Találatok a következő kifejezésre: Jó a járóka v (4 db)

Jár v. ki hasonló cipőben? Már megőrjít a férjem, különböző oldalakról (TV2 chat stb. ) sms-ezik nőkkel. Mindennel tettem már ellene, de mindig megbukik. Miért csinálja? A kapcsolatunk nagyon jó, imád engem, de mégis nagyon zavar. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egy jó házi zöld gumicsizmával verd arcon. Utána üljetek le és mond el neki a véleményed meg , hogy nem lesz ez így jó válasszon a TV vagy te.

Egy jó házi zöld gumicsizmával verd arcon. Utána üljetek le és mond el neki a véleményed meg , hogy nem lesz ez így jó válasszon a TV vagy te.
Szerintem nagyon keményen lépj fel a dolog ellen.A barátnõm mellet sem jut eszembe hogy ilyet csináljak, feleséggel meg fõleg nem állapot.
Egyrészt elég infantilis dolog, ha unatkozik, és ott a net épp elég sok idõtöltés adódik. Másrészt meg jön egy bevállalós nõ, akkor meg égésnek fogja érezni, hogy csak duma, semmi más, - szóval minden folyónak van sodrása valamerre, ha lassú is.
kérj meg innen hapsikat, hogy sms-ezzenek veled úgy, hogy a férjed is lássa.
Lehet valóban unatkozik. Van mifelénk egy mondás: Mindegy, hogy hol éhezik meg a férfi, csak otthon lakjon jól! Amíg a személyes találkozást nem keresi ezekkel a nõkkel addig nincs baj!
Talán csak így jön meg az étvágya! De otthon "eszik"?
A kérdező hozzászólása: Mivel éjjel dolgozik, állítólag unatkozik.... és csak szórakoz
Unatkozik, ez majdnem biztos... Nem tudom a korát, de ha ötven körüli, akkor az utolsó nekirugaszkodás is lehet.... Ha lebukott, és tudja, hogy neked nem tetszik, akkor viszont nagyon modortalan.... bocs...
Zavard el a sunyiba, talán észbe kap.Most komolyan, mire mész a finomkodással?Semmire, erre nincs mentsége.

Jó a hálós járóka v. inkább a "hagyományos"?

Anyuék adtak pénzt a gyerk?c névnapjára, hogy vegyünk neki járókát, csak az a kérésük volt, hogy a hálósat vegyük meg, mert az összecsukható, és ha lemegyünk hozzájuk tudkuk vinni magunkkal. De én azt hallottam, hogy abban kés?bb tud felállni majd a babó, merthogy nehezebb benne kapaszkodnia, de azt mondták ez hülyeség. Szerintetek igazuk van?

Legjobb válasz: A hálósba beleakad, ha meg sûrû, zavarja a látását. Az új szemlélet ez.

A hálósba beleakad, ha meg sûrû, zavarja a látását. Az új szemlélet ez.
3 gyerekem volt hálós járókában, csak a ruhák gombja tud beleakadni a gyerek nem igazán.Az összecsukhatósága miatt tényleg ez a praktikus.
szerintem mi is felnõttünk hálósban :D
A hálós nagyon rossz a szemnek, próbáld ki! Nekünk négyszögletes mûanyag léces volt, amit pikk-pakk szét lehetett kapni. Minden oldala más színû.
Az én pici fiamnak hálós van, elõször mi is fa járókát akartunk, de örülök hogy meggondoltuk magunkat, mert nagyon izgága és a fa járókában már össze vissza verte volna magát.
Szia! A fajáróka a legjobb, mert nagyobb, mint a hálós és a gyerek megtanul kapaszkodva felállni, ülni. Unókatesó egybõl felállt, ülni csak jóval késõbb tudott, mert nem volt mibe kapaszkodnia, neki hálós járókája volt. Egyébként a a fajáróka sokkal strapabíróbb és tartósabb is! A legjobbakat!


Miért szeretitek lányok azt ha egy fiu oltogat v alakú polóban jár a haja olyan, mint az ecset ez miért jó?

Legjobb válasz: Mert a lányok mostanában a divatb*zi majmokra buknak akik teljesen úgy viselkednek mint a lányok. Rózsaszin póló tükör pózolás, csücsörítés stb. a másik meg az, hogy a lányok csak a roszakat szeretik, és ez az amit én sosem fogok megérteni.Ha egy fiú szereti õket és mindent megadnak neki azt számba se veszik, azt mondják rájuk h papucsok meg a többi jelzõ, aki meg le se szarja õket, mindig ütögeti meg rúgdossa meg p*csöm tudja még mit, azért meg szó szerint meg vannak halva. Erre szokták mondani h sosem fogjuk mi, fiúk, férfiak megérteni a nõket. De szerintem õk sem értik magukat.

Mert a lányok mostanában a divatb*zi majmokra buknak akik teljesen úgy viselkednek mint a lányok. Rózsaszin póló tükör pózolás, csücsörítés stb. a másik meg az, hogy a lányok csak a roszakat szeretik, és ez az amit én sosem fogok megérteni.Ha egy fiú szereti õket és mindent megadnak neki azt számba se veszik, azt mondják rájuk h papucsok meg a többi jelzõ, aki meg le se szarja õket, mindig ütögeti meg rúgdossa meg p*csöm tudja még mit, azért meg szó szerint meg vannak halva. Erre szokták mondani h sosem fogjuk mi, fiúk, férfiak megérteni a nõket. De szerintem õk sem értik magukat.
Lány vagyok, és csak röhögök az ilyen "pasikon". Szerintem nagyon gáz, és attól csak rosszabb hogy tucatdolog, teljesen elvesznek egymást között, nincs bennünk semmi egyedi. 19L
Nem szeretem, nem is jó. A normálisakra bukom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.De szomorú a tény


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!