Találatok a következő kifejezésre: Jó a járóka (418 db)

Szerintetek jó a járóka? Kinek milyen vált be?

Els? babánknál nem volt, mert igérte egy rokon, hogy ? ad, mi ne vegyünk.De mire megkaptuk, már 8 hós volt a kicsi és akkor már nem szokott bele. 5 hósak vagyunk.

Legjobb válasz: Nekünk a hagyományos fából készült négyszögletes volt... Úgy voltam vele, hogy minél nagyobb legyen, legyen helye a gyereknek kúszni, mászni, forogni... Persze, attól is függ, hogy mennyi helyetek van, mert kicsi lakásban az összecsukható kerek-hálós praktikusabb (csak ez a gyereknek elég szûk, a háló sem valami jó, mert nem tud stabilan belekapaszkodni).

Nekünk a hagyományos fából készült négyszögletes volt... Úgy voltam vele, hogy minél nagyobb legyen, legyen helye a gyereknek kúszni, mászni, forogni... Persze, attól is függ, hogy mennyi helyetek van, mert kicsi lakásban az összecsukható kerek-hálós praktikusabb (csak ez a gyereknek elég szûk, a háló sem valami jó, mert nem tud stabilan belekapaszkodni).
Háát.. egy 5 hónapos baba, aki megszokta, hogy "övé a világ", nem biztos, hogy díjazná a járókát. Nálunk a 2 nagyobbnak volt, de nem szerettek benne lenni, így csak játéktárolásra használtuk. A két kicsinek már nem is vettem. Arra a kérdésre, hogy jó-e, kétféle választ fogsz kapni: van aki el se tudja nélküle képzelni, a másik csoport meg nem szereti. Bizonyos szempontból jó, pl. ha ki kell szaladnod valamiért és ne maradjon a baba egyedül, felügyelet nélkül..de ez másképp is megoldható.. Ha amellett döntesz, hogy veszel, legjobb, ha egy tágas, fa járókát veszel, mert abba bele tud kapaszkodni, fel tud majd benne állni és lesz benne elég hely is, hogy játszani tudjon benne.
A kérdező hozzászólása: Vettem!!! Fa járókát, mert a hálósban elképzeltem magam, s olyan volt, mintha halként kifogott volna egy halász...:-) Meg kicsinek is találtam. Eddig szeret benne lenni, jókat ficánkol és nevetgél benne!A játékaival jól elvan, nagyon tágas. Nem bántam meg. Köszi a válaszokat!

Mire jó a járóka?

Legjobb válasz: Biztonságban van a baba.Az én lányom egész nap abban játszik.Van helye forgolódni, körbelát, és én is nyugodt vagyok, nem esik le sehonnan,felmehetek az emeletre, kinyithatom az ajtót ha csengetnek aggódás nélkül.

Biztonságban van a baba.Az én lányom egész nap abban játszik.Van helye forgolódni, körbelát, és én is nyugodt vagyok, nem esik le sehonnan, felmehetek az emeletre, kinyithatom az ajtót ha csengetnek aggódás nélkül.
Mikor mire :) 3.5 hónapos korától használjuk, akkor még csak emelt szinttel, nevezhetjük "fekvõkének". Ebben játszott nappal, nem a földön. Igy biztonságban volt, nem gurult be az ágy alá késõbb, stb. Kint is volt sokat persze, de csak akkor, ha mellette tudtam lenni közvetlenül. Késõbb ül, áll, egyszerûbb és biztonságosabb, mintha a függönybe kapaszkodva tenné meg elsõ lépéseit felügyelet nélkül. Illetve bár kipakoltuk a nappalinkat, azért csak mostanában merem benne egyedül hagyni teljesen, 1 éves múlt. Szóval ha biztonságban akarom tudni, kimegyek pisilni, fõzni, akkor jobb, ha a járókában van.
Mi még nem tartunk ott, de ismerõsöknél láttam már olyan bébiket, akik járóka nélkül nõttek fel. Ha nálatok kevés a hely és biztonságos környezetet tudsz teremteni, akkor nem feltétlen szükséges. Max. ha kimész pisilni, ajtót nyitni, stb. addig magaddal viszed (fõleg, ha kis lakás... gondolom akkor emeletre nem mész), vagy beteheted arra a két percre akár a kiságyba is.
A kérdező hozzászólása: Annyira nincs hely, nem tudom, hogy vegyünk-e.
Ha vele tudsz lenni napközben, akkor nem kell csak tegyél le egy nagy plédet a földre és tedd körbe párnákkal, ha még nem jár. De ha felügyelet nélkül hagyod, csak tedd be a kiságyába pár játékkal, lehet hogy ott is elvan fél órát. Nekünk is kicsi a lakás, de vettünk járókát. Kicsit bánom, mert mellé nem is nagyon tudom kitenni, csak ha felállítom az oldalára. Próbálna mászni és mindig beleütközik a kis feje a rácsba, pedig 1m*1m-es a járóka. Szerintem eladjuk.
Szia! Nálam is kevés a hely, ezért én habtapit vettem. Azt bármikor össze tudom szedni, ha útban van. 4 hónapos a babám, nagyon szeret rajta lenni, rárakom a játszószõnyeget, körberakom játékokkal, tud rajta forgolódni. Néha a kiságyba is berakom játszani. Mivel szeretném, hogy tudja a különbséget, hogy mikor kell az ágyban aludni és mikor játszani, kicsit átrendezem ilyenkor a terepet. A takarót kiveszem, a lepedõre színes huzatot terítek, berakok pár plüssállatot és csörgõt, és az ágy oldalára is akasztok valamit. Ezen kívül fejjel a másik irányba fektetem. (Remélem, érzi a különbséget, és nem hiába erõlködöm a pakolászással!) Szóval én ezeket találtam ki járóka helyett.

Ez az utazóágy jó lesz járókának is? Nincs benne sokat a babám, csak mikor nem hagyhatom szabadon garázdálokdni.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32625?storetype=w..

Legjobb válasz: Ha sokat lenne benne is jó lenne. nekünk pont ilyen utazó ágyunk van, és pl karikor 3 hós volt anyukáméknál egésznap ebben volt mint egy járókában. nekem imád a sima járókába is elvan egész nap.

Ha sokat lenne benne is jó lenne. nekünk pont ilyen utazó ágyunk van, és pl karikor 3 hós volt anyukáméknál egésznap ebben volt mint egy járókában. nekem imád a sima járókába is elvan egész nap.
Nekünk nem vált be, mert nem látott ki belõle olyan jól, mint a hagyományosból, és szûk, és nem tudsz játékokat akasztani rá. Végül vettünk egy 100x100-as rácsosat, és abban már elvolt. Bár elõbb vettük volna... Az utazóágyat meg bõven kihasználtuk amikor máshol ért az alvásidõ. De minden gyerek más. Ha nem marad meg benne, akkor próbáld ki a hagyományost.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de hamarabb arra gondoltam elég strapabíró-e, ha ficánkol, izeg-mozog benne, rugdossa az oldalát, feláll? El nagyon nem marad semmiben, ami õt korlátozza, ezt tényleg csak akkor használnánk, ha muszály + persze ágynak, aludni, ha megyünk nagyszülõkhöz.


Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

Szaisztok! 14éves vagyok és van egy lány akivel egy jó ideje járok. Most a "milyen lenne csókolózni" korszakunknál járunk. És igazából én is szeretném, de mi van ha elrontok valamit? Hogy kezdjek neki? És hogy kerülhetném el a kellemetlen dolgokat?

Legjobb válasz: Lényeg hogy legyél magabiztos, nézz a szemébe határozottan, és onnantól magától fog jönni. Nincs mit parázni rajta tényleg. És egyetértek az elõzõ válaszolóval, ha véletlenül nem is lesz olyan jó az elsõ úgy is szeretni fog. Hajrá 15/F

Lényeg hogy legyél magabiztos, nézz a szemébe határozottan, és onnantól magától fog jönni. Nincs mit parázni rajta tényleg. És egyetértek az elõzõ válaszolóval, ha véletlenül nem is lesz olyan jó az elsõ úgy is szeretni fog. Hajrá 15/F
Hûû, én még nem csókolóztam, de nem értem: miért kell ezen parázni? :) Állítólag nem lehet elrontani. :D Ha meg mégis: biztos szeret, különben nem lenne veled. Akkor meg szeretni fog akkor is, ha "elrontod". :) Hajrá. :) 16/L
A kérdező hozzászólása: köszi! de ezzel én vhogy nem igy vagyok:P izgulok ink az a baj:S 6odikban a kezét nem mertem megfogni:S szoval azért:P
Ja, és aki azzal jönne, hogy fiatal vagy hozzá, az gondolkodjon el azon, hogy õ milyen volt 14 évesen. Teljesen természetes, hogy ilyenkor az ember már vágyik valakire, akit szerethet. :D
Értem. :) Egyébként én is hasonló vagyok. :D Most van alakulóban a dolog egy fiúval, és én sokáig kb. féltem például megölelni... (annak ellenére, hogy õ sokszor megölelt elõtte) Aztán sikerült megértetnem magammal, hogy ez tök jó. :) Azóta sokkal jobb. :) Ha egyszer rászánod magad valamire, utána nagyon könnyen fog menni (gondolom ez érvényes erre is).
A kérdező hozzászólása: köszi!a határozottságot majd vhogy magamra öltöm:)
Ez aranyos... :D Nem kell szarakodni, ha már beszéltek róla, ülj mellé, öleld át, és csókold meg. Ennyi. nem lehet elrontani, ne dugd le azonnal a nyelved a torkán, csak az ajkait csókold. Elõször. Tényleg nem nagy kunszt :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!akkor is furcsa lesz az elsö:P
Igy van eloszor kicsit furcs lesz. En is igy ereztem mikor eloszor csokozoltam (13 evesen).. Eloszor csak szajra kicsit kesobb nyelves is belefer. Szemkontaktuk, hozzahajolsz megcsokolod... Es a legboldogabb embernek fogod errezni magadat..:) :)
átvitt értelemben igen
"Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos" Szal..ja
Én is megkaptam egyszer egy pasitól, hogy érdekbõl voltam vele.. 1. ronda volt 2. éppen kijön a fizujából hónap végére + hitel hitel hátán jó pár millás adósság 3. ütött kopott Suzukival 4. bérlakásban élt a szüleivel és szerinte én érdekbõl voltam vele.. WTF??? Mi a fenét lehet erre mondani?!:...
A kérdező hozzászólása: Megértelek, de ez nem ide tartozik :p

Mondanátok jó minecraft modokat amihez nem kell modloader, csak bemásolni a jar- ba?

A toomany és a timber megvan :) köszi

Legjobb válasz: little blocks nagyon jó mod :) amúgy hol szoktál játszani, single-ba, vagy szerveren? nem tudsz valami jó szervert? :D

little blocks nagyon jó mod :) amúgy hol szoktál játszani, single-ba, vagy szerveren? nem tudsz valami jó szervert? :D
A kérdező hozzászólása: Áhh tényleg! A little bolck mod télleg jó.Survivalozni nem szoktam néha parkour mapet , de inkább a haverom szerójáb szoktunk hülyülni :D ha èrdekel a szeró küldj egy privátot :D (hamachis)

Samsung S5230-nál nem támogatott fájltípus a jar, csak a jad, ez miért van? Az előzőnél jó volt.

Volt egy S5130-am,telenoros,picit másabb volt a menüje,kevesebb dolog volt,de simán futottak rajta a jar-os játékok,most vennem kellett újat (hosszú..),ami kártyafüggetlen,és most nem jó a jaros fájl rajta:S egyik barátn?mnek is olyan,hogy nem játssza le a jar-t,azért örültem h nekem meg igen,de mostmár nekem sem az új...Lehet ezzel valamit kezdeni?

Legjobb válasz: Firmware frissítés kell, ami garanciavesztéssel jár, és utána menni fog.

Firmware frissítés kell, ami garanciavesztéssel jár, és utána menni fog.
A kérdező hozzászólása: :S:S az nem jó..direkt a garancia miatt kellett másik, mert az elõzõ javítása nagyon drága lett volna, és pont lejárt a garancia, minden kis javítása több ezer lenne..azért vettem inkább egy újat, amire hosszú a garanciaidõ+kártyafüggetlen:S
Hát igen, nem egy megbízható telefon az s5230. Gondolom a kijjelzõd halt meg benne, mint az s5230 90%-ában.
A kérdező hozzászólása: Igen...:S
Na, lottómat fel is adom, hátha ott is nyerek, mint itt:) Kár volt mégegyszer ezért pénzt adni, de reménykedj, hogy ebbe nem fog meghalni ugyanúgy a kijelzõ. fw frissítést meg ha csinálsz, akkor úgy fogsz járni, mint az elõzõvel, hogy több lesz a leves, mint a hús.
Attól függ merre??
dubai, las vegas megfelel?
A kérdező hozzászólása: Budapesten :)
Morrison's
A38, Morrisons 2, derégnemvoltam sehol, ennyi jut eszembe hirtelen :D
A kérdező hozzászólása: Köszi eddig is a válaszokat:)
Persze az is kérdés hogy milyen helyre akarsz menni, táncos buliba, vagy inkább koncert vagy beülõs hely... akkor könnyebb válaszolni :)
A kérdező hozzászólása: Inkább beülõs hely kéne vagy nyitott részes hely vagy a szabadba, ugye a nagy meleg miatt most nem nagyon akarunk táncolni :)
Rézmál, Szimpla, Instant, Kuplung, Ittasellátó-bár ezek romkocsmák és elég drágák, elvileg a Park is jó bár ott még nem voltam.

Jó vagy rossz dolog a járóka?

Legjobb válasz: Szerintem jó, ha nincs állandóan benne és mellette ki tudja még magát mozogni, persze akkor ha már kúszik, mászik stb. Nekünk is van, 20-30 percet simán eljátszik benne akkor mikor körülötte fõzök, pakolok stb.

Szerintem jó, ha nincs állandóan benne és mellette ki tudja még magát mozogni, persze akkor ha már kúszik, mászik stb. Nekünk is van, 20-30 percet simán eljátszik benne akkor mikor körülötte fõzök, pakolok stb.
Neked nagy könnyebbség, ha a baba is szteretni neki se gond.
De ugye nem a bébikompra gondolsz? Csak azért kérdezem, mert már párszor láttam itt a "járóka" szót használni a bébikompra.
Unokatesóm most jár fõsulin valami csecsemõ-gondozó okj-ra, és ott azt tanítják, hogy valamilyen formában káros. Mármint az abban tartott babák visszahúzódóbbak, csendesebbek, meg ilyenek lesznek. De nekünk is van, vagyis most vettük, mert elkezdett forgolódni, és hát minden pillanatban nem lehetek mellette. Panelban lakunk, a konyhába nem fér be, de sokáig eljátszik benne. Beledobálom az összes játékát, és "küzd" értük. Sõt! Szerintem még a készségeit is fejleszti, mert ha kell neki a játék, ami pl a másik végében van, akkor "el kell jutnia" hozzájuk. :) ) Tehát hasznos szerintem.
Egyértelmûen jó.Mi biztos h nem tudnánk meglenni nélküle.Hiszen, ha belegondolsz, itt biztonságban tudod Õt, a kiságyán kívül is.Csak ne hálósat vegyél.Nekünk ikreink vannak, és elõször egy 1*1 -es hálósat vettünk, de sztem az még egy gyereknek is kicsi, fõleg h a hálója befelé is hajlik.Azon kívül a kicsim nem tudott belekapaszkodni, amikor már szeretett volna felállni.Amikor kicseréltük nekik, azonnal felállt.Rontja a szemét is, még nekünk is káprázott, amikor belenéztünk.Hátránya a rácsosnak, h ki"folynak" belõle a játékok, a rácsok között, ill. h õk is ki tudnak nyúlkálni, idõnként ellopnak ezt-azt, papucsot, távírányítót stb.:) )Ezek a hátrányok még mindig elenyészõek a hálós járókáéhoz képest.Igaz, nem lehet összecsukni, de nem foglal nagyobb helyet a térben, mivel alacsonyabb.Ütni sosem ütött, mivel túl messze vannak egymástól az oldalak, nem esett sosem neki.
Legalább van mibe kapaszkodnia.Létezik zenélõ járókeret is babáknak.
Nálunk az elsõ gyereknél nem volt, de a másodiknál már szükségünk volt rá, a nagyobb ne tegyen benne kárt, amikor nekem dolgom volt. Szerintem jó dolog, a lányom nagyon sokat eljátszott benne.
Mitöl lenne rossz dolog? Van akinek kello van akinek nem. Nekünk azért van mert nagy a lakás, és ha a nappaliban vagyunk akkor csak bele kell tenni, pont mint egy kiságyban. késöbb ha már elkezd mászni is jó lesz, mert leengedjük aztán ha csöngetnek és rohanni kell az ajtóhoz vagy pl forr a víz a konyhában akkor csak bele tezsem, tudom hogy biztonságban van arra az 1 percre míg nem látom. Aztán ha nagyobb abba dobálom össze majd esténként a játékokat amit a nappaliban hagy.
Szerintem nagyon jó. Elég nagy a konyhánk, és sokat vagyunk itt, én csinálom a dolgom, õ meg benne játszik, énekelek neki, vagy bohóckodunk jókat. Van kutyánk is, és ha el kell mennem pl. wc-re, szívesebben hagyom a járókában a babát, mert ott nem tudja nyalogatni. Mondjuk õ még nem mászik, csak forog ezerrel. Én mindenesetre csak ajánlani tudom a rácsos fa járókát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!