Találatok a következő kifejezésre: Jó a párna (32 db)

Tényleg jó a cseresznyemag párna hasfájós babáknak?

A dmben láttam,meg is vettem-felmelegítettem tényleg jól tartja a h?t,de ez tényleg segít a hasfájáskor?És ha pl fülgyulladása van akkor arra is jó,persze ne legyen...valójában mire lehet még használni??

Legjobb válasz: A hasfájást a meleg tudja enyhíteni, és biztosan jó ez a párna , a fülfájdalomra pedig még mi felnõttek is meleg sót szoktunk, de mivel a babának nem lehet sót, gondolom a párna melege jó..mást nem tudok elképzelni, talán télen jó lehet hogy tovább melegen tartsa, de egyébre nem tudnám használni.

A hasfájást a meleg tudja enyhíteni, és biztosan jó ez a párna , a fülfájdalomra pedig még mi felnõttek is meleg sót szoktunk, de mivel a babának nem lehet sót, gondolom a párna melege jó..mást nem tudok elképzelni, talán télen jó lehet hogy tovább melegen tartsa, de egyébre nem tudnám használni.
szia. nekünk is jó volt.CSak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, hogy nem feleslegesen vettem, valahol egyszer olvastam, hogy jó erre, de nem bíztam benne és még nem tudom kipróbálni , mert bennem van a pici, de ha fáj a pocak akkor nem biztos, hogy ezért tudunk rohangálni és csak jobb ha kéznél van nem.? 36hetes kismama
Tényleg jó, nem csak melegít, hanem a súlya miatt nyomja egy picit a baba pociját, és tapasztalatom szerint így könnyebben jön a puki is. Sokat segít, de persze a hasfájást teljesen nem mulasztja el. Arra vigyázz, hogy nem melegítsd túl, mert nagyon forró tud lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, már próbágattam a mikroban, gondolom kellemesen melegnek kell legyen..:o
bocs, hogy kérdezek, de az a dm-es párna nem túl nehéz egy kisbabának? vagy éppen azért jó, mert nyomja neki a pociját?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem nehéz, bár nekünk csak egyszer kétszer kellett, de mivel melegen rakod rá, így nagyon jó érzés, egy kicsit nyomja neki de sztem külön élvezik. Mi amúgy használtuk még a legelején mikor nagyon fázós volt, hogy mellé raktam felforrósítva a pléd mellé és imádta...sõt az angol pólyát is elõmelegítettük ezzel az elején...az is nagyon bejött neki..

Mire jó a szoptatós párna?

Érdemes-e ilyet venni,megéri befektetni?Minden tapasztalat érdekel.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia.Van aki szereti,nekem nem vált be.Arra jó,hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni,a másikat a baba alá,esetleg megtámasztod. nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött,a lábamat magamalá húzom,e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet,e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.

Szia.Van aki szereti, nekem nem vált be.Arra jó, hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni, a másikat a baba alá, esetleg megtámasztod. nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött, a lábamat magamalá húzom, e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet, e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szia! A szoptatós párna nem csak szoptatásra használható, hanem pl. hogy pihenj, aludj rajta. Meg tudod támasztani vele a hátad. Fel tudod polcolni vele a lábad. Ki tudod vele támaszatni magad alváskor hogy ne feküdj a hasadra, és ha a combjaid közé teszed alváskor akkor jobban tud áramlani a vér a vénákban. Ha érdekel még infó akkor szerintem a http://www.brendon.hu oldalon találsz róla még infót. Nekem nagyon bevált, már nem tudnék meglenni nélküle, ha utazok is viszem magammal. Párna helyett is használom. 6-12.000 Ft közti összegben lehet kapni. Üdv: 31 hetes kismami
Én csak láttam amikor barátnõm használlta, de valóban megteszi egy párna is a baba alá. Ha lenne pénzem megvenném, mert szerintem nagyon praktikus, valéamint a baba is tud rajta pihenni, és nem fordul le mondjuk az ágyról, mert két oldalról megtámasztja a párna. No meg asszem most jönnek a bababörzék, ha minden igaz, és ott tuti kapsz 1000 Ft alatt is. Sok szerencsét! ;)
Mi úgy varrtunk, nem nagy ügy, és kis golyócskákkal tömtük ki. Felesleges kiadni érte annyi pénzt, nem kell hozzá nagy ügyesség vagy szakértelem, hogy elkészítsd!

Elcsúnyultak a párnáim. Kis párna, és a nagy is. Milyen párnát vegyek, ami nem drága, és jó, lehetőleg toll hatású. Hol?

Szeretem jól be göngyölgetni a fejem alá, ezért ne legyen túl kemény, merev.

Legjobb válasz: ikea. ott ezer féle van, mindenféle "alvótípusú" embernek. van igazi toll is.

ikea. ott ezer féle van, mindenféle "alvótípusú" embernek. van igazi toll is.
A kérdező hozzászólása: köszi.
A kérdező hozzászólása: megvettem. VII-KER Thököly u. Röltex. 2.300 ft volt, és toll.

Jó a mellnyugtató párna vagy felesleges pénzkidobás?

Legjobb válasz: Én azt nem tudom, de amikor fájt hûsítõ szemüveget raktam forró vízbe, majd kivettem és azt raktam a cicimre. Jó volt:) Venni akartam párnát, de már nem fáj annyira és kihagytam.

Én azt nem tudom, de amikor fájt hûsítõ szemüveget raktam forró vízbe, majd kivettem és azt raktam a cicimre. Jó volt:) Venni akartam párnát, de már nem fáj annyira és kihagytam.
én egy textil pelust vizeztem be ( langyos vízzel) azt tettem rá, ha fájt. Ezzel csak arra kell vigyázni: ne hagyd rajta túl sokáig, mert a hidegvizes borogatástól elapadhat a tejed.

A párna jó megoldás lenne, apa hiányának enyhítésére?

20 hós a fiam. Az apjával mostanában nagyon sok a zűr, egy hete elköltözött itthonról, de haza járt mindennap a gyerekhez 1-2 órára. Tegnap úgy döntött, kimegy németbe egy fuvarba (4nap). A gyerek rettentően rosszul viseli, egész éjszaka sírt, elég komolyan be is lázasodott. Magam mellé vettem (sosem aludt köztünk), de az apja párnáján megnyugodott. Mondtam neki reggel, hogy este helyén alszik, ő pedig közölte velem, hogy nem, itt alszik és püfölte az apja párnáját. Úgy gondoltam, beteszem a kiságyába a nagy párnát, hisz azon olyan jót aludt. Szerintetek ez megoldás? Nagy és magas is a párna, tudom, hogy nem tesz jót a gerincének, de csak a lába lóg le róla. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szegényem, de sajnálom. :( Nem voltam ilyen helyzetben, de próbáld meg a párnát, biztosan érzi rajta apa illatát. :(

Szegényem, de sajnálom. :( Nem voltam ilyen helyzetben, de próbáld meg a párnát, biztosan érzi rajta apa illatát. :(
Tedd be csak a párnahuzatot az ágyba, vagy ha maradt esetleg, akkor a pizsamát. Amikor a fiam csecsemõ volt, számtalanszor aludt az aznapi pólómon, mindig megnyugtatta az 'anyaszag'.
Ez nehéz ügy. Persze ha segít, akkor tedd be neki nyugodtan, lehet, hogy csak átmenetileg lesz rá szüksége. Bár akár alhatna apa helyén is párna nélkül, lehet hogy annak is örülne, úgy legalább mellette vagy. Nehéz ez neki. Apám születésemtõl fogva külföldön dolgozott, ritkán járt haza egy hetekre, vagy csak pár napra. Állítólag minden alkalommal, amikor újra elutazott, belázasodtam...
Szerintem is a huzatot add oda neki, az illat ami kell neki, az nyugtatja meg.Szerintem ne engedd melléd a nagyágyba, mert ha úgy alakul, h mégis visszatér a párod akkor a gyerek szemében úgy fog tûnni, h akkor meg kitúrta õt a helyérõl.Én párom is sokat van vidéken, külföldön, nagyon sokat vagyunk ketten, de nem engedem, h velem aludjon a nagyágyon emiatt-pedig sokszor olyan jó lenne összebújni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A huzat nem kell neki, csak párnával együtt. Nem bánom, ezt a pár napot amíg haza nem ér az apja kibírja a párnán is, most is azon alszik. Soha nem altattam magam mellett sõt magunk között sem, de az éjszaka egyszerûen már nem tudtam vele mit kezdeni, mert csak sírt és sírt és közölte, hogy ki. Így vettem oda.
Valószínûleg csikló orgazmusod volt!
egyetértek az elöttem szólóval, mondjuk a korodra kiváncsi lennék.
amit csinálsz azt önkielégitésnek másnével maszturbácionak hivják, a nemiszerved ingerled ami jó érzés utána eljutsz egy pontra ami mégjobb érzés az az orgazmus, és mivel ez jo hatással van az idegekre és testileg ki is fáradsz azért alszol jól!
Orgazmus biz ám szép érzés és egy ügyes partner csak szebbé és finomabbá teheti, majd ha itt az ideje! Lessz az még fenomenálisabb is! Ha majd meg ismered még jobban a tested, képes leszel máshol a testeden is át élni az orgazmust! Vagy éppen Több helyen egyszerre! Na majd az lesz az igazibb! Idõvel majd finomabb és finomabb!

Az vajon normális, hogy szinte egész éjjel ébren vagyok, mert fáj a hasam? Nagyon húzódik, a párna sem jó, mert az is nyomja.

Rosszul teszem a hasam alá a párnát, vagy mi lehet a gond? Éjjel ha meg akarok fordulni, akkor olyan mintha egy óriási k? lenne a hasamban. Sokszor be is keményedik, félek, hogy ez nagy baj:(.

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.

Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.
A kérdező hozzászólása: Nekem még van minimum 8 hetem a szülésig. Nem tudom addig mit fogok csinálni:S. Hiába teszek párnát a lábam közé, az sem segít. Szoptatós párnám még nincs, nem gondoltam volna, hogy az segít, de most már úgy vagyok, hogy mindent kipróbálok. Nekem sajnos szó szerint fáj, és keményedik a hasam:(. A felkelés az megy, csak az alvás nem. Igazából az a legrosszabb, hogy attól félek, hogy beindul a szülés a keményedések miatt:(

Mennyire jó a koponyadeformáció elleni párna?

Ha már elllaposodott a babámnak picit a buksija, akkor is segit???

Legjobb válasz: Arra, hogy aki eladja, annak sok pénze legyen, a babának fölösleges.

Arra, hogy aki eladja, annak sok pénze legyen, a babának fölösleges.
szia az én babámnak is lapos volt a fejecskéje egyik oldalt, a doki és a védõnõ is azt mondták, ha majd nem fekszik kikerekedik, és szép formás lesz. kb. egy éves korára lett szép fejformája, minden külsõ segítség nélkül
amit én hallotam róla, aszerint sz.r
De jó, hogy feltetted a kérdést! Éppen tegnap találtam rá én is, mivel az én 7. hónapos babám feje is ellaposodott hátul. 4 hónapos korig ajánlják, de ha itt sem írtak róla jókat, akkor nem érdemes megvennem már... Képtelenség kitámasztani oldalra!

A lenmag párna tényleg jó a hasfájós babáknak?

Valaki vett már ilyet,tapasztalatok.

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a köményes tea!

Én úgy tudom, hogy a köményes tea!
én csak meggymag párnáról hallottam, ha uaz az elve, akkor jó lehet. Azt melegíteni kell, öledbe veszed a picit, és a pocakjára teszed a párnát (persze nem forrón, hanem kellemesen melegen). A meleg ellazítja az izmokat, ettõl enyhülhet a hasfájás. Ugyancsak jó fizikális módszer a - nem találom a jó szót - dézsában fürdetés (olyan fürdetõedény, amiben függõleges helytzetben kucorogva "csücsül" a baba, körbeveszi meleg víz, és ettõl van, aki megnyugszik)
Szerintem is a meggymag párnára gondolsz inkább, legalábbis én is arról hallottam már.
Mi felváltva használtuk a köménymagos teát és az Infacolt. Volt, hogy ez, volt pedig, hogy a másik segített. Nekünk valamiért ez a kombináció vált be. :-)

Szerintetek milyen a jó szoptatós párna?

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy konkrétan hol vettétek, hanem, hogy milyen a jó szerintetek. Milyen hosszú, milyen magas, hogy görbül, milyen a töltete, stb.

Legjobb válasz: merev és egyenes a felülete. ezek a polisztirol gyöngyös párnák nekem nem jöttek be. ez a fajta pl. képrõl egészen tetszik: http://www.minimano.hu/termekeink/szoptatasi_eszkozok_es_kie..

merev és egyenes a felülete. ezek a polisztirol gyöngyös párnák nekem nem jöttek be. ez a fajta pl. képrõl egészen tetszik: http://www.minimano.hu/termekeink/szoptatasi_eszkozok_es_kie..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!