Találatok a következő kifejezésre: Jó a milumil 1-es tápszer (2 db)

Jó a Milupa milumil 1-es tápszer?

Legjobb válasz: Az én kisfiam Milupa Miluma HA Start 1-et eszik. Nem tudom, erre gondoltál-e? Nekünk bevált. Minden nap van kaki, soha nem volt hasfájós! 18 hetes most a kisfiam. :) Jó babázást!

Az én kisfiam Milupa Miluma HA Start 1-et eszik. Nem tudom, erre gondoltál-e? Nekünk bevált. Minden nap van kaki, soha nem volt hasfájós! 18 hetes most a kisfiam. :) Jó babázást!
nem tudom magyarorszägon létezik e de az aptamil a legjobb tejecske babäknak!én svàjcban lakom, és azt adjuk a babànknak.az orvos ajänlotta itt is hogy a legjobb tàpszer.tényleg nagyon jo , és ellentétben a többi tépszerrel, ez nem keserü, és imädja a picim, és borzalmasan sok vitamin van benne..ajànlani tudom csak.tényleg jo!
Nekünk is ez van, De az elsõ hozzá szólohoz képest nekünk nagyon fáj a hasi tõle. A kislányom 2 hónapos, így el kezdtem adni neki az õszibarackot turmixolva, meg a levét is , és azóta van minden nap kaki. Ha nem kap barackot 2-3 nap is eltelik kaki nélkül.Azonkívûl ez a legjobb, a humanna az még rosszabb és hígabb is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak 2naponta kakil a babám, és sokat erõlködik, a Humana-ról tértünk át a Milupa milumil-re. Szabad neki barackot adni???

A kisfiam 2 hónapos és a milumil 1 optima 0 - 6 hónapos tápszert szedi . És a 1 nap 1 szer székletel és ez jó?

Legjobb válasz: Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!

Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!
1 nap 1 kaki tökéletes, ne aggódj. Utolsó! ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor javaslom üsd el az idõt máshol. lll-es szektatársaid már biztos nagyon hiányolnak.
Miért eszik 2 hónaposan már tápszert? Olyan nincs, hogy nincs teje valakinek. Inkább a mai anyukáknak nincs türelme szoptatni, meg kényelmesebb .Ne csodálkozz ha allergiás lesz a gyereked.
Igen.Elég ha napi egyszer kakál.Eleinte azért kakálnak többet mert tisztul a kis gyomruk.Amíg nincs szorulása addig nincs gond :)
"Kedves" 3-as! Képzeld nekem elapadt a tejem amikor 2 és fél hónapos volt a fiam, pedig elõször rengeteg volt! Mindent megpróbáltam , de nem sikerült, egyszer csak minden fájdalom és csomó nélkül eltûnt. És nem lett allergiás a tápszertõl! A szobatársam a kórházban pedig sírt dühében, mert mindenkinek vitték a babáját szopizni és neki el sem indult a tejtermelése!!! Végig tápszeres volt a kislánya, aki ma egy erõs egészséges 7 éves kisiskolás. Pfff... aki nem ért hozzá, minek szól bele!!! Amúgy kedves kérdezõ, nem gond a napi 1 széklet. A kisfiamnak késõbb /2 évesen/ volt, hogy 3-5 napig sem volt, én is ilyen vagyok, úgyhogy nem csináltam belõle ügyet és a doki sem. Hiába etettem bármivel, ha fájt a pocija, kapott székletlazítót és kész. Most 7 éves és naponta ráül a vécére :)
Teljesen jó a napi 1 kaki. A 3-as válaszra meg csak annyit, hogy NEM IGAZ az hogy "nincs olyan akinek nincs teje" szöveg!!!! Én szülés után 1 hétig 39 fokos lázzal feküdtem kórházban és képzeld, hogy elapadt a tejem!! Szóval szinte az elsõ naptól kezdve kellett a tápszer! Azóta 3, 5 éves és teljesen egészséges és allergiamentes...
Az ilyesmi kérdekre csak 1 nagyon jó oldalt tudok mondai Szülök lapja .hu Ezt örömmel tudom ajánlai !
*székel vagy széklete van és amúgy rendben van teljesen :-)
igen elég. nekem az orvos azt mondta hogy lesz olyan nap mikor nem is lesz úgyhogy ne lepõdj meg. én is megijedtem mikor napi 1 volt csak. 4 hónapos a babám.
Kedves 3 -as Értékelném a hozzászólásodat. Hogy te milyen egy okos csaj vagy el sem hiszem!! Talán ha a helyembe lettél volna és a császárod után 2 hétre ismét felvágnak mert be vagy gyulladva mint állat akkor nem irtál volna le egy ilyen butaságot és akkor bizonyára neked sem lenne tejed!!! De mivel ezt irod ilyen lazán, mert neked tuti van és másokon éled ki magad te dicsekvõ mitugrálsz! Nekünk meg más van ami neked nincs! Kedves kérdezõ Nem baj a napi 1 kaki, de szerintem az optimát váltsd le komfortra.Az optima olyan keserû a komfort meg édeskés.De ha elfogadja a babód akkor semmi baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!