Találatok a következő kifejezésre: Jó ötlet osztálytársal (2 db)

Ha szakítotok nem tudod elkerülni.
..szom a szádat, használd már a keresõt!!!!!
9-es: akkor az a fiú hülye, a lány meg egy érzelmi zsarolásba menekülõ szánalmas p**csa. Ennek a sztorinak az emberi viselkedéshez van inkább köze, mint az iskolához.
Mondok egy példát. A sulimban az egyik csaj összejött az osztálytársával, aki kb. 2 év után dobni akarta. De a csaj azzal fenyegetõzött, hogy ki fog iratkozni akkor az iskolából, és ezért maradt a fiú együtt vele....
Hosszú ideje együtt vagyok a barátnõmmel, akit a suliban ismertem meg. Azóta mindketten egyetemisták vagyunk, de ugyanúgy szeretjük egymást. No, Dave, ez elég lesz?
Ahelyett, hogy a videót szidod, inkább írhattál volna valami okosat a kérdezõnek, de mindegy...
Mert x éven keresztül nézheted õt.
Okokat tudsz találni a linkelt Goodlike videóban, ettõl még azok gyökér érvek, a srác pedig azt hiszi, hogy 16 évesen komplett párterapeuta.
Zavaró, ha szakítás után még 3 évig muszájból ugyanoda kell járnotok. Bár vannak olyanok, akiket ez nem zavar.
Házinyúlra nem lövünk.

Jó ötlet egy osztálytársal kavarni?

Mert bejön nekem és én is neki, de félek h mi lenne ha egyszer szakítunk (mert ? elég csajozós)akkor minden nap látnám és akkor még rosszabb lenne a "kapcsolatunk" mint most...

Legjobb válasz: Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)

Te ez attol fugg...nekem is volt egy osztalytarsam 4 evig, akivel elmentunk paran diszkoba es hopp oda lyukadtunk ki h kavartunk. Aztan meg parszor megtortent, oszinten nem tudom miert..De viszont soha nem szerettem, vonzodtam hozza, tetszett, de a dologsoha nnal tovabb nem ment. szerintem nem problema, de ritka eset az h tenyleg ne menjen tovabb a dolog.S akkor erosen kinos helyzetbe tudjatok tenni egymast ha valamelyik szenvedni fog a vegen.Szerintem van eleg srac h pont az osztalytarsaddal kezdjel ki.:)
Egy osztálytárs csak egy osztálytárs!ezért nyugodtan!csak van ennek egy kiábrándító része is:mindent tudsz róla!egy idõ után nem lesz mirõl beszélgetni és megunjátok egymást!ez az esetek 90%ban igy van!de lehet hogy ti pont nem tartoznátok bele!próba szerencse!én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hát ezek nem túl bíztatók......
Ha iagzán szereted, akkor szerintem nyugodtan járj vele :) És most mondok neked egy jó példát is. Én és a barátom is osztály társak vagyunk, és mégsem unjuk meg egymást :) Már 10 hónapja együtt vagyunk, és suliban amúgy sem vesézünk ki mindent ;P Ott a többiekkel együtt beszélgetünk szünetben, ezért nincs olyan gondunk hogy nem találnánk közös témát mikor kettesben vagyunk :) Szóval ha úgy gondolod hogy szereted, és szeretnél járni vele, akkor hajrá ;)
Võlegényemmel osztálytársak voltunk. 10.-ben összejöttünk, aztán valahogy ez fura volt, h osztálytársak vagyunk... szakítottunk. Írásbeli érettségik után összejöttünk, májusban lesz 3 éve, és nagyon boldogok vagyunk! Szerintem osztályon belüli kapcsolatok nem mûködnek...meg akarnátok felelni mindenkinek. Nem egymás miatt lennétek együtt. De egy próbát megér..nekünk is megérte!
Ebben nincs sem rossz, sem jó. Ha tetszik neked és õneki is te, akkor nyilván érdemes és ne gondolj semmi ilyen rosszra, mert valóra válik. Arra gondolj, hogy szereted és hogy semmi sem szakíthat el titeket.
kinek mi...arra figyelj hogy ha összejöttök tuti hogy az egész osztály ezen csámcsog és biztos lesz olyan kedves osztálytárs, aki ezért vagy azért megpróbál bekavarni.Tulajdonképpen lassan itt az év vége szerintem ha ki akarod próbélni ez jó alkalom.Ha összejön akkor jó, ha meg nem, mindenkinek van majdnem 3 hónapja, hogy elfelejtse. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek... Amúgy már most is mi vagyunk a témak az osztályban...
Khm... az osztálytárs AZ IGAZI! Azért is, mert ismered már valamennyire. Nálunk a fél osztály jó szándékkal nézett ránk (a másik felét nem érdekelte). Ezen kívül több pár is az osztályból, ill. az évfolyamból került ki. Csak õk az iskola után kerültek igazán közel. Azért arra figyelj, hogy ne csak kényelembõl válaszd õt. Ha pedig csajozós, akkor egy hosszabb kapcsolat alatt figyelj oda, és nézd, hogyan viselkedik. Ha elkezd kifelé kukucskálni, akkor sokkal jobban jársz, ha még idõben búcsút mondasz... :-( Azzal hogy az esetleges szakítás után mi lesz, ne foglalkozz. Túléled. De addig is a "kisködmön" esete.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!