Találatok a következő kifejezésre: Jó a 4d ultrahang (15 db)

Nem jelent akadályt.
nem akadály ugyanis visszaverõdõ hullámokkal dolgozik ultrahang és ezt a zsírréteged nem gátolja..szerintem még a fenekünkön át is lehetne látni, pedig ott is van zsír..Jó mozit!
Hát nem akarlak elkeseríteni de elképzelhetõ nekem is így volt mi a 20.héten voltunk DE ne hagyd ki mert így is szupi és látszik azért de nem úgy mint a "mintaképeken". DE menj el NE HAGYD KI!!!!
Akadályt jelent. De nem számít.

Az milyen gondot jelent ha a 4d ultrahangon azt mondták, hogy hűű jó sokat iszik ez a gyerek, nagyon tele van a pocakja vízzel?

Legjobb válasz: Semmiféle gondot nem jelent, minden baba iszik a magzatvízbõl. A Tiéd pont akkor itta magát tele! Így fejlõdnek a szervei és a kis gyomra is! Ne aggódj! Ha gond lett volna, akkor szóltak volna! Ki fogja pisilni! :) Szép babavárást!

Semmiféle gondot nem jelent, minden baba iszik a magzatvízbõl. A Tiéd pont akkor itta magát tele! Így fejlõdnek a szervei és a kis gyomra is! Ne aggódj! Ha gond lett volna, akkor szóltak volna! Ki fogja pisilni! :) Szép babavárást!
szia!! nekem is azt mondták a 4d-n hogy nagy a pocakja, mert valószínûleg sokat ivott. de nem mondták volna hogy baj lenne. szóval szerintem emiatt ne idegeskedj:) Gyakorol a kis picur nyelni:)
Nekünk is azt mondták 4d-is és sima uh-on is nagyon telõdött a gyomra a kicsinek, de erre mindig azt mondták biztos több magzatvizet korgyolt.
az azért jó, mert akkor biztos van szép, jó mûködõ anyagcseréje, majd szépen kipisili :D nemhogy rossz, de jó :D jól "mûködik" :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ez megnyugtató. Már azt hittem baj, hogy egy kicsit "falánk" vagy tán valami nem mûködik, hogy ezt így külön megemlítették.Na jó tényleg elég soknak tûnt benne a víz:-))))) Boldog babavárást Nektek!
Egyetértek az elottem szólókkal, ha valami gond lett volna, biztosan szóltak volna róla. Egyébként az én kisfiam az elso napokban sokat bukott, hányt is, de azt mondták, ez teljesen renben van, mivel sok víz volt a gyomrocskájában. Nálunk így távozott.

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!


Jó a Gödöllői 4d ultrahang? Érdemes oda menni?

Legjobb válasz: A SANTEMED klinikán, a Remsey Krt-on van Gödöllõn 4D uh. 12.000.- ft, de szerintem megéri. Csak keddenként van.

A SANTEMED klinikán, a Remsey Krt-on van Gödöllõn 4D uh. 12.000.- ft, de szerintem megéri. Csak keddenként van.

Ha nem jó az AFP eredménye a 3 vagy a 4d-s ultrahang megmutatja, ha van rendellenesség, vagy magzatvízmintát kell vetetni?

Legjobb válasz: Az AFP vizsgálatot sok országban azért nem végzik, mert feleslegesen hozza a frászt a kismamákra, mivel gyakran van ok nélkül rossz eredménye. 4D UH-on sok mindent láthatsz, szerintem érdemes megcsináltatni, de én a helyedben magzatvízvizsgálatot nem végeztetnék a vetélés kockázata miatt. (Bár aki emellett van, biztos azt fogja mondani, hogy kicsi a kockázat, de ha elveszíted a babát, akkor nem vigasztal, hogy kevés ilyen eset történik). Biztos, hogy nincs baj a babával, bízz benne és vigyyázz magadra!

Az AFP vizsgálatot sok országban azért nem végzik, mert feleslegesen hozza a frászt a kismamákra, mivel gyakran van ok nélkül rossz eredménye. 4D UH-on sok mindent láthatsz, szerintem érdemes megcsináltatni, de én a helyedben magzatvízvizsgálatot nem végeztetnék a vetélés kockázata miatt. (Bár aki emellett van, biztos azt fogja mondani, hogy kicsi a kockázat, de ha elveszíted a babát, akkor nem vigasztal, hogy kevés ilyen eset történik). Biztos, hogy nincs baj a babával, bízz benne és vigyyázz magadra!
Szia. Èn Németországban e´lek 4 éve.Most várom elsö babánkat.Nekem nem csináltak AFP vizsgálatot, csak a nyaki redöt mérte´k meg uh-val.Ne idegeskedj, nem lessz semmi probléma. 30hetes kismama.
Nekem sem csinaltak AFP-t mert azt mondtak nagy az eselye hogy rossz eredmenye lesz meg akkor is ha semmi baj sincs. A 12. heten meg szoktak nezni a nyaki redo vastagsagat( a nyitottgerinc miatt), ami nem szabad meghaladja a 3mm-t, viszont van olyan hogy ha 3mm folott van akkor sincs baj. Az orvos meg tudja nezni az Uh-n a baba gerincet es ha az folyonos, a csigolyak szepen sorban allnak egymas utan akkor nincs baj. Engem is aggasztottak ezek a dolgok meg a down kor is es az uh-nal elmondta az orvos hogy down-korja sincs mivel a down-koros magzatoknak a labszaruk rovidebb nint a korukhoz kepest kellene lennie.En nem hiszem hogy ala tudnam vetni magam egy amniocentezisnek, a veteles kockazata miatt sem meg mikor belegondolok hogy tut szurnanak a pocimba....Ne aggodj nincs semmi baja a babadnak! Kellemes babavarast
Eltérõ a szakemberek véleménye. Az AFP-t nem tekintik megállapító eredménynek, hanem szûrõ vizsgálatnak. Ezért végeznek utána genetikai ultrahangot. Sokan azt mondják a 4d ultrahang csak vizuális dolog. Én amilyen aggódos voltam a következõ terhességemnél végeztetnék a Genetikai központban vizsgálatot igaz hogy 25.000 forint, de nekem megérné a következõ terhességemnél. Hangsúlyozom én nagyon aggódos voltam. Az AFP eredményem egyébként alacsony volt, de jó volt a nyaki redõ vizsgálat.

Jó 4D ultrahangra szeretnék menni a 28. héten. Tudtok ajánlani egyet Budapesten a Moszkva tér környékén (vagy annak nagyobb vonzáskörzetében)?

Olyan helyet keresek, ahol alaposan megnézik a babát, illetve képeket és kisfilmet is készítenek róla.

Legjobb válasz: www.4dgenesis.hu mi itt voltunk és nagyon jónak találtam

http://www.4dgenesis.hu mi itt voltunk és nagyon jónak találtam
Istenhegyi géndiagnosztikai centrum, Dr. Hajdu Krisztina. Az ország egyik legnagyobb szaktekintélye.
Igen én is azt tudom mondani, hogy a 4D genesis és az Istenhegyi úton a Géndiagnosztikai központban, ott kimondottan geneikus /Hajdú doktornõ/ szakorvos nézi a babát.
Szia! Mi is a 4D Genesis- ben voltunk még december végén. Nagyon kellemes környezet, a hölgy nagyon kedves volt. Kb. fél órán át ultrahangozták a picit. A teljes vizsgálatot megkaptuk DVD-n azzal a zenei aláfestésssel, ami a vizsgálatkor is szólt + kb. 50 db képet CD-re írva, amik nagyon jól sikerültek. Szóval csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagy segítséget jelentenek nekem. Boldog babavárást mindenkinek!
Szia! Én a Praxist tudom neked ajánlani, a Bécsi úton.
Én is a 4D-Genesis-t ajánlom! Két szuper nõci dolgozik ott, nagyon kedvesek!! Kétszer voltam, mindkétszer egy órán keresztül nézhettük a babácskát!
Én is a 4dgenesis-t ajánlanám. Közel 1 órát vizsgálták a kicsit és engem! Nagyon kellemes a környezet, rendkívül kedves a szonográfus hölgy! Árban nem tér el a többitõl, de minõségben mindenképpen! Ott tényleg sztár lehetsz egy órácskára! ;) Nekünk örök élmény marad.

Salgótarján közelében hol találok jó és megfizethető 4d ultrahangot? Mikor érdemes menni, a terhesség melyik hetében?

köszönöm Els? babás 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia!Tarjánba is van ,de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve,jó nagy,közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni,akkor már szép kifejlett,jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem,de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.

Szia!Tarjánba is van , de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve, jó nagy, közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni, akkor már szép kifejlett, jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem, de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.
Nekem ismerõsöm Tarjánban volt a kórházban, oda is járt egyébként ultrahangra és jó felvételeket csinálnak. Én sem emlékszem mennyibe kerül, pedig minden alkalommal látoma plakáton.:-( Mi nem ott voltunk, mert nekünk csak a hétvége lett volna jó, de akkor ott nem dolgoznak. Mi így dunakeszin voltunk (tudom az nem itt van), de egybekötööttük babakelengye vásárlással. Szerintem a 25-27 hét környéke azért jó, mert már szép babaformája van, de nem akkora nagy, hogy betakarja a képernyõt. Most a másodikkal azt hiszem Szentendrére fogunk menni, mert ott meg a kismamaruha outletet szeretném megnézni.
http://www.3duh.hu/ ez a Gyöngyösi elérhetõsséggel, árral együtt én 29 hetesen megyek szerintem akkor már jól van rajta husi is :-)))
Az elsõ vagyok, amúgy igen Tarjánba is jó képet adnak, de én úgy gondolom, hogy több szem többet lát alapon inkább olyankor más is nézze meg!
Második vagyok. Megmondom õszintén, hogy én bíztam a tarjáni ultrahangban, meg el kellett mennem pestre is genetikai ultrahangra, így én csak kimondottam mozizni szerettem volna, szakmai dolgokat már nem vártam. ha csak mozizni szeretnél teljesen jó a tarjáni, de az igaz ha mást is vársz akkor több szem többet lát alapon tényleg máshová fizess be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Valószínûleg akkor nem Tarjánba fogok menni, mert meggyõztetek. Amúgy Márkus Lászlóhoz járok vizsgálatokra, de ez a 4d nekem nem csak mozinek, hanem orvosi vizsgálatnak is kell. Jó lenne megnyugodni, mert én kicsit túlparázós vagyok. Igaz, még csak a 10 héten tartok, de már jó elõre gondolkodni. Kb. a 20as hetek elején szeretnék menni. köszi mégegyszer

Jövő héten megyünk Szegeden a MediCenterben 4D ultrahangra. Mennyire jó felvételeket készítenek?

Legjobb válasz: én nem voltam elájulva a felvételek minõségétõl, pedig a doktornõ mindent próbált megtenni. nagyjából 30%-a kivehetõ számunkra. várni is kellett elég sokat, de még így is megérte. szerintem máshol sem lehet jobb. miközben ott vagytok és magyaráz az orvos, az nagyon jó, mert tudod, h mi micsoda...

én nem voltam elájulva a felvételek minõségétõl, pedig a doktornõ mindent próbált megtenni. nagyjából 30%-a kivehetõ számunkra. várni is kellett elég sokat, de még így is megérte. szerintem máshol sem lehet jobb. miközben ott vagytok és magyaráz az orvos, az nagyon jó, mert tudod, h mi micsoda...
Szia! A Medicenterben lévõ 4D-rõl én sem hallottam sok jót, viszont a Sári csinál magánban is 4D-t Újszegeden, és az tök szuper volt nekünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

27 hetes kismama vagyok, tegnap a leletem a 4d-s ultrahangon:BPD 7. 05, TTD 6.85, AC 23.68, FL 4.51cm. Ez jó? Mennyinek kell lennie ilyen idősen?

Legjobb válasz: Szia! Tökéletesen jó! Én a 26.héten voltam, az eredmény: BPD 65,2 mm, HC 242,6 mm, TAD 66,3 mm, AC 215,8 mm, FL 47,9 mm. Rajta kell lennie a leleteden, hogy a baba méretei alapján hány hetesnek felelsz meg, olyan címszó alatt, hogy: "Average US GA". Csak azért írom, mert ha nincs túl nagy eltérés, akkor semmi gond. 1-2 hét simán belefér. Sok boldogságot! :-)

Szia! Tökéletesen jó! Én a 26.héten voltam, az eredmény: BPD 65, 2 mm, HC 242, 6 mm, TAD 66, 3 mm, AC 215, 8 mm, FL 47, 9 mm. Rajta kell lennie a leleteden, hogy a baba méretei alapján hány hetesnek felelsz meg, olyan címszó alatt, hogy: "Average US GA". Csak azért írom, mert ha nincs túl nagy eltérés, akkor semmi gond. 1-2 hét simán belefér. Sok boldogságot! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszod, megnyugtattál.Sok boldogságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!