Találatok a következő kifejezésre: Járok egy lassan (32 db)

Járok egy lánnyal lassan 1 éves együtt vagyunk. Mit tegyek ahhoz hogy lefeküdjön velem?

És mit tudok tenni ahhoz hogy lefeküdjön velem. Már fél éve próbálkozom nem er?ltetem várom hogy mikor hozza meg maga a döntést. A bn?m 16 éves. Csak nehéz így hogy nem akarja és nem tom mit csináljak.. Nem akarom eröltetni de szeretném már.. Mert oylan szar hogy a legtöbb pasinak már rég sikerült..????? : (

Legjobb válasz: Harmadi kedvesemmel vagyok együtt több, mint két éve, és még nem szeretkesztünk, csak pettingeltünk. Õ lassan 21, de eléggé gátlásos, ráadásul én vagyok neki az elsõ barátja. Az elõzõ barátnõm sokkal nyíltabb volt e területen, vele kb. 6 hónap után ágyba kerültem, pedig ugyanúgy elsõ párkapcsolat, stb. Egyszerûen személyiségfüggõ. Szerintem ez nem egy verseny, hogy mikor tudod meghúzni a csajt. Lehet, hogy te türelmetlenebb vagy (néha én is, hisz hogy a fenébe ne?), el kell döntened, hogy mennyit ér neked a dolog. Ne akard kényszeríteni, annak úgysem lesz jó vége, eldöntheted esetleg, hogy nézel-e más után. Ha úgy gondolod, hogy a barátnõd többet ér, mint pusztán a szex, akkor lágyan ostromold, amíg be nem adja a derekát. Persze azért nem árt beszélni a dolog hátterérõl, zûrös esetben bevonni egy pszihológust is. De szerintem 16 évesen még egyébként épp hogy csak nem korai a dolog...

Harmadi kedvesemmel vagyok együtt több, mint két éve, és még nem szeretkesztünk, csak pettingeltünk. Õ lassan 21, de eléggé gátlásos, ráadásul én vagyok neki az elsõ barátja. Az elõzõ barátnõm sokkal nyíltabb volt e területen, vele kb. 6 hónap után ágyba kerültem, pedig ugyanúgy elsõ párkapcsolat, stb. Egyszerûen személyiségfüggõ. Szerintem ez nem egy verseny, hogy mikor tudod meghúzni a csajt. Lehet, hogy te türelmetlenebb vagy (néha én is, hisz hogy a fenébe ne?), el kell döntened, hogy mennyit ér neked a dolog. Ne akard kényszeríteni, annak úgysem lesz jó vége, eldöntheted esetleg, hogy nézel-e más után. Ha úgy gondolod, hogy a barátnõd többet ér, mint pusztán a szex, akkor lágyan ostromold, amíg be nem adja a derekát. Persze azért nem árt beszélni a dolog hátterérõl, zûrös esetben bevonni egy pszihológust is. De szerintem 16 évesen még egyébként épp hogy csak nem korai a dolog...
Hú az elsõ válaszoló kitartó gyerek!!Nem semmi! Próbáld meg elcsábítani, vagy kérdezz rá finoman hogy mikor fogtok szeretkezni, mert te már nagyon szeretnéd és tök jó lesz neki is mert vigyázol rá meg minden.
Én több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, de mi sem feküdtünk még le. (szûz vagyok, 15 éves/a barátom nem szûz és õ 18éves. Persze a barátomnak is hiányzik a szex, de vár. Vár még be nem adom magam. Pettingeljetek, ismerkedjetek egymással (ha eddig nem tettétek. Eröltetni semmiképp sem ajánlatos mert ugy csak elveszed a kedvét az egésztõl.
Én fél éve vagyok együtt a barátommal 16 vagyok õ 17 és már nem szûz én még az vagyok. Megbeszéltük ezt a dolgot és azt mondta, hogy addig vár rám amíg készen nem állok rá. Mondd neki, hogy akarod. és várj :)
Gyûjts pénzt. A lányok csak gazdag pasikkal fekszenek le.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon kitartó vok.Szeretem de már szeretném..eröltetni nem akarom és nem is fogom mert nem vagyok az a fajta..pettingelni próbáltam volna már de õ nem mer hozzám érni...én igen pedig még én se csináltam sose...próbálkozom de õ nem akarja és próbálkozom szép lassan rávezetni hátha megkedvelné de nem...nem tudja miért de nem.. Pedig tuti jó lenne mert elõtte meglenne az elég hosszú elõjáték...szóval nem akarom hogy neki fájjon.. Nehéz várni..ha legalább tudnám az indokot...
Szia! Olvastam, hogy mi a "problémád" és úgy gondolom, hogy egyszerûen csak szörnyen gátlásos a barátnõd és akármilyen szerelemes is beléd nem tudja egészen elengedni magát még. Ez nem a te hibád de ha folyamatosan felhozod neki hogy te szeretkezni akarsz akkor bepánikolhat vagy éppen szörnyen rosszu fogja magát érezni... Szerintem légy türelmes nekem az elsõ kapcsolatom két évig tartott és nem volt benne szex, pedig mindketten akartuk csak vmi mindig visszatartott, hogy megtegyük, azért akárhogy is nézzük ez nem egy egyszerû döntés. Vigyázz rá és örülj annak, hogy van akivel megoszthatod az "életed"! Gondolj bele, hogy rossz szex nélkül de nélküle mégrosszabb lenne, persze csak ha igazán szereted! Amit még mondani tudok, hogy beszélgessetek sokat a pettingrõl, a sexrõl, de ne olyan módon, hogy mindent kimondtok, hanem csak járjátok körül kerteljetek egy kicsit és rögtön elõ fog kerülni, hogy mi is a visszatartó dolog... Hmm ha sztem így csinálod a dolgokat beérik nemsokára a kapcsolatotok!
Viszont ne olyan sokszor! Ha visszautasít a lány, az valószínû azért van mert még nincs felkészülve rá! Ez nagyon fontos! De ha csak azt látja h mindig errõl beszélsz akkor szorongani fog és v még inkább nem teszi meg, v megteszi, de szorongással és félelemmel, ami egyikõtöknek sem, de legfõképpen neki sem tesz jót!
Nem tudom......

Járok egy lánnyal már lassan egy hete? ! Tobbi lent

Elsonek is elnezest telefonrol vagyok, nos jarok a lannyal de mivel nagyon jo baratok vagyunk mrgegyeztunk hogy jarunk es ha nem megy akkor baratok maradunk a kerdesem nem ezzel kapcsolatos csak leirtam. A kerdesem az hogy mivel megbeszeltuk hogy meg nem vagyunk szerelmesek de azok szeretnenk lenni mit tudok en tenni kerlek mondjatok extra cuki aranyos dolgokat lehetoleg ne draga dolgok legyenek es normalis valaszok peldaul gyertya feny mellett csokolozni. Amivel elerem hogy szeressen

Legjobb válasz: Idõvel majd az elsõ szex után. Feltéve ha élvezte.

Idõvel majd az elsõ szex után. Feltéve ha élvezte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mind nagyon sokat segítettetek :) !
Kaptam már rajzot maciról, a kedvenc társasjátékomat kézzel elkészítve, minden apró kis darabja... borospohárra lány meg fiúcska festve... vagy akár süti... kis cetlikre felírva, hogy puszil, ölel, csókol ilyesmik (és bele voltak csempészve a táskámba), ehetõ kis hóember ilyen gyurmából... bármi olyan dolog, amit ketten megéltetek, nevettetek rajta, emlékezni szeretnétek rá, stb :-) ja, és nagyon romantikus egy esti séta olyan helyre, ahol szép a kilátás és kevesen vannak... (elõzõ voltam)
Csak legy vele figyelmes a többi már magától jönni fog
A kérdező hozzászólása: Milyen kézzel készült kis dolgokra gondolsz ? :) Amúgy aranyos vagy köszi! :)
Készítsd neki kézzel valami aranyos dolgot, nem számít, hogyan sikerül, csak lássa a lányka, hogy mennyi munkát belefektettél... nem kell sokat költeni, s adsz valamit magadból... 1-2 naponta lepd meg cukorkával, egy pici csokival, s ne csak odaadd neki, hanem például csend be a kabátja zsebébe egy puszis cetlivel, vagy csak úgy... ezek sem kell nagy dolgok legyenek, inkább kis figyelmesség, s olyan jól tud esni. Bókolj neki, hogy milyen szép, milyen jó az illata, mennyire szereted a mosolyát... ja, s a virág vivést meg nem kell eltúlozni, kiszámíthatatlan idõpontokban okozzák a legnagyobb meglepõdöttséget, s olyankor éred el vele a legnagyobb hatást :-) felsoroltam pár dolgot, amitõl mindig elolvadok, ha a párom elköveti. Csak tipp, sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Én megyek hozzájuk :) Bemutat az anyukájának és ott alszok(nem tervezünk elsõ együtt alvásra szexet ) :)
Saját készítésû vacsorára hìvod?
A kérdező hozzászólása: A maci az jó ötlet és aranyos :) köszönöm szépen még ilyen hasonló ötleteket várok :)
Bókolni kell, beszélgetni, elhívni egy is hamira. Vegyél neki virágot. Lufit. Meg ilyenek. Meg macit.
1. állítsatok egymás mellé két traktort sofõrrel együtt 2. vetkõzzetek le 3. egyikõtök kösse rá magát a jobboldali traktor bal kerekére, a másikótok pedig a baloldali traktor jobb kerekére fejjel lefelé 4. szóljatok a sofõröknek, hogy indulhatnak és kellemes 69-ezést 5. emlékezz rá 50 év múlva is
A kérdező hozzászólása: De itt most a szex nem elsõdleges dolog ! Azt akarom, hogy járjunk és szerelmesek legyünk
Gyertya fényes vacsi, menjetek vidámparkban és a szellem vasúton öleld át...vegyél neki virágot készíts neki reggelit, maszírozd meg. Remélem segítettem:)

Budapesten élő, normális gondolkodású lányok: ki beszélgetne szívesen egy lassan 20-as éveiben járó fiatalemberrel?

Köszönöm az értelmes megnyilvánulásokat!

Legjobb válasz: vesztettem, nem vagyok lány

vesztettem, nem vagyok lány
Igen, én nagyon szívesen beszélgetnék egy ilyen fiatalemberrel! Nagyon kíváncsi lennék rá! 21/L (Annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy egész pontosan pest m-i vagyok, de Bp-hez közel lakom)


Pszichológushoz járok már lassan egy hónapja és nem tudom elképzelni, hogy mégis hogyan tudna ebben segíteni, szerintetek? (többi lent)

Szóval már úgy hónapja pszichológushoz járok, mert az évek óta tartó szorongás miatt már fizikai tünetek jelentkeztek. Az első alkalommal még nem, de a második alkalomkor elmondtam a pszichológusnak, hogy már pár éve (kb. ekkor alakult ki a szorongásom) úgy érzem, hogy inkább a lányok iránt vonzódom. Ezt a dolgot még csak most mondtam el először valakinek és persze rohadtul nem volt könnyű kimondani, elmondani. Természetesen közölte velem, hogy az egyéb problémák mellett valószínűleg ez a fő oka annak, hogy ennyire szorongok, félek és önbizalomhiányban szenvedek. Persze valahol én is sejtettem, hogy ez lehet az oka, éppen ezért mondtam el neki, aminek nagyon örült, mert véleménye szerint rögtön második találkozásnál, úgy, hogy még alig ismertem elég nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ezt elmondjam neki. A lényeg, hogy azóta voltám már egyszer, természetesen felhozta ezt a témát, beszélgettünk róla és arra jutottunk a "doki" meg én is, hogy ez még nincs eldöntve, hogy a fiúk vagy a lányok jönnek-e be. De, és ez lenne a kérdésem is, közölte, hogy ebben tud segíteni és szerinte meg lehet oldani ezt a problémát. Kérdem én, hogy mégis hogyan? Mármint a családomnak, a barátaimnak, senkinek sem akarom ezt elmondani és én úgy gondolom, hogy pont emiatt szorongok. Össze vagyok zavarodva, valóban nem tudom, hogy melyik nem iránt vonzódom, de attól félek, hogy ha valóban csak a lányok jönnek be, akkor mégis mihez kezdek? Mert itthon ugye nem akarom elmondani (egyébként a pszichológus azt mondta, hogy nem is kell elmondanom), de ha nem mondom el, akkor hogyan fog elmúlni ez a szorongás? Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetne ez megoldani. Ne értsetek félre, hiszek a pszichológusban, megbízom benne csak... nem látom a célt, nem látom a megoldást, olyan mintha egyben álldogálnék... Jaj, és lenne még egy kérdésem: aki járt már pszichológusnál, szóval ti is kaptatok kérdőívet, amelyet ki kellett tölteni és következő alkalomra vinni kellett? Mert én most kettőt is kaptam... Köszönöm a válaszokat! 20/L

Legjobb válasz: A pszichológusnak nem az a feladata, hogy megoldja a problémáidat, hanem hogy segítsen változtatni azon amin tudsz, és elfogadni azt, amin nem tudsz. Szerintem a Te elsõdleges feladatod hogy saját magad elfogadd, de amíg Te sem tudod ki vagy, addig ez sem fog menni. Talán abban kellene a pszichológus segítségét kérni, hogy legyen bátorságod kideríteni a nemi identitásod. Nekem kb. az jön le, hogy már eleve a gondolattól megriadsz, hogy a lányokhoz vonzódj, mert az mennyi bonyodalmat hozna az életedbe. Én is azt javasolnám, keresd a meleg közösségeket. Nem feltétlenül ilyen jellegû szórakozóhelyeken - hiszen látszólag ehhez nincs elég bátorságod -, hanem pl. interneten, fórumokon. Nagy részük valószínûleg ugyanúgy átélte ezt, és lesz közöttük olyan, aki meg fog érteni, és tud, akar segíteni.

A pszichológusnak nem az a feladata, hogy megoldja a problémáidat, hanem hogy segítsen változtatni azon amin tudsz, és elfogadni azt, amin nem tudsz. Szerintem a Te elsõdleges feladatod hogy saját magad elfogadd, de amíg Te sem tudod ki vagy, addig ez sem fog menni. Talán abban kellene a pszichológus segítségét kérni, hogy legyen bátorságod kideríteni a nemi identitásod. Nekem kb. az jön le, hogy már eleve a gondolattól megriadsz, hogy a lányokhoz vonzódj, mert az mennyi bonyodalmat hozna az életedbe. Én is azt javasolnám, keresd a meleg közösségeket. Nem feltétlenül ilyen jellegû szórakozóhelyeken - hiszen látszólag ehhez nincs elég bátorságod -, hanem pl. interneten, fórumokon. Nagy részük valószínûleg ugyanúgy átélte ezt, és lesz közöttük olyan, aki meg fog érteni, és tud, akar segíteni.
Jó barátom példáját tudom leírni neked. Õ is depressziós, szorongó és nagyon zárkózott volt. Csoda egyáltalán, hogy felém annó annyira tudott nyitni, hogy mindent megbeszéltünk. Egy idõ után megbékélt azzal a tudattal, hogy meleg, és akkor lett élete elsõ kapcsolata (kb. 22-23 éves volt akkor). Ma már együtt is él a párjával (fiúkról van szó). Hihetetlenül konzervatív családja és barátai vannak neki. Én is a konzervatív barátok közé tartozom. De mindannyian elfogadtuk olyannak, amilyen. Édesanyja persze próbálta rábírni, hogy változtasson. :) De egy idõ után beletörõdött ebbe, és azóta a párját is megszerette. Szerintem te legbelül tudod, hogy a lányokhoz vagy a fiúkhoz vonzódsz. Ha pedig nem, próbáld ki. Vannak szórakozóhelyek melegek számára is. Ez egy érdekes próbatétel lenne a számodra. Menj el, próbáld ki, feszegesd a határaid.
A kérdező hozzászólása: * egy helyben álldogálnék
A pszichológus neked segít meggyógyulni. Segít, de magadnak kell rendbe jönnöd. Miért szorongsz? Van értelme? Miért problémázol, miért szégyelled ami vagy? Nincs rajta semmi szégyellnivaló, értékes ember vagy a szexuális orientáltságodtól függetlenül. A biszex lányok egyébként nagyon izgatóak. Egészségtudatos, jó társaság és valamilyen életvezetés 'program' jót tehetne Neked is. Az emberi psziché érzékeny.. ezért is találták ki a taichit. Egy jó, értelmes cél felé kell mozogni együtt más, szintén jó emberekkel és ez sokat segít a személyiségfejlõdésben is. Továbbá tapasztalatom szerint ha valaki közelebb kerül az élet (a Tao) mûködésének megértéséhez akkor közelebb kerül önmagához, önismerethez. Így pedig könnyebb a lelki egészség elérése. Ugye, megint a Taichi :)
Valahogy értem a problémád. Bár én nem vagyok pszichológus, és nem is találkoztam ilyennel. De én úgy gondolom hogy a fõ ok az hogy még bizonytalan vagy. A szorongásod akkor is fog tartani ha elmondod a szüleidnek, barátaidnak hogy mi a harci helyzet, utána jobb lesz az tény, de ugyanúgy megmarad a szorongás mert addig ameddig nem próbálod ki a dolgokat addig nem fogod tudni eldönteni hogy melyik nemhez vonzódsz igazán. Lehet hogy érdekel téged a leszbikus életmód, oké mindenkiben vannak ilyen kíváncsiságok, de ameddig belenem vágsz az ismerkedésbe és nem jutsz közelebb addig nem fog benned semmi sem tudatosulni hogy mégis mi a helyzet. Mert ha kiderül hogy alakul valami és rájössz hogy mégsem kell ez neked. Akkor lehet hogy hetero vagy, és valószínû hogy mégis a férfiakhoz vonzódsz. Én nem voltam pszichológusnál, és ilyen helyzetben sem voltam még, de most a logikus gondolkozással próbálok segíteni. Feltételezem hogy még nem volt párkapcsolatod, és lehet hogy így nem tudod milyen egy igazi szerelem, és lehet ez a nevelés vagy a média oka is talán hogy sok meleg párt látni a TV-ben az is lehet hogy ez zavart be a fejlõdésedben. De az is lehet hogy ilyen betegségben szenvedsz csak még nem tudsz róla meg a pszichológusod sem, amit csak akkor tudtok meg ha már jobban szembesülsz az ilyen dolgokkal. A szorongásod addig biztos nem fog enyhülni ameddig azt a nagy rendetlenséget nem rakod rendbe az agyadba meg a lelkedbe, ez hosszú idõ mire teljesen rendbe jössz, de valamit tenni is kell érte. Szerintem a következõ alkalommal kérdezd meg a dokit hogy mit javasol elsõsorban hogy elkezdjél-e esetleg ilyen kapcsolatot építeni és akkor késõbb rádöbbensz hogy neked mégsem ez kell, vagy inkább ismerkedj meg egy helyes sráccal és akkor hátha minden rendbe jön.
Ez a nemi tipródás mindannyiunkon keresztülmegy, a te korodban. Nem jelent sokat. És az is normális, hogy a félénkebb, gátlásosabb egyedek a saját fajukban ( nemükben) bíznak jobban, mint a másikban. Az elõzõ "tanácsadó" azt javasolta, hogy keresd a homokosok társaságát, majd otthonra lelsz. Én azt tanácsolnám, keresd a normális utat, jobban jársz. Viszont ha tényleg nem sikerül, lelkifurdalás nélkül válthatsz majd. De amíg csak bizonytalan vagy, kösd le az energiádat valamilyen hasznosabb dologgal...
6-os: nem azért javasoltam, hogy "otthonra leljen", de jelen állás szerint úgy érzi, hogy a saját neméhez jobban vonzódik. Az sem lenne éppen okos dolog, ha fogna egy fiút, és lássuk tetszik-e a dolog, mert egy esetleges csalódás is félrevezetheti. Nem is javasolnék egybõl egy kapcsolatot se egyik se másik nembõl, amíg csak gátlásai vannak. 6-os elsõ 3 mondatával egyet értek. Az is lehet, hogy kizárólag rossz férfi példa volt elõtted, ezért nem tudod elképzelni hogy fiúval kezdj. Számtalan oka lehet még, ezért nekünk fölösleges találgatnunk, miért érzed, amit érzel. Ha tényleg a lányok érdekelnek, akkor megtanulod kezelni a helyzetet. Ha mégsem a lányokhoz vonzódsz, akkor okafogyottá válik, és már nem kell szoronganod. Ebben segít neked a pszichológus. De ehhez idõ kell. 5-ös
A kérdező hozzászólása: Nos, köszönöm a válaszokat és a tanácsokat. :) Valóban össze vagyok zavarodva, mint ahogyan azt már írtam is. Ezzel nincs is problémám, vagyis van, de már öt éve ezzel élek együtt szóval az ember kezdi megszokni... Az igaz, hogy tapasztalatom nem sok volt, fiúkkal talán több, de szerelmet sohasem éreztem vagy csak tini koromban, lányokkal pedig nem volt még szerencsém. Ha azonban valóban a lányok jönnek be, akkor megbirkózom vele, elfogadom és ha már elköltöztem és egy biztos háttér lesz mögöttem, akkor a családomnak is elmondanám (jelenleg ez a terv). Azonban azt mégsem értem, hogy a szorongásom miért nem akar csillapodni. Elég komoly szorongásom egy 7-es skálán 6-os, ami elég súlyos problémákat okozz mostanában. Egyébként a pszichológus is úgy gondolja, hogy csoda ha egyáltalán a házból kimerek menni ilyen komoly szorongás, önbizalomhiány stb. mellett. Éppen ezért ezt nem értem, hogy ha valóban ez leszbikus téma miatt van az egész, akkor nem kellett volna már hamarabb jelentkeznie ennek az egész "betegségnek"? Már 5 éve tisztában vagyok azzal, hogy a lányok is érdekelnek valamilyen szinten, de mégis csak most jönne ki ez az egész dolog, mármint ha eddig éltem úgy 5 éven keresztül, hogy semmi bajom nem volt (leszámítva a szorongást), akkor miért most jelenik meg fizikai tünetekben? Egyszerûen nem bírom felfogni... :/
Kösd fel magad leginkább... kislányoknak nem való a kapcsolat. Mondd meg a pasidnak, majd õ megmondja hogyan tovább!
Remélem, ez az egész kamu... :D
A kérdező hozzászólása: öten csináltuk ezt a fórumot :) ( mikor megismerkedtünk )csak azér van 14L mer ketten 14 évesek !! megengedtem hogy használják az e-mail címem :D
Úgy érted tudják a jelszavad ehhez a fórumhoz?...
A kérdező hozzászólása: Sry (elfelejtettem) 16éves vagyok csak még 4 maránõm használja ezt az e-mailcimet !! egy 15, három 14 és én !
Mi az? K betüvel kezdõdik, pont rád gondoltam, és a betû a vége :P
Ez az, amikor csak használod a másikat, nem szereted.aki szereti a párját, nem kezd el ilyenen gondolkodni...
*Frankfurtba
hogy mit tegyel? menjel fraknfurtba a piroslampas negyedbe!! k*rvanak meg jo lehetsz... remelem ezt a pasid is latja 15/L
Te vagy az a kategória aki agyilag nem elég érett ehhez a játékhoz. Fogalmad nincs mit miért teszel, nem tudod mit érzel és ezeket az érzéseket nem tudod kezelni. Egy káosz az egész. Kicsit késõbb kéne próbálkoznod kicsilány! Persze ezt hiába mondom most...
én meg megkefélném a fél világot. nagy ügy...
xD

Pár hete pszichiátriára kerültem mert öngyilkos akartam lenni. Az oka az anyám volt, aki pszichiáterhez jár lassan 15 éve már, de nem segítenek rajta, egyre csak rosszabb az állapota. Mit tehetnék?

Havonta jár, gyógyszert is írnak fel neki, de nem szedi be. Semmi javulás nincs az állapotában, a család mindennapjait tönkreteszi. Borzasztó ingerlékeny és ezt nem rejti véka alá, hanem apróbb-nagyobb jelzéseket tesz arra, hogy valami gondja van, de ha megkérdezzük nem válaszol vagy hisztérikus lesz. Nekem sajnos egyelőre nincs bejelentett munkám, de itthon, telken, pincében találok mindig munkát, így igaz hogy nem vagyok itthon mindig ha ő is, de egyszerűen gyűlölőm, hogy létezik, mert annyira egy gerinctelen, manipulatív és öntelt, önző ember, hogy hiába tudom az okát, a betegségét, nem tudom elviselni. Elköltözni sajnos nem tudok, pedig mennék, egyelőre ezzel is próbálkozom, de addig szeretnék valami segítséget kérni. A pszichiátere sajnos arról van meggyőzve, hogy miattam van ebben az állapotban. Ez viszont egyáltalán nem igaz, mert én hozzá sem szólok sosem, hisz utálom a lényét, többek közt a "csodálatos" gyermekkorom miatt is. Esetleg ha bevinnék róla a pszichiáterének videófelvételek, fényképeket arról, hogy miket csinál? Részegen veri fejét a falba, munkahelyéről lop, pl. legutóbb a már használt, azaz a wcből kihalászott wc illatosítót hozta el, előtte pedig a főnöke tollát. Mindenütt szanaszét hagyja a dolgait, oktalanul belénk köt...be veszi az egyébként sosem szedett nyugtatóját, ráiszik és úgy vezet mert ideges...stbstbstb....

Legjobb válasz: "A pszichiátere sajnos arról van meggyõzve, hogy miattam van ebben az állapotban." - ez normális???? Nem anyukád mondta neked azért, hogy szállj le róla? Amúgy miért lenne miattad? Hacsak nem vagy egy drogos csavargó anyaszomorító, akkor nem tudom elképzelni, hogy valakit a gyereke kergessen bele egy mentális betegségbe. Fordítva viszont elõfordulhat (a szülõ viszi bele a gyerekét). Különben ha anyukád ellenáll, tiltakozik és nem akarja, hogy segítsenek rajta, akkor sajnos igen nehéz bármit is tenni. Fejre nem állhattok. Akarata ellenére pedig csak akkor lehet bevinni a kórházba, ha ön-és közveszélyes. Habár a nyugtatóval+alkohollal való vezetés már kimeríti a közveszélyesség fogalmát... Remélem, jobban vagy már! Kitartást!!! Amúgy fiú vagy vagy lány, és hány éves?

"A pszichiátere sajnos arról van meggyõzve, hogy miattam van ebben az állapotban." - ez normális???? Nem anyukád mondta neked azért, hogy szállj le róla? Amúgy miért lenne miattad? Hacsak nem vagy egy drogos csavargó anyaszomorító, akkor nem tudom elképzelni, hogy valakit a gyereke kergessen bele egy mentális betegségbe. Fordítva viszont elõfordulhat (a szülõ viszi bele a gyerekét). Különben ha anyukád ellenáll, tiltakozik és nem akarja, hogy segítsenek rajta, akkor sajnos igen nehéz bármit is tenni. Fejre nem állhattok. Akarata ellenére pedig csak akkor lehet bevinni a kórházba, ha ön-és közveszélyes. Habár a nyugtatóval+alkohollal való vezetés már kimeríti a közveszélyesség fogalmát... Remélem, jobban vagy már! Kitartást!!! Amúgy fiú vagy vagy lány, és hány éves?

Szülés után, lassan egy éve, azt vettem észre, hogy csúnyán ropog a jobb térdem. Egy hete már a bal is, és elég nehezen lépcsőzöm már. Valaki járt már ilyen cipőben?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? El kellene menned orvoshoz, egyre gyakrabban hallom, hogy már azoknál is kimutatható porckopás akik még nem töltötték be a 30-at és fáj a térdük vagy akármi.

Mennyi idõs vagy? El kellene menned orvoshoz, egyre gyakrabban hallom, hogy már azoknál is kimutatható porckopás akik még nem töltötték be a 30-at és fáj a térdük vagy akármi.
Menj el a reuma szakrendelésre. Fognak adni kálciumot, magnéziumot. Béres porcerõsítõ kúrát is ajánlatos csinálni.

Pánikbeteg vagyok már lassan egy éve pszichiáterhez járok! De én igazából csak akkor vagyok rosszul ha hányásról van szó! Nagyon félek tőle, szinte mindig hányingerem van iskolába is félve megyek! MIt tegyek hogy ne féljek a hányástól?

Legjobb válasz: Megtaláltalak:DDD Nekem is UGYAN EZ a bajom volt egy ideje, és most is elõjön néha.Írj rám és tartsuk a kapcsolatot!Segítek, és elmondom hogy kell ezt legyõzni.Pszihológus egy ideiglenes megoldás az egészre, ott lenyugszol, de újra elõjön ha idegeskedsz.Ezt itt nem szeretném le írni mert elég hosszú, de vegyük fel a kapcsolatot!

Megtaláltalak:DDD Nekem is UGYAN EZ a bajom volt egy ideje, és most is elõjön néha.Írj rám és tartsuk a kapcsolatot!Segítek, és elmondom hogy kell ezt legyõzni.Pszihológus egy ideiglenes megoldás az egészre, ott lenyugszol, de újra elõjön ha idegeskedsz.Ezt itt nem szeretném le írni mert elég hosszú, de vegyük fel a kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: rendben van!elég szar érzés az nem tudja hogy milyen rossz aki még nem volt így!
Engem csúfoltak is emiatt, felvettem velük a harcot, megmutattam nekik, hogy én már ezt befejeztem, és azt, hogy akinek ez nem tetszik elmehet a sunyiba:D De tényleg.Nem tehetsz róla.Ez egy lelkileg kialakult dolog, amit növés közben, ahogy erõsödik a lelked megnõssz stb.ezt legyõzi.Nagyon meg keményít hidd el, de nem fog életed végéig tartani.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem , de már elegem van belõle!
Minden hétvégén egy üveg whisky és elõbb vagy utóbb megszokod a hányás gondolatát, sõt, mint megkönnyebbülésre fogsz rá gondolni ;)
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁÁ nem iszom azóta nem merek! Szilveszterkor is csak egy nagyon pici eristofot ittam!Nyugtatót szedek reggel este, ha megyek valahova akkor is mindig a zsebembe van
Nyugtatókat hanyagold.Én sem szedtem soha:)
véggre kérlek nekem is segítsetek pont ugyanez a bajom van!!!
Jó aki akar írjon privit segítek.

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.

Wertheim műtét után vagyok már lassan egy év telt el most kezdtem el a lombikbébi programot és kíváncsi vagyok hogy mire számítsak milyen esélyem van az egészre? ! És persze van-e olyan sors társam aki ezeken a dolgokon végig ment és sikerrel járt?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi a Wertheim mûtét, de van egy ismerõsöm, aki szintén részt vesz a lombikbébi programban. Õ is beteg, policisztás petefészek szindrómája van. Neki még nem sikerült a terhesség ezzel a programmal sem, de lehet hogy ebben az is bennevan, hogy amikor kiderült hogy beteg, elõször félrekezelték. Azt mondták neki, hogy ha sikerül, még akár ikrei, vagy hármasikrei is lehetnek, mert egyszerre több petesejtet is visszaültetnek a méhbe, hogy még biztosabban legyen az egyikbõl kisbaba. Van egy oldal: www.webbeteg.hu itt ha regisztrálsz, orvosok fognak válaszolni a kérdésedre. Nekem ha valami eü problémám van, meg szoktam kérdezni itt is, meg ott is, mert jó dolgokat szoktak válaszolni. Nagyon szurkolok, hogy kisbabád szülessen! Kitartást és sok sikert! :)

Nem tudom, hogy mi a Wertheim mûtét, de van egy ismerõsöm, aki szintén részt vesz a lombikbébi programban. Õ is beteg, policisztás petefészek szindrómája van. Neki még nem sikerült a terhesség ezzel a programmal sem, de lehet hogy ebben az is bennevan, hogy amikor kiderült hogy beteg, elõször félrekezelték. Azt mondták neki, hogy ha sikerül, még akár ikrei, vagy hármasikrei is lehetnek, mert egyszerre több petesejtet is visszaültetnek a méhbe, hogy még biztosabban legyen az egyikbõl kisbaba. Van egy oldal: http://www.webbeteg.hu itt ha regisztrálsz, orvosok fognak válaszolni a kérdésedre. Nekem ha valami eü problémám van, meg szoktam kérdezni itt is, meg ott is, mert jó dolgokat szoktak válaszolni. Nagyon szurkolok, hogy kisbabád szülessen! Kitartást és sok sikert! :)
Szia! Az elõzõ vagyok. Utánajártam egy kicsit a problémádnak, hátha akkor többet tudnék segíteni. Nem semmi ez a mûtét ami neked volt, nagyon örülök annak hogy sikerült és hogy meggyógyultál. Viszont salynos nem túl jó a helyzet. Megkérdeztem egy orvostól ezt, amit te, és azt mondta, hogy aki Wertheim mûtéten esett át, azt nem szokták bevenni a lombikbébi programba. De azt is mondta, hogy azért lehet hogy van esélyed arra, hogy gyermeked lesz, de ezt csak a mûtétedet végzõ orvos tudja megmondani, hogy mennyi. Én nagyon bízom abban hogy sikerül, kitartást kívánok, és sok sikert, én szorítok neked!
Wertheim mûtét során a méhet is eltávolítják. Nem lehet, hogy félreértettél vagy félreírtál valamit?
Van méhtest megtartó Wertheim mûtét is, nekem is ilyen volt egy éve, mert én is babát szeretnék még :) igen van rá esély! http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=231445 ezt a fórumot olvasgasd inkább, itt mindenki wertheim-en esett át és sokan szültek utána. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!