Találatok a következő kifejezésre: Jártam egy osztálytársam (8 db)

Van egy osztálytársam akivel még 2 -ban jártunk. Kicsik voltunk, azt se tudtok mit jelent. Aztan 'szakítottunk' mert akkor rájöttem ez nem szerelem:D és így történt minden. Többi lent. Micsináljak?

Rá 2évre nagyon jóba lettünk sokszor beszèltünk és féltem ami újra bekövetkezik..ő megint járni akart velem,de én azt akartam hogy baràtok legyünk. ezt nem fogadta el és elkezdet piszkálni..nagyon csunya szavakkal.az iskolában állandoan nekem jött,kiröhögött stb. de én nemtudtam elkerülni hisz osztálytársam. már olyan szintn bántott hogy sírva aludtam el minden nap.Ez megtörtént 2x mert a végén persze én addig kértem bocsánatot (ki tujda miért) hogy újra barátok letünk.Jóba vagyok vele,és mindig neki adok igatat nehogy össze vesszünk és ő majd tönkre tesz.Micsináljak?!

Legjobb válasz: Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan ,,jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el ,,járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.

Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan , , jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el , , járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.

Tetszik az egyik osztálytársam, de már jártam egy másikal. Nem ciki ez így?

Gondolom a volt pasim az egész fiú osztagnak beszámollt minden "jó" tulajdonságomról.Ráadásul csúnya vége lett a dolognak és azóta utáll engem és egész jól ellenem uszitotta már a fiúkat...na most ezek után mégis hogy közeledjek a másik fiú felé?Akivel ráadásul eddig két mondatot váltottam hiába osztálytársam fél éve...

Legjobb válasz: úújajjj ez oltári vérciki jaajj... -.-" mennyi idõsek vagytok?

úújajjj ez oltári vérciki jaajj... -.-" mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15 mindketten.
haygadmár egyik lány osztálytársam 3 fiuval járt osztályból suliban is volt barátja még ..
olyan nincs h ciki akkor érzel cikinek valamit ha adsz mások véleményére és nem a sajátoddal törõdsz, ne érdekeljen h mit gondol a volt barátod de nem tudom mi fog kijönni abból ha tényleg fél év alatt alig beszéltetek akkor nagyon nem érdekelhetitek egymást ha egyik sem akart ennyi idõ alatt beszélni, amugy meg ha az illetõ srác jó barátja a volt barátodnak akkor meg nincs esélyed nála mert ez alap h egy jó barátságba nem fogok összejönni a haverom csajával akár ex akár nem...
Jaja, csak vigyázz, mert amikor szakittok kölcsönösen fogjátok szivatni egymást és az már nem lesz ilyen jó vicc Amm, a jó oldal, hogy egész nap láthatjátok egymást

Jártam egy fiúval, osztálytársam volt, most másik suliba járnuk, és gyakran találkozunk. Az a baj, hogy már úgy-ahogy barátokká csiszolodtunk, de én megint többet érzek. Mit csinálhatok? Megmondjam?

Minden délután majdnem, eljönnek hozzám a barátn?mmel, és itt beszélgetünk, meg néha azér közelit is, meg hozzámér, szoval nekem furcsa dolgokat csinál, amit a (barátságunk) idején nem csinált.

Legjobb válasz: Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!

Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!
kicsit zavaros amit irsz, fuss neki újból!! mit szeretnél! mit nem szeretnél! ajánlatos ha a fiú kezdeményez a lány csak jelzéseket ad arra, hogy vevõ a fiú csiszolatlan és esetlen közeledésére, bátoritani kell, de nem megkérni a kezét!! a sikerélmény maradjon a férfias oldalon!!


kreativitás ...
ha elég nyílt lány, elkezd majd õ is dumálni vagy mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, mert szimpinek tartod:D ..és támogatom a 4.válaszoló ötletét! 14/L
Gyûjts egy kis pénzt, aztán hívd el moziba, majd koronázd meg a napot egy vacsorával!
Szerintem nagyon egyszerûen kérdezd meg, siet-e vagy ráér még egy kávéra mielõtt felszáll a buszra. Most ebben mi van? Semmi.. Vidd el sütizni, vagy kávézni ott a közelben, spontán, egy fél órára... A többi úgy is jön:-)
basználak
A kérdező hozzászólása: hétközben edzés és a barátnõivel vásárol meg ilyenek max átlagos lány :)
hát akkor mit csinál?:D gépezik és bújja a könyveket?:D
A kérdező hozzászólása: nem rossz ötlet de 98as lány nem nagyon jár még bulikba, a felsõbb rétegbõl való:D ezalatt azt értem, nem cigizik, iszik stb. persze ez nem zárja ki a bulikat se, de szerintem ez nem áll hozzá közel..
hát most hirtelen az jutott eszembe hogy egyszer elmész azzal a busszal amivel õ megy, és kérdezd meg hova megy (reménykedjünk benne hogy vissza kérdez:D), és akkor te rávágod hogy te se tudod mert csak azért jöttél ezzel hogy megint beszélgethessetek/láthassad :D egyféle zenéket szerettek? említsd meg neki hogy te mész, hátha elmegy veled:D vagy derítsd ki milyen bulikba megy majd és jelenj meg te is ott:) ott majd összemelegedhettek 1-2 whiskycola után:D
A kérdező hozzászólása: #1: szerintem elég kreatív vagyok, de mivel ilyen téren nincs sok tapasztalatom, nem tudom, mire milyen reakciója lesz. ha nem sejtenéd, szólok: azért írtam le mindezt, hátha akad olyan ember aki tud írni valami jó rávezetõ témát ami neki bevált/jónak gondolja #2: értem a válaszod lényegét, nem is a teával van a bajom, hanem hogy még sosem hívtam el bárhova is. suliba járunk hét közben, és gyakorlatilag csak az a közös, hogy az õ busza elmegy az én buszom megállójánál, mivel azóta én más suliba járok(!!). én inkább beszélgetni hívnám el, és erre szeretnék valahogy kilyukadni, ha érted.
holnap van kedved meginni velem egy teát?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Úgy érzem erre nincs racionális válasz, és csak õ, a lány tudna válaszolni erre:) Az ilyen mozizós ötletekre én is gondoltam, és nyilván ez is megteszi. Szurkoljatok:D
Pl. igy: Elmehetek szorakozni? A valasz 99% hogy "nem" lesz edesanyad reszerol.
Hát ha nem megy veletek legalább 1-2 húsz körüli személy, én nem hiszem, hogy elengednélek... Egyébként így kérdezd meg: Anyu, egyik este elnéznénk Siófokra a haverokkal, elengedsz?
Sajnos én sem engednélek el 14 évesen az éjszakába.
Szerintem nem azzal lenne ELSÕSORBAN a baja, ha benned megbízik, hanem azzal, hogy ismeretlennel mész.
14 evesen este? Sehova, maximum felnott kiseretevel.

Van egy lány aki az osztálytársam és már jártam vele. De most újra akarom kezdeni vele. Nagyon jó barátok vagyunk. Mit tegyek hogy újra össze jöjjek vele?

Legjobb válasz: Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?

Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?
Krisz...én vagyok az a lány...NEM!!mi már befejeztük!!

Tegnap este (ma reggelre) mikor ébredtem, eszembe jutott, hogy az egyik fiú osztálytársammal álmodtam, hogy jártunk, és randizgattunk. Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem, és hogy egyáltalán van-e nála esélyem? 13/L

Ez a fiú már tetszett ebben az évben,de most így ahogy rájöttem,hogy szeretem.

Legjobb válasz: Ennyi is elég lett volna: "Szia! Miújság? Hogy vagy?" Ha visszaír, elkezdtek beszélni, és késõbb ráérsz bõvebben kifejteni (nincs kedved máskor is beszélgetni; sulikezdés elõtt még összefutni valahol; elmenni fagyizni stb stb) aztán jöhet a kedvellek. De ez a sok szívecske... ha esetleg nem írna vissza(nem festem az ördögöt a falra, csak megjegyzem), akkor sem azért nem válaszol, mert utál, vagy ilyesmi, csak lehet hogy megijedt ettõl a hirtelen nyomulástól.

Ennyi is elég lett volna: "Szia! Miújság? Hogy vagy?" Ha visszaír, elkezdtek beszélni, és késõbb ráérsz bõvebben kifejteni (nincs kedved máskor is beszélgetni; sulikezdés elõtt még összefutni valahol; elmenni fagyizni stb stb) aztán jöhet a kedvellek. De ez a sok szívecske... ha esetleg nem írna vissza(nem festem az ördögöt a falra, csak megjegyzem), akkor sem azért nem válaszol, mert utál, vagy ilyesmi, csak lehet hogy megijedt ettõl a hirtelen nyomulástól.
Mondd neki hogy nagyon megkedvelted és szeretnéd jobban megismerni :D
A kérdező hozzászólása: Ennyit irt válaszban: bocs viki de nem vagy az esetem. Hát ez is felesleges volt..://
A kérdező hozzászólása: Nem írt vissza.de már oda volt írva, hogy látta.;) lehet, hogy tényleg csak megijedt, mert még nem volt barátnõje.:* Köszönöm a hasznos válaszokat.
Visszaírt már? :) Remélem te jobban jársz mint én...Én eddig egyszer voltam nagyon szerelmes, el is mondtam a fiúnak. Azóta nem beszélünk... Bár ezek a szívecskék lehet hogy nem kellettek volna..:S
Írd le a válaszát ha visszaír :)
A kérdező hozzászólása: na már mind1...:/ :D
<3 ezek a szívecskék szerintem nem kellettek volna, ez már így <3-vel együtt, túl ... hogy mondjam, talán nyomulás már.
A kérdező hozzászólása: ezt írtam neki most facebookon.: Szia.<3 Most a tegnap esti álmom után (amit rólad álmodtam) rájöttem, hogy nagyon megkedveltelek, és szeretnélek jobban megismerni. igaz , hogy osztálytársak vagyunk, de szinte sosem beszélgetünk.:/ csak gondoltam elmondom az érzéseimet, ha nembaj.:) Szia.<3!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.:) nagyon hasznos lehet.:)
:( nem baj jön a következõ!:)
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!