Találatok a következő kifejezésre: Jártunk 1 Nem tudom (7 db)

Már 1 éve szakítottam a barátnőmmel, akivel évekig jártam, de azóta nem tudok új lányt találni, mi lehet az ok?

Nem vagyok biztos a küls? adottságaimban, a régi kapcsolatom is egy véletlen folytán jött össze, tehát nem a tipikus leszólítom és elkérem a számát módszerrel. Olyan kocka fej? srác vagyok :) szemüveges, kicsit vékonyabb testalkatú, de nem érzem rondának magamat, csak egyszer?en nem vagyok biztos sosem abban, hogy tetszek-e annak a lánynak, akit szeretnék becserkészni. 23F

Legjobb válasz: Akkor végülis tudod az okot nem? Önbizalom hiány.

Akkor végülis tudod az okot nem? Önbizalom hiány.
A kérdező hozzászólása: A baj, hogy nem igazán járok el itthonról, elég idõhiányban is szenvedek, szóval nincs idõm gyakorolni. Mit tegyek, hogy felszabadultabbá váljak?

Jártunk 1 hónapot! Nem tudom kiverni a fejemből, csak rá és amit tőle kaptam (szex), arra gondolok. Ha nem látom akkor ugy érzem megörülök! Ez most szerelem? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem igen ez szerelem.Ha tudod hogy hol lakik vagy a telo számát akor keresd fel.És beszélj vele.sok sikert

Szerintem igen ez szerelem.Ha tudod hogy hol lakik vagy a telo számát akor keresd fel.És beszélj vele.sok sikert
Tuti szerelem! Keresd õt meg, és mond el neki, hogy szeretnéd, ha újrakezdenétek.
ha csak arra gondolsz h milyen volt vele a sex akkor szerintem csak az hiányzik, de ha nem csak az miatt hiányzik akkor ez valoban szerelem. keresd meg és jelezd neki h szeretnél még tõle valamit
Ha elolvastad a könyvet, akkor találnod kellett volna a végén edzésterveket.
lemaradt: minden gyakorlatnál az 1. lépéssel kezdj

Tegnap volt mecsem és kicsit izgultam nem tudom miért de peddig régeben jártam mecsekre és akkor nem izgultam elejente otis de utana megszoktam. Peddig a foci is nagyon jól megy 1 érintésel jatszok edzeseken de mecseken micsináljak hogy ez elmuljon?

Legjobb válasz: Én is most kezdtem újra a focit 3 év után és én is ugyanúgy izgulok :D Valószínû nagyon hiányzott már a foci és végre játszhatsz és ez okozza az izgalmat, nálam is így van. Illetve új csapattársak, új versenyhelyzet, új elvárások, szinte mindenki izgul szerintem ilyen esetben. A megoldást neked kell megtalálnod, gondold át hogy mi nyugtat meg más helyzetekben. Van aki elõtte hülyül a csapattársakkal, van aki magába fordul a meccs elõtt, van aki zenét hallgat hogy kizárja a külvilágot, neked kell kitapasztalnod hogy mi nyugtat meg. De én akárhogy relaxálok elõtte, ahogy kifutok a mezben a pályára ugyanúgy elkap az izgalom. Sõt még edzésen is néha :)

Én is most kezdtem újra a focit 3 év után és én is ugyanúgy izgulok :D Valószínû nagyon hiányzott már a foci és végre játszhatsz és ez okozza az izgalmat, nálam is így van. Illetve új csapattársak, új versenyhelyzet, új elvárások, szinte mindenki izgul szerintem ilyen esetben. A megoldást neked kell megtalálnod, gondold át hogy mi nyugtat meg más helyzetekben. Van aki elõtte hülyül a csapattársakkal, van aki magába fordul a meccs elõtt, van aki zenét hallgat hogy kizárja a külvilágot, neked kell kitapasztalnod hogy mi nyugtat meg. De én akárhogy relaxálok elõtte, ahogy kifutok a mezben a pályára ugyanúgy elkap az izgalom. Sõt még edzésen is néha :)
A kérdező hozzászólása: aha értem kox

1 éves ksfiamnak 4 napja magas láza van, csak lázcsillapítóval tudjuk lenttartani, jártunk orvosnál orcsepp. Stb, vasárnap idulnánk nyaralni /belföld Kolpin bababarát/ már nem lehet lemondani. Elmerjünk indulni, vagy köszönjünk el a pénzünktől?

Legjobb válasz: szia!mi pont igy jártunk a 3 éves lányommal még tavasszal,le volt foglalózva a szállás stb és 39 fokos láza volt a lányomnak a doki meg kitalálta hogy vesemedence gyulladás..az utolsó pillanatban derült ki hogy semmi baja és mehetünk....most is lázas és náthás de más tünete nincsen(ha mondjuk vasárnap nyaralni kéne indulnunk addigra vhogy meggyógyitanám:),amugy meg nincsen rossz hangulata és javuló tendenciát mutat már),ha az orvosnak esetleg emlitetted és nem kifogásolta akkor menjetek, persze attól függõen hogy hogy viseli a kisfiad a megfázást.Belföldön bármikor haza tudtok menni ha ugy adódik de gondolom 4 nap után mostmár lassan rendbe kellene jönnie,vasárnapig még van egy kis idõ,kúráljad biztosan rendbe jön.ha pedig nem javul akkor vissza az orvoshoz gondolom neked is elsõsorban a kisfiad egészsége a fontos!de engem is megütne a guta ha elúszna mondjuk a félrekuporgatott pénzünkbõl befizetett nyaralás:( biztosan rendbe jöttök és el tudtok menni,kellemes nyaralást!

szia!mi pont igy jártunk a 3 éves lányommal még tavasszal, le volt foglalózva a szállás stb és 39 fokos láza volt a lányomnak a doki meg kitalálta hogy vesemedence gyulladás..az utolsó pillanatban derült ki hogy semmi baja és mehetünk....most is lázas és náthás de más tünete nincsen(ha mondjuk vasárnap nyaralni kéne indulnunk addigra vhogy meggyógyitanám:) , amugy meg nincsen rossz hangulata és javuló tendenciát mutat már), ha az orvosnak esetleg emlitetted és nem kifogásolta akkor menjetek, persze attól függõen hogy hogy viseli a kisfiad a megfázást.Belföldön bármikor haza tudtok menni ha ugy adódik de gondolom 4 nap után mostmár lassan rendbe kellene jönnie, vasárnapig még van egy kis idõ, kúráljad biztosan rendbe jön.ha pedig nem javul akkor vissza az orvoshoz gondolom neked is elsõsorban a kisfiad egészsége a fontos!de engem is megütne a guta ha elúszna mondjuk a félrekuporgatott pénzünkbõl befizetett nyaralás:( biztosan rendbe jöttök és el tudtok menni, kellemes nyaralást!
teljesen igazad van utolsó hozzászóló.vagy legalább lehetne áttetetni egy másik hétre vagy hétvégére ha adott esetben beteg lesz a gyereke az embernek.valóban nem túl rugalmasak.sajnos.
Azért mindentõl függetlenül nagy szemétség sztem a Kolpingtól hogy ilyen esetben nem lehet mondjuk a fele pénzt legalább visszakapni! Hát ez nem valami családbarát hozzááállás! Bármelyik gyerek bármikor lerobbanhat. De nem?
Az nem túl jó hír, de még meggyógyulhat. Olyan gyorsan képesek a picik regenerálódni. Mennyi a láza?
A kérdező hozzászólása: Most értünk haza az orvostól, minden eredménye negatív, szerinte fogzás miatt legyengült imunrendszer, és valami megfázás. Azt mondta türelem, és ápolás. Ez mind megvolna, csak a babó nem nagyon gyógyul. A láz még mindig tart. Aranyos vagy hogy érdeklõdsz!
HOgy van a pici?Mit mondott a doki?
elõzõ vagyok. Írtál közben mikor én még nem küldtem el. Úgyhogy az eleje nem teljesen helytálló.
A kérdező hozzászólása: Hétfõ óta lázas, orrfolyás, picit piros torok, nyügös a láz miatt, keveset eszik csak anyatejet többnyire. Holnap lesz kész a vizeletvizsgálata, és a doki bácsi még megnézi. Persze nem szeretnénk más gyereket is megfertõzni, de ha odafigyelünk nem fog más gyerekkel érintkezni, csak velünk. (Szomorú vagyok hogy egyre kevesebb az esély a nyaralásra, mi is vívódunk az igen és a nem között számunkra nehéz a döntés:(
Az már kiderült, hogy mi a baja a babának? Az én lányom (2, 5) is szombat óta lázas, és folyik kicsit az orra, voltunk dokinál is, lázcsillapítót adott, és hogy picit piros a torka, a láza viszont csak nem megy le, most megyünk vissza a dokihoz, mert tegnap estére már egész jól kialakult a tüszõs mandulagyuszija... Szerintem holnap mutassátok meg még egyszer a dokinak, és kérdezzétek meg, hogy nem fertõzõ-e, mert akkor nem kéne a többi gyerek közé vinni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, jó olvasni hogy más is kerül ilyen hát nehéz helyzetbe. Persze a gyerek a fontos, de nagyon vártuk ezt a nyaralést hogy vége mind hárman pihenjünk. Remélem meggyógyul vagy legalább beindul a javulás vasárnapig. Nincs ötlet, vagy tuti tipp arra megfázás eseén mi segít leignkább.
A kérdező hozzászólása: Tegnap érkeztünk haza a gyerek szombat reggel úgy ébredt mintha sosem lett volna beteg, mi vasárnap elidultunk, és én kedd reggel 40 fokos lázzal ébredtem tüszös mandula gyulladás, az ügyeletes orvost kellett kihívni, aki szerint esetleg már a hotelben kaptam el, talán más is betegen hozza a gyereketé. A Kolpingról annyit, hogy az árak 4 csillagosak, de maga a hely még az egy csillagot sem üti. Mindenki nyagyon kedves a kiszolgálás stb, de a gyerek ágy szakadt, a pelenkázó egy müanyag kis valami, a szob berendezése szerintem kritikán aluli, és az hogy valóban gyermekbarát hotelról van szó az még hozzá tartozna hogy figyelembe veszik a gyerekek bármikor betegek lehetnek, és nem azért nem megy a család nyaralni mert nincs kedve. És az hogy a vacsoránál egy víz és egy kola 1000.-FT hol családbarát ez. Ebbõl a pénzbõl máshol 10 napot nyaralunk. Viszont a gyerekeknek valóban nyagyon jó.

Nem vagyok valami jó tanuló! Sőt rossz vagyok. így mehetnék katonának? 16-éves vagyok 1-szer buktam egyszer év evsztes vagyok 7-dikes vagyok most tudom cink! De nem vagyok azért annyira buta meg van az eszem csak nem jártam suliba de már járok!

Legjobb válasz: Lehetsz katona, igen, de nem érdemes kihagynod a tanulást. Érettségi kell a katonasághoz is, sõt, ha érettségivel mész, akkor a ranglétra legeslegalján fogod kezdeni, míg ha elvégzel egy ingyenes fõiskolai szakot, akkor egybõl tisztként, sokkal jobb fizetéssel és melóval a katonaságon belül. A mentegetõzést meg felejtsd el, arra senki nem kiváncsi. Tessék leülni, és tanulni, mindenki meg tudja csinálni, ha akarja.

Lehetsz katona, igen, de nem érdemes kihagynod a tanulást. Érettségi kell a katonasághoz is, sõt, ha érettségivel mész, akkor a ranglétra legeslegalján fogod kezdeni, míg ha elvégzel egy ingyenes fõiskolai szakot, akkor egybõl tisztként, sokkal jobb fizetéssel és melóval a katonaságon belül. A mentegetõzést meg felejtsd el, arra senki nem kiváncsi. Tessék leülni, és tanulni, mindenki meg tudja csinálni, ha akarja.
A kérdező hozzászólása: Komoly. válaszokat... kérek köszi és a csúfolódást:tartsd meg magadba kösz! én is szégyenlem de ez van!

Egy nem mindennapi problémára szeretnék értelmes segítséget kapni! A problémám az hogy 1.5 óra szeretkezés után sem tudok elélvezni. Nekem az első alkalom volt de valószínűleg nem az volt a baj mert 2. alkalomkor is így jártam. Mi lehet a baj?

Azt még hozzátenném hogy egészségesen kívánom ?t a merevedésem intenzívitásával nem volt gond egy percig sem... még az jutott eszembe hogy talán közrejátszhat az is hogy az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezem... nem tudom sajnos teljesen tanácstalan vagyok. El?re is köszönöm a segítségeket, tippeket !

Legjobb válasz: Önkielégítéssel megy?

Önkielégítéssel megy?
A kérdező hozzászólása: igen avval megy
Hali! Elõször is, nyugodj meg! Oké? :-) Ha nyugodt vagy, sokkal könnyebb átlátni a káoszon, és megtalálni a problémád gyökerét. _ Hány éves vagy? _ Milyen magas vagy, mekkora a testsúlyod? Milyen a testalkatod? _ Milyen típusnak érzed magad? Inkább magabiztosnak, vagy inkább visszahúzódó, esetleg szégyellõs csávónak? _ Mióta ismeritek egymást és mióta jártok? _ Neki is ez volt az elsõ, vagy õ már úgymond "tapasztaltabb"? _ Mielõtt elkezdtétek volna a szeretkezést, volt-e elõjáték, petting? _ Pettingeltetek-e már az elsõ alkalom elõtt több alkalommal is? Ismeritek-e egymás testét annyira, hogy bele mertetek fogni a szeretkezésbe? _ Milyen volt, amikor benne voltál? (Itt most nem az érzésre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy mennyire tudtál közben feloldódni? Nem érezted-e, hogy ideges, feszült vagy?) _ Mennyire jutott eszedbe a méreted közösülés közben? Zavart-e tégedet a hosszúság az eddigiek során, akár gyermekkorodban? (Ugye említed, hogy az átlagosnál nagyobb mérettel" fejlõdtél ki. Nem tudni, hogy vastagabb is a péniszed az átlagosnál, vagy inkább csak hosszúságra nagyobb, de nem lennék meglepve, ha a méreteddel nem vagy elégedett, mert mjuk túl hosszúnak érzed a bránót. Uez a probléma azoknál a fiúknál is, akik viszont keveslik a cerkájuk hosszúságát, amire az itteni számos újra feltett kérdés is bizonyíték.) _ Akár a méreted, akár önmagad miatt nem érezted magad az együttlét során szégyellõsnek? _ Nem volt olyan pont a szeretkezés során, amikor úgy érezted, ha most elengeded magadat, képes leszel ejakulálni? Nem érezted azt, hogy 1xûen csak nem mersz beléélvezni? _ Feltételezem, gumit használtatok... ugye? >:-T _ Hogy érzed? Kielégületlen maradtál az aktus után? _ Aktus után nem éreztél fájdalmat vagy görcsöt az alhasadban, a szeméremtájékon vagy a nemi szerveidben, (pl. a heréidben)? _ Õt sikerült kielégítened? _ Bnõd tud errõl a problémádról? Elmondtad neki, esetleg megérezte? Egyelõre ennyi. Tudom, hogy a kérdések zöme vmennyire indiszkrét, de úgy glom, fel kellett tennem, hogy a válaszok megfogalmazódjanak benned, és érthetõvé váljon a problémád. Most nyugodtan gondold át, mik a válaszok, aztán, ha úgy glod, mindegyik választ széttagoltan, átláthatóan fogalmazd meg, és közben ne aggódj! Segítünk! Oké, Tesó?! :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Szia! 21 éves vagyok 170cm és 62 kg. Nagyon sokáig visszahúzódó tipus voltam de mostanság megjött az önbizalmam és kellõ képpen határozott vagyok szinte minden tekintetben. Régóta ismerük egymás régen együtt voltunk 2 hónapot és most szintén a 2. hónapnál tartunk. Õ a sex terén sokkal tapasztaltabb de ezzel nem volt gond mert azt mondta hogy az aktus elõtt ha nem szoltam volna arról hogy az elsõ lesz számomra akkor észre sem vette volna olyan jól csináltam. A sex elõtt minimális petting volt de mivel nagyon bevolt indúlva barátnõm ezért nem tartott sokáig de nem érzem úgy hogy ez lehetett a probléma. Legelsõnek orális sex volt köztünk azaz egy moziban leszopott bár ott sem élveztem el de nem is volt idõm rá mert a film utolsõ 10-15 percében kezdte el. Nem éreztem köztünk semmiféle testi gátlást teljes mértékben természetes volt. Nem voltam feszûlt sex közben.Talán az elsõ alkalomnál egy nagyon kicsit de azt természetesnek tartottam. Mikor sexeltünk igaz fizikálisan nagyon intenzív volt de érzékileg még sem éreztem annyira izgatónak mikor mondjuk önkielégítést végzek pedig kívánom a barátnõmet. Hát akkor zavart csak a méretem mikor szólt hogy néha fáj neki egy kicsit miatta.Sosem zavart a méretem az életem során viszont focizom és ugye közös tusoló van a csapattársaimmal és hát észrevették hogy nekem nem átlagos van ezért hülyéskedtek vele elég sokat de ez is inkább böszkeséggel töltött el . Vastagabb is a péniszem az átlagosnál de nem sokkal de nem mondhatnám hogy nem vagyok vele elégedett. Nem egyáltalán nem vagyok szégyenlõs. Nem félek attól hogy elélvezek igaz az elsõ alkalom elõtt bennem volt a félsz hogy mi van ha csak hozzáér és elmegyek de a sex elõtt napokkal nem is voltak ilyen gondolataim szóval nem görcsöltem emiatt. Igen nagyon fontosnak tartom a védekezést és sex elõtt megbeszéltük a dolgot és mondta hogy fogamzásgátlót szed. Az aktus után nem voltam olyan kanos mint elõtte annak ellenére hogy nem élveztem el. Nem fájt semmim se elõtte se utána. Barátnõm nem élvezett el de azt mondta hogy nagyon élvezte és látszott is rajta. Persze hogy tud a problémámról mert úgy gondolom és ezt neki is mondtam hogy nagyon fontos ezeket a dolgokat megbeszélnünk és utána közösen megoldást keresni rá. Az nem lehet probléma hogy túl sok pornót néztem ez idáig és túl sokat maszturbáltam? Csak mert kb az átlag napi 1 maszturbálás és mindig pornóra és az az igazság hogy sokkal erõsebb az élvezés mikor maszturbálok mint amikor sexelek. Elõre is köszönöm a segítségedet és hogy szakítasz idõt a problémámra !
Nagyon izgulsz, tudat alatt velem is ez volt mikor elõször csináltam a barátnõmmel, kb 2-3 alkalommal, nincs semmi problémád, engedd el magad, és utána minden oké lesz
Hali! Szerintem örülj, hogy nem mész el hamar, mert sokaknak ez a problémája, legalább a csúcsra tudod juttani a csajt, ugye? Ha meg elment, és te nem, akkor jöhet a következõ menet, a 1, 5 óra nem sok, 4-5 órát is lehet csinálni!! Az elõjáték is fontos figyeljetek oda! Mondjuk nem tudom pontosan mekkora neked, mert ha kb. csak a makk megy bele akkor, szerintem kell egy kis ráadás is, kívülrõl, vered, vagy a csaj mogyorózza, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!