rá, mert a midi (ez a 3-as) már kicsi volt. Ha pont a határon mozog a babád, akkor inkább várj egy kicsit, vagy ha mindegy, akkor vedd meg a 4-est és legfeljebb elrakod késõbbre. Esetleg nincs valaki, akitõl kérhetnél mintát?
Szia! Amikor a kisfiam 7 kg volt még a 3-as volt rá jó (4-9 kg-ig), de õ vékonyka. Most 8, 5 kg, pár hete használjuk a 4-es-t, ami 7-14 kg-ig jó.

Meddig jó a 3-6kg-ig a pelus?

Ha ebb?l spájzolok be meddig elég kb?Hány hónapos korig.Max:3kg lesz a baba.Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: kb 4 hónapos korig biztosan (ha nagyon gyorsan nõ három, de ha nem öt hónaposan is lehet jó)

kb 4 hónapos korig biztosan (ha nagyon gyorsan nõ három, de ha nem öt hónaposan is lehet jó)
Nekünk az a pelus már nem volt jó, mikor a babám 4, 5 kilós volt (kb 1 hós volt akkor). Utána már a következõ méret kellett neki (4-9kg-ig). Hiába a 4, 5 kg belefér a 3-6-ig tartományba mégse volt jó a combjára-derekára a pelus. Attól függ, milyen testalkata lesz a babádnak. Én a helyedben nem vennék 1 csomagnál többet.
Elsõ vagyok, igen függ attól is, hogy milyen a pelus, milyen testalkat-három kg-al született babámra egészen 6kg-os koráig jó volt. Gyorsan nõtt három hónaposan volt kb 6 kg.
nekem csak a 2hónapig volt jó, igaz nagy babucim volt és gyorsan hizott. 4100gr születtet
Szia!Szerintem ne raktározz, be.Nem is a súly miatt, de mi pl. pamperst vettünk, aztán huggiest és a liberonál kötöttünk ki, mert az vált be.Vegyél egy csomaggal, aztán ráérsz akkor , ha megfelel a márka.Utána már tudsz nagyobb adagot venni 7 hetes kislány anyukája
Én amikor hazza hoztam a babámat, nekünk gyorsított tempoban kellet el használni a pelust volt bellõle vagy 70-80db nem tudom pontosan, na mindegy. de a kislányom 4350 grammal született.
A kérdező hozzászólása: kérdés storno, most olvasom, h mozgás közben nem jó..
A kérdező hozzászólása: most meg azt irják h bárhol jó.. úgyhogy mégis kérek infót aki használja!!!!!!
nekünk snuza van, szeretjük. én nem a pelusra csiptetem, hanem a badyra adok egy kisnadrágot vagy harisnyát és arra, ugyanúgy érzékel. Babakocsiban nem jó, mert ahogy zötyög a kocsi azt is érzékeli, de autóban nekünk bevált. Ha ráfekszik nem zavarja.
Szia! Mi is sokat utazunk (havonta legalább egy hetet a férjem munkája miatt), ezért vettem egyet. Nem bántam meg. Ha nem itthon alszunk, akkor használjuk, itthon megy az angelcare. 10 hónapos a kisfiam, egy hete még használtuk, semmi gondom vele. Eddig egyszer riasztott csak, akkor lecsúszott a pelusról (valószínûleg elfelejtettem visszahajtani a pelust, amikor felcsiptettem), de szerintem ez ennyi idõ alatt jó arány. Ráfekszik, de nem nyomja meg, soha nem zavarta az alvásban. Mi csak ágyban/utazóágyban használtuk eddig, így nem tudom, hogy pl babakocsiban megbízható-e mozgás közben.
A kérdező hozzászólása: hú köszi!!! végülis babakocsiban én is tudom figyelgetni, de az autóban nehezebb. hoszzú utakra nem megyünk csak sokszor lesz-heti 1x biztos- 1-2 órás útunk majd.- nagyokkal angelcare-t használtam, de macerás volt ha mentünk valahová vinni, ezért gondoltam a picinek ezt. köszönöm mégegyszer!!!!!!
Mi is csiptetõst használunk, respiense-t. Eddig jó. Van rajta felhelyezés visszajelzõ, ez visszajelzi hogy jól vane apeluson, így állítólag nem lesz téves riasztás.Mi normál érzékenységgel használjuk, lehet állítólag erõsíteni is, majd ha szükség lesz rá. Mi azért választottuk, mert napközbe sokszor lent van velem, és ott utazóágyat használunk, abban meg a pados nem mûködne.
mármit kocsiban akarod használni? Hallottunk mi is ilyet, hogy autoban lett a baj. Állítólag csak a nagyon durva mozgást tudja átvenni, legalábbis mi így tudjuk, normál babakocsirázkódást nem. Terepre meg nem megyünk.
csak szerdán kapod meg, mert hétfõ ünnep..
A kérdező hozzászólása: :(Igaz
Ne vegyél eldobható pelenkát! Olcsóbb a moshatók mosása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Még nem vagy elkésve. Ha majd elég érett lesz hozzá, akkor magától is ráül majd. Az erõltetés többet árt, mint használ.
2 évesen még ráér, ha nem mutatja jelét, hogy õ maga szeretne átszokni, jó játéknak tarja, vagy mindig szól, és zavarja, akkor ne erõltesd, mert többet ártasz, mint használsz. Mindig nagyon dicsérd meg, ha szól, hogy épp mi van a pelusban, vagy pláne, ha elõre szól, hogy most lesz. Késõbb pedig ez akár magától is kialakul, egy nap majd szól, hogy mától nem kéri a pelust. Én nem vagyok a tréningelõs módszer hive sajnos, amióta olvastam, hogy milyen károkat okozhat késõbb a székelésben vagy a szexuális életben, ha túl erõlteti a szülõ.
Nekem két éves lesz szeptemberben a fiam, de néha már ráül. Persze sokszor mondja, mikor bedobom a bili témát, hogy "nem kérek". Viszont általában hat rá, ha valakinek pisilhet. Azt büszkén szokta: apának, nagymamának mutogatni. Erõltetni én sem szoktam. Voltak napok, fõleg jó idõben, amikor nem akart pelenkát: "fûbe pisilek", és tényleg fél percenként ugrált ki a medencébõl és guggolt a fûbe... Sõt közölte, hogy õ a fûbe kakil:-)
Szia! 2 évesen még nem kell aggódnod a dolog miatt. Nagyon ritka, amikor 2 évesen valaki szobatiszta. Én is szeretném, ha már szobatiszta lenne a fiam. Mi párszor pisiltünk már wc-be, meg bilibe, de nem érzem rajta az érettséget, vagy hogy azért tette volna, mert KELL neki. Azért tette, mert jópofa dolognak tartotta, meg anya kérte. Most pl. hisztizik, ha kérem üljön rá. Ezért nem is nyaggatom vele, mert nem akarom eröltetni. Nálunk a védõnõ erõszakoskodik, hogy igenis ültessem rá, majd megtanulja, meg hozzászokik....stb. De én nem akarom bõgetni a gyereket a wc-n. Úgyhogy teszek a védõnõre. :) Eljön majd az ideje. Bár anyagilag jobban járnánk, az tény, dehát ez van.
Ne erõltesd, a fiúknál késõbb megy ez. Az enyém 3, 5 éves volt, mire teljesen szobatiszta lett. Még annyi, hogy nálunk mindegyik gyerek (3 van) utálta a bilit és a wc-n a gyerekülõkét. Kizárólag a rendes wc-t szerették használni.
Várjál vele még! :) Olyan rövid idõ alatt, olyan nagyot tudnak változni a kisgyerekek, ne aggódjál emiatt, hogy még nem akar szobatiszta lenni... Az én lányom 2 évesen a bili közelébe nem volt hajlandó menni, aztán 2, 5 évesen komolyan mondom kisebb baleseteket leszámítva, teljesen szobatiszta lett.Egyszer csak szólt hogy jön a pisi, ráült a bilire és megtetszett neki a dolog, majd pár hét múlva átszokott a wc-re.
Apapelda a legjobb. Nekunk bevalt a bilikonyv! az annyira gyermeteg teli kaki pisi szavakkal, de mindent leirt naturalisan, es bevalt. Nem jo: Konyvetolvasni vele a bilin eroltetni.. rahagyni. vagy wclepcso! nekunk az volt a vonzero, hogy a nagy vecere egyedul o mehetett fel, es sajatja, es konnyen fertotlenitheto.
az enyém detto mint a te fiad. még nem aggodom. következõ összel kellene mennie oviba, addigra csak leszokik a pelusrol. most mi is várakozo állásponton vagyunk. bármit igértem nem ment a leszokás még. majd ha látom h van valami jele annak h akarja akkor megint hozzáfogunk.
Az én fiam kereken 3 éves volt, mikor elõszõr bilibe kakilt/pisilt - semmirõl se maradt le. És egy nagyon jó képességú gyerekrõl van szó amúgy. Totálisan annak a híve vagyok, hogy bízzuk a gyerekekre. Ne erõltesd, 2 évesen még nem vagytok elkésve.

Most akkor hány kg-ig jó a Pampers Active Baby 4-es pelus?

Mindenhol azt olvasom, hogy 7-18 kg-ig. Amit legutóbb vettünk 132 db-os dobozost, a csomagoláson az van 7-14 kg-ig. Kétszer is megnéztem jól látok-e. Mind a két csomagon ami még van belőle ez áll. Lehet csak elírták?

Legjobb válasz: Nem mindegy? addig adod rá amíg kényelmes a babának, amíg nem szorítja. Nekem a lányom 2,5 évesen lett szoba tiszta 11,5 kg volt és 5-s pamperst hordott.

Nem mindegy? addig adod rá amíg kényelmes a babának, amíg nem szorítja. Nekem a lányom 2, 5 évesen lett szoba tiszta 11, 5 kg volt és 5-s pamperst hordott.
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem! Csak kíváncsi voltam... de bocsánat, látom már megint kár volt feltennem a kérdést :/
Szerintem csak valami elírás lehet! 7-18 kg-ig van Egyébként ne foglalkozz vele, sokan nagyon bunkó stílusban tudnak válaszolni.
Már rég nem veszek Pampers-t (amióta a csillagokban van az ára és drágább lett a Liberonál is- ennyire azért nem vagyok megelégedve a minõségével- bár mindegy is, mert nem ez a kérdés), de pl. a Liberonál is 7-14 kg-ig van a 4-es. Biztos módosítottak rajta, mert egyértelmû, hogy egy 18 kg-os gyerkõcre nem lehet felpréselni egy 4-es méretû pelenkát. A fél popsiját nem takarná! A kisfiamnak a 4-esbõl éjszaka kifolyt a pisi úgy 9 kilósan, akkor kellett nagyobbra váltani, úgy 10 és fél kilósan már még egy méretet ugrott. (Libero-ból már kellett a 6 -os, a többibõl elég volt az ötös, mert azoknál van ugye a köztes 4+-os méret).
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://nokautimg1.pl/p-06.. Szerintem elírás. Az én gyerekem már nem pelusos, 3, 5 éves és 16kg. Egy éve szokott le a pelusról, de már akkor 5-öset hordott, Pampersbõl. A 7-18kg szerintem túlzás. A 7-14kg a reális.
Szerintem a 18kg nem reális, mert az 5-ös Pampers Active girl bugyipeluson 12-18kg van. Egyébként a lányom 9, 5kg(9hónapos) volt mikor a 4-es Pampers Active Babyrõl 5-ös Liberóra váltottunk.Mondjuk õ combos baba volt.
Mi is pampers active baby 4-et használunk , most néztem meg a dobozos 132db-os 7-18kiloig jó a benne lévõ zacskókon is ez van, most térünk át a 4+ -osra ami 9-20kiloig jó és 120db-os
En is pont tegnap vettem eszre a dm-ben hogy ket fele 4-es van. Egy 7-14ig es egy 7-18ig. Fura is volt, en inkabb a 7-14-est valasztottam. Nem hinnem hogy eliras, azert erre csak figyelnek mar. Bar ki tudja...
A narancssárga jó csak 14 kg-ig, mert nincs gumizva a dereka. Mi most 13 kgnál tartunk és jó, van is benne tartalék, nekem reálisnak tûnik a 18 kg-os határ. Szerintem is elírás

Az jó méretű pelus meddig kell érjen elöl a babán? Elöl a köldök alattig érjen, vagy pont ráessen a felső szegélye, esetleg köldök felett érjen?

Legjobb válasz: Nekem van hogy köldökig feltudom rakni (takarja), de leginkább az esetek 95%-ban alatta van közvetlen. Eddig sosem volt gondunk vele.

Nekem van hogy köldökig feltudom rakni (takarja), de leginkább az esetek 95%-ban alatta van közvetlen. Eddig sosem volt gondunk vele.
Én azt a méretet szeretem ami köldökvonalban van.
Szerintem nem az az elsõdleges szempont, hogy a köldökéig érjen.Én is arra figyeltem az elején, aztán feladtam, mert olyan szinten letornázza magáról a gyerek, hogy mikor cserélem már erõsen az alhasánál van. :) Én azt nézem, hogy a fenekét meddig takarja be;illetve mennyi hely van az ülep résznél, hogy férjen bele, aminek bele kell férnie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!