Találatok a következő kifejezésre: Jó ötlet osztálytársal kavarni (1 db)

Jó ötlet egy osztálytársal kavarni?

Mert bejön nekem és én is neki, de félek h mi lenne ha egyszer szakítunk (mert ? elég csajozós)akkor minden nap látnám és akkor még rosszabb lenne a "kapcsolatunk" mint most...

Legjobb válasz: Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)

Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)
Egy osztálytárs csak egy osztálytárs!ezért nyugodtan!csak van ennek egy kiábrándító része is:mindent tudsz róla!egy idõ után nem lesz mirõl beszélgetni és megunjátok egymást!ez az esetek 90%ban igy van!de lehet hogy ti pont nem tartoznátok bele!próba szerencse!én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hát ezek nem túl bíztatók......
Ha iagzán szereted, akkor szerintem nyugodtan járj vele :) És most mondok neked egy jó példát is. Én és a barátom is osztály társak vagyunk, és mégsem unjuk meg egymást :) Már 10 hónapja együtt vagyunk, és suliban amúgy sem vesézünk ki mindent ;P Ott a többiekkel együtt beszélgetünk szünetben, ezért nincs olyan gondunk hogy nem találnánk közös témát mikor kettesben vagyunk :) Szóval ha úgy gondolod hogy szereted, és szeretnél járni vele, akkor hajrá ;)
Võlegényemmel osztálytársak voltunk. 10.-ben összejöttünk, aztán valahogy ez fura volt, h osztálytársak vagyunk... szakítottunk. Írásbeli érettségik után összejöttünk, májusban lesz 3 éve, és nagyon boldogok vagyunk! Szerintem osztályon belüli kapcsolatok nem mûködnek...meg akarnátok felelni mindenkinek. Nem egymás miatt lennétek együtt. De egy próbát megér..nekünk is megérte!
Ebben nincs sem rossz, sem jó. Ha tetszik neked és õneki is te, akkor nyilván érdemes és ne gondolj semmi ilyen rosszra, mert valóra válik. Arra gondolj, hogy szereted és hogy semmi sem szakíthat el titeket.
kinek mi...arra figyelj hogy ha összejöttök tuti hogy az egész osztály ezen csámcsog és biztos lesz olyan kedves osztálytárs, aki ezért vagy azért megpróbál bekavarni.Tulajdonképpen lassan itt az év vége szerintem ha ki akarod próbélni ez jó alkalom.Ha összejön akkor jó, ha meg nem, mindenkinek van majdnem 3 hónapja, hogy elfelejtse. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek... Amúgy már most is mi vagyunk a témak az osztályban...
Khm... az osztálytárs AZ IGAZI! Azért is, mert ismered már valamennyire. Nálunk a fél osztály jó szándékkal nézett ránk (a másik felét nem érdekelte). Ezen kívül több pár is az osztályból, ill. az évfolyamból került ki. Csak õk az iskola után kerültek igazán közel. Azért arra figyelj, hogy ne csak kényelembõl válaszd õt. Ha pedig csajozós, akkor egy hosszabb kapcsolat alatt figyelj oda, és nézd, hogyan viselkedik. Ha elkezd kifelé kukucskálni, akkor sokkal jobban jársz, ha még idõben búcsút mondasz... :-( Azzal hogy az esetleges szakítás után mi lesz, ne foglalkozz. Túléled. De addig is a "kisködmön" esete.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi miatt lehet?

Van egy barátnőm, de valahogy mást akarok!Más lány után áradozok.... Lehet hogy örököltem a nagyapámtól? (3 felesége.. és vagy 20-30 csaja volt)

14/F

5

Hogy érjem el nála, hogy kívánjon?

4 éve vagyunk együtt a párommal, azóta sok rosszat, persze jót is átéltem vele....
A lényeg az, hogy egyre inkább azt érzem, hogy nem kíván és ha visszagondolok talán soha nem is kívánt úgy ahogy kéne. De !! Talán addig amíg nem voltam meg neki. De azóta semmi. :/ Ha együtt is vagyunk nem érzem, hogy kívánna, olyan mintha csak azért csinálná, hogy ne kezdjek el neki beszélni erről a témáról. Nagyon rosszul esik, hogy ennyire hidegen hagyják a dolgok. Sokszor arra fogja, hogy azért ilyen mert sokat dolgozik és fáradt. De ez nem kifogás. Szerintem egy fáradt ember is megkívánja a barátnőjét ha lenge öltözékben várja őt az ágyban stb. De ő nem. Állandóan csak a kifogásaival jön, hogy miért ne.
Szóval megköszönném ha tudnátok adni ötleteket.
Köszi előre is.
19/L

6

Miért van az, hogy már nagyon szeretnék kapcsolatot, viszont amikor arra kerül a sor, hogy megismerkedhetnék valakivel, elmegy tőle a kedvem?

Tehát nagyon vágyok már arra, hogy valakivel együtt lehessek, de amikor találkozásra kerülne a sor, félek, úgy vagyok vele, hogy "á, mégsem kell ez nekem ez az egész". Miért?

5

Hogyan lazuljak el a pasim mellett?

Általában laza vagyok. Nem szoktam szorongani csak ha kettesben vagyunk. Hogy lazuljak el?

2

Annyitól miért áll fel a pasim, mert simogatom a combját?

Ülünk normális körülmények közt. Tv nézés vagy bármi közben.. Elkezdem a körmömmel gyengéden húzogatni a combján vagy a térdén a kezem, amitől kirázza a hideg:D
Utána meg ,,nyőg''(uhh), hogy feláll neki, és, hogy csináljam méf..
Idióta:DDD
Mindenkinél így van ez? Vagy csak én fogtam ki, egy ilyen kanos disznót?:D
Ezt természetesen csak szarkazmussal mondom, mert imádom:D

13

Nagyon ciki egy ilyen ajándék a barátomnak?

6

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy az hogy orálisan kielégített engem egy csaj, az nem megcsalás, hiszen hozzá sem nyúltam!?

24

Egy fiúbarátom bepróbálkozott nálam. Nemet mondtam, de azóta többet érzek iránta, ő viszont nem keres már. Felejtsem el?

Egy éve barátok vagyunk. Múltkor együtt aludtunk, átölelt, puszilgatott, csókolóztunk is, és ő bepróbálkozott többel is, de azt nem hagytam. Viszont tovább ölelgetett,puszilgatott,de mikor másnap elköszöntünk,olyan volt,mintha hirtelen ismét csak barátok lennénk... Ennek már lassan 1 hete, és azóta sem keresett. Nyilván csak le akart fektetni és azt gondolta, hogy belemegyek. Én viszont azóta elkezdtem érezni iránta valamit. Nem mondom,hogy szerelem,de több a barátságnál. Most mit csináljak? Próbáljam elfelejteni és szüntessem meg vele a kapcsolatot egy ideig?
19/L

2

Tudtok nekem olyan könyvet mondani mint a mi A Macskám A Családom és a Fiúkban van?

Olyan pasi kéziszótár félét :D ami segít megérteni a fiúk gondolkodását

8

Miért lett társadalmi elvárás, hogy legyen mindenkinek valakije?

Nem vagyok már 20 éves, de sok mindenkitől hallom, hogy van valakim? Miért nincs? Akkor kiszemelt?
Azt sem tudom kínomban, hogy mit válaszoljak az ilyen kérdésekre. Nekem nem kell barátnő. Tökéletesen ki tudom magam elégíteni, a nők másra amúgy sem jók. Nem is értem miért van túlhype-olva ez a társkeresési téma.

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!