Találatok a következő kifejezésre: Jó a milumil (11 db)

Glutén bevezetésére a Milumil 7 gabonapépet szeretném használni. Jó úgy, hogy a gyümölcsbe (alma-őszibarack vagy alma-szilva) teszek csak úgy 1 kiskanállal belőle? 5, 5 hós a babám.

Vagy vízben kell áztatni el?tte? Rá van írva a dobozra, hogy felbontás után 3 hétig lehet felhasználni. Ezt mennyire tarjátok be szigorúan? Mikortól lehet 1 kiskanálnál többet tenni a gyümölcsbe?

Legjobb válasz: Úgy korrekt, ha bemásolom a Milumil összetételét is: 99,5% gabona(rizs, árpa, kukorica, teljes kiõrlésû gabonák (búza, zab, köles, rozs, glutént tartalmaz), kalcium-karbonát, vitaminok (C, Niacin, E, Pantoténsav, A, B1, B6, Folsav, D3, K, Biotin, B12), vas-.pirofoszfát, kálium-jodid. Tehát a gabonán kívül vitamin és ásványi anyagok vannak csak benne.

Úgy korrekt, ha bemásolom a Milumil összetételét is: 99, 5% gabona(rizs, árpa, kukorica, teljes kiõrlésû gabonák (búza, zab, köles, rozs, glutént tartalmaz), kalcium-karbonát, vitaminok (C, Niacin, E, Pantoténsav, A, B1, B6, Folsav, D3, K, Biotin, B12), vas-.pirofoszfát, kálium-jodid. Tehát a gabonán kívül vitamin és ásványi anyagok vannak csak benne.
1 hónapig én csak 1 kiskanállal adtam minden nap, sima lisztet, 5 hós korában.6 hónaposan kezdtem növelni az adagot, de akkor már nem napi szinten kapott. (Igaz, én anyatej mellett csináltam így, amikor még gyümölcsöt sem nagyon evett, csak a tejhez kevertem. Ha tápszeres a baba, elképzelhetõ, hogy rövidebb idõ után is lehet már növelni az adagot.)Nálunk kifejezetten így tanácsolta a gyerekorvos-védõnõ, mert sajnos nagyon súlyos lisztérzékenység van a családban.
Én sem tanácsolom, hogy ezzel vezesd be neki.Nem tudod annyira figyelemmel kísérni a mennyiségét a keksznek. Mezei háztartási kekszet törj össze/darálj le; legelõször csak 1 db-ot.Aztán pár napig tartsd ezt az adagot, hogy lásd nem okoz-e gondot a picinél.Aztán fokozatosan emeld a kekszek darabszámát.Így tudod a legmegfelelõbben bevezetni neki. Én sem használtam és használnék ilyen mû vackot, fõleg ne egy olyan fontos dolognál, mint a glutén bevezetése. :(
Ne ilyen mûételt tegyél a gyümölcsbe, hanem kekszet. Az egészségesebb.

Jó a Milupa milumil 1-es tápszer?

Legjobb válasz: Az én kisfiam Milupa Miluma HA Start 1-et eszik. Nem tudom, erre gondoltál-e? Nekünk bevált. Minden nap van kaki, soha nem volt hasfájós! 18 hetes most a kisfiam. :) Jó babázást!

Az én kisfiam Milupa Miluma HA Start 1-et eszik. Nem tudom, erre gondoltál-e? Nekünk bevált. Minden nap van kaki, soha nem volt hasfájós! 18 hetes most a kisfiam. :) Jó babázást!
nem tudom magyarorszägon létezik e de az aptamil a legjobb tejecske babäknak!én svàjcban lakom, és azt adjuk a babànknak.az orvos ajänlotta itt is hogy a legjobb tàpszer.tényleg nagyon jo , és ellentétben a többi tépszerrel, ez nem keserü, és imädja a picim, és borzalmasan sok vitamin van benne..ajànlani tudom csak.tényleg jo!
Nekünk is ez van, De az elsõ hozzá szólohoz képest nekünk nagyon fáj a hasi tõle. A kislányom 2 hónapos, így el kezdtem adni neki az õszibarackot turmixolva, meg a levét is , és azóta van minden nap kaki. Ha nem kap barackot 2-3 nap is eltelik kaki nélkül.Azonkívûl ez a legjobb, a humanna az még rosszabb és hígabb is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak 2naponta kakil a babám, és sokat erõlködik, a Humana-ról tértünk át a Milupa milumil-re. Szabad neki barackot adni???

A kisfiam 2 hónapos és a milumil 1 optima 0 - 6 hónapos tápszert szedi . És a 1 nap 1 szer székletel és ez jó?

Legjobb válasz: Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!

Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!
1 nap 1 kaki tökéletes, ne aggódj. Utolsó! ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor javaslom üsd el az idõt máshol. lll-es szektatársaid már biztos nagyon hiányolnak.
Miért eszik 2 hónaposan már tápszert? Olyan nincs, hogy nincs teje valakinek. Inkább a mai anyukáknak nincs türelme szoptatni, meg kényelmesebb .Ne csodálkozz ha allergiás lesz a gyereked.
Igen.Elég ha napi egyszer kakál.Eleinte azért kakálnak többet mert tisztul a kis gyomruk.Amíg nincs szorulása addig nincs gond :)
"Kedves" 3-as! Képzeld nekem elapadt a tejem amikor 2 és fél hónapos volt a fiam, pedig elõször rengeteg volt! Mindent megpróbáltam , de nem sikerült, egyszer csak minden fájdalom és csomó nélkül eltûnt. És nem lett allergiás a tápszertõl! A szobatársam a kórházban pedig sírt dühében, mert mindenkinek vitték a babáját szopizni és neki el sem indult a tejtermelése!!! Végig tápszeres volt a kislánya, aki ma egy erõs egészséges 7 éves kisiskolás. Pfff... aki nem ért hozzá, minek szól bele!!! Amúgy kedves kérdezõ, nem gond a napi 1 széklet. A kisfiamnak késõbb /2 évesen/ volt, hogy 3-5 napig sem volt, én is ilyen vagyok, úgyhogy nem csináltam belõle ügyet és a doki sem. Hiába etettem bármivel, ha fájt a pocija, kapott székletlazítót és kész. Most 7 éves és naponta ráül a vécére :)
Teljesen jó a napi 1 kaki. A 3-as válaszra meg csak annyit, hogy NEM IGAZ az hogy "nincs olyan akinek nincs teje" szöveg!!!! Én szülés után 1 hétig 39 fokos lázzal feküdtem kórházban és képzeld, hogy elapadt a tejem!! Szóval szinte az elsõ naptól kezdve kellett a tápszer! Azóta 3, 5 éves és teljesen egészséges és allergiamentes...
Az ilyesmi kérdekre csak 1 nagyon jó oldalt tudok mondai Szülök lapja .hu Ezt örömmel tudom ajánlai !
*székel vagy széklete van és amúgy rendben van teljesen :-)
igen elég. nekem az orvos azt mondta hogy lesz olyan nap mikor nem is lesz úgyhogy ne lepõdj meg. én is megijedtem mikor napi 1 volt csak. 4 hónapos a babám.
Kedves 3 -as Értékelném a hozzászólásodat. Hogy te milyen egy okos csaj vagy el sem hiszem!! Talán ha a helyembe lettél volna és a császárod után 2 hétre ismét felvágnak mert be vagy gyulladva mint állat akkor nem irtál volna le egy ilyen butaságot és akkor bizonyára neked sem lenne tejed!!! De mivel ezt irod ilyen lazán, mert neked tuti van és másokon éled ki magad te dicsekvõ mitugrálsz! Nekünk meg más van ami neked nincs! Kedves kérdezõ Nem baj a napi 1 kaki, de szerintem az optimát váltsd le komfortra.Az optima olyan keserû a komfort meg édeskés.De ha elfogadja a babód akkor semmi baj.


A Milupa Jó éjszakát tápszer jobb estére mint a Milumil 2?

8 hónapos a lányom és elég nagyétk? a kicsike... :-)

Legjobb válasz: Én semmi különbséget nem vettem észre,nem aludt többet tõle.

Én semmi különbséget nem vettem észre, nem aludt többet tõle.
A Jó éjszakát tápszer sûrûbb mint a sima, ezért lehet laktatóbb. Nyugodtan adhatod már a lányodnak. Az én fiam is a Mildibé Szép álmokat(ami hasonló) issza, már 6 hónapos korától, de sajnos eddig mindig felébredt éjjel is enni. Most 13 hónapos, és elõször fodult elõ, hogy 2 éjszakát átaludt:)
A 2.vok.És a következõ etetés se tolódott ki, illetve a mennyisége se változott(nem evett kevesebbet)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Arra lennék még kíváncsi, hogy a sûrûbb tápszert milyen cumiból eszitek? Mert nekünk 3-as Avent van, de a Milumil2 is alig jön ki rajta... Elõre is köszi!

Adhatok Milumil jó éjszakát tejpépet a babának?

23 hetes a babám, szopik de 1 hete már tejpépet, is kap esténként és gyümölcsöt délel?tt, mert nem elég neki a tejem. A doki írt fel ha-s tejpépet de 2 napja nem eszi meg, éjjel viszont másfél két óránként ébred szopni! Láttam milumil banános jó éjszakát tejpépet (4 hónapos kortól), megpróbálhatom?

Legjobb válasz: Köszi a választ,igen már 5,5 hónaposak vagyunk! Ja a tejpép meg milupa nem milumil nem tudom miért ezt írtam!

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igen már 5, 5 hónaposak vagyunk! Ja a tejpép meg milupa nem milumil nem tudom miért ezt írtam!
Ha jól számolom már majdnem 6 hónaposak vagytok, ugye? Szerintem adhatsz neki, de nem biztos hogy használ:) Az én kisfiam tápszeres, 6 hónapos korától kipróbáltam már mindenféle Jó éjszakát, meg Szép álmokat tápszereket, de így is felébred egyszer enni. De azért egy próbát megér! 2 gyerekes anyuka
Szia, én az esti tápszerbe rakok 1 evõkanál tejpépet és igy csak reggel 5kor ébred enn ia baba eddig 2-3között keltünk. most 7, 5 hósak vagyunk.
Szia.Én fele-fele arányban keverem(tápszer-vaníliás tejpép)éjszakára, és teljesen jóllakik.Este 9 körül falszik el és reggel 7-8 között ébred.5 és fél hós.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Adtam neki jóízûen megette nem úgy mint a másikat (gondolom az ízetlen volt neki). Kíváncsi vagyok, hogy hogy alszik majd éjjel!

6 hónapos tápszeres babának milyen tejpépet javasoltok jó árban? Eddig a HA-s vaníliás milumilt ette.

Legjobb válasz: igaz, nem HA, de milupa 4+os vaníliás is finom, de gondolom már unja a kicsi. adhatsz neki gyümölcsöset is. vagy simát, házilag dúsítva gyümölccsel. babydream (rossmann) és babylove (dm) is jó, és olcsók is, mert sajátmárkásak én még müllerben szoktam olcsón venni hipp-et és milupát.

igaz, nem HA, de milupa 4+os vaníliás is finom, de gondolom már unja a kicsi. adhatsz neki gyümölcsöset is. vagy simát, házilag dúsítva gyümölccsel. babydream (rossmann) és babylove (dm) is jó, és olcsók is, mert sajátmárkásak én még müllerben szoktam olcsón venni hipp-et és milupát.
Ha tejmentes pépet akarsz adni neki, akkor ajánlom a Humana almás pépet.
HU eddig, hát a lányom max 2 napig eszik meg egy ízt utána köszöni nem kér :) Hipp ?! Igaz nem HA-k de én azt imádtam a legjobban.
szia.én a kisfiamnak mindig a rossmannban vettem a tejpépet.a rosmanos 600 ft körül van és van belõle grizes, kekszes stb.az én fiam imádta

A 6 hónaposoknak való tápszer, mint például a Milupa Milupa Milumil 2 és a Milupa Jó Éjszakát! Sűrűbb állagú, mint a Milupa Start HA optima 0+?

A lassú folyás cumin átmegy?

Legjobb válasz: A 2 még nem, legalábbis nekünk jó volt ugyanaz a cumi. Viszont most váltottunk 3-ra, az kicsit tényleg sûrûbb. Jó éjszakát tápszert még nem vettem.

A 2 még nem, legalábbis nekünk jó volt ugyanaz a cumi. Viszont most váltottunk 3-ra, az kicsit tényleg sûrûbb. Jó éjszakát tápszert még nem vettem.

Milupa Milumil Ha 2-est és a Jó éjt tápszert milyen Avent-es cumival adjam?

8 hónapos. Ti pont úgy adagoljátok a tápszert ahogy rá van írva a dobozra? (Most kezdtük:)Az éjszakait 4-essel a nappalit 3-massal? Az éjszakait akárhogy rázom becsomósodik, pedig 2 napja bontottam fel és megfelel? h?mérséklet? vízbe rakom.

Legjobb válasz: Aham. Hááát, nem ismerem õket, hogy milyen az állaguk. Nekem egyébként a Beba csomósodott be, azt mindig tejhabosítóval kevertem össze, mert az eldolgozta benne a csomókat. És én azt tapasztaltam, hogy akkor jó a cumi nagysága, ha kettõt szív, egyet nyel. Ha 3-4 szívás után jött csak a nyelés, akkor már nagyobb cumira kellett váltanom

Aham. Hááát, nem ismerem õket, hogy milyen az állaguk. Nekem egyébként a Beba csomósodott be, azt mindig tejhabosítóval kevertem össze, mert az eldolgozta benne a csomókat. És én azt tapasztaltam, hogy akkor jó a cumi nagysága, ha kettõt szív, egyet nyel. Ha 3-4 szívás után jött csak a nyelés, akkor már nagyobb cumira kellett váltanom
Milyen a jó éjt tápi? Mert amit én adok a kisfiamnak, ahhoz már kellett a 4-es cumifej. Nagyon lassan jött belõle neki, szenvedett a hármassal, így rögtön kicseréltem nagyobbra. A másikat nem ismerem, mi reggel is a jó éjt tápit ittuk.
Elsõ vagyok. Azt lehagytam, hogy Humana jó éjt tápit veszek mindig.
A kérdező hozzászólása: A jó éjt is Milupa:)
Én megmondom õszintén, hogy a verbális Aventessel adom neki. Egyáltalán nem volt már sajnos elég neki a 4-es, így kipróbáltam a verbálisat. Gyorsan jön belõle, de van három fokozata. Olyan mintha pohárból inna. Õ nagyon szereti...:-) Csal elõször volt furcsa neki, hogy gyorsan jön, utána nagyon nagyon tetszett neki!!! :-) Ezek már olyan sûrû tápszerek....én mindig kanállal kavarom szét és szerencsére csomómentesre sikerül. A rázással már nem értem semmit....:-)
Variábilis, nem verbális!
Utolsó köszönöm a kijavítás! Igaz, tök [email protected] vagyok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ Milupa csak a 2-esbõl jön jól, a hármas cumiból már fuldoklik tõle. Pedig a dobozon lévõ keverési arányt használom.

Tejallergiás a kislányom, sajnos elfogyott az anyatejem, ezért tápszert kap, 9 hónapos. (Milumil Pepti Plus 2) Mivel az ízét utálja ezért egy kis baracklével öntöm fel, így megissza. Jó ez így?

Legjobb válasz: Az én lányom is ezt issza, és az elején néha tettem bele kamillateát, mert attól valahogy jobb lett, könnyebben megitta. Most már nem teszek bele semmit (10 hónapos a lányom), mert magában is elfogadja. Úgyhogy majd te is próbálkozhatsz idõvel, hogy egyre kevesebb õszilét teszel bele, végül elhagyod, hátha megszokja az ízét.

Az én lányom is ezt issza, és az elején néha tettem bele kamillateát, mert attól valahogy jobb lett, könnyebben megitta. Most már nem teszek bele semmit (10 hónapos a lányom), mert magában is elfogadja. Úgyhogy majd te is próbálkozhatsz idõvel, hogy egyre kevesebb õszilét teszel bele, végül elhagyod, hátha megszokja az ízét.
Az én lányom is ezt issza, most 10 hónapos.Szerencsére nem tejérzékeny, de amíg el nem fogy, ezt fogja kapni.Õ elfogadta, annak ellenére, hogy a tápszerek közül ezek a legkeserûbbek.Eleinte a védõnõ tanácsára tettem bele késhegynyi vaníliás cukrot, amit pár nap múlva elhagytam.A gyerekorvos egyenesen javasolta, hogy ha gond lenne az ízével, akkor turmixoljak bele egy kis gyümölcsöt, meggyet vagy banánt.Semmi gond nincs ezzel!Többet fog kakilni a gyümölcstõl.Fokozatosan csökkentesd a gyümölcsöt, és el fogja fogadni.Nekem 8 hónapos korában lett olyan kevés a tejem, hogy inkább a cumisüveget választotta, én se szoptatok már, de az a fõ, hogy a kicsi jóllakjon.

Jól érzékelem, hogy a Milupa Jó Éjszakát tápszere sűrűbb, mint a sima Milumil HA2?

Úgy t?nik, mintha lassabban folyna át a cumisüveg lyukán, de ha rázom, ugyanolyan s?r?nek t?nik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!