Találatok a következő kifejezésre: Járt már a holdon (30 db)

Hol járt már a mobilod?

Olyanokra gondoltam, hogy pl: homokban, vízben tányéron, ilyesmi!

Legjobb válasz: WC-ben se x8-am xD am azért esett a wc-be mert volt 1 vendég nálunk és bementem a wc-re h felvegyem a hívást és mikor kinyomtam valahogy kiesett a kezembõl :D 2 napi száradás után mûködött.

WC-ben se x8-am xD am azért esett a wc-be mert volt 1 vendég nálunk és bementem a wc-re h felvegyem a hívást és mikor kinyomtam valahogy kiesett a kezembõl :D 2 napi száradás után mûködött.
Járt már sokszor a döldön és egyszer véletlenül a szennyesben :D. Semmi baja. Galaxy Ace
Öltözõbõl elment egy telefonos boltba, onnan a rendõrségre, aztán visszajött hozzám.
18:44 ez érdekesen hangzik, kifejtenéd? Melyik boltos volt ilyen becsületes?
Egyik boltos sem volt becsületes, feljelentés után a BRFK-s nõ aki az ügyemmel foglalkozott ment ki a sportpályára, aztán pedig pár telefonos boltot felhívott a közelben és így találta meg, a lopás után kb 2 hétre már vissza is kaptam, rá 5 hónapra érkezett a levél, hogy a fiatalkorú nemtudommicsoda tárgyalását megnyitották, szóval 1 pont a rendõröknek.
A kérdező hozzászólása: Wc-ben de 2 napi száradás után nekem is mûködött, de a Micro Sd olvasója az csak 2 hónap után ált helyre! Azt csinálta, hogy amikor beraktam a kártyát, olvasta 10 másodpercig aztán utána amikor meg akartam nyitni lefagyott4 Aztán fogta magát és megjavult! De járt már vagy 20x a földön és volt köze olyan is, hogy futásnál kiesett a zsebembõl és 50m-t pattgott! Meg az apám 1-2 hete amikor az ebédnél telefonált kicsúszott a kezébõl, és bele a nyíros tányérban az uborkasaláta és a sültcsirke közé pont olajba de szerencsére csak a képernyõ lett olajos, amit letöröltünk így nem lett semmi baja! Telefonom: Nokia 5130XPress Music c-2 kék színben!
Hát nekem a k550i-m volt homokba. Azelött volt egy gagyi ilyen hangokat mondott h mibe léptem azt 2x bele ejtettem a levesbe és utána "el mosogatta" mamám XD
Idén vettem, március körül. Úszott már a tengerben, a Balatonban, strandröplabdázás közben a homokban is kikötött párszor. Viccbõl egyik reggel beleraktam a kakaómba, és úgy ittam meg azt, majd a telefont gyakorlatilag elmosogattam. Természetesen semmi baja nincs, most is itt van mellettem. Motorola DEFY legfõbb elõnyei :)
Földön megszámlálhatatlanul sokszor, mellmagasságból leejtve a betonra (zenét hallgattam hazafelé részegen :D), egyszer "elvesztettem", 3 napig nem találtam, aztán ráleltem az íróasztal fiókjában (???), tv állvány mögött a porban. Kissé le van kopva, meg van viselve és le van törve a töltõrészénél az az oldalsó kis falacska, így tölteni is befõttesgumi segítségével töltöm az én 2 éves, jó öreg SE W302-m, de szeretem. :D Most cserélem le majd, valszeg Blade-re vagy X8-asra. Azok lehetõleg nem fognak az elõd sorsára jutni :D

Aki járt már a Széchenyi fürdőben. Kell úszósapka? Kell papucs? A masszázsra hol és hogyan lehet bejelentkezni, mert a honlapon található telefonszámon csak robot beszél.

Legjobb válasz: Papucsot, törölközõt vigyél. Masszázsra a bejáratnál tudsz egy külön pultnál idõpontot kérni, de a kasszában megmondják. Sapi az úszómedencében kell. Érdemes a kabinos jegyet venni, kényelmesebb mint a szekrény.

Papucsot, törölközõt vigyél. Masszázsra a bejáratnál tudsz egy külön pultnál idõpontot kérni, de a kasszában megmondják. Sapi az úszómedencében kell. Érdemes a kabinos jegyet venni, kényelmesebb mint a szekrény.
Szia, na voltál? Milyen volt? Épp ott mentem el pénteken, még eszembe is jutottál :-)
Köszi, kedves embereknek az ember szívesen segít! Szerintem a fürdõ körül simán lesz hely. Én a Városliget felõli oldalon szoktam megállni, de a Cirkusz oldalán (az az este tovább nyitva lévõ oldal) is lehet mázlisan találni helyet. Be ne állj a lehúzós fizetõsbe a Vidámpark sarkán, ez elvi kérdés! :-) Egyébként ha minden kötél szakad, Mexikói úti metrónál is ott a nagy parkoló, egy aluljárón átjössz + 2 perc gyalog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tök jó fejek vagytok!!! :) Már csak 1 kérdés, mert elvileg pénteken megyek :) Hol parkoltok? Lehetõleg ingyen...
Mostanában már van egy cég aki napozóágyakat ad bérbe, de én simán leterítek egy nagy törölközõt és úgy napozok nyáron, vagy ha nincsenek sokan, a medence lépcsõjén. Szanuna bent van több is, aromás, színterápiás, gõz legalább három, és én azt hiszem, bent 7-ig van este nyitva, utána kell elhagyni a terepet. Épp ezért aki este akar maradni, az Állatkert felõli oldalon menjen be, mert a liget oldalán bezárnak a kabinok is. A kinti-lenti szaunák közül mostanában mûködik mindkettõ. Sokat felújítanak, ilyenkor van valami lezárva. Odabent rengeteg medence van, 16-40 fokig. Kint pedig nyáron is kellemes, mert van a 37 fokos gyógyvíz, a hûvös úszómedence és a 30 fok körüli élménymedence. Szerintem király, én nyáron olvasni szoktam ha kimegyek.
Vannak belsõ terek, amik csak bizonyos ideig vannak nyitva. Két szauna is van, ami kintrõl megközelíthetõ, nem mindig van nyitva mind a kettõ. Ezek a bizonyos belsõ terek gyerekkoromban egyáltalán nem voltak bejárhatók a strandoló közönségnek, más bejáratok is voltak, onnan lehetett bemenni, a fürdõ szerkezete sokat változott az elmúlt évtizedekben. Köves az egész, napozni nem nagyon jó, hacsak a teraszokon nem, valami napozóágyon. Most van nedves száraz szauna is és gõz is van. Ha jól tudom, a belsõ, a gõz csak 17 óráig van nyitva, akkor durván és modortalanul kihajtanak mindenkit. Sajnos mindig ezt tapasztalom. Sokféle medence van bent, szép a belsõ tér is nagyon. Kellemes mászkálni benne és mindent kipróbálni.
Bevallom, én nyárom már nem. Gyerekkoromban gyakran elõfordult, a Városliget sarkánál laktam, de most már inkább csak a hûvösebb napokon megyek oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Nyáron is jártok??? Azt gondoltam, hogy melegben nem esik túl jól a 40 fokos víz... Igaz, hogy van többféle szauna is bent? Bocsi a sok kérdésért, tényleg próbáltam hívni õket és mindezt megtudni, de nem jártam sikerrel...
Én is télen 2-3 órát, nyáron amikor napozás meg pancsi van akkor még többet vagyok kint. Péntek délután nem lesznek annyira sokan, mint egy napos szombaton.
Én három-négy órát általában.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Én még soha nem voltam, de most rábeszéltek és kíváncsian várom. Szerintetek kb. mennyi idõt lehet ott eltölteni (Ti mennyit szoktatok)? Péntek délután vajon sokan lesznek?
Második meg negyedik vagyok. Én is a Szecskába járok kisgyerek korom óta, mert a legjobb hely!
Elsõ vagyok, és rendszeresen járok a Szecskába. Úszómestere válogatja, h kell-e a sapi. Volt is nemrég egy szavazás, me glett szavazva, h nem kell a sapka, de aztán mégis visszacsinálták, ki tudja miért. Papucs valóban hasznos, kényelmesebb is, és ha kint vagy akkor tisztább is. Egyébként meg senki ne parázzon, vannak lábfertõtlenítõ spray gépek szerte a fürdõben.
Ne menj be a medencébe papuccsal. De a medencén kívül közlekedj mindenhová papucsban. Egyébként régebben valóban kellett úszósapka a medencében, ma már nem kell.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek, köszi! :) és masszázsra biztos lesz hely? Második! Képzeld, jut gumipapucsra! De szerinted a medencébe is abban menjek be?! Vagy, hogy csináljam, hogy ne kapjak lábgombát, amíg lemegyek a lépcsõn vagy a létrán??? Esetleg a vízben is kaphatok különféle gombákat, szóval inkább lehet, hogy el sem megyek... Nyilván nem a tusolóra gondoltam, bár szinte ott is mindegy (hiszen, akikkel tusolok, ugyanazokkal úszkáltam 1 órával korábban), hanem a medencék közötti járkálásra!
Jó ég, még, hogy egy nyilvános uszodában kell-e papucs? Miért, szeretnél lábgombát kapni? Egyszerûen nem értem... láttam már én is ilyent, de elképzelni sem tudom, hogy ha valakinek jut Széchenyi fördõre, annak nem jutott egy vacak gumipapucsra? Szeretnél mások után tapicskolni a zuhanyozóban mezítláb??
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy!!! :) Hát... vegyes! A parkolás tök jól ment, aztán bementünk. Az értékmegõrzõs néni egy tündér volt, nélküle valószínûleg még most is az öltözõszekrény bezárásával bajlódnék :) A kinti medencék közül a melegebb nagyon jó volt, a hidegebbe jópofa volt a sodrás, de az ritkán jött és annyian sodródtunk, hogy összeütköztünk! :) A szaunák is jópofák voltak, a benti medencék nem igazán tetszettek, nem is mentem egyikbe se... Valahogy nem tûnt bizalomgerjesztõnek. És ami még rossz volt, hogy kint nagyon fáztam. Ha kilógott a vállam a vízbõl, majd meg fagytam. Eddig sem voltam nagy fürdõbe járós, ezután sem leszek, de egyszer megérte! Ja, és a rengeteg külföldi... de mondjuk ez nem zavart! :) Köszönöm Nektek a segítséget! :) ))

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagyta

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagytam, így ez a probléma megoldásra vár. A gumióvszer használata nem jöhet szóba. Kérdéseim a következők: hogyan, milyen vizsgálati módszerekkel tudhatnám meg, hogy fogamzóképes vagyok-e? Milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba, és szükséges-e valamilyen hormonpótlás a változókor kapcsán? Hová, milyen szakemberhez fordulhatok ezügyben? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagyta

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagytam, így ez a probléma megoldásra vár. A gumióvszer használata nem jöhet szóba. Kérdéseim a következők: hogyan, milyen vizsgálati módszerekkel tudhatnám meg, hogy fogamzóképes vagyok-e? Milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba, és szükséges-e valamilyen hormonpótlás a változókor kapcsán? Hová, milyen szakemberhez fordulhatok ezügyben? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Bécsben hol vannak a vizes játszóterek, járt már ott valaki?

Hogyha valaki járt már ott, akkor örülnék neki, ha leírna egy-két hasznos tanácsot. Mit érdemes oda vinni (homokozó készlet stb?), hol lehet parkolni, lehet-e ott picnic-ezni meg hasonló jó tanácsokat várok.

Legjobb válasz: Bécsben nem tudom hol van ilyen Leobersdorf-ban van a Generationen Park

Bécsben nem tudom hol van ilyen Leobersdorf-ban van a Generationen Park
Bécs: [link] [link] itt minden infót megtalálsz

Brutalisan gorcsol a gyomrom. Vagy mi. Mar nem is tudom pontosan hol. Mert mar nagyon durva! Jart mar vki igy?

Regebben is volt hasonlo gyomorproblemam. Nem zar jol a gyomorszajam. De mar jo ideje nem fordult elo. A baba eleg aktiv. Ez a gorcsoles mar tobb mint 2 oraja tart. De mar annyira rossz, h nem birok kiegyenesedni. Iszom a menta teat, de most ez se segit. Lehet ez esetleg vmi masnak a jele is? 31hkm

Legjobb válasz: Mondjuk én a helyedben inkább bemennék most a kórházba, mint ide irogassak.

Mondjuk én a helyedben inkább bemennék most a kórházba, mint ide irogassak.
Én egy reggel elég carul ébredtem, azt hittem gyomorrontásom van a tegnap esti sültkrumplizástól. Két óra leforgása alatt annyira eldurvult, hogy bementem az ügyeletre, onnan azonnal mentõvel a kh-ba kerültem, perforált vakbéllel meg is mûtöttek hipp-hopp. 14 hetes várandós voltam, éppencsak túléltük mindketten.
NOSPA! A kórházban is csak azt fogják adni és hazaküldenek. Sajnos nekem is volt már ilyen, szerencsére el is múlt tõle. Kitartás!
Szivesen:) Remélem használ Neked is.
A kérdező hozzászólása: Ha nem mulik irany a korhaz! De meg megvarom a parom...
A kérdező hozzászólása: Megprobalom... Hatha! Valahogy kimaszok a konyhaba. Bar most mintha mar kicsit enyhult volna. Remelem elmulik! Koszonom a valaszod!
Nekem egyszer gyomornyálkahártya gyulladásom volt, az volt ilyen:S kaptam rá gyógyszert plusz kamilla tea plusz diéta
Szia! Nekem erre a hideg(vagy nem hideg) tej szokott segíteni. Próbáld ki, hátha Neked is bejön.
A kérdező hozzászólása: hamarosan jon a parom munkabol. Ha nem lesz jobb addigra tuti bemegyek... Egyedul nem tudnek bemenni. Felallni is alig birok
A kérdező hozzászólása: Mar sokkal jobban vagyok! Ugy nez ki elmulik. Tegnap idegeskedtem, hala anyosomnak... En ugy gondolom emiatt lehetett... De nagyon koszonom a valaszaitokat!

Aki Dr. Aranyosi Jánoshoz jár terhesgondozásra (Debrecen) hol fog szülni, illetve kinél, mert úgy tudom már nem szüleszt a Klinikán?

A Kenézyben szüleszt?

Legjobb válasz: Sehol sem vezet szülést már.Én a Klinikán szültem Major Tamásnál tavaly.

Sehol sem vezet szülést már.Én a Klinikán szültem Major Tamásnál tavaly.
http://www.aranykezrendelo.hu/dr-aranyosi-janos Itt hátha találsz róla valamit!
major tamást a hátamra se kívánnám durva útálatos ember!
nem a hátadra... a lábad között lesz :)

Jart mar valaki olyan helyen ahol ''eltuntettek''a striait? Ha igen kerlek titeket irjatok meg hogy hol, mennyiert, mivel. Tovabba milyen striaitok voltak vastag vekony, feher vagy piros?

Legjobb válasz: Én pár hete találtam az oldalamon, nem nagy, de elég vastag, piros volt. Mostanra már fehér, alig látszik. A karomon is van, meg a combom belsején, egyik se olyan durva, minteleinte volt. Szerintem hagyj neki idõt. Nincs tapasztalatom semmi csodaszerrel, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik.

Én pár hete találtam az oldalamon, nem nagy, de elég vastag, piros volt. Mostanra már fehér, alig látszik. A karomon is van, meg a combom belsején, egyik se olyan durva, minteleinte volt. Szerintem hagyj neki idõt. Nincs tapasztalatom semmi csodaszerrel, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik.
a tudomány jelenlegi állása szerint striát nem lehet eltüntetni. bár amerikában tuti van valami, amivel azt is megcsinálják. most nézem a kés/alatt sorozatot, és olyan mûtétek vannak benne, ami itthon szerinte a mai napig sincs. pedig a sori nem a legújabb.
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy irtal.. .elegge gatlasos vagyok miattuk....hasamon szules utan csuny nagy vastagok voltak azt megplasztikaztattam..de mellem szoptatasnal+tejlefejo hasznalatatol szetreped vekonyan mar feher de en latom es amikor rajottem, hogy ezek striak eszrevettem, hogy kulsocombom illetve a vadlim is megvan repedve feher sot mar joll beleilleszkedet a bor szerkezetebe....anyukam akkor monda hogy az a novestol lett....te terhes vagy, hogy megrepedtel ha megkerdezhetem???
A kérdező hozzászólása: Hat amerikaban gondolom en is, hogy van valami ra....fejledtebb minden....azert stria eltuntetese miatt amerikaba utazni:-):-):-)jo is Lenne, de sajnos nemvagyok milliomos:-)
Elsõ vagyok. Nem, én még fiatal vagyok terhességhez, csak hirtelen nõttem vagy 10 centit, gondolom a bõröm nem tudott lépést tartani. Fel is szedtem egy keveset... :D
A kérdező hozzászólása: Aha, ertem....hat ez van sajnos....''en most hizokuran vagyok''remellem attol nemrepedek mar meg.....azert varom a hozzaszolasokat....akinek van tapasztalats...:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!