Találatok a következő kifejezésre: Jó ötlet tűzhelyet (2 db)

Jó ötlet INOX tűzhelyet venni?

Érveket és ellenérveket szeretnék, mert állítólag nehezen tisztitható! Akinek ilyen van, kérem írja le a tapasztalatát tisztitás és olajcseppek ügyben:)) Köszi

Legjobb válasz: Áhh csak azt ne.... én azt se tom hogy szabaduljak meg az inox dolgaimtól. Nekem is mondták, hogy az inox abba a konyhába való ami csak dísznek van, de nem hallgattam rájuk, mondtam vannak jó kis inox tisztítók, majd szépen karban tartom:(:(:(:( semmire nem jók.Csupa karist és akárhogy próbálom letakarítani a koszt, olyan mintha mindig koszos lenne. Utálom utálom utáloooooom......

Áhh csak azt ne.... én azt se tom hogy szabaduljak meg az inox dolgaimtól. Nekem is mondták, hogy az inox abba a konyhába való ami csak dísznek van, de nem hallgattam rájuk, mondtam vannak jó kis inox tisztítók, majd szépen karban tartom:(:(:(:( semmire nem jók.Csupa karist és akárhogy próbálom letakarítani a koszt, olyan mintha mindig koszos lenne. Utálom utálom utáloooooom......
nekem hála jó égnek csak a szagelszívom inox, de szívok is vele mint a fene. Hasonló a tapasztalatom mint az elõzõ válaszolonbak. Szépre soha nem tudom letakarítani, még az inox felületekhez való tisztítokkal sem. Még jó hogy annak idején letudtam beszélni a páriomat arról hogy "inoxos" cuccokat vegyünk.
Szia!Nekem a hûtõm inox, de legszívesebben eladnám.Borzasztó, fõleg hogy van egy 2éves lányom, így minden nap 10szer kellene tisztítani, minden meglátszik rajta, és a tisztítók rettentõ drágák.Nem ajánlom az inoxot!!!!!
Én kb.1 éve használom az enyémet! Inox permettel befújom, nedves kendõvel letörlöm és utána kéztörlõvel szárazra. De az enyém "tappancsmentes! és könnyû tisztítani! Csak olyat vegyél!!És nagyon szép és mindennap használom!!
Inox és inox között is van különbség. Nekem minden inox a konyhába, a hûtõn nem látszik meg az ujjlenyomat és könnyû tisztítani, viszont a fõzõlapomat már nehezebb, de nem lehetetlen. Azt javaslom vásárláskor nézzd meg mennyire látszik meg rajta az ujjlenyomat. Ha nem, akkor könnyû lesz tisztítani. Ha már a mintadarab tiszta paca, akkor hagyd.
Isten ments! Nekünk az van, és rémálom. Addig szép, amíg nem használod. .)
Hát..! Vegyes. Meg lehet tisztítani, azt, ami kevésbé ujjnyomatos fajta (ahogy az elõzõ válaszban van), de nekem külön program az inox tisztítás, mert ráadásul én szeretem, ha csillog. Köv. lakásunban a mosogatómedence sem lesz inoxból!!

Jó ötlet az elektromos tűzhely?

Tudom, hogy az áram drágább, mint a gáz, de nálunk a gáz, mint veszélyes anyag kiiktatása családi okok miatt er?sen javallott.

Legjobb válasz: Nem a biztosíték a gond, hanem a vezetékek. Erõsen ajánlott volna átnézni elõtte az állapotát és az átmérõjét, hogy egyálatlán rá lehet-e kötni. Egy rossz állapotú rendszerben akár ki is gyulladhat.

Nem a biztosíték a gond, hanem a vezetékek. Erõsen ajánlott volna átnézni elõtte az állapotát és az átmérõjét, hogy egyálatlán rá lehet-e kötni. Egy rossz állapotú rendszerben akár ki is gyulladhat.
Ötletnek jó, de nem kifizetõdõ.
vezetéket az órától közvetlen odahúzni, teljesítményhez (tûzhely ~6kW, sütõ~2kW, -3 fázis szükséges.) külön kismegszakító, ha szükséges akkor nagyobbat igényelni a helyi áramszolgáltatótól. a normál bentre húzott 1, 5mm2 vezetékek nem megfelelõek erre a célra.
nézz meg pár tûzhelyt, (beépíthetõeket vagy komplettet) fõleg a teljesítményét/feszültségét; ezt kérdezgetheti majd akárki, és ez egy jó támpont az áramszolgáltatónak és a maszeknak.-ezeket fixen kell bekötni;(beépített csak tûzhely konnektorról elmegy) aztán mivel panelban vagy, ott 1 fázis van bekötve, a tûzhely/sütõhöz 3 fog kelleni (400V). elõször kérdezd meg a helyi áramszolgáltatótol, hogy bõvíthetõ e ilyen mértékben (óra csere 3x16Amper)a betáplálás és, hogy mennyibe fog kerülni, valamint, hogy az óracseréhez kell e valami a részedrõl, vagy simán megcsinálják. aztán keress 2-3 maszekot, mondd el mit akarsz, és kérj egy árajánlatot a munkára.
mintha csak egy szõke nõ írta volna ezt a kérdést, semmit nem lehet belõle megérteni, konyhai tûzhelyrõl van e szó, vagy elektromos kályháról biztosíték nagysága, stb
Hát, ha nálatok a gáz mint veszélyes anyag szerepel, akkor nem tudom, mit szóltok az elektromos tûzhely jó negyed-fél óráig tûzforró fõzõlapjához majd... És mekkora az a teljesítmény? Meg ha már ilyenbe vágtok, akkor legalább az odavezetõ kábeleket illik kicserélni, hogy ne ezeréves vezetékek legyenek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, jajj de jó, hogy ilyen világosan mindezt leírtad! Köszönöm szépen!!!felpontoztalak!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!