Találatok a következő kifejezésre: Jó a haj Nem büdös (2 db)

Jó a raszta haj? Nem büdös? Lehet mosni? Sok baj van Vele?

Arra lennék kíváncsi, h egy lánynak érdemes e belevágnia abba, h raszta hajat csináltasson. Mert mondjuk ha megunom, utána le kell vágni az egészet, meg minden, nem?

Legjobb válasz: A barátomnak is volt, nem büdös, mosni is lehet, baj nincs vele csak mikor kezd szétesni. Akkor már nem is olyan jól néz ki, ha meg megunod vagy levágatod vagy mint a barátom megvárod hogy teljesen szétessen és addig rettenetesen fogsz kinézni. Az meg nem rövid idõ.. szerintem nem éri meg, akkor már inkább mûraszta, jobban is áll lányoknak, és szét is lehet szedni.

A barátomnak is volt, nem büdös, mosni is lehet, baj nincs vele csak mikor kezd szétesni. Akkor már nem is olyan jól néz ki, ha meg megunod vagy levágatod vagy mint a barátom megvárod hogy teljesen szétessen és addig rettenetesen fogsz kinézni. Az meg nem rövid idõ.. szerintem nem éri meg, akkor már inkább mûraszta, jobban is áll lányoknak, és szét is lehet szedni.
A héten vágattam le a rasztámat. :) 2 évig voltak dreadlockjaim, kifejezetten jól álltak ;) Csak az volt a baj, hogy nagyon gyorsan nõtt a hajam és gyakran szétesett, meg hogy nem volt senki, aki karbantarthatná. Merthogy a raszta viseléséhez min. 2 ember kell: akinek a fején van, és az, aki karbantartja. Utóbbinak segítenie kell a mindennapos sodrásban, vissza kell horgolnia a lenõtt hajakat stb. Nekem nem szabadott samponnal mosnom a hajam, mert szétjött tõle - kéthavonta mostam hajat babaszappannal és nem volt büdös, nem volt zsíros, teljesen egészséges séróm volt. Ha félsz attól, hogy hülyén fogsz kinézni, ha majd levágatot, inkább hagyd elõtte egy kicsit lenõni. Ha ügyes a fodrászod, akár még ki is tudja bontani a tincsek végénél, így nem lesz tüsi frizurád. ;) Szóval no para, jó buli az a raszta!
Rasta lány vagyok, én imádom a dreadlockjaimat, és nem tud szét esni :) Ha nem horgolod a tincsek tövét és nem sodrod a fejbõrhöz akkor "szét esik", de igazából csak lenõ a haj és az már rendes haj lesz, nem pedig kócos haj :) Lehet mosni, de felesleges szerintem, jó ha büdös lesz vagy valami akkor érthetõ, de amúgy nem kell :) 11hete kezdett elkészülni a hajam, 5hete készült el, és nem mostam azóta, egátalán nem büdös, és nem is kényelmetlen, pedig az elõtt 2-3naponta mostam hajat, de itt nem veszed észre ahogy zsírosodik :) Sõt itt az a jó, mert különben kiszárad a fejbõröd ami nem lenne jó :) Ajánlom a fodrász sampont, ha nagyon akarod mosni, de az elején ne, utána max 2hetente, de inkább 1hónapba egyszer :)
szeteses ellen hajgyanta ;) amugy meg nem olyan nagy tudomany karbantartani. a padtarsam egyedul csinalta a tincseket is, es meg mas hajat is belehorgolta h hosszabb tincsei legyenek. oran unta magat es bogozgatta. tok jo lett :) 1 horgolotu + 1 kis turelem es te is meg tudod tanulni. sakkor nem lesznek olyan problemaid sem h szetesnek a tincsek mert nincs idod mashoz rohanni h helyretegyen :) a hajadtol is fugg, ha vekonyszalu puha hajad van az elejen lehet h hulyen fogsz kinezni de idovel (es gayntaval) osszeall es szep lesz. figyelj h egyforma vastagsaguak legyenek a tincsek mert maskepp idetlen. szerintem lanynak a sok apro all a legjobban, attol megdusabbnak fog kinezni ;)
Igen, ezt nem lehet szétszedni utána.
Hogy ne essen szét, arra van valami módszer, neve is van, csak nem jut eszembe. Hát figyelj, ha nem vagy benne biztos, akkorelõbb csináltasd meg mézzel. Azt nem szabad mosni, de egy hétig kibírod, eldöntheted, hogy tetszik-e meg hogy jól áll-e, és ha úgy gondolod, utána becsomóztathatod.
Utolsó! Már bocsáss meg de te egy pöc$ vagy. Nekem is rasta hajam van és nincs sokkal több baj velemi mintha fonva lenne (mert nekem ezelõtt kb. 60-100 tincsbe lett befonva másfél hetente)... Hajrá rasta4ewah
Figyelj. Én 13 éves vagyok, és már nagyon sokat olvastam a rasta hajról meg egyéb dolgokról. És mostanára mondhatom hogy teljesen elhatároztam magam hogy rasta hajam lesz. Barátnõim támogatnak benne, szüleim is. Ha én meg merem csináltatni, te is... Sok sikert
A rasta haj büdös!!!! Utálom a rasztát!!!!!! A raszta az szar!!!! Nagyon drága és lehetetlen karbatartani!!
vele mintha*
Nekem nem támogatják. Sõt. Nem igazán tudom meggyõzni õket. Pedig szerinem jó lenne.
Istenem mennyi bajotok van. Támogatják, nem támogatják... A te hajad, a te külsõd. Ez soha nem tudtam felfogni.... Szerintem csináltasd meg kérdezõ, mivel majdhogynem mindenkinek jól áll és mert ugyebár egyszer élünk.

Jó ötlet parfümöt a hajra fújni? Nem lesz büdös egy idő után?

Legjobb válasz: büdös nem tom, de nekem egy helyen a hajamat elszínezte... (elszínezõdött) szõke lett egy helyen :S

büdös nem tom, de nekem egy helyen a hajamat elszínezte... (elszínezõdött) szõke lett egy helyen :S
Nem lesz büdös, ellenkezõleg. Folyamatosan megtartja ugyanazt az illatot, nem változik. Egy picit én is szoktam, de tényleg, csak nagyon keveset, de nem valódi parfümöt, hanem valami gyengébbet. Biztos azért szõkült ki, mert a valódi parfümök erõsebbek, talán az alkoholtól?
Nem ajánlom. Nagyobb divatházak illataiból lehet találni kifejezetten hajra valót is, azt inkább. Egyszer-egyszer, egy randira mondjuk mehet, de minden nap nem túl jó, az alkohol erõsen szárítja a hajat, ha a fejbõrre kerül, irritálhatja, azt is kiszáríthatja, stb. Büdös nem lesz, de egy hozzád igazán illõ parfüm pont attól jó, hogy a bõrödön kicsit egyénivé válik. :D Viszont a haj elég halott dolog. Persze ezt csak a nagyon jó szaglásúak éreznék meg, de na. :D Én ilyen kötözködõ vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!