Találatok a következő kifejezésre: Járnak magyar Dubaiba (2 db)

Járnak magyar modellek Dubaiba?

Legjobb válasz: Igen,de nem mindneki, leginkább playmate-k járnak.

Igen, de nem mindneki, leginkább playmate-k járnak.
Szép szó a luxusprostituált-ra...
Nem, nem járnak MODELLEK Dubai-ba.Oda a k*rvák járnak..
Naná, hogy járnak! Mit gondolsz, mibõl telne a luxusra, amit igényelnek.

Tényleg havonta járnak külön repülővel a magyar kur. Vák Dubaiba?

Olyanok is akikből ki sem néznénk?Meg diplomázottak,meg rendezett életűek is?És miért sajnáltatják őket,ha kiderül,hogy ott rosszul bántak velük?

Legjobb válasz: Sztem alkalomszerûen mennek, nem lehet konkrét idõt mondani, hogy hetente havonta. van hogy több napig ott vannak, vagy hogy fél év alatt nem hívják õket. Konkrét ügynökségek is kiküldenek lányokat, akik közül helyszínen választanak a dubajiak kit fogyasztanak el desszertre, de a többi lány is kap pénzt és ingyen kijutott. Van, aki magának csinálja meg a "szerencséjét" pl facebook, badoo...stb. Szerintem a kint összeszedett nemibetegségek gyógyítása többe fog kerülni, mint amit ott összeszpnak. A legtöbb csaj,aki ott megfordul HPV-t kap, majd méhnyakrákkal végzi. Sajnálom õket. Azokat a szegény lányokat jobban, akikkel közös magyar pasit használnak.

Sztem alkalomszerûen mennek, nem lehet konkrét idõt mondani, hogy hetente havonta. van hogy több napig ott vannak, vagy hogy fél év alatt nem hívják õket. Konkrét ügynökségek is kiküldenek lányokat, akik közül helyszínen választanak a dubajiak kit fogyasztanak el desszertre, de a többi lány is kap pénzt és ingyen kijutott. Van, aki magának csinálja meg a "szerencséjét" pl facebook, badoo...stb. Szerintem a kint összeszedett nemibetegségek gyógyítása többe fog kerülni, mint amit ott összeszpnak. A legtöbb csaj, aki ott megfordul HPV-t kap, majd méhnyakrákkal végzi. Sajnálom õket. Azokat a szegény lányokat jobban, akikkel közös magyar pasit használnak.
Nem tudom, de adót már fizetnek?
A kérdező hozzászólása: Ezek semmit nem fizetnek. 1-es!Na ere az ingyen kijutásra gondolok.Na a nemi betegégekre nem is gondoltam, de akkor legalább azt kevesen ússzák meg :D Miért sajnálod õket?Ezt a közös magyar pasi dolgot nem egészen értem.
A kérdező hozzászólása: Mi van a facebookal meg a badooval ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!