Találatok a következő kifejezésre: Jó a haj Nem (139 db)

A szilikonmentes sampon mennyire jó a hajnak? Nem teszi tönkre?

Legjobb válasz: Nekem nem tette tönkre, sokkal jobban szeretem így az állagát. De van olyan ismerõsöm, akinek negyed akkora és negyed annyi haja van és mivel totál szétcseszte festéssel meg vasalással, így persze neki kell a szilikon, hogy egybe maradjon a haja. A te hajadat csak te ismered, mi nem tudjuk majd megmondani, hogy a szilikon alatt milyen állapotban van a hajad. Ha sérült, roncsolt és a mûanyag fedte le eddig, akkor most szembesülhetsz vele,hogy milyen is valójában, ha nincs semmi baja a hajadnak, akkor meg nem fog rosszabbodni a szilikonmentességtõl sem.

Nekem nem tette tönkre, sokkal jobban szeretem így az állagát. De van olyan ismerõsöm, akinek negyed akkora és negyed annyi haja van és mivel totál szétcseszte festéssel meg vasalással, így persze neki kell a szilikon, hogy egybe maradjon a haja. A te hajadat csak te ismered, mi nem tudjuk majd megmondani, hogy a szilikon alatt milyen állapotban van a hajad. Ha sérült, roncsolt és a mûanyag fedte le eddig, akkor most szembesülhetsz vele, hogy milyen is valójában, ha nincs semmi baja a hajadnak, akkor meg nem fog rosszabbodni a szilikonmentességtõl sem.
A kérdező hozzászólása: Hát sikerül eléggé tönkretennem a hajamat a sok vasalással :S Remélem ez segít helyreállítani.
Nekem sem tette tönkre, mintha így szebb lenne és késõbb is zsírosodik szerencsére, mint amikor szilikonos sampont használtam. Én szeretem :) Általában azoknak nem szokott beválni a szilikonmentes élet, akiknek tönkre van menve a haja.
Én a samponnál észre se nagyon veszem a különbséget a szilikonos és a szilikonmentes között. Mindegyikbõl használtam már jót és nagyon rosszat is. Igazából mind a 2 sampon, amit használok, szilikonmentes, de ha szilikonos lenne is használnám. Balzsamból, kifésülõ spraybõl, hajvégápolóból is mind szilikonost használok. Nekem sokkal jobban bevált ez, mint a szilikonmentes. Szilikonmentesnél minden nap olajoznom kellett a hajam, mert nagyon hamar kiszáradt. A szilikon jobban benntartja a nedvességet, csúszósabb is lesz tõle, így a fésülés sem annyira károsítja. Azt viszont semmilyen terméktõl se várd, hogy a roncsolt hajad helyrehozza. Arra csak a rendszeres vágás és lenövesztés a megfelelõ megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Igazából már egy jó ideje lemondtam a hajvasalóról, és mindenféle hajápolót használok a hajamra, és kezd kicsit visszaállni szerencsére.:)
Nekem tönkretette. Az elõtt mindig dícsérték a hajamat, gyorsan is nõtt méf szilikonos sampon melett is. De annyian dícsérték, hogy olyan 2 hónapra áttértem szilikonmentességre és mivel kezdett nyár lenni a hajszárítóról is lemondtam. 2 hónap után tovább nem bírtam , mert a hajam kiszáradt, töredezett és durván hullott kentem olajjal, szilikonmentes balzsammal de napról napra roszabbul nézett ki. Azóta eltelt egy hónap, visszatértem a régi szilikonos samponomhoz ami mindig is tökéletes volt nekem ls vettem egy szilikonmentes (bár nem tudtam hogy az) hajvajat és ezzel sikerült javítanom a hejzeten, de most sem az igazi, én nagyon megbántam hogy kipróbáltam. Lehet hoszabb idõ után meg lehet szokni, de nem merem megkockáztatni, mert nagyon elvette az önbizalmamat az a fénytelen, száraz és töredezett hajam.

Fiúknak mit ajánlotok haj lelapulás ellen? Hajmosás után mindig jó a hajam, de másnapra ismét lelapul, és ronda lesz. Nincs hosszú hajam, csak kb néhány centis, szóval nem hajlakkban meg ilyenekben gondolkodom.

A zselét ne is említsétek mert nem formázni akarom a hajamat, csak azt akarom, hogy ne lapuljon le.

Legjobb válasz: Pár centis hajat nyáron nyugodtan megmoshatsz naponta. Sampont elég csak 2-3 naponta használni, magától a víz+száradástól is jól fog állni.

Pár centis hajat nyáron nyugodtan megmoshatsz naponta. Sampont elég csak 2-3 naponta használni, magától a víz+száradástól is jól fog állni.
hajhabot

Hátközépig érő, göndör a hajam, nem szoktam kifésülni, különben szénakazal lesz. Erre jó a hajhab? Vagy mit javasolnátok?

Kábé 4-5 naponta mosok hajat, attól függ, elmegyek-e itthonról az 5-6. napon vagy sem. A hajam közepesen göndör, tehát nem olyan Carrie Bradshaw-san, hanem mondjuk Miley Cyrus-osan) frissen mosva 1-2 napig nagyon szép (egy csattal szoktam nagyjából átfésülni), de a harmadik napon elkezd szétállni, a negyedik napon meg csak akkor megyek ki az utcára, ha nem ismerősökkel van találkozóm. Az előbb olvastam, hogy aki göndör, és nem szívesen fésülködik, az hajhabot használ, de én igazából nem tudom, mi is az. Mi a hatása? Milyen gyakorisággal kell feltenni és milyen mozdulattal? És mennyit? Egyéb göndörhaj-szépentartós tippeket is szívesen fogadok, köszönöm előre is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: A hajhabban alkohol van ami szárítja a hajat, a göndör haj pedig épp hogy hidratálást igényelne. A hajhabtól összeállnak a tincsek de ropogósra szárad, ragad és 1-2 nap után újra kócolódni fog de ekkor már ragacsos is lesz. Egy fújós flakonba keverj össze kb 1:8 arányban hajbalzsamot és vizet. Reggel ezzel fújd be és csak az ujjaiddal fésüld át. Ettõl puha is lesz és szállni sem fog, de nem fogja elnehezíteni sem a hajadat. A göndör hajat nem nagyon szokás fésülni. Hajmosáskor mikor rajta van a balzsam fésüld át egy ritka fogú fésûvel és csináld meg a választékot, öblítsd le és onnantól kezdve nem kell többet fésût használnod a következõ hajmosásig.

A hajhabban alkohol van ami szárítja a hajat, a göndör haj pedig épp hogy hidratálást igényelne. A hajhabtól összeállnak a tincsek de ropogósra szárad, ragad és 1-2 nap után újra kócolódni fog de ekkor már ragacsos is lesz. Egy fújós flakonba keverj össze kb 1:8 arányban hajbalzsamot és vizet. Reggel ezzel fújd be és csak az ujjaiddal fésüld át. Ettõl puha is lesz és szállni sem fog, de nem fogja elnehezíteni sem a hajadat. A göndör hajat nem nagyon szokás fésülni. Hajmosáskor mikor rajta van a balzsam fésüld át egy ritka fogú fésûvel és csináld meg a választékot, öblítsd le és onnantól kezdve nem kell többet fésût használnod a következõ hajmosásig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ki fogom próbálni. :)
a göndörítõ hajhab jó rá, mondjuk, én nem otthon vagyok, de biztos lehet ott is kapni, John Frida, curl reviver mousse a neve. az a legjobb. a száraz hajra is mûködik, bár vizesre jobb. másik módszer, hogy a balzsamot ne öblítsd ki belõle. elvileg ilyen leave- in, szóval nem kiöblítendõ a jó, de gyakorlatilag tökmindegy, akármilyen balzsam jó, csak ne öblítsd ki.


Szökésbarna hajam van de én seszínűnek látom jo ötlet volna ha befesteném vagy beszinezném a hajamat? Nem lenne vele több gond például lenöne vagy töredezne vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Ha teheted akkor ne roncsold ilyesmi szerekkel, a természetes haj a legszebb, meg persze gondolom még öreg sem vagy, hogy legyenek õsz hajszálaid.

Ha teheted akkor ne roncsold ilyesmi szerekkel, a természetes haj a legszebb, meg persze gondolom még öreg sem vagy, hogy legyenek õsz hajszálaid.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem :) kiprobálom ezt a természetes haj világositást biztos jo lessz
akkor nem fogod festeni még igaz? csak ha õszülsz akkor ;))) ?!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon szépen köszönöm !! :)
tessék itt nézhetsz magadnak vmit amitõl világosodik és nem kell se festened se port használnod... am a 2. és a 4. válaszoló vagyok :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, lehet hogy beszinezem világosabbra mert most barnás és teljesen szökét szeretnék remélem nemfogja nagyon kárositani
A hajfesték csak roncsolja a hajat, ha teheted ne fesd be, mert ha mégis az eredeti színét szeretnéd, hosszú idõ lesz, amíg lenõ.
az kár... akkor szerintem fesd be nyugodtan ha szeretnéd...
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és nincs idöm se napozni se sokat napon lenni :(
menj ki minden napa napra és kiszíja az a hajadat és szõke lesz...de ha barnát szeretnél akkor fesd be bár nem tudom mennyi idõs vagy de ha anyukád engedi...
igen hát én is ma szeretném este kipróbálni remélem sikerül de ha nem akkor max a sötétítést is kipróbálom mert nekem fekete volt régen (korom fekete) most meg olyan se fekete se barna. de inkább sötétítenem kéne sztem mert azt hallotta, h a túl sötét hajnál nem használ és lehet, h foltos lesz. de próba szerencse... :/))
Csak ez a két lehetõség van? Akkor apácazárda! :)
Egyértelmûen az 1.:) 15/L
Egyértelmûen a 2. :) 15l
Hmm ezt most pont eltaláltad. Mindenképpen az 1. Majdnem összejöttem egy olyannal, mint a 2., de még mielõtt jártunk volna, kidobtam, mert a lényeg neki teljesen úgy tûnt, hogy nem is én voltam, nem volt eléggé figyelmes velem, nagyképû volt és emiatt nem tudta önmagát adni mellettem. Utálom az ilyen alakokat. Aki most a kiszemeltem, pont olyan, mint az 1. Az az igazi! Nem a külsõ számít a legfõképp! Én azt mondom hogy az 1.!!! :D 14/L
kisugárzás kérdése
1. 20N
1. 23/L
1.

Elséve Volume Collagen termékei hatásosak? Nagyon hamar lelapul a hajam! Nem merek addig venni míg nem tudom hogy jó-e!

Legjobb válasz: Szia! Ezt már én is kérdeztem, senki nem válaszolt, úgyhogy kipróbáltam. Hát, nekem nem vált be. Pontosan olyan a hajam, mint amikor bármilyen más samponnal mostam. Igaz, én csak a sampont próbáltam!Lehet, együtt a három hatásosabb.

Szia! Ezt már én is kérdeztem, senki nem válaszolt, úgyhogy kipróbáltam. Hát, nekem nem vált be. Pontosan olyan a hajam, mint amikor bármilyen más samponnal mostam. Igaz, én csak a sampont próbáltam!Lehet, együtt a három hatásosabb.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnálattal hallom!Én is kipróbálom majd!Csak elõször a spray-t!

Miért jo a hajnak a keratin? Az ilyen gondor hajú lányok ha használnak valami keratinos terméket nem ártanak azzal a hajuknak?

Miért jo a keratin? Ha ilyen gondor hajú lányok használják nem ártalmas nekik? <http://www.youtube.com/watch?v=WwyexZtR0LY

Legjobb válasz: A videót nem néztem meg, úgyhogy nem tudom az hol releváns, de a keratin nem lehet nagyon ártalmas a hajra nézve, tekintve hogy az egyik természetes alkotó anyaga. :D

A videót nem néztem meg, úgyhogy nem tudom az hol releváns, de a keratin nem lehet nagyon ártalmas a hajra nézve, tekintve hogy az egyik természetes alkotó anyaga. :D

Fa fésű gumipárnával jó a hajnak? A gumipárna nem rossz? (kép a fésűről)

Ilyen fés?m van, szerintetek ez jó? Van ennél jobb is?

Legjobb válasz: Ez hajkefe, nem fésû. Nem is a gumival van rajta a gond, hanem a tüskék végén a golyókkal. Ha nem tépi a hajad, akkor annyira talán nem káros, de a fésû jobb választás lenne.

Ez hajkefe, nem fésû. Nem is a gumival van rajta a gond, hanem a tüskék végén a golyókkal. Ha nem tépi a hajad, akkor annyira talán nem káros, de a fésû jobb választás lenne.
A kérdező hozzászólása: Azok a golyók le vannak kerekítve és teljesen egybe vannak a tüskével, szerintem így van kifaragva. Nem tépi szerintem, de ezt hogy döntsem el? egy rövid kis fésülködéssel olyan 6-10 hajszál marad benne. ami téphetné max a gumi és a tüske alja, azt tudom elképzelni mert ott a tüskék alá esetleg beszorulhat.
Tudom, egyben van. Nekem is van ilyen hajkefém, de nekem sokszor elakad a hajamban, fõleg a végén, nem siklik át rajta olyan szépen. Meg ahogy írtad, alul, ahol a tüskék a gumiba vannak rakva, be szokott menni alá a hajam és húzza vagy kitépi. 3 fa hajkefém van, és mindegyikkel ez van sajnos. Van egy ilyenem, ez annyiból jobb, hogy a golyókba nem tud még annyira sem elakadni a hajam: http://cdn2.listsoplenty.com/listsoplenty-cdn/uploads/2009/1.. Inkább nagy fogú fésûvel szoktam kibontani, a hajnak az a legkíméletesebb. Néha kefézem is, akkor ilyen kefét használok, ez nagyon jó: http://fodraszkellekekbolt.hu/uploads/shop/fodraszkellekekbo..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!