Találatok a következő kifejezésre: Járok egy 2 hete (34 db)

15 éves leszek áprilisban. A barátommal 2 hete járunk. A haverjait 1 hónapja ismerem. Elhívtuk egy "buliba", ahol 8-an lennénk, de anyám nem enged el, mert még nem ismerem őket eléggé. Mit tegyek, hogy elengedjen?

Mit tegyek? Nem innék csak 1 órát szeretnék ott lenni.

Legjobb válasz: Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy,másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.

Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy, másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.
Engem 17 évesen engedtek el elõször egyedül bulizni a szüleim.Akkor is 11re haza akartak hívni, majd megmagyaráztam nekik, h ha le akarok feküdni valakivel azt 11 óra elõtt is megtehetem.Így a hazaérés ideje hajnal/reggel lett. (Elõtte a bátyámmal azért mehettem.) Anyukád csak félt.Nem a barátodtól, hiszen 2 éve a barátod, hanem a haverjaitól, mert õ sem ismeri õket, és mi van ha bántanak.Legyél egy kicsit megértõ, és ne haragudj rá, ha nem enged!
Legyen nálad telefon és valamennyi pénz, ha úgy alakul, hogy nem tetszik a buli taxival hazamehess. Ez a szüleidnek is biztonságos. Bármikor felhívhtod õket, hogy megnyugodjanak, hogy minden rendben.
Ha en lennek az anyukad, en sem engednelek el. Meg kiskoru vagy es nem tudsz kellokeppen vigyazni magadra. Szerintem meg elotted az elet, es lesz meg eleg idod, hogy bulizzal. Ha ezt a baratod nem akarja megerteni, akkor jobb ha "dobod", mert a szandekai nem tisztessegesek.Egy ilyen kapcsolatbol jobb elobb mint utobb kilepni, kesobb jobban faj. Hidd el, meg sok alkalmad lesz bulizni.
Ahh, micsoda komoly kapcsolat... Csodalod, hogy anyukad nem enged el? Ennek inkabb oruljel, hogy foglalkozik veled es felt.
Az elõzõ hozzászólónak: a lány nem azt kérte, h minõsítsd a kapcsolatát. És sztem egy 15 éves lány simán elmehet bulizni, persze telefonnal, és ha nem akar inni, akkor miért ne? A tiltásnak semmi értelme sincs. És még egy megjegyzés a szülõi féltéshez: a pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve...
na ezt figyeld.. én 16 éves vagyok több mint másfél éve vagyok együtt barátommal fél évvel idõsebb nálam és másfél év után engedte meg anyám h NÁLUNK vele aludjak..

2 hónapja járok egy csajjal. A héten ott alszom náluk és anyám teljesen kiakadt, hogy túl korai ez még. Mit csináljak?

Mind a ketten 23 évesek vagyunk. Anyám 57.

Legjobb válasz: kérdezd meg, hogy az alvástól fél-e, vagy a szextõl? mert azt már csináltátok, lévén nem kell hozzá se éjszaka, se sötét, de még egy ágy se...

kérdezd meg, hogy az alvástól fél-e, vagy a szextõl? mert azt már csináltátok, lévén nem kell hozzá se éjszaka, se sötét, de még egy ágy se...
Hát, igen! Egy 23 éves felnõtt fiatal férfinek ne az anyja mondja már meg, hogy mikor, hol, kivel szexelhet. Szerintem anyád nem képes elengedni téged, azt szeretné, ha örökre az õ kisfia maradnál. Nem érti meg, hogy olyan vágyaid vannak most már, amiket õ nem tud kielégíteni. Ne engedj neki, mert tönkreteszi az életedet és mindketten szerencsétlenek lesztek!
Kérj anyádtól gumit :D.
23 évesen anyád dirigál? Mekkora egy szar vagy ember már ne is haragudj? Amikor apám 23 éves volt már 2 éves voltam, anyám meg 21 volt... Anyádnak is ritka hülye felfogása van.. Azt akarja, hogy a "kisfia" állandóan otthon legyen, meg ne élje az életét? Rühellem az ilyet komolyan... Soha nem is érettem az ilyen szülõket. Hány évesen kefélj? 40 évesen? Úr isten. Azt lehet lepontozni.. 20/f
Amíg nem láttam, hogy 23 vagy, azt hittem egy 16-17 éves írta ki a kérdést. Anyád elég maradi ezen a téren. Nyugodtan menj át a barátnõdhöz és ha jól esik akkor szexeljetek, persze a védekezésrõl ne feledkezzetek.
ez durva.:D én 2 hét után aludtam ott egy lánynál 22 évesen és egy szót se szóltak.
Egyetértek az elõzõvel, aki ma 57 éves, az ugye 1956-ban született, vagyis pont a 70-es években voltak a késõ 10-es, kora 20-as éveikben. Akkor is ugyanez ment, mint most, ha nem durvábban.
-elfelejtik hogy õk is voltak fiatalok -vagy pont nem felejtették el, és hogy õk miket csináltak... -képmutató generációk, szüleim is, nagyszüleim is, erkölcs így, erkölcs úgy, pedig a valóság, még a fal is bele pirulna
Úristen :DDDDD Hát menj át azt dugd meg! De én most elrontom jó :) ) csak leírom, hogy úgyse lesz neki nagy élmény, sõt, ha ilyen kis szûzies vagy biztos elég béna leszel az ágyban ez 100%, nem elég csak 4 órán át tömködni, :3
+ 1 szamo77db

Azt vettem észre hogy egyre fogyok és 2 hét után már -3, 5kg-nál járok. Jelenleg sajnos elég rosszul is vagyok lelkileg (van ilyen) Lehet a kettőnek valami köze egymáshoz? Ha nem akkor mitől lehet az egész?

17 vagyok nem vagyok szálkás modell típus de így szeretem magamat. Két/háromnaponta megszoktam nézni magamat hogy hány kiló vagyok mert szeretem nyugtázni magamban hogy esetleg dekás eltérésekkel valamilyen irányba, de tartom a rendes súlyom. Egyáltalán nem fogyókúrázok, ugyanúgy eszem reggelire a zabpelyhemet ebédre az 1 kanál levesemet és a megint kis mennyiség? másodikat és iszom vacsorára a nagy bögre kakaóm mellette a napi 25perc kocogás s?t van úgy is hogy mikor jól esik egy szelet csokit is megeszek.(hozzáteszem sosem ettem sokat, és ez amúgy se felelne meg egy fogyókúrás életmódnak:D) Ismer?söm szerint az lehet a fogyás oka hogy "gyötröm magam". Észrevette rajtam hogy mintha kicsivel az eddiginél is kevesebbet ennék és jóval lassabban. Én ezt nem hiszem és nem is értem hogy ennek lehetne e ekkora jelent?sége rám nézve és nagyon idegesít hogy nemtudom mit?l van ez.

Legjobb válasz: nemértem. fogyózol? ahhoz ez az étrend rossz. nem fogyózol? akkor is rossz, de mind1. valószínûleg az idegeskedés miatt fogysz. ha tartós, vagy nagyon zavar, akkor keress fel egy orvost.

nemértem. fogyózol? ahhoz ez az étrend rossz. nem fogyózol? akkor is rossz, de mind1. valószínûleg az idegeskedés miatt fogysz. ha tartós, vagy nagyon zavar, akkor keress fel egy orvost.


Hány éves vagy?
Mit jelent az hogy jártatok de nem találkoztatok?:O
A kérdező hozzászólása: Hát suli után kérdeztem meg tõle és utána nem találkoztunk mer hol õ hol én utaztunk el.Aztán msnen öszevesztünk valamin xd
Beszélj vele errõl msnen.:)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem már vele róla és megkérdeztem van-e még esélyem azt mondta hogy nem tudja. mindennap szoktam vele msnezni csak élöbe is tenni kéne valamit :D
A kérdező hozzászólása: attol félek hogy valaki más tetszik neki.de lehet hogy ez csak hülyeség nemtom :/
téll bocs ha elrontom a kedved de az én volt pasim is szokta kérdezgetni ilyeneket és én is így válaszolok neki mikor nincs esélye
A kérdező hozzászólása: :( azért még próbálkozok egy idejig :/. Köszi mindenkinek a válaszokat :)

Szerinteket cink? 15 éves vagyok és összejöttem egy pasival 2 hete járunk és szeretne megcsokolni viszont én még nem csokoloztam. Mi van ha nem smárolok vele és ott hagy?

Legjobb válasz: nekem volt egy pasim akivel 6 hónapot jártunk és egyszer sem csókolóztunk mert nem szeretek, de nem hagyott el mert szeretett

nekem volt egy pasim akivel 6 hónapot jártunk és egyszer sem csókolóztunk mert nem szeretek, de nem hagyott el mert szeretett
ismerõs helyzet:) engem ott hagytak:(
A kérdező hozzászólása: reméltem :)
ezt egy válaszolónak írtam
ha nem szeretsz csókolózni nem vagy szerelmes ugye a csókolózás tulajdonképpen nem egy gusztusos dolog nyálcsere tehát valószínû hogy az emberek 90% nem szereti ... viszont ha szerelmes vagy tudod olyan igazán akkormajd megdöglessz h megegyed" a párod akármilyen gusztustalan értelemben ( korlátok között persze)
Egyátalán nembaj. Ha meg otthagy akkor azé hagyott ott me nemszeretett igazán az olyan nem férfi ...
A kérdező hozzászólása: vallás? milyen vallás?
19 éves koromig nem csókolóztam senkivel sem, mert mindig is visszahúzódó csaj voltam, meg nem is a legszebb, meg a vallás, stb. Aztán 4 hónappal ezelõtt megtörtént az elsõ csók Vele. Nem volt gond :) Elõtte én sem csókoltam meg heteken keresztül, bárhogy próbálkozott, sõt, nálam is aludt másfél hétig, minden éjszaka próbálkozott, de nem sértõdött be hogy nem akartam. Aztán hirtelen én csókoltam meg, és nagyon jó volt :) Azóta is együtt vagyunk :) Nem neked való pasi, ha ennyitõl lelépne, hogy -nem smárolod le-... érti? :)
én is 15 éves vagyok és engem is megakart csókolni többször és mindig elfordultam de ez volt 1 hétig utána már amikor közeledett elfordultam és már nevettünk h mien béna wok h elfordulok és nem zavarta mert azt mondta h ezt is egy kihívásnak veszi.. persze mi nem jártunk =) ha szeret nem hagy el ezért
nem szeretsz csókolózni??:O de miért nem smárolod le??
Hogy lehet ugy járni, hogy meg sem csókolod a másikat??? o.0

Járok egy sráccal 2 hete és amikor kettesben vagyunk nem mond semmit, hallgat csak pár szót, de amikor ott van az uncsitesoja akkora szája van mint a bécsi kapunak, mit tegyek hogy ne legyen ilyen?

és hogy ne hallgason egész végig?

Legjobb válasz: Próbáld meg beszéltetni. Mindegy mit kérdezel tõle, csak beszéljen. Olyan dolgokról, amiket õ szeret (pl sport... a pasik imádják, te csak hallgasd). Ha látja, hogy mindent meghallgatsz, akkor lehet, hogy egy idõ után sokkal közvetlenebb lesz. De akár meg is mondhatod neki, hogy ha nem beszélget vele, akkor te szépen hazamész, mert unatkozol. Hátha ráébred, hogy el is veszíthet.

Próbáld meg beszéltetni. Mindegy mit kérdezel tõle, csak beszéljen. Olyan dolgokról, amiket õ szeret (pl sport... a pasik imádják, te csak hallgasd). Ha látja, hogy mindent meghallgatsz, akkor lehet, hogy egy idõ után sokkal közvetlenebb lesz. De akár meg is mondhatod neki, hogy ha nem beszélget vele, akkor te szépen hazamész, mert unatkozol. Hátha ráébred, hogy el is veszíthet.
A kérdező hozzászólása: de ezt legalább fál óráig csinálja és uttána már beszál
Hát...Szerintem a barátommal minimum egy hónapig igy voltunk, mentünk az úton egymás mellett nagy nagy csendben...alig szóltunk valamit egymáshoz...mostmár be sem áll a szánk, mindent megbeszélünk. Szerintem adj egy kis idõt magatoknak, próbálj olyan dologról is beszélni Vele, amirõl MOST úgy gondolod ciki, vagy nem szivesen mondanád el Neki, kezdetben nehéz lesz, de hozzászoksz, ahogyan Õ is:) egy kapcsolat lényege, hogy MINDENT meg kell beszélni...SOK SIKERT:)
En biztos mondanam neki, hogy tul sokat beszel.... A dobbent mosoly biztos kiulne a kepere... Valahogy szora kell birni. Lehet, szegyenlos azert nem akarodzik megszolalnia. En biztos provokalnam jopofin ahogy elobb leirtam; ha nem mukodik aztan hozza tennem ha ujra elhallgatna egy darabig, hogy kinos a csend... elnezest kernek es tavoznek.... Ha legkozelebb talalkoznek vele, megmondanam az igazat: dog unalom olyannal eltolteni a draga idomet aki nem kepes kipreselni magabol szavakat....ulni csendben otthon a nagyival is tudsz... HAsznos voltam vagy nagyon szemet?
A kérdező hozzászólása: hasznos

2 hete járunk és még egy rendes nyelves csók sem volt. Hogy vezessem rá?

Csak szájrapuszi meg hosszított puszi, nemtudom, hogy csúfolják :D hosszan csókoljuk egymás ajkait. Előző barátommal sokszor volt nyelves, nem hasonlítgatni akarom de az jó.. mostani barátom meg egyáltalán nem is hajlik erre vagy nem tapasztalta még és nem akar, vagy nemtudom.. pedig volt már barátnője. Próbáljam rávezetni vagy átdugni egy picit a nyelvem és hátha? beszélni én erről nemakarok vele, megsértődne vagy szimplán szarul jönne ki a helyzet annyit meg nem ér.. Szerintetek? én 16L, ő 18F

Legjobb válasz: Irányíts te és kész. Dugd át, onnantól mér tudni fogja

Irányíts te és kész. Dugd át, onnantól mér tudni fogja
á*
Kapd el, öleld át és dugd át (FINOMAN!) a nyelved! Ne erõszakoskodj, mert férfiként érzékenyen érintheti, hogy valaki meglepetésszerûen behatol a testébe.:)
Dugd ki a nyelved és akkor tudni fogja mit szeretnél.
Igen eladhatod behajtó cégnek, vagy akár ügyvédi irodának is a tartozást.
Márminthogy a követelésedet adhatod el.
Nagyon nyomott áron vesznek meg követeléseket, mert ellentétben azzal amit a linkelt cikk állít MO-n gyakorlatilag lehetetlen bármilyen tartozást behajtani, teljesen mindegy, hogy milyen papírod van róla. Sajnos.
Ki lehet adni behajtó cégnek is. Aki igazán jó, sajnos azok 30% körüli sikerdijjal dolgoznak, de hatásosak szoktak lenni.
ha behajtó cégnek adod, jó esetben is 1.5m-t kapsz csak!

Ha heti 2-szer 10 perce járok egy hónapig flabélos-ozni akkor mennyi változást érhetek el?

Legjobb válasz: Vicces ezt a Sport, mozgás kategóriában olvasni.

Vicces ezt a Sport, mozgás kategóriában olvasni.
6, 28 newtonméter/radiánt.
Ajánlom figyelmedbe a következõ cikket: http://www.szepitoterapia.hu/flabelos-ttv-trening/hitek-es-tevhitek.html Saját tapasztalatból csak annyit tudok mondani, hogy eddig 2x voltam 20 percen, es mind a két alaklom után olyan izomfáradtságot éreztem, mint régebben, amikor az edzõteremben 40 percet kardióztam, majd 50 percet súlyzóztam. Akárki akármit mond, hasznos, de mint azt a cikkben is leírják, ne várj csodát, mert nem lesz.

Azt vettem észre hogy egyre fogyok és 2 hét után már -3, 5kg-nál járok. Jelenleg sajnos elég rosszul is vagyok lelkileg (van ilyen) Lehet a kettőnek valami köze egymáshoz? Ha nem akkor mitől lehet az egész?

17 vagyok nem vagyok szálkás modell típus de így szeretem magamat. Két/háromnaponta megszoktam nézni magamat hogy hány kiló vagyok mert szeretem nyugtázni magamban hogy esetleg dekás eltérésekkel valamilyen irányba, de tartom a rendes súlyom. Egyáltalán nem fogyókúrázok, ugyanúgy eszem reggelire a zabpelyhemet ebédre az 1 kanál levesemet és a megint kis mennyiség? másodikat és iszom vacsorára a nagy bögre kakaóm mellette a napi 25perc kocogás s?t van úgy is hogy mikor jól esik egy szelet csokit is megeszek.(hozzáteszem sosem ettem sokat, és ez amúgy se felelne meg egy fogyókúrás életmódnak:D) Ismer?söm szerint az lehet a fogyás oka hogy "gyötröm magam". Észrevette rajtam hogy mintha kicsivel az eddiginél is kevesebbet ennék és jóval lassabban. Én ezt nem hiszem és nem is értem hogy ennek lehetne e ekkora jelent?sége rám nézve és nagyon idegesít hogy nemtudom mit?l van ez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!