Találatok a következő kifejezésre: Járt már a (2198 db)

Ki járt már a 17. kerületi Medikard-ban 4D-n?

Konkrétan sehol nem találtam róla véleményt. Valakinek ha van esetleg tapasztalata, és leírná nekem, annak nagyon örülnék. Köszi :)

Legjobb válasz: Szia! Én már jártam. Sõt, mindenféle vizsgálaton részt vettem. Nem is járok máshova hosszú évek óta. Gyopár doktor úrhoz járok. Nála szültem. Egy tünemény. Imádom. Õt is és mindenkit aki ott van. Nagyon rendesek. Jó az UH-juk. Bár mi azért elmentünk egy genetikaira is külön a Magzati Diagnosztikai Központba az Örsön a Bolgárkerék u. 3-ba, de csak a magunk megnyugtatására, mert elmúltam 35 éves. Mire vagy pontosan kíváncsi még? Kaptunk dvd-t is a felvételrõl és fényképeket is. Ha jól emlékszem 12 ezer körül van.

Szia! Én már jártam. Sõt, mindenféle vizsgálaton részt vettem. Nem is járok máshova hosszú évek óta. Gyopár doktor úrhoz járok. Nála szültem. Egy tünemény. Imádom. Õt is és mindenkit aki ott van. Nagyon rendesek. Jó az UH-juk. Bár mi azért elmentünk egy genetikaira is külön a Magzati Diagnosztikai Központba az Örsön a Bolgárkerék u. 3-ba, de csak a magunk megnyugtatására, mert elmúltam 35 éves. Mire vagy pontosan kíváncsi még? Kaptunk dvd-t is a felvételrõl és fényképeket is. Ha jól emlékszem 12 ezer körül van.
A kérdező hozzászólása: Szia :) Köszi a válaszod. Mi csak 4D-re szeretnénk menni, és tapasztalatra lennék kíváncsi. Ilyesmikre gondolok, hogy mennyi idõ a vizsgálat, ebbõl mennyit vesznek fel DVD-re, rendes leletet adnak? Meg mindent :) A szonográfus kedves-e, meg ilyesmik :)
A kérdező hozzászólása: Írok privátot :D
Szia, teljesen osztom az elsõ válaszoló véleményét. Akár én is írhattam volna a hozzászólását. 4D- n is ott voltam. Az egyik Bajcsys doktornõ csinálja a 4D-t szombatonként. Végtelenül kedves, türelmes, segítõkész. 40 perc a 4D ultrahang. AZ egészrõl odaadják a DVD-t, plusz kinyomtatják a legjobb fotókat. Ha a baba valami miatt szégyellõs és nem mutatja meg magát, akkor vissza lehet menni egy újabb 20 perces próbálkozásra, ami nekem ingyenes volt. Szépek lettek a képek. Szóval én ajánlom õket.
A kérdező hozzászólása: De jó köszönöm :) Akkor szerintem oda megyünk :)

Valaki jár/járt már a Neszmélyi Petőfi S.10-i felzárkóztatóiskolába? Bőv lent

érdekelne, hogy mi az iskola honlapja, mert nem találom sehol, és hogy mennyire jó abban az iskolában!:D Szeptembert?l oda fogok járni, szóval azért jóljönne egy kis eligazítás az iskolával kapcsolatban!:D köszönöm:)

Legjobb válasz: LOL :D Egy szóval: SZAR. Nem hiába felzárkóztató suli, ide a nagyon nagyon problémás gyerekek jönnek... Én neszmélyi vagyok félig, de semmi pénzért nem járnék oda. Amúgy maga az épület nagyon szép :D Csók -e-

LOL :D Egy szóval: SZAR. Nem hiába felzárkóztató suli, ide a nagyon nagyon problémás gyerekek jönnek... Én neszmélyi vagyok félig, de semmi pénzért nem járnék oda. Amúgy maga az épület nagyon szép :D Csók -e-
Haha még az is lehet h ismerjük egymást :D
A kérdező hozzászólása: miért ismernénk egymást?:D

Járnak már a vonatok Szerencs és Nyíregyháza között?

Legjobb válasz: Vonatok eddig is jártak, csak IC nem jár, most sem.

Vonatok eddig is jártak, csak IC nem jár, most sem.

Valaki jár v. járt már a Perfekt iskolába, Győrbe? Mik a tapasztalaitok róla?

Legjobb válasz: Szia. Én oda járok a jogi asszisztens képzésre. Nekem nagyon tetszik. :)

Szia. Én oda járok a jogi asszisztens képzésre. Nekem nagyon tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Én is a jogi asszisztens képzésre jelentkeztem:) Heti 2szer vannak órák ugye? Köszi:D

A veteles mindig verzessel es fajdalommal jar mar a terhesseg elsö heteiben is es kesöbb is ugye?

Legjobb válasz: Nem. Van amikor észre sem veszed. EGy barátnõm is így járt. Az orvos kérdezte Tõle h tudot-e róla mert õ látott jeleit amikor vizsgálta.

Nem. Van amikor észre sem veszed. EGy barátnõm is így járt. Az orvos kérdezte Tõle h tudot-e róla mert õ látott jeleit amikor vizsgálta.
A korai vetélések zöme igen, de vannak csendes vetélések is. Ilyenkor csak minimális vérzés van, vagy annyi sem.
Szia! Nálam nem járt fájdalommal, csak pici rózsaszín folyás volt, az is csak egy pici. A 11. héten történt, mint kiderült, akkor már 2 hete nem dobogott a kicsi szíve, és ebbõl semmit nem vettem észre az ultrahangig. Visszagondolva talán annyit, hogy megszûntek a terhességi tüneteim egyik napról a másikra, de akkor nem gondoltam arra, hogy baj lesz.
Szia! Amikor tavaly elvetéltem észre sem vettem.Nem volt görcs, vérzés még barnázás sem.A terhességi tüneteim is megvoltak, arra ilyenkor sajnos nem lehet támaszkodni.És a terhességi teszt még ilyenkor is pozitív. 6 hetes voltam.
Én hat hetesen vetéltem el és nagyon erõsen véreztem.Mire a kórházba értünk, a méh ki volt teljesen ürülve.Most 16 hetes vagyok és rengeteget idegeskedek hogy jó vége legyen.

Jár már a komp Tiszadobnál? És ha nem, mikortól fog?

Legjobb válasz: Nem sûrûn járok arra pedig ott lakok a közeli faluban:D

Nem sûrûn járok arra pedig ott lakok a közeli faluban:D

Nagyon sürgős! Jár már a 4-es 6-os villamos Budapesten?

Holnap mindenképpen azzal kéne utaznom, de nem tudom, hogy tart-e még a felújítás, az interneten pedig nem találtam semmit. Köszönöm!

Legjobb válasz: már nem.

már nem.
Már mint a felújítás már nem tart:D
Nem tudom, hogy miért nem találtál, én ezer cikket, itt az egyik: http://index.hu/belfold/budapest/2013/06/28/egesz_nyaron_4-6..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én egyik cikkben sem bíztam, mivel az összes(például az is, amit te linkeltél) nem szeptemberben íródott, és én tényleg szeretem Magyarországot, de valóban gyakran elõfordul, hogy a felújítási munkákat nem fejezik be a kihírdetett idõpontra. Én pedig olyat kerestem, hogy "mától újra közlekedik..."
És ha nem?Akkor jár pótlóbusz. Ilyen egyszerû. :)
De õ csak villamossal szeretne menni, a busz nem jó :D
Jár.
A kérdező hozzászólása: igazolom. :D köszi mindenkinek:]

Valaki járt már a penny market által hirdetett tanfolyamra?

http://www.penny.hu/index.php?id=ingyenes_felnottkepzes

Legjobb válasz: Nem valahol Szfváron van?

Nem valahol Szfváron van?
Jó kérdés
Csak azt nem írják oda sosem, hogy hol tartják a tf-ot- Pl. Debrecenbõl is be kell járni Szfvárra?
Pedig biztos volt már olyan, aki oda járt
Gondolom máv honlapját megnézni luxus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszodat, képzeld megnéztem, csak nem hittem a szememnek, hogy még mindig az Árpád-híd van feltüntetve végállomásnak. Mivel nem volt idõm keresgélni olyan választ vártam, aki esetleg utazik azon a vonalon és bõvebb információt tud adni. Ezért a kommentért kár volt írnod :-( További szép estét neked.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!