Találatok a következő kifejezésre: Jó a nevű (162 db)

Hogyan érhetem el a The Incredible Hulk nevű PC játékban a Red Hulk, Hulk Buster és a Joe Fixit nevű karaktereket?

http://www.youtube.com/watch?v=YuHrUGw6tr4&feature=BFa&list=.. az említett 3 karaktert ebben a videóban láthatjátok...

14hos mar jarni tudo babanak jo a D. D Step nevu cipo?

Legjobb válasz: Biztos jó, vannak itt egy páran, akik ajánlják. Nekem nem jött be, nem vettem meg.

Biztos jó, vannak itt egy páran, akik ajánlják. Nekem nem jött be, nem vettem meg.
Szia! Mi ilyet vettünk. 14 hós volt kb. a kislányom is amikor megvettük. Nálunk bevált. Tartja a bokáját, jó minõségû is, és megfizethetõ áron van.

Jó gyógyszer a meliane nevű fogamzásgátló? Gyakran fordul elő hogy a felírt gyógyszer nem jó a szervezetnek?

Legjobb válasz: Az hogy jó gyógyszer-e ez relatív. Sokféle fogamzásgátlót lehet kapni, de hogy ezeknek milyen hatása van, azt a szervezet válogatja! Minden szervezet máshogy reagál, de azért próbálkozni kell!

Az hogy jó gyógyszer-e ez relatív. Sokféle fogamzásgátlót lehet kapni, de hogy ezeknek milyen hatása van, azt a szervezet válogatja! Minden szervezet máshogy reagál, de azért próbálkozni kell!
Mindenkinek más a jó! Ki kell próbálnod, 2-3 hónap alatt kiderül, hogy megfelelõ-e neked, vagy válltanod kell. Nekem elsõre sikerült eltalálni a megfelelõt (5 éve szedem a Gracial-t)

Guitar Rig 5 nevű programhoz integrált hangkártya jó? A mikrofonbemenethez kell dugni a gitárt?

Legjobb válasz: egyes preseteknél elég zajos, meg nagy a késés, ami viszonylag csökkenthetõ az asoi4all programmal, de egy nem túl drága számítógéphangkártyával is már elég elfogadható, külsõ, direkt gitárhoz való hangkártyával ami egy picit drágább, már nagyon jó dolgokat ki lehet hozni

egyes preseteknél elég zajos, meg nagy a késés, ami viszonylag csökkenthetõ az asoi4all programmal, de egy nem túl drága számítógéphangkártyával is már elég elfogadható, külsõ, direkt gitárhoz való hangkártyával ami egy picit drágább, már nagyon jó dolgokat ki lehet hozni

Mennyire jó a loreal pure zone deep control nevű krém? És hogyan kell használni? Csak rákened a bőrödre és beszívódik?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen jó.Simán bekened az arcod és kész.Az illata kicsit furi,de meglehet szokni,állaga nem krémes inkább vizes.Nekem bevált van is itthon.Ki kell próbálni,nem lehet tudni h a te arcbõrödnek jó lesz-e,de egy próbát megér,ha nem válik be ott a normaderm tri aktiv a vichytõl,kicsit drágább,de sokan esküsznek rá,én is vettem de még nem probáltam ki.(Most a 30 ml-es kiszerelés akciós,amúgy elég húzós az ára.)

Szerintem teljesen jó.Simán bekened az arcod és kész.Az illata kicsit furi, de meglehet szokni, állaga nem krémes inkább vizes.Nekem bevált van is itthon.Ki kell próbálni, nem lehet tudni h a te arcbõrödnek jó lesz-e, de egy próbát megér, ha nem válik be ott a normaderm tri aktiv a vichytõl, kicsit drágább, de sokan esküsznek rá, én is vettem de még nem probáltam ki.(Most a 30 ml-es kiszerelés akciós, amúgy elég húzós az ára.)

Mire jó a Evernote nevű alkalmazás?

Legjobb válasz: "ragacs" feljegyzéseket készíthetsz és szinkronizálhatsz eszközök között, szeniliseknek találták ki

"ragacs" feljegyzéseket készíthetsz és szinkronizálhatsz eszközök között, szeniliseknek találták ki
Nagyon jó kis program, lehet hang, fényképes vagy sima jegyzetet csinálni, amit bárhonnan elérsz ahol be vagy jelentkezve.

Mire jó a stone giant nevű program?

Legjobb válasz: DirectX 11-et demonstráló program.

DirectX 11-et demonstráló program.

Battlefield játékokban mire jó a "Tracer Dart" nevű fegyver?

http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/article/107/1074829/trac..

Legjobb válasz: lõni

lõni
A kérdező hozzászólása: You Don't Say? Komolyan... Ha nem tudod minek írsz? De mi haszna van vele? Mit mûvel az a fegyver? Mert nem sebzi az embert, se a jármûvet, ha rálövök vele a jármûre ad 10 pontot, de mi történik a jármûre? érted?
Ez egy nyomkövetõ! Az embere ne is lõjjél:) lõd a helire vagy tankra vagy akármilyen jármûre na és utána elõ a javelint:) És bumm:D
A kérdező hozzászólása: A Javelin a RPG? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!