Találatok a következő kifejezésre: Jó a intézet (5 db)

Jó a Kaáli intézet?

Legjobb válasz: Jó. A Gyõri intézetben mindenért fizetni kell, mert nem OEP által finanszírozott. A tapolcaiben minden ingyenes. A szolgáltatások minõsége azonban sztem mindenütt jó. Én csak ezt a kettõt ismerem, sajnos személyesen :( Vagy mire vagy kíváncsi pontosabban?

Jó. A Gyõri intézetben mindenért fizetni kell, mert nem OEP által finanszírozott. A tapolcaiben minden ingyenes. A szolgáltatások minõsége azonban sztem mindenütt jó. Én csak ezt a kettõt ismerem, sajnos személyesen :( Vagy mire vagy kíváncsi pontosabban?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a választ! Két éve, hogy nem szedek gyógyszert, mégsem estem teherbe. Most úgy határoztam, nem várok tovább és kérek idõpontot tõlük. Tulajdonképpen mindenre kíváncsi vagyok. Legfõbbképpen arra, hogy õk mennyire rugalmasak, mennyi ideig váratnak majd a kezeléssel, amitõl végre anyuka lehetek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!!
remélem azóta már van baba:) ))
Én válaszoltam a kérdésre anno :) Nálunk már azóta sikerült hála az égnek a baba, éppen ma ünnepeltük az elsõ szülinapját. Végül spontán jött össze 3 év várakozás, kínlódás stb. után. Remélem a kérdezõ is hasonlóan jó hírekkel tud szolgálni!!!!!!

Mit gondoltok a Pető Intézet Főiskolájáról? Jó döntés lenne? Több lent.

Konduktornak szeretnék tanulni,óvodapedagógusnak.Lenne pár kérdésem.Nehéz bekerülni?Milyen támogatásokat lehet kapni. Akkor is kaphatok támogatást ha az iskolát befejezve külföldre szeretnék menni? Van lehetőség ösztöndíjjal külfödre menni tanulni? Mennyibe kerül a kollégium? Lenne az iskola mellett időm dolgozni? Milyen a diákélet? Milyen tanórák vannak? Vannak tanórákon kívüli kötelező foglalkozások? Sokat kell tanulni? Sok gyakorlat van? köszi


Mi lesz egy olyan 21 éves fiatallal, aki helyett még mindig a szülei intézkednek, és így a gyerek még pl. az ösztöndíjat se tudja elintézni, mert fél egyedül elmenni egy hivatalba. Jó ez így?

Ja és tegyük azt hozzá,hogy még mindig 10 évesként kezelik,mert az illet? mindig engedélyt kér a szüleit?l,ha buliba,moziba akar menni,szülei sokszor nem is engedik el.

Legjobb válasz: Annyi a helyzet, hogy nagyon ragszkodik a szüleihe szerintem. Ennek annyi a hátránya, hogy késõbb nagyon nehéz lesz "talpra állnia". És minél késõbb kezdi el annál nehezebb...

Annyi a helyzet, hogy nagyon ragszkodik a szüleihe szerintem. Ennek annyi a hátránya, hogy késõbb nagyon nehéz lesz "talpra állnia". És minél késõbb kezdi el annál nehezebb...
Lepisálom magam! A vénkisasszony meg hogy jön ide?Nem éppen ez a kategória!
Az en szuleim ugyan ilyenek. 21 eves vagyok, elvarjak, hogy mindenhez engedelyt kerjek, es este 9-re haza jojjek!! Tegnap a baratommal toltottem a napot, hazajottem, aztan apam kozolte velem, hogy most reszletesen szamoljak be nekik, hogy hol jartam.. Mondom ez kesz vicc! Ebben a legrosszabb az, hogy vagy elturom ahogy viselkednek es alkalmazkodok vagy elmegyek itthonrol. Nalunk is ervenyesul a szokasos, amig az en kenyeremet eszed es itt elsz az van amit ok meghataroznak cimu dolog. Kivulrol nezve is nevetsegesnek tunik a dolog de aki benne van az se elvezi tulsagosan.. En szerencsere majusban vegzek a sulival, remelem mostmar munkat is talalok majd a szakmamban es elkoltozhetek itthonrol. Szeretnem vegre en elni az eletemet ugy hogy nem masok iranyitjak minden egyes lepesemet!! Itt a szulok hibaznak a nevelesi modszerrel aminek kesobb majd a gyerek vagy akkor mar felnott issza majd a levet ha szembesul a valo elettel..
Hát ez bizony baj! Nagy baj!
Ha nem akarod egész életében pátyolgatni, akkor tipli...
Basszus, engem 11 évesen kizavartak a bankból, hogy 12 éves kortól és SZÜLÕVEL nyithatok csak bankszámlát. Ennek örömére a 12. szülinapomon bekísértek a szüleim egy ezres kíséretében számlát nyitni, mert vágtam vissza a centiket addig :) Utána meg direkt adtak kisebb összegeket (apám zsebébõl kiszedett csörgõs apró mosás elõtt), hogy havonta gyûjtsem és tegyem be. Így lett egy jó bringám, összejött az önerõ, szülõk meg "vissza nem térítendõ segélyt" nyújtottak a fennmaradó részre. Hm...egész korán megtanították így a százalékszámítást :)
Az ilyenekbõl lesznek az élni képtelen APFek és vénkisasszonyok.
A kérdező hozzászólása: elhívtam az illetõt színházba, és azt mondta, hogy szüleitõl megkérdi, elengedik-e
A kérdező hozzászólása: akkor nemcsak én gondolom úgy, hogy a szülei rontották el
Wáó, hát ez nagyon nem lesz jó...
Tudod, sok szülõ van úgy, h amíg az én kenyeremet eszed, és nálam laksz, addig azt teszed, amit én mondok, akárhány éves vagy is. Undorító hozzáállás, mert abban viszont nem segítik, h önálló életet kezdhessen, sõt így egyenesen hátráltatják is benne. Nekem 22 éves létemre el kell kéredzkednem bárhová megyek, mindenre pénzt kell kérnem, és sokszor tízévesként kezelnek. És hiába lépnék le, nem tudok, mert nincs keresetem, nem mehetek dolgozni, mert tanulnom kell, és nem engednek. Ha ellenkezek velük, akkor meg lelki terror. Önbizalmam a béka se.gge alatt, semmi életem, itthon ülök egész nap, mert baj, ha elmegyek. Közben végig azt hallgatom, h elkényelmesedek, meg semmire nem fogom vinni (de baj, ha elmegyek, mégha melózni, az is), de nem segítenek, h lépni tudjak.
Életképtelen lesz, én is ismerek ilyet, buszra nem mer felszállni egyedül pedig 19 éves.Gáz, de ha a szülõkkel bármi lesz, vagy épp megunja és lép, ott fog egydül a nagyvilágba állni és sorjába kapja majd a pofonokat.És az ilyen szülõk sírnak alegjobban ha 30 évesen nincs unoka...De hogyan is lehetne, még normális párkapcsolatra sincs ezeknek esélye, élni se tudnak, csak vegetálnak.
Teljesen életképtelen egészen addig amíg - észhez tér, a sarkára áll és önálló életet kezd élni - talál egy talpraesett és kitartó párt maga mellé, akivel együtt megtörik a szülõi igát A férjem esetében a 2. verzió volt. :) 29 éves volt, és mondanom sem kell, hogy drága "szeretett" anyósom micsoda tûzokádó sárkány, mert elvettem a kicsi fiát (ezáltal nem szólhat bele az életébe, a bankszámlájába, a ruházkodásába stb stb stb). Most az öcsivel költözött össze, annak szívja a vérét. Már elõre sajnálom azt a lányt, akivel esetleg összejön öcsi. Most meg már olyan sármos, felszabadult harmincas lett a férjem, hogy lassan vigyáznom kell rá nehogy valami huszonéves lánykák lecsapjanak rá. :)
Egyetértek az elõzõekkel, annyival kiegészíteném h pl egy 21 évest gyakran nem vesznek komolyan hivatalos helyen, ezért ilyenkor célszerû egy középkorút magunkkal vinni, annak sokkal inkább meghadják a tiszteletet, pláne ha nõ, és így a fiatalnak is feleannyit kell tökölni az irodában.

28 hetes elsö babás leszek! Ha megszületik a pici utána mennék TGYÁSRA! Mik kellenek hozzá? És jó ha a munka hely könyvelöjéhez megyek, ö intézi?

SEGÍTSETEK,hogyan müködik!!!

Legjobb válasz: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,55404&_dad=portal&_.. Itt megtalálsz mindent. A munkahelyeden kell igényelni és a gyerkõc születési anyakönyvi kivonata kell hozzá (ezt én postán kaptam kb. 1 hét múlva). Boldog babavárást!

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55404&_dad=portal&_.. Itt megtalálsz mindent. A munkahelyeden kell igényelni és a gyerkõc születési anyakönyvi kivonata kell hozzá (ezt én postán kaptam kb. 1 hét múlva). Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!