Találatok a következő kifejezésre: Jó ötlet osztálytársal kavarni (1 db)

Jó ötlet egy osztálytársal kavarni?

Mert bejön nekem és én is neki, de félek h mi lenne ha egyszer szakítunk (mert ? elég csajozós)akkor minden nap látnám és akkor még rosszabb lenne a "kapcsolatunk" mint most...

Legjobb válasz: Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)

Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)
Egy osztálytárs csak egy osztálytárs!ezért nyugodtan!csak van ennek egy kiábrándító része is:mindent tudsz róla!egy idõ után nem lesz mirõl beszélgetni és megunjátok egymást!ez az esetek 90%ban igy van!de lehet hogy ti pont nem tartoznátok bele!próba szerencse!én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hát ezek nem túl bíztatók......
Ha iagzán szereted, akkor szerintem nyugodtan járj vele :) És most mondok neked egy jó példát is. Én és a barátom is osztály társak vagyunk, és mégsem unjuk meg egymást :) Már 10 hónapja együtt vagyunk, és suliban amúgy sem vesézünk ki mindent ;P Ott a többiekkel együtt beszélgetünk szünetben, ezért nincs olyan gondunk hogy nem találnánk közös témát mikor kettesben vagyunk :) Szóval ha úgy gondolod hogy szereted, és szeretnél járni vele, akkor hajrá ;)
Võlegényemmel osztálytársak voltunk. 10.-ben összejöttünk, aztán valahogy ez fura volt, h osztálytársak vagyunk... szakítottunk. Írásbeli érettségik után összejöttünk, májusban lesz 3 éve, és nagyon boldogok vagyunk! Szerintem osztályon belüli kapcsolatok nem mûködnek...meg akarnátok felelni mindenkinek. Nem egymás miatt lennétek együtt. De egy próbát megér..nekünk is megérte!
Ebben nincs sem rossz, sem jó. Ha tetszik neked és õneki is te, akkor nyilván érdemes és ne gondolj semmi ilyen rosszra, mert valóra válik. Arra gondolj, hogy szereted és hogy semmi sem szakíthat el titeket.
kinek mi...arra figyelj hogy ha összejöttök tuti hogy az egész osztály ezen csámcsog és biztos lesz olyan kedves osztálytárs, aki ezért vagy azért megpróbál bekavarni.Tulajdonképpen lassan itt az év vége szerintem ha ki akarod próbélni ez jó alkalom.Ha összejön akkor jó, ha meg nem, mindenkinek van majdnem 3 hónapja, hogy elfelejtse. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek... Amúgy már most is mi vagyunk a témak az osztályban...
Khm... az osztálytárs AZ IGAZI! Azért is, mert ismered már valamennyire. Nálunk a fél osztály jó szándékkal nézett ránk (a másik felét nem érdekelte). Ezen kívül több pár is az osztályból, ill. az évfolyamból került ki. Csak õk az iskola után kerültek igazán közel. Azért arra figyelj, hogy ne csak kényelembõl válaszd õt. Ha pedig csajozós, akkor egy hosszabb kapcsolat alatt figyelj oda, és nézd, hogyan viselkedik. Ha elkezd kifelé kukucskálni, akkor sokkal jobban jársz, ha még idõben búcsút mondasz... :-( Azzal hogy az esetleges szakítás után mi lesz, ne foglalkozz. Túléled. De addig is a "kisködmön" esete.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Attól félek, hogy elhagy ha meglát alapozó nélkül. Mit tegyek?

Összejöttem egy sráccal és azon gondolkodunk, hogy a hétvégén náluk alszom. Viszont nem nagyon szeretném ha meglátna alapozó nélkül, mivel kissé pattanásos a bőröm, nem annyira durva a helyzet, de én nem szeretem így magam. Nagyon félek, hogyha meglát így, már nem is akar többé semmi komolyabbat. Nagyon félek.

7

Miért van ez a töménytelen megcsalás a mai világban?

Tudom hogy a férfiak is milyenek szeretőt keresnek meg minden,de mivel fiú vagyok ezért saját szemszögből nézem a dolgot olvasgatom a neten társkeresőket meg akár máshol annyi nő van aki házasság vagy párkapcsolat mellett keres mást pl hogy csak éjszaka ér rá vagy ki akar valami újat próbálni meg sorolhatnám aztán évekig is tartanak szeretőt vagy váltogatják a párjuk meg nem sejt semmit vagy van hogy az is azt csinálja,de ha a másik nem tesz rosszat ez a dolog ám nem fer miért nem szakít vagy válik el az ilyen,én pl szeretnék barátnőt de az az érzés nem hiányzik hogy meg tudjam hogy titokban folyton csalnak.

9

Szerintetek hülyeség emmiatt dobni a pasimat?

Az zavarja a páromat, hogy "kemény" zenét hallgatok (Children of Bodom, Slipknot, Cannibal Corpse stb.) Azt mondja, hogy őt nem az zavarja, hogy rocker vagyok, hanem az , hogy miért pont ezeket bandákat szeretem, mert hogy ott van még százezer olyan banda, ami metál, és mégse olyan "hányingerkeltő" . Ez engem dühít. Hogy olyan kicsinyes és gyerekes egy ember, hogy ezen fennakadjon? SOHA nem hallgattam a jelenlétében hangosan őket, mert tudtam , hogy zavarná. Ennek ellenére ő ebbe is beleszól. Azt mondta, hogy ha nem fogok ezekről leszokni akkor fel is út le is út. Ezután kidobtam. Rosszul tettem? én 17 ő 19

14

Hogyan írjak rá?

Tettszik nekem egy fiú, akinek talán én is tettszem, szoktunk néha beszélgetni, (de nem csak mi ketten)hanem amnikor sokmindenki ott van. Még nem nyilvánvaló az egész. De mindjárt itt a szünet face-n ismerősök vagyunk, de még nem beszéltünk... Hogyan kezdjem el? "Szia, hogy vagy? Szia jó, és te? Jól"...(és kifogytunk a témából A mi a kedvenc színed-típusból, már kinőttünk. Léccy segítsetek fontos lenne

10

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Lányok, nagyra értékelitek a pasitoktól, ha lábat csókol nektek?

4

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!