Találatok a következő kifejezésre: Jó a Gondolkodom (38 db)

Ez inkább az ismerkedni vágyó lányoknak szól. Már jó ideje magányban élek, és valljuk be egy bizonyos után nem túl jó. A szeretet, illetve szerelem hiányzik az életemből Szeretnék megismerni valakit aki úgy szint így gondolkodik Szóval?

Budapesten lakom, 16 éves, Fiú. 1 évem van hátra a középiskolából, és úúgy terveztem, hogy az egyetemen folytatom a további tanulmányaim. Szabad időm sok, nem vagyok előítéletes. Részletekről PMben Vagy: [email protected]

Legjobb válasz: A vastag betûs rész alapján azt hittem 40 éves vagy, olyan komoly a fogalmazásod. Viszont értetlenül állok egy 16 éves ilyen kijelentése elõtt, hogy "már jó ideje magányban élek". 16 évesen én még csak a pornófilmekbõl gyûjtöttem tapasztalatokat, és nem is vágytam többre. Nem tudom, hova sietnek annyira a mai fiatalok, és hogy hogyan tudtál ilyen fiatalon olyan tapasztalatokat szerezni, hogy hosszú magányról beszélj. Na mindegy, bocs az offért. 31F

A vastag betûs rész alapján azt hittem 40 éves vagy, olyan komoly a fogalmazásod. Viszont értetlenül állok egy 16 éves ilyen kijelentése elõtt, hogy "már jó ideje magányban élek". 16 évesen én még csak a pornófilmekbõl gyûjtöttem tapasztalatokat, és nem is vágytam többre. Nem tudom, hova sietnek annyira a mai fiatalok, és hogy hogyan tudtál ilyen fiatalon olyan tapasztalatokat szerezni, hogy hosszú magányról beszélj. Na mindegy, bocs az offért. 31F
16 évesen nem aggódnék a helyedben :) ha mész egyetemre, annyi embert megismersz még :D szóval hajrá ;)

Babátok keresztelője után volt nektek valahol ebéd? Mert a szüleim elváltak és nem jó a viszony ezen gondolkodok legyen-e.

Legjobb válasz: Nem kötelezõ. Csináljátok úgy, ahogy nektek jó. Nekünk nincs válás a családban, jó a viszony, itthon adtunk egy egyszerû ebédet: házi tyúkhúsleves, hidegtál, pizza (ez fogyott a legjobban) és torta. A vendégek hozzak sütiket, és bontottunk egy üveg bort is.

Nem kötelezõ. Csináljátok úgy, ahogy nektek jó. Nekünk nincs válás a családban, jó a viszony, itthon adtunk egy egyszerû ebédet: házi tyúkhúsleves, hidegtál, pizza (ez fogyott a legjobban) és torta. A vendégek hozzak sütiket, és bontottunk egy üveg bort is.
Hát igen, ismerõs a helyzet. Sajnos nálunk elvárás volt, pedig itt is elég bonyolult a helyzet. Vannak elválva is szülõk, ráadásul Anyósnak nem elég, hogy a volt férj társasága sem megfelelõ de az én szüleim (az egész családom beleértve engem is) sem elég jók. Ennek ellenére egész normálisan viselkedtek az nap. Nem tudom miért kell ilyennek lenniük. Most lesz a második gyermekemé...
Nálam is dilemma ez, olyannyira, hogy emiatt nem tartottunk eddig keresztelõt. De most megtartjuk és nem érdekel senki. Akinek nem tetszik, nem jön el! Ez az én kislányom ünnepe és szeretném megtartani úgy, ahogy azt kell! Nálunk apósom egy elviselhetetlen ember, nem bír senkit, nincsenek jóban az én szüleimmel. Azt sem bánnám, ha el sem jönne! De emiatt tovább nem halogatom, ebéd lesz étteremben és kb 22-en leszünk.
Nálunk is hasonló a helyzet.Így nálunk három részletben volt a keresztelõi "ebéd": szombaton délben aposóm és a családja szombat vacsora anyósom és családja vasárnap ebéd:a mi családunknak Ez mindenkinek jó volt, senki nem panaszkodott
milyen kijelentés az, hogy jó a popsid nem vagy kicsit beképzelt?:D
Nah, Te is tudod a választ:D en is hasonló cipõben járok, es valóban a legelõnyösebb a 2 közti átmenet! Sok ilyet árulnak már szerencsere!!!
szia! ilyet http://www.mindenkiaruhaza.hu/kepek/nagy_kepek/fehernemu/k_b.. csak ez nyilván fehérnemû de vannak iylen fazonú bikinik, én is iylet szeretnék majd venni
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy beképzelt vagyok, ha jó, hát jó! :D Tavaly nyáron még takargatnom kellett, de azóta fogytam (49 kg vagyok, persze alacsony :D), eltûnt a narancsbõr rólam, minden este tornázom, feszes és kerek lett. Most mit kellene kiírnom, de komolyan? :)
a jó feneket hangsúlyozni kell! dícséretes h megdolgoztál a jó formádért. a hangsúlyozást -jó formájú bikini alsóval -színekkel, élénk -vagy kiegészítõkkel lehet elérni képpekkel szemléltetve: itt a láncok vonzák a figyelmet: http://www.zaphon.com/images/P/1105_glamorous-half-back-gold.. itt a forma nagyon jól hangsúlyoz és a színe is dögös:D: http://www.coool-stuff.com/wp-content/uploads/2008/07/1-braz.. forma: http://www.amazon.com/gp/product/images/B002TOPLOK/ref=dp_ot.. és arany/élénk szín: http://www.amazon.com/gp/product/images/B002IUI60G/ref=dp_ot..
A kérdező hozzászólása: A pink nagyon bejön, köszi szépen! :) Csak hogy hol kereshetnék ilyen fazont, az már másik kérdés. :D
majdnem ugyan ilyet láttam bp.-n a triumph-ban csak az lila volt de nekem nagyon bejött így megvettem 2000 ft.-volt ;) amúgy meg szerintem nem baj ha egy ember szereti a testét sõt az a jó !!!=)
õszintén szólva nekem ez a normál bugyi:D am new yorker-ben szoktak lenni meg H&M-ben
hát én alumínium vázat nem vennék mert nem bírja a sok forgást, acélba gondolkodj:)
Hát dirt, street bicokon nem nagyon szoktak leülni szóval nem nagyon számít a magasságod... Szerintem meg jó az alu váz, fajsúlya miatt vastagabb vázzal is könyebb és ugyanolyan masszív tud lenni mint egy acél. Nekem is alu a dirtem. Nemtom hány kgos az én vázam de a 2-3 kg az nagyon kevésnek tûnik o.O Az max carbon nem? :D Sztem bármeik váz megfelel ami befogad 26 os kereket. Láttammár 2 méteres srácot is 24 es bmxel pattogni és nem okozott neki gondot...
A kérdező hozzászólása: Azóta vettem Polar x table topot . 2, 2 kg! :)
Északi oldalon Balatonfüredet és Tihanyt dicsérik nagyon. Idén én is Balatonfüredet választom.

Fiúknak mit ajánlotok haj lelapulás ellen? Hajmosás után mindig jó a hajam, de másnapra ismét lelapul, és ronda lesz. Nincs hosszú hajam, csak kb néhány centis, szóval nem hajlakkban meg ilyenekben gondolkodom.

A zselét ne is említsétek mert nem formázni akarom a hajamat, csak azt akarom, hogy ne lapuljon le.

Legjobb válasz: Pár centis hajat nyáron nyugodtan megmoshatsz naponta. Sampont elég csak 2-3 naponta használni, magától a víz+száradástól is jól fog állni.

Pár centis hajat nyáron nyugodtan megmoshatsz naponta. Sampont elég csak 2-3 naponta használni, magától a víz+száradástól is jól fog állni.
hajhabot

Jó a spirál? Gondolkodom spirál felrakatásán. Már van két gyerekem, és egyelőre nem szeretnénk többet.

Írjatok légyszi tapasztalatokat, kinek hogy befolyásolta a mensit, ...stb! (27 éves vagyok)

Legjobb válasz: Anyukámnak volt feltéve spirál, de sok gondja volt vele. Sok volt a vérzése és sokáig tarott, ezért azt javasolta neki az orvos, hogy vetesse le. Én inkább fogamázsgátló tablettát ajánlanám.

Anyukámnak volt feltéve spirál, de sok gondja volt vele. Sok volt a vérzése és sokáig tarott, ezért azt javasolta neki az orvos, hogy vetesse le. Én inkább fogamázsgátló tablettát ajánlanám.
Szia! Nekem is anyukám használta és mindig szenvedett vele.Vannak jó kis fog. gátló kúpok, krémek, biztonságosak.A spriál mellett ráadásul könnyen lehet méhen kívüli terhesség.
Fogamzásgátlo szedése nem ajánlott 35 év felett. Te még 27 vagy szedhetnéd de mondjuk ha én a helyedbe lennék én felrakná ma spriált. Anyukámnak és egy bönjének már 14-15 éve fentvan és nekik semmi gondjuk nem votl vele. Biztos van akinek van problémája, de egy probát megér
Szia nekem is az anyukám használta, de sok volt vele a problémája. Nagyon szenvedett a vérzésnél, és sokáig tartott. Ráadásul az a kis szálnak, ami kilóg a méhszájon, úgy vágta le a doki a végét, hogy a férjét szurkálta aktus közben. Egy barátnõm pedig méhen kívüli terhes lett mellette. A körülöttem lévõknek ezek voltak a tapasztalatai, de biztos, hogy sok mindenkinek nem okoz gondot.

Cipőméret választásban gondolkodom, ha most éppen jó a 20-as, következőnek 21-est vagy 22-est vegyek?

Bocs, ha hülyeségnek t?nik a kérdésem, de eddig nem tudott járni a fiam és el?ször 2 zoknit adtam rá, majd csak egyet babakocsiban nem számított. Ha jobb id? lesz, kint már kivenném had járjon egy kicsit, de ha túl nagy a 22-es, akkor talán még árthatok is. El?re is köszi.

Legjobb válasz: A Siesta oldalán olvastam:mérd le a gyerek lábát és 1/2 cm-el nagyobb belsõ talphosszú cipõt vegyél,hogy legyen helye nõni a lábának.

A Siesta oldalán olvastam:mérd le a gyerek lábát és 1/2 cm-el nagyobb belsõ talphosszú cipõt vegyél, hogy legyen helye nõni a lábának.
Én nem vennék 2 számmal nagyobbat még.
Szerintem is elég a 21-es. De ez fazontól is függ. Pl. én még nyáron szandival jártam úgy, hogy az elsõ neki is 20-as volt, kinõtte és ismét egy 20-ast vettünk, mert az meg jó volt. Próbáld körberajzolni a talpát egy papíron és azt rakd bele az új cipõbe, akkor kb. tudod meddig érne benne a lába. Ha a lábán van, akkor az ujjadnak be kell férnie a sarka és a cipõsarok közé. Egyébként azt hallottam mindenhol, meg olvastam, hogy kb. fél centivel kell nagyobbnak lennie a cipõtalpnak a baba talpánál.

Mit gondoltok egy kutyát vagy kettőt tartsak? Most van egy féléves basset-tem. Gondolkodom társban. Nem tudom eldönteni mi lenne a jó a kutyunak, illetve nekem.

Legjobb válasz: Ha normálisan foglalkozol a kutyával akkor nem lesz semmi baja egyedül. Egy másik kutya nem helyettesíti az embert. Csak akkor vegyél mégegyet ha minden vele járó dolgot meg tudsz duplázni, és te magad vágysz rá. Azért ne vegyél hogy ne legyen egyedül.

Ha normálisan foglalkozol a kutyával akkor nem lesz semmi baja egyedül. Egy másik kutya nem helyettesíti az embert. Csak akkor vegyél mégegyet ha minden vele járó dolgot meg tudsz duplázni, és te magad vágysz rá. Azért ne vegyél hogy ne legyen egyedül.
Az én kutyum 9 hónapos, én is gondolkozom egy ideje mégegyben, de mindig rájövök, hogy azt vagy korábban kellett volna, vagy majd késõbb. Sztem ha befogadsz is mégegy kutyust, ne most, mert a meglévõ kutyusod most fog a "tinikorba" lépni, amikor nem a legegyszerûbb velük, legalábbis nekem az össze kutyám meghülyült ebben a korban, azt is elfelejtette, ami az elsõ naptól szabály volt...stb. De ha van idõd, h az erejét próbálgató, rakoncátlankodó - had éljek képzavarral: szárnyait bontogató - kutyus mellé befogadj egy rengeteg törõdést igénylõ kölyköt, akk hajrá :) . Én úgy döntöttem megvárom míg a kutyum 1, 5-2 éves lesz, és majd akkor, bár nekem nem azért kell, h ne legyen egyedül, egyrészt mert rengeteget foglalkozom vele, másrészt van egy cicabarátja :) . Akárhogy döntesz is, sok sikert
Két kutya pozitívumai: a basste nem unatkozik annyira, akkor is van kivel játszania, összebújni, szimatolni, ha a gazdi épp nem ér rá, nincs otthon... Negatívumai: a két kutya mindíg versenga gazdi kegyeiért, hogy ki ér oda elõbb, kit simiz meg elõbb...sokkal élénkebbek, pörgõsebbek ettõl és ez van akit idegesít. Nekem most kettõ van, minden hátrányával, egyszer ki szeretném próbálni milyen nyugisan, egy kutyával élni, mert így nagyon nehéz. Ha a kutyádat boldognak látod, séták során találkozik más kutyákkal és szociális élményeket szerezhet rendszeresen, akkor én nem vennék mellé a helyedben másikat. De ha úgy látod sokat unatkozik, sokszor hív játszani mikor nem mehetsz, akkor lehet hogy jó lesz a társ neki.
Szerintem aki nem ér rá a kutyájával lenni az ne vegyen mégegyet, mert akkor ketten unatkoznak, esetleg rombolnak, ugatnak, üvöltenek, nem az lesz hogy akkor a gazda válláról leveszik a gondot és nem kell velük lenni! Mondom ezt úgy hogy három kutyám van. Nagyon sok pénz és idõ! Bár azt nem mondanám hogy a nevelés része nehezebb, az én kutyáim nem azért pörgõsek mert többen vannak hanem mert ilyen a jellemük. Inkább az hogy négy személy helyett kell mindig rendezkedni. Sokszor pl számolom a tápot és elfeljtem hogy még kell szorozni hárommal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, várok még a döntéssel. Viszonylag sokat foglalkozom vele, napi egy séta és egy óra tanulásos játék foglalkozás, és plusz a napi kis játékok amikor kimegyek hozzá, napi 4 óránál többet nincs egyedül! Nyugis viszonylag kiegyensúlyozott, mármint amennyire egy 6 hónapos kutyu nyugis lehet. Köszönöm a tanácsokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!