Találatok a következő kifejezésre: Jó a a (50989 db)

Hivatásos C ketgóriás jogosítványhoz jó a 101-es orvori csoport? Ma vettem át a jogsit, és az ügyintéző azt mondta, hogy nem jó hozzá a 101-es, közben amikor elkezdődött a tanfolyam, az oktatóm azt mondta, hogy még a 100-as is jó hozzá.

kérdeztem az ügyintézőt, hogy nem keveri össze a PÁV-val, vagy a GKI-val véletlenül, mire ő azt mondta hogy nem.

Legjobb válasz: hát én még 100-as alkalmasságiról nem is allottam, de mindegy. amúgy 1-es csoport->101-es kóddal van jelölve 2-es csoport->102-es kóddal van neked 2-es eü. csoportba kell tartoznod, én akkor lesz 102 a jogsidon és csak akkor lesz hivatásos, de így ki se adhatják ha egyes...

hát én még 100-as alkalmasságiról nem is allottam, de mindegy. amúgy 1-es csoport->101-es kóddal van jelölve 2-es csoport->102-es kóddal van neked 2-es eü. csoportba kell tartoznod, én akkor lesz 102 a jogsidon és csak akkor lesz hivatásos, de így ki se adhatják ha egyes...
én még 100-as csop-ról nem is hallottam. Attól lesz hivatásos(részben), hogy csináltatni kell hozzá egy 2-es csoportú orvosi alkalmasságit, amit 5 évre adnak, olyan 6-8 ezer forint és ettõl lesz benne a 102-es kód a jogsiban.(foglalkozás-egészségügyi orvos csinálja úgy tudom) Ezzel vállalhatsz munkát, illetve a PÁV-nak is feltétele(a PÁV I-re nekem tuti kellett, de szerintem a PÁV III-hoz is azt fogják kérni) A PÁV III meg azért kell, hogy 7, 5 tonna felett is fuvarozhatsz. Én úgy tudom(de ez már nem biztos, az eddigiek tuti infók), hogy a 102-es kóddal lehet csak munkát vállalni, a 101-es az csak akkor elég, ha magad céljára használod, mint pl. személyautó jogsinál is elég a 101, tehát nem szállítasz, nem dolgozol másnak, akkor elég.de mondom, ez nem biztos.

Miértnem jo a mikrofonom? 2 csatlakozos egyik a gépbe másik meg a hangfalba menne ha azon akarnám halgatni a zenét de akármeik helyre dugom a gépbe semmi. Nemtudok beszélni se meg semmi. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: a piros végét a pirosba dugd bele akkor jó lesz, feltéve hogy az oprendszerben ki ki van jelölve honnan akarsz hangot felvenni

a piros végét a pirosba dugd bele akkor jó lesz, feltéve hogy az oprendszerben ki ki van jelölve honnan akarsz hangot felvenni
A kérdező hozzászólása: zöld van meg fehér :S
akkor ennyit errõl, nincs mikrofon bemenet.
A kérdező hozzászólása: de eddig jo volt valameikbe amikor beledugtam de mostmár valamiér nem müködik :SS

Miért nem jó a a CoD UO?

A CoD1 szerverek bejönnek de az UO-nem.... Fel van telepítve..Mi lehet a baj?


Véleményket szertnék kérni! Megéri az árát? Jó a a minõsége?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Se ár, se márka, így a minõségét sem lehet meghatározni.

Se ár, se márka, így a minõségét sem lehet meghatározni.
9es vagyok. Igen, az biztos, h a puding próbája az evés :) Mi mielõtt végleg döntöttünk, még ezt a listát néztük meg: [link] Azért itt lehet látni, h a sok 100 ezres kocsik között ott vannak az olcsóbb, jó minõségû babakocsik is. És ezeket a kocsikat általában még a fórumokon is dicsérik (Baby design, Bebetto). Sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy írtál!!Voltunk bababoltba meg is néztük el is nyerte a tetszésünket még a Páromnak is nagyon tetszik sõt talán neki jobban:) kedves volt az eladó is mindent elmondott kicsit tologattuk is de szét nem szedtük össze nem ragtuk.Az eladó meg ténleg azt mondja amit hallani szeretnénk õ csak dicsérheti hisz ez a dolga!!:) Annyira sok választékunk sajna nincs :( ugyan városban lakunk de jó ha van 3-4 bababolt. Gondoltam hátha itt valaki használt már ilyet és leírja a véleményét.Kivagyok már ettõl a babakocsi vásárlástól mert tényleg nem szeretnék ennyi pénzért szart venni. Hát várok még egy kicsit nem akarom elkapkodni!!:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha van rá lehetõséged, az a legjobb, ha elmész néhány bababoltba. Semmi nem pótolhatja azt, h személyesen kipróbálod. Mindenkinek más-más igényei, ízlése van. Rögtön észreveszed, ha zavar vmi. Neten, mások véleményére alapozva lehetetlenség kiigazodni - minden kocsiról írnak jót és rosszat is. Hiába a jó szándék, nem vagyunk egyformák, ami az egyik kismamának fantasztikus, vki más szemében gagyi. A bababoltokban ráadásul az eladók nagyon sokat segítenek. Az is lehet, h teljesen jól járnál a belinkelt babakocsival, lehet, h titeket kiszolgálna, semmi probléma nem lenne vele. A következõ üzleteket/honlapokat érdemes megnézni: [link] [link] [link] Mi például a csepeli bababoltból rendeltünk Bebetto solarist (nekünk nagyon bevált), ki is lehet próbálni az üzletben (igaz, h maga az üzlet nagyon kicsi).
A kérdező hozzászólása: Köszi!!És miért nem vennéd meg??Esetleg akkor tudnál nekem linkelni 1-2 babakocsit??Tényleg fogalmam sincs hogy milyet kéne vennem néha már a tököm tele van az egésszel!!
Ilyen arban talalsz sokkal jobb markat. En ezt nem vennem meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszod!!Nem tudtam hogy utánzat.Elsõ babát várom és olyan kocsit szeretnék ami még a kistesót is kibírja!:) Nem igazodok ki a babakocsik világában.Remélem azért még érkezik válasz erre a zavarosan kiírt kérdésemre :)
Nem. Ez az espiro vector utánzata, ennyit nem ér. Inkább a márka.
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: * az ár ugyan az :) Jajj ma nagyon nem megy az írás :) Bocsi
A kérdező hozzászólása: ÓÓ Bocsánat lemaradtak az adatok :) [link] Boltban vennénk meg az ugyan az :) Köszönöm a segítséget :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket :) remélem tényleg szerencsék lesz :) SZép napot nektek :)
Nem kell újból megvenned, elég letöltened az Origint és feltelepíted a játékot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Mire jó a tejpép? Kezdő anyuka vagyok, nem értem a tejpép lényegét. Az anyatejet vagy a tápszert pótolja? Vagy ez csak egy kiegészítés ezek mellé? Milyen pluszt ad a babának? Jobb vagy más mint a tápszer?

Legjobb válasz: A tejpép csak egy kiegészítõ táplálék, olyan mintha tejbegrízt adnál neki uzsira, de mivel pici még tehéntejet nem ehet, így ezt tejpép formájában oldották meg az okosok!A lányom imádta, és a férjem is!! :-)

A tejpép csak egy kiegészítõ táplálék, olyan mintha tejbegrízt adnál neki uzsira, de mivel pici még tehéntejet nem ehet, így ezt tejpép formájában oldották meg az okosok!A lányom imádta, és a férjem is!! :-)
Ezt kanállal adhatod neki, nagyon finom, mint a tejbegríz lényegében amin mi is felnõttünk, de most ugye az a nézet, hogy tejbegrízt nem adunk csak 1 év után. Egy fõ étkezésnek felel meg a tejpép. Én tejberizspépet adok a fiamnak minden reggel. 14 hónapos, fõztem neki grízt is, de azt nem eszi meg. Lassan átszoktatom, mert ezek a pépek igen drágák, pedig õ már issza a tehéntejet is.
Én a tejbegrízhez tudnám hasonlítani. Csak hát ez nem tej, hanem tápszeralapú. Az uzsonnát vagy a tízórait tudod kipótolni vele, esetleg a vacsit.

Miért nem jó a helyi hálózat 2gép között? Az egyik gép fix ip-re van állítva, egy xammpp szerver miatt, hogy azt kivülről is el lehessen érni. A másik gép dinamikus ipvel megy, de az a probléma hogy total commanderrel nem látja egyik gép a másikat.

Pedig ez fontos volna. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A windows tûzfalat ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a gépekhez hozzá lehessen férni. A tûzfal kikapcsolása után próbáld meg megpingelni a másik gépet, ha a pingre válaszol, akkor a total commanderrel is menni fog. Ha nem, akkor a hálózattal van gond. Az egyik DHCP-s gépnek állíts be fix IP-t ugyanabba a tartományba, ha így megy, akkor a DHCP szerverrel van a gond, amit egy tracert parancsal tudsz ellenõrizni.

A windows tûzfalat ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a gépekhez hozzá lehessen férni. A tûzfal kikapcsolása után próbáld meg megpingelni a másik gépet, ha a pingre válaszol, akkor a total commanderrel is menni fog. Ha nem, akkor a hálózattal van gond. Az egyik DHCP-s gépnek állíts be fix IP-t ugyanabba a tartományba, ha így megy, akkor a DHCP szerverrel van a gond, amit egy tracert parancsal tudsz ellenõrizni.
alapból nem mindíg van engedélyezve a fájl és nyomtató megosztás. enélkül viszont nem is látják egymást. ezt is nézd meg.

Core 2 Quad q8300 jó a mai JÓ játékoknak? Milyen videokártya lenne jó mellé?

Legjobb válasz: Hát ha van mellette egy jó videokártya, akkor elég. Az hogy milyen videokártya jó mellé, attól függ melyik árkategóriát nézzük.

Hát ha van mellette egy jó videokártya, akkor elég. Az hogy milyen videokártya jó mellé, attól függ melyik árkategóriát nézzük.
min hd 6770
A kérdező hozzászólása: kössz a gyors válaszokat :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!