Találatok a következő kifejezésre: Járják ma hajók az óceánokat, mint (1 db)

Járják ma akkora hajók az óceánokat, mint amekkora a balszerencsésen járt Titanic volt?

Legjobb válasz: Persze, még nagyobbak is. Vannak óriás luxusócenjárok, amiken már medencéktõl kezdve, sportpályákon át minden megtalálható.

Persze, még nagyobbak is. Vannak óriás luxusócenjárok, amiken már medencéktõl kezdve, sportpályákon át minden megtalálható.
Vannak nagyobbak melyek mögött a titanic elbújhatna.
Titanic: hossz: 269m szélesség: 28m magasság: 28m. Queen Mary 2: hossz: 345m szélesség: 45m magasság: 72m
igen
sose mert az volt a legnagyob
2007-10-17 20:07.-igen az volt a világ legnagyobb hajója, de már nem az.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a ponyva, bestseller és a lektűr között?

3

Az osztrákok miért tartottak igényt Burgenlandra? Miért pont az a terület és ha már magyar terület, akkor miért pont csak odáig? Sopronban miért írtak ki népszavazást? Ott miért és miért csak ott?

4

Mi a neve annak a pszichológiai jelenségnek amikor a kisfiú meghúzza a kislány haját mert tetszik neki?

2

Egy fényév az hány km?

3

Pszichológia szakon vagyok másodéves hallgató és most elkezdtem levelezőn a gyógypedagógiát. Melyik 2 szakirányt ajánljátok a pszichológia mellé? Melyek azok, amelyek a legjobban kiegészítik illetve segítik a pszichológiai tanulmányaimat?

5

A "könyörögnöm" végén az "m" milyen rag/jel?

10

SOS. Segitenetek? Nagyon surgos! Ma este kell irjak egy elbeszelo fogalmazast amiben indokolnom es erveknem kell azt hogy jokai Mortol az 'magyar nabob' cimu regeny iranyregeny.

a konyvet nem olvastam el vegig :(( segitenetek ervekkel akar, vagy hogy kezdjem el. most kellene surgosen.. nagyon koszonom aki tud esetleg segiteni :)

0

Szonettek jellemzése?

1

Mi lesz ha megdörzsölünk egy üveg rudat?

fizika

2

Tudtok mondani keltákkal foglalkozó könyveket?

Olyanokra gondolok amik nem az átlagos emberek számára szólnak hanem komoly történészek publikációi. Nem csak magyarokat keresek hanem angol nyelv? könyveket cikkeket is.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!