Találatok a következő kifejezésre: Jártam egy osztálytársam volt, (3 db)

Jártam egy fiúval, osztálytársam volt, most másik suliba járnuk, és gyakran találkozunk. Az a baj, hogy már úgy-ahogy barátokká csiszolodtunk, de én megint többet érzek. Mit csinálhatok? Megmondjam?

Minden délután majdnem, eljönnek hozzám a barátn?mmel, és itt beszélgetünk, meg néha azér közelit is, meg hozzámér, szoval nekem furcsa dolgokat csinál, amit a (barátságunk) idején nem csinált.

Legjobb válasz: Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!

Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!
kicsit zavaros amit irsz, fuss neki újból!! mit szeretnél! mit nem szeretnél! ajánlatos ha a fiú kezdeményez a lány csak jelzéseket ad arra, hogy vevõ a fiú csiszolatlan és esetlen közeledésére, bátoritani kell, de nem megkérni a kezét!! a sikerélmény maradjon a férfias oldalon!!
kreativitás ...
ha elég nyílt lány, elkezd majd õ is dumálni vagy mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, mert szimpinek tartod:D ..és támogatom a 4.válaszoló ötletét! 14/L
Gyûjts egy kis pénzt, aztán hívd el moziba, majd koronázd meg a napot egy vacsorával!
Szerintem nagyon egyszerûen kérdezd meg, siet-e vagy ráér még egy kávéra mielõtt felszáll a buszra. Most ebben mi van? Semmi.. Vidd el sütizni, vagy kávézni ott a közelben, spontán, egy fél órára... A többi úgy is jön:-)
basználak
A kérdező hozzászólása: hétközben edzés és a barátnõivel vásárol meg ilyenek max átlagos lány :)
hát akkor mit csinál?:D gépezik és bújja a könyveket?:D
A kérdező hozzászólása: nem rossz ötlet de 98as lány nem nagyon jár még bulikba, a felsõbb rétegbõl való:D ezalatt azt értem, nem cigizik, iszik stb. persze ez nem zárja ki a bulikat se, de szerintem ez nem áll hozzá közel..
hát most hirtelen az jutott eszembe hogy egyszer elmész azzal a busszal amivel õ megy, és kérdezd meg hova megy (reménykedjünk benne hogy vissza kérdez:D), és akkor te rávágod hogy te se tudod mert csak azért jöttél ezzel hogy megint beszélgethessetek/láthassad :D egyféle zenéket szerettek? említsd meg neki hogy te mész, hátha elmegy veled:D vagy derítsd ki milyen bulikba megy majd és jelenj meg te is ott:) ott majd összemelegedhettek 1-2 whiskycola után:D
A kérdező hozzászólása: #1: szerintem elég kreatív vagyok, de mivel ilyen téren nincs sok tapasztalatom, nem tudom, mire milyen reakciója lesz. ha nem sejtenéd, szólok: azért írtam le mindezt, hátha akad olyan ember aki tud írni valami jó rávezetõ témát ami neki bevált/jónak gondolja #2: értem a válaszod lényegét, nem is a teával van a bajom, hanem hogy még sosem hívtam el bárhova is. suliba járunk hét közben, és gyakorlatilag csak az a közös, hogy az õ busza elmegy az én buszom megállójánál, mivel azóta én más suliba járok(!!). én inkább beszélgetni hívnám el, és erre szeretnék valahogy kilyukadni, ha érted.
holnap van kedved meginni velem egy teát?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Úgy érzem erre nincs racionális válasz, és csak õ, a lány tudna válaszolni erre:) Az ilyen mozizós ötletekre én is gondoltam, és nyilván ez is megteszi. Szurkoljatok:D
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!