Találatok a következő kifejezésre: Jó a párna vagy (6 db)

Jó a mellnyugtató párna vagy felesleges pénzkidobás?

Legjobb válasz: Én azt nem tudom, de amikor fájt hûsítõ szemüveget raktam forró vízbe, majd kivettem és azt raktam a cicimre. Jó volt:) Venni akartam párnát, de már nem fáj annyira és kihagytam.

Én azt nem tudom, de amikor fájt hûsítõ szemüveget raktam forró vízbe, majd kivettem és azt raktam a cicimre. Jó volt:) Venni akartam párnát, de már nem fáj annyira és kihagytam.
én egy textil pelust vizeztem be ( langyos vízzel) azt tettem rá, ha fájt. Ezzel csak arra kell vigyázni: ne hagyd rajta túl sokáig, mert a hidegvizes borogatástól elapadhat a tejed.

Az vajon normális, hogy szinte egész éjjel ébren vagyok, mert fáj a hasam? Nagyon húzódik, a párna sem jó, mert az is nyomja.

Rosszul teszem a hasam alá a párnát, vagy mi lehet a gond? Éjjel ha meg akarok fordulni, akkor olyan mintha egy óriási k? lenne a hasamban. Sokszor be is keményedik, félek, hogy ez nagy baj:(.

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.

Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.
A kérdező hozzászólása: Nekem még van minimum 8 hetem a szülésig. Nem tudom addig mit fogok csinálni:S. Hiába teszek párnát a lábam közé, az sem segít. Szoptatós párnám még nincs, nem gondoltam volna, hogy az segít, de most már úgy vagyok, hogy mindent kipróbálok. Nekem sajnos szó szerint fáj, és keményedik a hasam:(. A felkelés az megy, csak az alvás nem. Igazából az a legrosszabb, hogy attól félek, hogy beindul a szülés a keményedések miatt:(

Harapó párna vagy hurka a jó kutya harapás erősítéshez, lógatáshoz?

Legjobb válasz: Lógatni akarja... minnél puhábbal kezdj. ha azon van fogás akkor lehet keményíteni.

Lógatni akarja... minnél puhábbal kezdj. ha azon van fogás akkor lehet keményíteni.
Elõször a rongyot fogja rendesen. Van akinek az se megy elõször :)
Tanítsd meg a mély, tartós fogásra elõször ronggyal, majd bõrrel.
Elõször is tisztázzuk, hogy ha harcra akarod használni, akkor gyorsan gondold meg magad. Ha rendõrkutya képzés szerû gyakorlatokat akarsz vele betaníttatni, arra van trainer.
A kérdező hozzászólása: Nem harcra szeretném tanítani. Igen lógatásra gondolok.Van egy hurkánk de azt csak elsõ fogaival fogja nem tudom miért nem harap rá rendesen. És azt mondták a harapó párna erre van kitalálva, hogy megtanuljon vele rendesen fogni.
Szerintem mindegy mi, ha jól megtudja fogni akkor mindegy. Talán a párnába jobban beleharaphat. az én amstaffom a hurkába tekert rongyot szereti, azt éri át a szája.
Ti naponta hányszor lógatjátok a kutyáitokat?
A kérdező hozzászólása: Ok.KÖszi.
Én még csak napi egyszer. A hurkát már tökéletesen megfogják. Most veszek nekik kemény harapó párnát had küzdjenek ^^
Én 41 hétig úgyaludtam mint valami mormota, napi 12 órákat:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Köszönöm szépen! Elsõ válaszoló, nagy mázlista vagy, bár én aludnék úgy mint egy mormota :)
Én tudtam aludni, de kellett hozzá egy jó matrac, ami felvette a testformám, és egy fejet tartó formapárna (IKEA), hogy tartsa a nyakamat oldalt fekve. Normál rugós ágyon agyrém volt :( Szóval sokmindentõl függ, de szerintem 32. hétnél már nem lesz rosszabb, fel a fejjel :)
Szia! Én 35 hetes vagyok és alapvetõen tudok aludni. Jó, mondjuk általában 8* fölkelek pisilni... Ami a kényelmet illeti nálam párszor volt olyan, hogy néhány napig nem nagyon jó volt jó sehogy se és úgy ébredtem, mint egy felmosórongy. Ez olyankor volt, mikor szemmel láthatóan egyik napról a másikra nõtt a pocim. Viszont ezek a "nehéz éjszakák" 2-3 napnál nem tartottak tovább hál' istennek. Kb 2 hete is volt egy ilyen idõszakom, akkor azt hittem, hogy onnantól kezdve már biztos nem fogok tudni aludni a pocim miatt, de szerencsére nincs gond. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Most még a meleg is rájátszik... :) Pedig ha meglesz a baba nem fogunk még ennyit sem aludni. :)
Elsõ vagyok: köszi:) bár most a másodikkal is tudnék aludni, de most meg az 1 éves fiam fújja reggel a riadót:)
szerintem igen.
Szerintem is. Sokkal jobb érzés egy olyan dolgot kapni egy fiúnak a barátnõjétõl amit õ csinált, mintha vett volna valamit az elsõ boltba amit meglát.
én nagyon örülnék neki! :) jó ötlet.
Én is mindig készítem az ajándékokat, sosem veszem. Nagyon aranyos ötlet, de én a hímzésre szavazok, nem a vasalósra. Sokat hímzek és manapság ez olyan ritkaság, hogy mindenki nagyon örül neki!
Már nem azért de ez milyen nevek? Xerxész? Vagy mi? Jaaa vaze msot jövök rá még a neveket sem írod le.
Ha zsepit raksz a helyére, tuti hogy besûl. Azok a kis párnácskák a hõvezeték.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mást nem rakhatok oda?
Nem oda csak gap pad nevû dolgot rakhatsz. Zsepivel meg ne próbálkozz mert megsül.
A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg géz?
Rakd inkább az ujjadat, aztán majd megérted miért nem mindegy mit teszel oda.
Inkább más testrészedet tedd oda. :D 2 választásod van: Gap pad vagy nem használod a kártyát.
A kérdező hozzászólása: xD. És mennyit "kóstàl" manapság ez a dolog?
Nemtudom milyen vastag kell a hûtõd alá, mert ez változó, még szérián belül is. http://www.argep.hu/trend/THER/Thermal-pad.html
A kérdező hozzászólása: megvettem faszán megy köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!