Találatok a következő kifejezésre: Jó a a (53503 db)

Hivatásos C ketgóriás jogosítványhoz jó a 101-es orvori csoport? Ma vettem át a jogsit, és az ügyintéző azt mondta, hogy nem jó hozzá a 101-es, közben amikor elkezdődött a tanfolyam, az oktatóm azt mondta, hogy még a 100-as is jó hozzá.

kérdeztem az ügyintézőt, hogy nem keveri össze a PÁV-val, vagy a GKI-val véletlenül, mire ő azt mondta hogy nem.

Legjobb válasz: hát én még 100-as alkalmasságiról nem is allottam, de mindegy. amúgy 1-es csoport->101-es kóddal van jelölve 2-es csoport->102-es kóddal van neked 2-es eü. csoportba kell tartoznod, én akkor lesz 102 a jogsidon és csak akkor lesz hivatásos, de így ki se adhatják ha egyes...

hát én még 100-as alkalmasságiról nem is allottam, de mindegy. amúgy 1-es csoport->101-es kóddal van jelölve 2-es csoport->102-es kóddal van neked 2-es eü. csoportba kell tartoznod, én akkor lesz 102 a jogsidon és csak akkor lesz hivatásos, de így ki se adhatják ha egyes...
én még 100-as csop-ról nem is hallottam. Attól lesz hivatásos(részben), hogy csináltatni kell hozzá egy 2-es csoportú orvosi alkalmasságit, amit 5 évre adnak, olyan 6-8 ezer forint és ettõl lesz benne a 102-es kód a jogsiban.(foglalkozás-egészségügyi orvos csinálja úgy tudom) Ezzel vállalhatsz munkát, illetve a PÁV-nak is feltétele(a PÁV I-re nekem tuti kellett, de szerintem a PÁV III-hoz is azt fogják kérni) A PÁV III meg azért kell, hogy 7, 5 tonna felett is fuvarozhatsz. Én úgy tudom(de ez már nem biztos, az eddigiek tuti infók), hogy a 102-es kóddal lehet csak munkát vállalni, a 101-es az csak akkor elég, ha magad céljára használod, mint pl. személyautó jogsinál is elég a 101, tehát nem szállítasz, nem dolgozol másnak, akkor elég.de mondom, ez nem biztos.

Miértnem jo a mikrofonom? 2 csatlakozos egyik a gépbe másik meg a hangfalba menne ha azon akarnám halgatni a zenét de akármeik helyre dugom a gépbe semmi. Nemtudok beszélni se meg semmi. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: a piros végét a pirosba dugd bele akkor jó lesz, feltéve hogy az oprendszerben ki ki van jelölve honnan akarsz hangot felvenni

a piros végét a pirosba dugd bele akkor jó lesz, feltéve hogy az oprendszerben ki ki van jelölve honnan akarsz hangot felvenni
A kérdező hozzászólása: zöld van meg fehér :S
akkor ennyit errõl, nincs mikrofon bemenet.
A kérdező hozzászólása: de eddig jo volt valameikbe amikor beledugtam de mostmár valamiér nem müködik :SS

Miért nem jó a a CoD UO?

A CoD1 szerverek bejönnek de az UO-nem.... Fel van telepítve..Mi lehet a baj?


Véleményket szertnék kérni! Megéri az árát? Jó a a minõsége?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Se ár, se márka, így a minõségét sem lehet meghatározni.

Se ár, se márka, így a minõségét sem lehet meghatározni.
9es vagyok. Igen, az biztos, h a puding próbája az evés :) Mi mielõtt végleg döntöttünk, még ezt a listát néztük meg: [link] Azért itt lehet látni, h a sok 100 ezres kocsik között ott vannak az olcsóbb, jó minõségû babakocsik is. És ezeket a kocsikat általában még a fórumokon is dicsérik (Baby design, Bebetto). Sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy írtál!!Voltunk bababoltba meg is néztük el is nyerte a tetszésünket még a Páromnak is nagyon tetszik sõt talán neki jobban:) kedves volt az eladó is mindent elmondott kicsit tologattuk is de szét nem szedtük össze nem ragtuk.Az eladó meg ténleg azt mondja amit hallani szeretnénk õ csak dicsérheti hisz ez a dolga!!:) Annyira sok választékunk sajna nincs :( ugyan városban lakunk de jó ha van 3-4 bababolt. Gondoltam hátha itt valaki használt már ilyet és leírja a véleményét.Kivagyok már ettõl a babakocsi vásárlástól mert tényleg nem szeretnék ennyi pénzért szart venni. Hát várok még egy kicsit nem akarom elkapkodni!!:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha van rá lehetõséged, az a legjobb, ha elmész néhány bababoltba. Semmi nem pótolhatja azt, h személyesen kipróbálod. Mindenkinek más-más igényei, ízlése van. Rögtön észreveszed, ha zavar vmi. Neten, mások véleményére alapozva lehetetlenség kiigazodni - minden kocsiról írnak jót és rosszat is. Hiába a jó szándék, nem vagyunk egyformák, ami az egyik kismamának fantasztikus, vki más szemében gagyi. A bababoltokban ráadásul az eladók nagyon sokat segítenek. Az is lehet, h teljesen jól járnál a belinkelt babakocsival, lehet, h titeket kiszolgálna, semmi probléma nem lenne vele. A következõ üzleteket/honlapokat érdemes megnézni: [link] [link] [link] Mi például a csepeli bababoltból rendeltünk Bebetto solarist (nekünk nagyon bevált), ki is lehet próbálni az üzletben (igaz, h maga az üzlet nagyon kicsi).
A kérdező hozzászólása: Köszi!!És miért nem vennéd meg??Esetleg akkor tudnál nekem linkelni 1-2 babakocsit??Tényleg fogalmam sincs hogy milyet kéne vennem néha már a tököm tele van az egésszel!!
Ilyen arban talalsz sokkal jobb markat. En ezt nem vennem meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszod!!Nem tudtam hogy utánzat.Elsõ babát várom és olyan kocsit szeretnék ami még a kistesót is kibírja!:) Nem igazodok ki a babakocsik világában.Remélem azért még érkezik válasz erre a zavarosan kiírt kérdésemre :)
Nem. Ez az espiro vector utánzata, ennyit nem ér. Inkább a márka.
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: * az ár ugyan az :) Jajj ma nagyon nem megy az írás :) Bocsi
A kérdező hozzászólása: ÓÓ Bocsánat lemaradtak az adatok :) [link] Boltban vennénk meg az ugyan az :) Köszönöm a segítséget :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket :) remélem tényleg szerencsék lesz :) SZép napot nektek :)
Nem kell újból megvenned, elég letöltened az Origint és feltelepíted a játékot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Mire jó a tejpép? Kezdő anyuka vagyok, nem értem a tejpép lényegét. Az anyatejet vagy a tápszert pótolja? Vagy ez csak egy kiegészítés ezek mellé? Milyen pluszt ad a babának? Jobb vagy más mint a tápszer?

Legjobb válasz: A tejpép csak egy kiegészítõ táplálék, olyan mintha tejbegrízt adnál neki uzsira, de mivel pici még tehéntejet nem ehet, így ezt tejpép formájában oldották meg az okosok!A lányom imádta, és a férjem is!! :-)

A tejpép csak egy kiegészítõ táplálék, olyan mintha tejbegrízt adnál neki uzsira, de mivel pici még tehéntejet nem ehet, így ezt tejpép formájában oldották meg az okosok!A lányom imádta, és a férjem is!! :-)
Ezt kanállal adhatod neki, nagyon finom, mint a tejbegríz lényegében amin mi is felnõttünk, de most ugye az a nézet, hogy tejbegrízt nem adunk csak 1 év után. Egy fõ étkezésnek felel meg a tejpép. Én tejberizspépet adok a fiamnak minden reggel. 14 hónapos, fõztem neki grízt is, de azt nem eszi meg. Lassan átszoktatom, mert ezek a pépek igen drágák, pedig õ már issza a tehéntejet is.
Én a tejbegrízhez tudnám hasonlítani. Csak hát ez nem tej, hanem tápszeralapú. Az uzsonnát vagy a tízórait tudod kipótolni vele, esetleg a vacsit.

Nem jó a a tv-men a hdmi csatlakozó?

van egy technika tv-m és valamiért ha bedugom hdmi kábellal a ps3 am nem érzékeli miért lehet ez? a ps nek jó a hdmi je mert egy másik tv-n ment rendesen.

Legjobb válasz:
Nem írtad a típust, csak azt, hogy Technika a márka. Így nehéz válaszolni. Az nem lehet, hogy aTV csak HD readi és nem támogatja az 1080P-s képet? viszont a PS-en csak az van beállítva? Azaz kikapcsolt állapotban nyomd hosszan a PS bekapcsoló gombját, amíg 2-õt csippan. Ezzel alaphelyzetbe állítod a videó kimeneteket. Illetve a legtöbb TV menüjében ki-be lehet kapcsolgatni a különbözõ bemeneteket, lehet, hogy egyszerûen csak ki van kapcsolva, hogy HDMI bemenetet figyelje a TV. Ez leggyorsabban úgy tudod kideríteni, hogy a távirányítón megnyomkodod az AV gombot. szépen végiglapoz a bekapcsolt bemeneteken. Azaz : Tuner, Ext-1, Ext-2, HDMI-1, HDMI-2, Composit, stb... Ami megjelenik, csak az van bekapcsolva, azaz értelemszerûen ami nem jelenik meg és a TV-n van olyan csati akkor az ki van kapcsolva ;) Remélem tudtam segíteni.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem írtad a típust, csak azt, hogy Technika a márka. Így nehéz válaszolni. Az nem lehet, hogy aTV csak HD readi és nem támogatja az 1080P-s képet? viszont a PS-en csak az van beállítva? Azaz kikapcsolt állapotban nyomd hosszan a PS bekapcsoló gombját, amíg 2-õt csippan. Ezzel alaphelyzetbe állítod a videó kimeneteket. Illetve a legtöbb TV menüjében ki-be lehet kapcsolgatni a különbözõ bemeneteket, lehet, hogy egyszerûen csak ki van kapcsolva, hogy HDMI bemenetet figyelje a TV. Ez leggyorsabban úgy tudod kideríteni, hogy a távirányítón megnyomkodod az AV gombot. szépen végiglapoz a bekapcsolt bemeneteken. Azaz : Tuner, Ext-1, Ext-2, HDMI-1, HDMI-2, Composit, stb... Ami megjelenik, csak az van bekapcsolva, azaz értelemszerûen ami nem jelenik meg és a TV-n van olyan csati akkor az ki van kapcsolva ;) Remélem tudtam segíteni.

Miért nem jó a helyi hálózat 2gép között? Az egyik gép fix ip-re van állítva, egy xammpp szerver miatt, hogy azt kivülről is el lehessen érni. A másik gép dinamikus ipvel megy, de az a probléma hogy total commanderrel nem látja egyik gép a másikat.

Pedig ez fontos volna. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A windows tûzfalat ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a gépekhez hozzá lehessen férni. A tûzfal kikapcsolása után próbáld meg megpingelni a másik gépet, ha a pingre válaszol, akkor a total commanderrel is menni fog. Ha nem, akkor a hálózattal van gond. Az egyik DHCP-s gépnek állíts be fix IP-t ugyanabba a tartományba, ha így megy, akkor a DHCP szerverrel van a gond, amit egy tracert parancsal tudsz ellenõrizni.

A windows tûzfalat ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a gépekhez hozzá lehessen férni. A tûzfal kikapcsolása után próbáld meg megpingelni a másik gépet, ha a pingre válaszol, akkor a total commanderrel is menni fog. Ha nem, akkor a hálózattal van gond. Az egyik DHCP-s gépnek állíts be fix IP-t ugyanabba a tartományba, ha így megy, akkor a DHCP szerverrel van a gond, amit egy tracert parancsal tudsz ellenõrizni.
alapból nem mindíg van engedélyezve a fájl és nyomtató megosztás. enélkül viszont nem is látják egymást. ezt is nézd meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!