Találatok a következő kifejezésre: Játék közben időközönként (6 db)

Játék közben szabályos időközönként kidob az asztalra a rendszer. Mi lehet az oka?

Legutóbb egy USB-s WiFi eszközt tettem a gépbe, ami egy wodás mobilnetes (modem+ruter) kütyühöz kellett.

Legjobb válasz: Ez vagy vírus vagy pedig olyan folyamat indul el játék közben, amit a Windows úgy érzékel, hogy szükséges a játék pillanatnyi leállítása az elindításához.

Ez vagy vírus vagy pedig olyan folyamat indul el játék közben, amit a Windows úgy érzékel, hogy szükséges a játék pillanatnyi leállítása az elindításához.
A kérdező hozzászólása: Azt tapasztaltam, hogy a böngészõk is kidobnak, persze ez alig észrevehetõ. Nem kerül le a tálcára, hanem rá kell kattintani ha görgetni akarom, vagy írni szeretnék valamit. Talán ez segítséget nyújt a megoldáshoz. Elõzõ neked pedig köszi a hozzászólást.

A laptopom játék közben különböző időközönként leáll. Far cry 3-al szoktam játszani és nem akad se szaggat. Miért van ez?

Néha bejön a kék halál és újraindítás után ezt az üzenetet kapom: Probléma-aláírás: Problémaesemény neve: BlueScreen Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Területibeállítás-azonosító: 1038 További információk a problémáról: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80002ED825C BCP3: 000000 BCP4: FFFFFA8006E35600 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 A probléma leírását segít? fájlok: C:\Windows\Minidump\011213-60481-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-78109-0.sysdata.xml Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:

Legjobb válasz: win újrarakásával kellene elõször próbálkozni lehet hogy kaptál egy rootkitet vagy mást... viruskeresõt futtas ha nem talál semmit akkor win ujrarakás majd driverek majd játék És ha csak a játékban kapod a kékhalált akkor a hûtéssel nincs probláma szerintem

win újrarakásával kellene elõször próbálkozni lehet hogy kaptál egy rootkitet vagy mást... viruskeresõt futtas ha nem talál semmit akkor win ujrarakás majd driverek majd játék És ha csak a játékban kapod a kékhalált akkor a hûtéssel nincs probláma szerintem
A kérdező hozzászólása: Az is lehetséges hogy az adapter nem jó? mert van olyan amikor kikapcsolom akkor tölti a laptopot pedig be van dugva, és játékok alatt és energia igényesebb munkánál sistereg vagy valami furcsa hangot ad ki.Lehet azért mert ritkán van ki húzva bár a rootkit érdekes mert csak most kezdte el csinálni eddig jól mûködött és nem raktam rá semmilyen programot a hiba elõtt.A lekapcsoláson kívül az adapter sistergése furcsa.Lehet nem kéne folyamatosan bedugva hagynom?
táppal/adapterrel nincs gond egyrészt nagyon keveset fogyaszt a te géped (laptop) és nem ugy hozták létre hogy az adapter nyafogjon (az a dolga :P hogy szabályozza az áramot / erõségét) .... hány éves gép? és a rootkit egy rejtözködö progi vagyis nem egyböl eszi fel a rendszered mint egy trójai :D de a sercegés érdekes... csatlakozók rendben ? szerintem a legvalószínüb a sercegésre az valami érintkezés hiba lesz... de ha a fõ áramforrásal lenne gond akkor el se indulna
A kérdező hozzászólása: Kitöröltem pár programot és eszembe jutott hogy Call of Duty:WaW-nál csinálta elõször azt kitöröltem és azóta nem indított újra lehetséges hogy az okozta a problémát?
eredeti/tört? vtört esetén lehet hogy abban volt a virus torrentnél alap a viruskeresés
A kérdező hozzászólása: Igen, tört volt.


Jatek közben miindig lefay a gepem kisebb nagyobb idokozonkent mi lehet az oka?

kisebb nagyobb időközonkent teszi ezt de van hogy rögtön a játék futtatása utan fagy le mitől lehet ez ?

Legjobb válasz: Sok mindentõl.. Egy bizonyos játéknál, vagy mindegyiktõl?

Sok mindentõl.. Egy bizonyos játéknál, vagy mindegyiktõl?

Játék közben változó időközönként újra indul a gépem. Van, amikor órákig, van mikor 10 percig, bírja. Nem játékfüggő a hiba, mert több esetben is előfordult. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Okozhatja a számítógép valamelyik elemének a hibája (tápegység, memória) vagy valamelyik alkatrész túlmelegedése. Az alaplapon a processzor körüli szûrõ kondenzátorok elöregedése (látszik rajtuk hogy púpos a tetejük) ha ilyent látsz az alaplapon biztosan ez okozza! Nézesd meg szakemberrel, akiben bízol! Sok pénzéhes szervíz van ahol egybõl kicseréltetik veled a fél gépet tízezrekért holott 1-2 ezer forintból meg lehetne javítani! De nekik jobban megéri cserélni! De okozhatja vírus is!

Okozhatja a számítógép valamelyik elemének a hibája (tápegység, memória) vagy valamelyik alkatrész túlmelegedése. Az alaplapon a processzor körüli szûrõ kondenzátorok elöregedése (látszik rajtuk hogy púpos a tetejük) ha ilyent látsz az alaplapon biztosan ez okozza! Nézesd meg szakemberrel, akiben bízol! Sok pénzéhes szervíz van ahol egybõl kicseréltetik veled a fél gépet tízezrekért holott 1-2 ezer forintból meg lehetne javítani! De nekik jobban megéri cserélni! De okozhatja vírus is!
Ez nagy valószínûleg táphiba lesz. Esetleg videokártya (bár akkor elõtte szétesne a kép.) Kapcsold ki a számítógépen az automatikus újraindítás funkciót, és akkor a gép - jó eséllyel - kékhalálba fog fagyni. Ezt az opciót a vezérlõpult > rendszer > speciális fül > indítás és helyreállítás résznél a beállítások gomb > rendszerhiba résznél vedd ki a pipát az "Automatikus újraindítás" elõl. Ezt követõen játssz, és várj, hogy mi történik. Ha a gép újraindul, akkor hardvertúlmelegedés, és az alaplap leszabályoz (bár ebben az esetben inkább kikapcsolja, nem újraindítja a gépet), ha kék halál van, akkor pedig - jó eséllyel - látod, hogy mi az ami melegebb vizekre küldte a gépet.
Nekem is ez volt...A táp ahol megy a wincsesztihez azt tisztítsd meg, illetve a csatlakozókat nyomogasd össze...nem kap valami áramot
Driverek vannak?
Kevés szabad ram, lassú hdd 99.9999% valószínûséggel. Zárd be a böngészõt mielõtt elindítod a játékot, az seíteni szokott-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!