Találatok a következő kifejezésre: Jó ötlet osztálytársal kavarni (1 db)

Jó ötlet egy osztálytársal kavarni?

Mert bejön nekem és én is neki, de félek h mi lenne ha egyszer szakítunk (mert ? elég csajozós)akkor minden nap látnám és akkor még rosszabb lenne a "kapcsolatunk" mint most...

Legjobb válasz: Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)

Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)
Egy osztálytárs csak egy osztálytárs!ezért nyugodtan!csak van ennek egy kiábrándító része is:mindent tudsz róla!egy idõ után nem lesz mirõl beszélgetni és megunjátok egymást!ez az esetek 90%ban igy van!de lehet hogy ti pont nem tartoznátok bele!próba szerencse!én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hát ezek nem túl bíztatók......
Ha iagzán szereted, akkor szerintem nyugodtan járj vele :) És most mondok neked egy jó példát is. Én és a barátom is osztály társak vagyunk, és mégsem unjuk meg egymást :) Már 10 hónapja együtt vagyunk, és suliban amúgy sem vesézünk ki mindent ;P Ott a többiekkel együtt beszélgetünk szünetben, ezért nincs olyan gondunk hogy nem találnánk közös témát mikor kettesben vagyunk :) Szóval ha úgy gondolod hogy szereted, és szeretnél járni vele, akkor hajrá ;)
Võlegényemmel osztálytársak voltunk. 10.-ben összejöttünk, aztán valahogy ez fura volt, h osztálytársak vagyunk... szakítottunk. Írásbeli érettségik után összejöttünk, májusban lesz 3 éve, és nagyon boldogok vagyunk! Szerintem osztályon belüli kapcsolatok nem mûködnek...meg akarnátok felelni mindenkinek. Nem egymás miatt lennétek együtt. De egy próbát megér..nekünk is megérte!
Ebben nincs sem rossz, sem jó. Ha tetszik neked és õneki is te, akkor nyilván érdemes és ne gondolj semmi ilyen rosszra, mert valóra válik. Arra gondolj, hogy szereted és hogy semmi sem szakíthat el titeket.
kinek mi...arra figyelj hogy ha összejöttök tuti hogy az egész osztály ezen csámcsog és biztos lesz olyan kedves osztálytárs, aki ezért vagy azért megpróbál bekavarni.Tulajdonképpen lassan itt az év vége szerintem ha ki akarod próbélni ez jó alkalom.Ha összejön akkor jó, ha meg nem, mindenkinek van majdnem 3 hónapja, hogy elfelejtse. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek... Amúgy már most is mi vagyunk a témak az osztályban...
Khm... az osztálytárs AZ IGAZI! Azért is, mert ismered már valamennyire. Nálunk a fél osztály jó szándékkal nézett ránk (a másik felét nem érdekelte). Ezen kívül több pár is az osztályból, ill. az évfolyamból került ki. Csak õk az iskola után kerültek igazán közel. Azért arra figyelj, hogy ne csak kényelembõl válaszd õt. Ha pedig csajozós, akkor egy hosszabb kapcsolat alatt figyelj oda, és nézd, hogyan viselkedik. Ha elkezd kifelé kukucskálni, akkor sokkal jobban jársz, ha még idõben búcsút mondasz... :-( Azzal hogy az esetleges szakítás után mi lesz, ne foglalkozz. Túléled. De addig is a "kisködmön" esete.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak olyan fiúk akiknek tetszenek a ducibb és sportos lányok? 14/L

14 vagyok ducis alkatom van. Állítólag szép arcom van pedig semmi különleges nincs az arcomon max annyi, hogy az oszályba egyedül nekem nincsenek pattanásaim. :) Személyiségre őrült vagyok általában meg nevettetem az embereket .Kinézetre sportos vagyok :D rövid barna hajam van és kék szemem. Kézilabdáztam sokáig. Mindenem a sport. Szinte mindenen tudok nevetni.

13

Miért nem hagy már, ha tudja, hogy szerelmes vagyok belé, ő pedig nem?

Folyton keres,féltékenykedik stb.Ha elküldöm is keres. De nem akar velem lenni párkapcsolatban...

1

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?

A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?

4

Megvert a csajom, mit tegyek?

Elmentem pár sört meginni a haverokkal ma. Az egyik kabátom zsebében talált egy gumit a barátnőm, és mire hazajöttem, két hatalmas sallert lenyomott és toporzékolt, hogy megcsalom stb. (Mert mi nem használunk gumit amúgy). Ekkora mondtam el neki, hogy a múltkor vett a haverom buli előtt gumit és megkérte, hogy legyen nálam rövid ideig a buliban, mert ha aktuális lesz neki odajön elkérni. Csak hát berúgott mint az albán szamár és nem csajozott, és a gumi meg nálam maradt.
Itt ülök vérző orral, meg sajog az arcom. Most mit tegyek?
A barátnőm amúgy harcművész. Huszonévesek vagyunk.

18

Mit tegyek? Ez lenne a szerelem?

Nagyon szeretem a barátnőmet, de nem azért mert szép vagy valami persze szépecske de nem a zsánerem úgymond.
De viszont az életemet adnám érte.
Ha nincs velem semminek érzem magam.
Tényleg a belső számít ?
Mert én most ebben a percben azt érzem, hogy igen.

8

Együtt alvás. Ha csak egyszemélyes ágyatok van hogyan oldjátok meg? 17/f

14

Normális hogy újrakezdeném az exemmel aki anno megcsalt és elhagyott?

Nagyon szeretem, bár igyekszem magam visszafogni ezen a téren vele kapcsolatban. Szeretné újrakezdeni, elhiszem hogy tényleg szeret. De nem értem önmagamat, anno megígértem magamnak hogy el fogom kerülni és nem leszek olyan hülye hogy valaha is úgy nézzek rá mint a szerelmemre. Miért vagyok ilyen gyenge? :( Szerintetek is hagynom kellene az egészet és vissza se nézni? Vagy van aki szerint lehet esély arra hogy együtt maradjuk hosszú időkig? (mert az örökké nem létezik)

8

Mit tegyek ha a barátnőm volt a legjobb barátom is egyben?

A kapcsolat kettönk között nem működött teljesen tökéletesen így befejeztük- természetesen barátság ezzel el is veszett. Ez idő alatt nem mondanám hogy minden barát elkerült, sőt nem is nagyon akadtak csak olyanok akikben csalódni lehetett, pedig egészen nyíltan állok hozzá és nem zárkózom el egy barát elől sem, viszont senki sincs igazán aki igazi barát típus lenne.
Legtöbb mindent a barátnőmnek mondtam el, mindent vele beszéltünk meg, így nem is igazán tűnt fel addig a probléma. Most akkor mit tehetnék? Teljesen egyedül érzem magam azóta, másik párt viszont nem tudom mikorra tudnék keresni akivel ugyanolyan jó kapcsolatom lenne mint vele, hogy kialakulna a bizalom és lehetne bármiről beszélni.

20F

5

Legjobb fiú barátomba vagyok szerelmes! 1 éve ismerjük egymást. Elmondjam neki hogy szerelmes vagyok belé, és szeretem? Vagy ne? 15/L

Minden nap puszi meg ölelés amikor látjuk egymást!
Múltkor feküdt tesin a padon én "meglöktem".... szokásos lányos dolog...
aztán mentem tovább... de megfogtam a lábam és visszahúzott magára
feküdt én meg adtam neki puszit és mondta hogy imád.:)
aztán este is rámírt... nyíltan beszélgettünk és kiderült hogy igazából a mostani barátnőjét nem is szereti.

8

Azt hazudtam a barátomnak hogy megcsaltam! :D el is hitte közbe meg nem is igaz? Ennyire naiv? !?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!