Találatok a következő kifejezésre: Jó a 4d (40 db)

Tatán jó a 4D-s babamozi? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A Bivident-re gondolsz? Sztem ha teheted, inkább menj Pestre a 4D Genesishez. Elõször mi is a Bividenthez akartunk menni, de mikor rákérdeztem mi van ha alszik a babám, azt mondták így jártunk. Ezen kívül össz-vissz 15 perc lett volna... A 4D Genesisnél nagyon aranyosak, 12000ft-ért kaptunk dvd-t, képeket cd-n (84 kép lett!) és az általunk kiválasztott képet kinyomtatva. A dvd 40 perc! Ha nem a Bividentre gondoltál, bocs a hosszú szövegért! :-)

A Bivident-re gondolsz? Sztem ha teheted, inkább menj Pestre a 4D Genesishez. Elõször mi is a Bividenthez akartunk menni, de mikor rákérdeztem mi van ha alszik a babám, azt mondták így jártunk. Ezen kívül össz-vissz 15 perc lett volna... A 4D Genesisnél nagyon aranyosak, 12000ft-ért kaptunk dvd-t, képeket cd-n (84 kép lett!) és az általunk kiválasztott képet kinyomtatva. A dvd 40 perc! Ha nem a Bividentre gondoltál, bocs a hosszú szövegért! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, õ rájuk gondoltam. Szóval megéri Pestre menni.

Megszeretném nézni az Éhezõk Viadala 2. részét a Westendben 4D-ben, de mivel eléggé sokan mennénk így nem tudom megéri e? ! Tudnátok segíteni? Szerintetek jó a 4D megéri annyit fizetni érte? Ha esetleg mesélni is tudnátok róla, megköszönném!

Legjobb válasz: Nagyon jó megéri.Mikor én voltam valami esõerdõs ment és jött a viz az arcunkba illatokat csináltak mozzog a kép meg monda a szereplõ a filmben hogy nézz a szék alá a másik szereplõnek és mi is alánéztûnk és ott volt egy csoki.

Nagyon jó megéri.Mikor én voltam valami esõerdõs ment és jött a viz az arcunkba illatokat csináltak mozzog a kép meg monda a szereplõ a filmben hogy nézz a szék alá a másik szereplõnek és mi is alánéztûnk és ott volt egy csoki.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Azt hallottam a szék is mozog!Ez mindegyiknél így van?

Mire jó a 4D-s tûzijáték nézõ szemüveg?

Legjobb válasz: Átverésnek.

Átverésnek.

Ki volt mostanában Ipolytarnócon megnézni az ősfákat, jó a 4D mozi? Megéri? Milyen hosszú?

Mi két gyerkőccel mennénk - már nagyobbak - nem tudom megér-e a családnak 5000.- Ft-ot....

Jó a veszprémi 4D-s uh (Csongrády féle)? Hány perces a dvd amit adnak? Megéri szerintetek? Van olyan aki máshoz ment itt Veszprémben 4D-re?

Legjobb válasz: Szia. Én még csak most jelentkeztem be hozzá, de sok mindenki javasolta, hogy nagyon lelkiisemeretes és nem csapja össze az egészet, megbízható. 12.000,- Ft egy 4D ultrahang, amibe kb.: 25 perc videó van, amihez DVD +R-t kell vinni, valamint pendrive-ot, amire a képeket teszi. Most szabin lesz 2 hétig, de kb. egy héttel kell korábban bejelentkezni, de ha tudod mikor akarsz menni, akkor korábban is felhívhatod.

Szia. Én még csak most jelentkeztem be hozzá, de sok mindenki javasolta, hogy nagyon lelkiisemeretes és nem csapja össze az egészet, megbízható. 12.000, - Ft egy 4D ultrahang, amibe kb.: 25 perc videó van, amihez DVD +R-t kell vinni, valamint pendrive-ot, amire a képeket teszi. Most szabin lesz 2 hétig, de kb. egy héttel kell korábban bejelentkezni, de ha tudod mikor akarsz menni, akkor korábban is felhívhatod.
szia.igen, jó.de jelentkezz elötte két héttel, mert nagyon be van táblázva.8000 ft.ja, meg Tapolcán is van.ha kell a száma, megadhatom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Mennyi ideig tart a vizsgálat/felvétel?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Minden kérdésemre választ kaptam. Rengeteget segítettél. Csodás felvételt, képeket és boldog babavárást neked.

Jó a Gödöllői 4d ultrahang? Érdemes oda menni?

Legjobb válasz: A SANTEMED klinikán, a Remsey Krt-on van Gödöllõn 4D uh. 12.000.- ft, de szerintem megéri. Csak keddenként van.

A SANTEMED klinikán, a Remsey Krt-on van Gödöllõn 4D uh. 12.000.- ft, de szerintem megéri. Csak keddenként van.

Mire jó még a 4D, azonkívül hogy hamarabb megtudjuk a baba nemét?

Legjobb válasz: Babamozizni.A 3 és a 4D között csak idõbeli különbség van.Az egyiken pont azt látod amit mutat, a másik késik kicsit.Na jól megírtam de remélem érted.Diagnosztikai célokra még mindig a 2D a legjobb,azt is használják.

Babamozizni.A 3 és a 4D között csak idõbeli különbség van.Az egyiken pont azt látod amit mutat, a másik késik kicsit.Na jól megírtam de remélem érted.Diagnosztikai célokra még mindig a 2D a legjobb, azt is használják.
A legpontosabb és a legjobban látszik a baba mindene. Egyáltalán nem csak a nem megállapitására szolgál. Vérzések, szivbetegség, vese betegség és sok minden más baj kiszûrése szolgál ez a LEGPONTOSABB vizsgálóeljárás. Nem utolsósorban ezt te is láthatod.
Ahol 3-4d uh van azok a gépek talán jobbak is mint a kórházban. Egyébként a 2 perces vizsgálat nem hiszem, hogy elegendõ idõ a baba pontos, figyelmes vizsgálására. Ezeken a fizetõs helyeken pedig általában 30-60 perc az idõtartam, ahol mindent megnéznek a babán!
Mi is voltunk a gyerekeinkkel 3-4D-s uh-n maszeknál.Nagyon jó felvételeket mozit csinált.És orvos mondta, hogy diagnosztikai célra a 2D a legjobb, azért azt használják.Nálunk a kórházban is 2D-vel néznek, pedig tud a gépük 3-4D-t is.Nálunk lehet is fotót kérni a kötelezõ uh-n amilyet akarsz, én kértem ott is mindig. 1 voltam.
Mi is voltunk és mondhatom, hogy nem a mozi miatt mentünk, hanem azért hogy a baba minden egyes porcikáját megnézzék, azért hogy minden betegség lehetõsége 0 ra csökkenjen. A fiamnál találtak a veséjében egy tágulatot. Amit addig (32 hetesen) senki nem vett észre. Mára már kinõtte de nagyobb baj is lehetett volna belõle. Így nálunk természetes volt hogy a másodikkal is mentünk. Ha jó helyre mgy az ember akkor orvosi szakvéleményt kap.

Valami jó módszer, hogy aktív legyen a Manónk a 4D UH-n?

Ma délután megyek. Jó lenne, ha ficánkolna és megmutatná a kis pofiját!

Legjobb válasz: Mi a terhességem alatt 3-szor voltunk 4D-n. Tornáztam, kóláztam, csokiztam, kávéztam, egyszer még egy kis energiaitalt is ittam. Egyszer sem volt aktív a babám, még csak az se derült ki, hogy fiú vagy lány, ez a szülõszobán derült ki. Én így jártam, remélem neked sikerül mozgásra bírni a kis lurkót! Drukk! 4 hónapos kislány anyukája.

Mi a terhességem alatt 3-szor voltunk 4D-n. Tornáztam, kóláztam, csokiztam, kávéztam, egyszer még egy kis energiaitalt is ittam. Egyszer sem volt aktív a babám, még csak az se derült ki, hogy fiú vagy lány, ez a szülõszobán derült ki. Én így jártam, remélem neked sikerül mozgásra bírni a kis lurkót! Drukk! 4 hónapos kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Csokit vettem, de akkor a szõlõcukrot is kipróbáljuk! Remélem összejön! :)
Szia! Én elötte 3/4 órával ittam kólát, mert többen mondták hogy hatásos. Na a kocsiba még mocorgott is, de mire bementünk, bealudt. A fél arcát lehetett csak látni, azt is kis zaklatás árán, mert elöször teljesen el volt fordulva...de nekem igy is megérte! :)
Csoki, cola. Ezeket szokták javasolni, de mi 2-szer voltunk, és nem aktiválta magát pedig én is ittam-ettem. De azért vigyél magaddal, hátha nektek beválik:) . Jó mozizást kívánunk!
Nem tudom, hogy ettõl-e, de nekünk nagyon jól sikerült a felvétel. Amíg oda nem értünk az autóban szõlõcukrot ettem. Szinte végig az arcát láttuk és mosolygott, ásított, élénk volt végig. Ez a szõlõcukor amúgy nálam minden nst-n is bevált eddig. Talán egy próbát megér, ha nem kapsz jobb ötletet.
Szia! Mi tegnap voltunk (20 hetesen) és a 2d élvezhetõbb volt mint a 4d, mert az aktivitással nem volt baj, nagyon is mocorgott a drágánk, elõtte én is ittam egy kis colát, és ettem egy pár kocka csokit. Csak kitolt velünk mert tulságosan is ficánkolt és az arca elé begyüjtötte szépen az összes köldökzsinórt és még a két kis kezét is odarakta, ugyhogy tehetett a doki bármit nem tudtuk megnézni az arcocskáját. Fiú létére azt teljesen eldugta, a kukiját bezzeg mutogatta:-)
igyál szénsavasat is, kólát vagy én tegnap voltam, és ittam pár korty energia italt is. és szép lassan eszegettem csokit is mielõtt behívtak, és amikor már mi jöttünk, elõtte felálltam, és mozogtam egy kicsit.
Remélem még nem késõ a tanács. Az idõpont elött 1-1.5 órával igyál meg egy bögre jó erõs fekete teát cukor, citromlé nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekünk nem volt szerencsénk. Aludt a Drágám, hiába "zaklattuk". :) Szinte végig takarta a kis fejét, egyszer a lába, aztán a kis keze volt a pofija elõtt. De így is élmény volt!

Ha nem jó az AFP eredménye a 3 vagy a 4d-s ultrahang megmutatja, ha van rendellenesség, vagy magzatvízmintát kell vetetni?

Legjobb válasz: Az AFP vizsgálatot sok országban azért nem végzik, mert feleslegesen hozza a frászt a kismamákra, mivel gyakran van ok nélkül rossz eredménye. 4D UH-on sok mindent láthatsz, szerintem érdemes megcsináltatni, de én a helyedben magzatvízvizsgálatot nem végeztetnék a vetélés kockázata miatt. (Bár aki emellett van, biztos azt fogja mondani, hogy kicsi a kockázat, de ha elveszíted a babát, akkor nem vigasztal, hogy kevés ilyen eset történik). Biztos, hogy nincs baj a babával, bízz benne és vigyyázz magadra!

Az AFP vizsgálatot sok országban azért nem végzik, mert feleslegesen hozza a frászt a kismamákra, mivel gyakran van ok nélkül rossz eredménye. 4D UH-on sok mindent láthatsz, szerintem érdemes megcsináltatni, de én a helyedben magzatvízvizsgálatot nem végeztetnék a vetélés kockázata miatt. (Bár aki emellett van, biztos azt fogja mondani, hogy kicsi a kockázat, de ha elveszíted a babát, akkor nem vigasztal, hogy kevés ilyen eset történik). Biztos, hogy nincs baj a babával, bízz benne és vigyyázz magadra!
Szia. Èn Németországban e´lek 4 éve.Most várom elsö babánkat.Nekem nem csináltak AFP vizsgálatot, csak a nyaki redöt mérte´k meg uh-val.Ne idegeskedj, nem lessz semmi probléma. 30hetes kismama.
Nekem sem csinaltak AFP-t mert azt mondtak nagy az eselye hogy rossz eredmenye lesz meg akkor is ha semmi baj sincs. A 12. heten meg szoktak nezni a nyaki redo vastagsagat( a nyitottgerinc miatt), ami nem szabad meghaladja a 3mm-t, viszont van olyan hogy ha 3mm folott van akkor sincs baj. Az orvos meg tudja nezni az Uh-n a baba gerincet es ha az folyonos, a csigolyak szepen sorban allnak egymas utan akkor nincs baj. Engem is aggasztottak ezek a dolgok meg a down kor is es az uh-nal elmondta az orvos hogy down-korja sincs mivel a down-koros magzatoknak a labszaruk rovidebb nint a korukhoz kepest kellene lennie.En nem hiszem hogy ala tudnam vetni magam egy amniocentezisnek, a veteles kockazata miatt sem meg mikor belegondolok hogy tut szurnanak a pocimba....Ne aggodj nincs semmi baja a babadnak! Kellemes babavarast
Eltérõ a szakemberek véleménye. Az AFP-t nem tekintik megállapító eredménynek, hanem szûrõ vizsgálatnak. Ezért végeznek utána genetikai ultrahangot. Sokan azt mondják a 4d ultrahang csak vizuális dolog. Én amilyen aggódos voltam a következõ terhességemnél végeztetnék a Genetikai központban vizsgálatot igaz hogy 25.000 forint, de nekem megérné a következõ terhességemnél. Hangsúlyozom én nagyon aggódos voltam. Az AFP eredményem egyébként alacsony volt, de jó volt a nyaki redõ vizsgálat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!