Találatok a következő kifejezésre: Jó a haj (613 db)

A tojásos citromos pakolás jó a hajnak?

Legjobb válasz: anyukám ma valami tojásos rozmaringos "trutyit" kent a hajára hajmosásnál, de úgy kiszárította a haját hogy csak na :S mondjuk te citromosat írtál, az lehet hogy még jobban kiszárítja, mert a citrom az szárítja a hajat. ha zsíros a hajad, akkor a Baba citromos sampont használd, ha nem zsíros a hajad, akkor használd a samponod, amelyik bevált. amúgy ezt hogy érted, hogy jó? "teljes kiszárításra" nagyon jó, de amúgy nem :) remélem tudtam segíteni vmit ^^ 14/L

anyukám ma valami tojásos rozmaringos "trutyit" kent a hajára hajmosásnál, de úgy kiszárította a haját hogy csak na :S mondjuk te citromosat írtál, az lehet hogy még jobban kiszárítja, mert a citrom az szárítja a hajat. ha zsíros a hajad, akkor a Baba citromos sampont használd, ha nem zsíros a hajad, akkor használd a samponod, amelyik bevált. amúgy ezt hogy érted, hogy jó? "teljes kiszárításra" nagyon jó, de amúgy nem :) remélem tudtam segíteni vmit ^^ 14/L
A citrom szárít, öblítésnek használjuk, de akkor is hígítva akkor fényes lesz a haj.
A tojás és a citrom is szárít nagyon. Ez maximum zsíros hajra samponnak jó. A hajad végére ne kend.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, amúgy anyzucimnak kellet. azt mondta hogy jót tett a hajának, mert nagyon szép fényes lett, stb... :)

Valaki használ ilyen balzsamot? Jó a hajra? Segít?

http://picnicb.ciao.com/de/262228303.jpg

Legjobb válasz: uhh nekem az ilyenek mindig szétszedik a fejbõrömet. "Dr. Chen patikája" feliratú cuccot szoktam venni (bioboltban lehet kapni, talán DM-ben is), nem olcsó, viszont elég nagy kiszerelés, sok van benne és jó. Vagy a Tony&Guy balzsam is jó. Ez is drága (itt szoktam beváltani a DM-es kuponokat), viszont kevés kell belõle, sokáig elég. Még nekem is, pedig derékig érõ hajam van :) meg azt szokták mondani, hogy váltogatni kell, hogy mit használsz, hogy ne szokjon hozzá a fejbõröd. Ha baj van a hajaddal, akkor inkább vegyél valami jó minõségû balzsamot, ami helyrerakja. Szerintem.

uhh nekem az ilyenek mindig szétszedik a fejbõrömet. "Dr. Chen patikája" feliratú cuccot szoktam venni (bioboltban lehet kapni, talán DM-ben is), nem olcsó, viszont elég nagy kiszerelés, sok van benne és jó. Vagy a Tony&Guy balzsam is jó. Ez is drága (itt szoktam beváltani a DM-es kuponokat), viszont kevés kell belõle, sokáig elég. Még nekem is, pedig derékig érõ hajam van :) meg azt szokták mondani, hogy váltogatni kell, hogy mit használsz, hogy ne szokjon hozzá a fejbõröd. Ha baj van a hajaddal, akkor inkább vegyél valami jó minõségû balzsamot, ami helyrerakja. Szerintem.

Milyen a ricinus olaj? Jó a hajra és hogyan kell használni?

Legjobb válasz: Szia! Elméletileg nõ tõle a haj, és nem lesz töredezett. Ezen kívül jó a szempilla és a szemöldök dúsítására is. Én a múlt héten vettem egy üveggel (220 forint volt a 60ml), azóta minden este kenem a szemöldökömet és a szempillámat. A szemöldökömet tartósan szoktam festeni, és a napokban vettem észre, hogy a festett szálal között elõbújt sok kicsi szõke szál is. :) A szempilláim is szebbek kifestve. A hajamra is kipróbáltam, bedörzsöltem vele a fejbõrömet és a hajamat, tettem rá egy zacskót és egy törölközõt, rajta hagytam 10 óra hosszáig, majd lemostam (2x sampon, 1x balzsam) és nagyon kellemes és puha lett a hajam tõle. :)

Szia! Elméletileg nõ tõle a haj, és nem lesz töredezett. Ezen kívül jó a szempilla és a szemöldök dúsítására is. Én a múlt héten vettem egy üveggel (220 forint volt a 60ml), azóta minden este kenem a szemöldökömet és a szempillámat. A szemöldökömet tartósan szoktam festeni, és a napokban vettem észre, hogy a festett szálal között elõbújt sok kicsi szõke szál is. :) A szempilláim is szebbek kifestve. A hajamra is kipróbáltam, bedörzsöltem vele a fejbõrömet és a hajamat, tettem rá egy zacskót és egy törölközõt, rajta hagytam 10 óra hosszáig, majd lemostam (2x sampon, 1x balzsam) és nagyon kellemes és puha lett a hajam tõle. :)
*szálak


Ez tényleg jó a hajamra?

Egy n?i portálon olvastam és kiváncsi lennél arra hogy ti próbáltátok már ? érdemes babrálnom vele?

Legjobb válasz: De ez mire lenne jó mármint a töredezett hajra vagy a száraz hajra vagy mire?

De ez mire lenne jó mármint a töredezett hajra vagy a száraz hajra vagy mire?
Én az elsõt próbáltam de semmit nem használt
A kérdező hozzászólása: hát azt írja hogy szép fényt ad a természetes barna hajnak:)
a dióval vigyázz! lehet egy kis zöldes beütése.
Én nem mernék a dióval kezdeni... ha valamit befog nagyon nehezen kopik le. Egyébként ha nagyon ráérsz próbáld ki, de szerintem nem ér annyit egyik sem, hogy elkezd vele pepecselni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat:)

Fiúknak mit ajánlotok haj lelapulás ellen? Hajmosás után mindig jó a hajam, de másnapra ismét lelapul, és ronda lesz. Nincs hosszú hajam, csak kb néhány centis, szóval nem hajlakkban meg ilyenekben gondolkodom.

A zselét ne is említsétek mert nem formázni akarom a hajamat, csak azt akarom, hogy ne lapuljon le.

Legjobb válasz: Pár centis hajat nyáron nyugodtan megmoshatsz naponta. Sampont elég csak 2-3 naponta használni, magától a víz+száradástól is jól fog állni.

Pár centis hajat nyáron nyugodtan megmoshatsz naponta. Sampont elég csak 2-3 naponta használni, magától a víz+száradástól is jól fog állni.
hajhabot

Hányszor mossak hajat? Ez így jó a hajamnak? Vagy mit kellene másképp csinálnom?

Eredeti sz?kés-barna, derékig ér? hajam van.

Legjobb válasz: Szerintem legjobb lenne, ha levágatnád. Nekem is volt olyan hosszú hajam, sajnáltam, de nem bántam meg. Ha levágatod vállig, akkor feltud lélegezni, azért van lelapulva, mert az a sok haj lehúzza.Mindenképp levágatnám, így hamarabb is nõ.

Szerintem legjobb lenne, ha levágatnád. Nekem is volt olyan hosszú hajam, sajnáltam, de nem bántam meg. Ha levágatod vállig, akkor feltud lélegezni, azért van lelapulva, mert az a sok haj lehúzza.Mindenképp levágatnám, így hamarabb is nõ.
... ahogy elõzõ írta, plusz erõsödik is a vágástól ne sajnáld, hiszen ami lesz, az szebb lesz, erõsebb. A genetika ellen, hogy ilyen fajta hajat örököltél nem tehtsz, de ezt a fajta hajat a legnagyobb butaság derékigérõként viselni egy rövidebb jobb. , és azt egyzserrûbben fel is tutdod egy nagy csattal tûzni, és akkor lazábban van a haj, nem úgy mint lófarokban. a balzsamtól, pakolástól bármilyen drága sampontól a hajad vastagsága nem fog változni, az örökölt tényezõ. és mosd csak heti kétszer, . akkor legalább attól szép, hoyg ápolt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már csak aza gond, hogy van rajtam súlyfelesleges és kerek az arcom és a rövid haj méginkább kövéríti az arcom :( de lehet valami tépett frizura, elfogadható lenne.
Kerek pofihoz: asszimetrikus frufru, tépett, vállig érõ haj tökéletes. Pakolást meg sose mosás után tegyél fel, mert csak elnehezíti az is a hajat és be is zsírosítja. Amit meg anno a fodrászom mondott nekem: A hosszú haj azért rossz minõségû, meg azért hullik, mert a súlya lehúzza, a bõr nem szellõzik, bepállik és a hajszál tulajdonképpen elkezd kirohadni. Elég hamar megváltam a hajamtól... :D :P És ha levágatod, sokkal hamarabb lesz jó állpota a hajnak. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem hangzik jól... :s :D Köszi, lehet ilyenre vágatom, amit javasoltál ez szerintem is jó lenne.

A Hair Clinic és a Revalid tényleg jó a hajra? Vagy mit használjak, ami erősíti a hajszálakat és újra erős lesz tőle? És a bolti samponok helyett hol és milyet vegyek?

Most lesz nem sokára levágva rövidre a hajamat. Viszont nem akarok tönkretenni a hülye samponokkal. Sokkal többet ártottak, mint használtak. Észrevettem, hogy a legtöbb bolti sampon tele van k?olajszármazékokkal. Hát, nekem ilyen nem kell. Esetleg valamilyen házi módszerrel? :-S És a Hair Clinic vagy Revalid mennyire éri meg az árát? Vannak olcsóbb hajregeneráló kapszulák vagy egyéb bármi más, ami olcsóbb? és tényleg használ is?

Legjobb válasz: A Revalidról megoszlik a vélemény, én legalábbis így tudom. Nem mindenkinek vált be, pl. egyik ismerõsömnek csak rosszabb lett tõle (elkezdett hullani a haja). A Hair Clinic-et annyira nem ismerem. Régebben nekem si szálkás volt a hajam (megjegyzem nem vasaltam), és én a Garnier hajsampont és termékeket tudom ajánlani, nekem az vált be, nem mellelseg pedig elérhetõ ára van. Házi módszer van a neten, csak keresgetni kell. Van itt zsíros hajra, száraz hajra, korpás hajra, normális hajra, egyszóval mindenféle csak utána kell nézni. ;)

A Revalidról megoszlik a vélemény, én legalábbis így tudom. Nem mindenkinek vált be, pl. egyik ismerõsömnek csak rosszabb lett tõle (elkezdett hullani a haja). A Hair Clinic-et annyira nem ismerem. Régebben nekem si szálkás volt a hajam (megjegyzem nem vasaltam), és én a Garnier hajsampont és termékeket tudom ajánlani, nekem az vált be, nem mellelseg pedig elérhetõ ára van. Házi módszer van a neten, csak keresgetni kell. Van itt zsíros hajra, száraz hajra, korpás hajra, normális hajra, egyszóval mindenféle csak utána kell nézni. ;)
A kérdező hozzászólása: Ja csak annyi van, h ogy már összezavarodok benne hiába van belõle rengeteg a neten;) Bár egyet találtam nem rég. A Garnier nálam nem vált be. Szóval a Revalidról megoszlanak a vélemények.. Igazából nem tudom, hogy érdemes-e ennyi pénzt áldozni erre. Van akinek használ, van akinek nem. Én olvastam olcsóbb kapszulákról amik 1000 ft-ba kerültek vagy 1000 ft alatt voltak de nem találom a nevüket. Lehet azok jobban megérnék.
A kérdező hozzászólása: Hú köszi szépen!:-) Most megerõsítettél egy valamiben. Ugyanis most én is tojássampont kezdtem el használni a bolti [email protected]ágok helyett. Akkor szerintem revalid meg ezek nem érik meg a pénzét. Csak én 2 tojást, narancs illóolajat, és citromlevet használok. de már elsõ alkalomkor sokkal de sokkal jobb volt a hajam más a tartása is, és dúsabb is lett. És egybe van nem válik külön.:O Neked is ilyen hatással van a hajadra? Lehet kipróbálom olívaolajjal, bár én úgy olvastam, hogy rozmaringgal és teafával is jó. :-) A hajamat csak akkor szoktam megfésülni ha megyek valahova. És reggel mikor felkelek akkor megfésülöm. Vagy néha este de mikor hogy. Hát, ha nagyon zsíros a hajam akkor megszoktam azért mosni, mert úgy nem akarok kilépni az utcára, de próbálom kihúzni 4-5 napra most a hajmosást. Köszi a válaszod!

Mit csináljak a hajammal, hogy egyenes legyen, ha a hajvasaló sem segít? Sõt még ront a helyzeten meg tönkre megy a hajam, pedig amúgy sem jó a hajam.

Legjobb válasz: fogadd el, hogy a te hajad nem lesz egyenes. valassz olyan frizurat, amivel a mostani gondor haj jol nez ki.

fogadd el, hogy a te hajad nem lesz egyenes. valassz olyan frizurat, amivel a mostani gondor haj jol nez ki.
Hajszárításkor használj körkefét, egyenesítsd ki szárítás közben, úgy tartósabb.
Normális minõségû hajvasalót kell venni:) Vagy vágass olyan frizurát, ami jó göndör hajjal:P
A kérdező hozzászólása: mindig fésûvel zárítom, am a göndör hAJ sehogyse áll jól
Menj el fodrászhoz, és kérd ki a véleményét. Lesd el, hogy simítja ki a hajadat. Ha göndör vagy, ne fésüllödj, csak ha vizes a hajad!! Az egyben álló göndör fürtöket a fésû szétvállasztja és seprû hatása van az egésznek. Bár ez attól is függ milyen göndör a hajad. Különben a göndör hajból a rövidebb, vállig érõ haj elõnyös nagyon, akkor kerek tartása van a hajnak.
[link] [link] [link] [link]
A göndör hajú lányok sokkal különlegesebbek és vonzóbbak mint az átlag, unalmas sima haj! 19/L

Melyik hajsampon lenne jó a hajamra? , , leírom hogy milyen a hajam!

a hajam hátközépig ér természetes egyenes barna ,,vékonyszálú,egy héten kétszer mosom ,szerdán és vasárnap ,,szoval oylan 3.nap lesz zsíros.

Legjobb válasz: Nekem is vékonyszálú a hajam de a 3.-4. napon nekem is zsírosabb kicsit a töve! Olyankor összekötöm. Semmiképpen ne mosd többször! A Sunsilk valóban "nem tetszett" a hajadnak. Nekem is volt Gliss kurom, de most a Loreal Elséve samponjai közül szoktam venni. Azt pedig én is tapasztaltam, hogy ha sok balzsamot, sampont használok, akkor hamarabb zsírosodik a hajam.

Nekem is vékonyszálú a hajam de a 3.-4. napon nekem is zsírosabb kicsit a töve! Olyankor összekötöm. Semmiképpen ne mosd többször! A Sunsilk valóban "nem tetszett" a hajadnak. Nekem is volt Gliss kurom, de most a Loreal Elséve samponjai közül szoktam venni. Azt pedig én is tapasztaltam, hogy ha sok balzsamot, sampont használok, akkor hamarabb zsírosodik a hajam.
HAsználj inkább gyógynövényes sampont azok a jók. MOndjuk nekem a glisskur is bevált.A fujós is habár nekem (göndör)száraz hajam van. A puhaságra meg szerintem természetes anyagokat használj...keress a google-ban.Nekem a 2db tojás, egykis oliva olaj és egy teáskanálnyi méz összekeverve vált be.
Nekem azt mondták hajvizsgálaton, hogy a gyógynövényes samponok kiszárítják nagyon a hajam. A népszerû márkák viszont tele vannak nyomva illatanyaggal ami zsírosítja a hajat. Nekem a Johnson's baba samponjai váltak be. Lágy, kíméletes, hiszen a babáknak javasolt, és puha is lesz tõle a hajam. Erre teszek valamilyen hajbalzsamot, de csak a végére, mert ha a tövére is kerül, nagyon zsírosít, a Pantene-t szerettem, de mióta megváltoztatták semmit sem ér. Úgyhogy balzsamot még keresek...
A kérdező hozzászólása: szia ! Jónak hangzik a johnsonos sampon melyiket veszed pontosan? abból is van iylen hogy zsíros hajra normál hajra.... balzsamból én a fújós gliss kurt használom nem kell kimosni és jó illata van énis csak a végekre szoktam ,
Johnson's babasamponból nincs olyan, hogy zsíros vagy száraz hajra. Tipusai: - sima - búzacsírás - kamillás (szõkéknek) - levendulás (aromaterápiás) A levendulásat szeretem a legjobban, most a simát használom, de a legtöbbször búzacsírás volt. Jól tisztít, fényes, selymes lesz tõle a hajam, és tényleg kíméletes, ráadásul ha belemegy a szemembe nem csípi. :D 3 éve ezt haszbálom, és nekem bevállt.
A kérdező hozzászólása: ha olyan fényes lesz tõle akkor nem zsírosítja a hajat?ezt gondolom lehet drogériákban kapni még nem nagyon láttam.
Azt elfelejtettem írni, hogy persze, minden üzletben lehet kapni, még nagyobb CBA-ban is. http://www.mysarisarishop.com/images/kids_stuff/johnsons_sha..
A kérdező hozzászólása: sziaa! vettem a dm-ben lila szinû levendulûs remáélem beválik és nem fog hamar lelapulni meg zsirosodni köszi szépen sia!
én is szerdán és vasárnap mosom a hajam:D:D:D am nekem bevált a : baba zsíros hajra sampon citromlevéllel!!:)

Az ecetes víz tényleg jó a hajnak?

Legjobb válasz: én azt olvastam, hogy az ecetes vizet korpás hajra javasolják. de szerintem ne próbáld ki mert borzalmas szaga van az ecetnek. ennél van sokkal jobb módszer: hidratáló samponok és hajerõsítõ balzsamok, gliss kur spray-k.. és még sorolhatnám:) tehát én semmiképp nem raknám a hajamra, még ha korpás lenne se.

én azt olvastam, hogy az ecetes vizet korpás hajra javasolják. de szerintem ne próbáld ki mert borzalmas szaga van az ecetnek. ennél van sokkal jobb módszer: hidratáló samponok és hajerõsítõ balzsamok, gliss kur spray-k.. és még sorolhatnám:) tehát én semmiképp nem raknám a hajamra, még ha korpás lenne se.
Én most arra kezdtem el használni, hogy fényesebb legyen a hajam, és látok változást. 1 liter vízbe rakj 3-4 evõkanálnyi ecetet, és a szokásos sampon majd balzsam felrakása majd lemosása után öntsd rá ezt az ecetes vizet a hajadra. Valaki azt mondja nem kell kimosni utána, én kiszoktam. A szaga kb 1-2 óráig van meg, utána elpárolog, és egyáltalán nem érzõdik.:)
Nekem 1-2 napig érzõdik a hajamon az ecet szag (még úgy is, ha kimosom), de sokkal fényesebb és tisztább tõle a hajam! Szerintem megéri kipróbálni. (csak ne buli elõtt! :D)
1-es válaszolónak: hát ettõl elképedtem, amiket írtál... Te megnézted valaha mi minden vegyszer van egy samponos vagy egyéb kenceficés dobozban? Mi baja van az ecetnek, ami egy biotechnológiából nyert, természetben gyakran elõforduló gyenge sav (s ami a boltban van, az még csak alig pár %-os)? Jó, nem mondom, hogy neme használok sampont vagy hasonló dolgokat, de azért meg kéne gondolni, hogy érdemes-e annyi pénzt költeni rájuk, amik mindenféléket ígérnek, de hogy sok hasznuk van, az a legtöbbre nem igaz.
Szerintem mindenki ecetezze a haját.....elõbb-utóbb legalább el kell mennie fodrászhoz, mert úgy tönkere vágja :) de hypót is próbálhattok, az ecettõl már csak egy lépés...:D
Nekem sosem maradt még tõle ecetszagú a hajam. :) Nem kell sokat beletenni, én egy egy literes kancsót használok, annak az aljára éppenhogy annyi ecetet teszek, hogy ellepje. Hajszárításnál általában már el is párolog az illata. Szerintem még mindig jobb, mintha mindenféle mesterséges szert tennék a hajamra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszaitokat!!
Nekem bevált, bár hosszútávon, ha nincs megfelelõen ápolva a haj, kiszárítja. Nekem mondjuk nincs ilyen problémám, egyrészt elég gyenge az a keverék, amit én használok, másrészt rendszeresen használok balzsamot és pakolást is. Én 2 evõkanálnyi 10%-os ecetet kb. 1 liter vízzel keverek el és ezzel öblítem ki a hajam, utoljára. Kicsit átnyomkodom a hajam, hagyom lecsöpögni, majd törölközõbe csavarom a hajam. Nem szoktam kiöblíteni már ezt a hajamból, de mire megszárad a hajam, elillan az ecet szaga. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!